33535
  • bogess
    Aha. Windows alatt minden rendben. Gyönyörűen állítható.
    Sensitivity DEFAULT, ami throttle esetében maxot jelent.
    Bogesz
  • Hypo #5682
    es siman a gamecontrollers resznel a winfosba minden ok? es csak fsx ben van ez a gond? fsx ben sensitivy hogy van beallitva?
  • bogess
    Köszönöm az ötleteket, de kicsit más a gond. Ha FSX-en belül a Settings alatt hozzá is rendelem, akkor is csak a végállásokat tudom elérni. Tehát tökmindegy neki, hogy 10, 20 vagy 50 %-ra tolom a kart, csak ON ill. OFF lehetőség van. Azaz kicsit előre tolom, és máris full gázon vagyok. A géptípus mindegy, mert a Missions alatt mindenhol ez a gondom.
  • adam944
    De honnan updateljem? Mondom, ASUS.com-on nem találtam semmi használhatót, a CDről meg nem lehet telepíteni.
  • Zsebenyi
    A gázkarhoz speciell nem kell SSD, sem profiler. Simán "throttle axis"-nál rárakod arra a karra, amelyikre szeretnéd. Reverse thrust meg úgy megy, hogy a gázkarnál a reverse axisnál (Profiler) beállítod, hogy F2 és már működik is. Tudok küldeni, de 2 perc alatt Te is be tudsz állítani mindent rajta - lévén elég kevés parancsot kell kiosztanod. FS9-ben a PMDG-hez már több tehetség kell, de hát az még nincs FSX-hez. A másik meg, hogy melyik géphez kéred? Egy csomó gépnek más-más funkciói vannak!?
  • Zsebenyi
    /OFF

Nekem is pont ugyanez a lapom van. Egyrészt a CD-n ott kellene lennie, de ha nem, akkor szedd le a netről (alap + 1 update van hozzá). Amúgy az FSX nekem is "csak" sztereó sztem, többet nem is igazán várok tőle - de lehet, hogy csak nem hallgattam eddig jól meg! :)
  • Hypo #5677
    reverse tthurst-ot akarsz beallitani? az profilbol szerintem nem biztos hogy menne fscuip talan jobb erre
  • bogess
    Sziasztok!

Tud valaki nekem SSD profile-t küldeni Saitek Pro Flight Yoke-hoz? Vagy esetleg egy tipp, hogy honnan tudok letölteni?
    Sajnos profile nélkül a gázkarral csak a két végállásra (0 és 100%) tudom vezérelni a gépek hajtóműveit, és így nem a legbarátibb a játék!

Előre is köszönöm!
  • adam944
    Tudom ,hogy off, de hogy témánál maradjunk, FSX is elég sz*r sztereóban.
  • adam944
    Valaki tudna segíteni?

Vista 32 bit. P5B alaplap integrált hangkarival. Miért nem tudom telepíteni a SoundMax-ot? Tehát a CD-n nem hozza be mint lehetőséget. Így pedig, hogy csak a drájvert tudtam felrakni, sztereóban szól csak és nem 5.1-ben. ASUS.com-on sem találtam semmi hasznosat. HELP PLS!!
  • Zsebenyi
    Jaja, én most a netről szedtem le a legújabbat és azóta van a gond (bevallom, előtte nem is néztem). Lehet felrakom a régi lemezen találhatót.

Most csak úgy tudok repülni, h nem rakom ki fullscreen-be a képet, mert az ablakost simán le tudom csukni a tálcára és olyankor aktív mind a két képernyőm "asztala". Mondanom sem kell, hogy vissza csak CTRL+ALT+DEL kombinációval jutok, ami non sense, de legalább most játszható a game.
  • 19daN94
    Ja meg bocs , Torrent , nem Torrente , am azt ugy utálom:@
  • 19daN94
    akkor megkell vennem:S
  • alert
    nincs warez.
  • litlebubu
    Szvsz. ez valami vga. beállítási hiba,vagy driver hiba. Nekem az a tapasztalatom,hogy nem szabad frissítgetni az Nvidia kártyát driver-ét,mindíg az eredeti cd-ről kell felrakni. Én több kártyával,többször próbáltam,mindíg gondom volt a friss driverekkel. Ez a szubjektív tapasztalatom.
  • litlebubu
    Én mindíg mondtam,hogy egyre ...yébbek a generációk. :-) Elindultunk visszafelé az evolucióban!
  • ToMy_
    te űristen, most elkezdtem komolyan aggódni
    ilyenek lesznek az aktív dolgozók , mire én nyugdíjas leszek
  • MatWood
  • Solt
    ajajajajaj....
  • MatWood
    Torrente :D
  • DonZorro
    Ez most csúnya volt Srác...
  • Ombika
    Huhuuu mit fogsz te MOST EZERT ITT KAPNI!!!
  • 19daN94
    hellotok! kell nekem ez a játék mert nagyon igértesnek láccik , kerestem torrente tipusban de seed az joval kisebb volt mint a leeds egyszerűen nem tölti le a játékot(torrente le de a játékot nem):S honnan szedheten ke? pls help
  • Ombika
    De nemertitek a lenyeg,HIABA VAN BENNE 2000 MAg,ha nem tamogatja semmi!!!
  • adam944
    Én azért elfogadnék egyet Karácsonyra, bár az tényleg igaz, hogy ez már annyira pro gép, hogy semmit sem tud kezelni...
  • Zsebenyi
    Sziasztok, ebben tudnátok segíteni? Sajnos a VA-fórumán nem tudtak eddig:

Urak!

Tesztelgetem itt a FSX-et és "apró" gondjaim vannak. Az egyik az kapásból az, hogy néha a kis elmentett állásomat nem tölti be, hanem "Fatal error"-ral újraindíthatom az FSX-et. Ez mondjuk még nem olyan nagy gond, mert pillanatok alatt újragenerálom az állást és már röppenek is, DE:

Ha kiugrom a játékból (mondjuk a Windows-billentyűvel - mint most is tettem), akkor az utolsó pillanat képe ott marad az 1-es képernyömön és csak a 2-esen tudok bármit is csinálni (jelen esetben ide írni). Egyszerűen nem tudom kifeketíteni az 1-es ablakot, így bármiilyen progit ha meg akarok nézni, azt csak a kettesen csinálhatom. Ja, mondanom sem kell, hogy a visszaszállás szintén nem egyszerű, csak CTRL+ALT+DEL kombinációval lehetséges. Megy az FS a háttérben, szépen vissza is lehet lépni (ilyen furcsa módon), de ez egy kicsit furcsa. A beragadt kép persze annyira aktív, hogy minden program csak mögé hajlandó lépni, azaz használhaatlan, nem tudom az előtérbe hozni. Amúgy nagyon szép, örülök, hogy végre váltani tudtam.

Gépkonfig: 8500, P5B, 2x2 Gb, 8800GTS minden húzás nélkül
    FS: alap + SP1 + SP2, Active Sky X, Ultimate Terrain X, Flight Environment X (most kikapcsolva), Aerosoft Cessna 441 X- mindegyik clean, nem virágbolti

Mondjuk 2x volt Runtime Libari C++ kifagyásom is, de sztem ez nem annyira vészes, ez az ablakos dolog érdekesebb. Tipp? NOD letíltva! Lapozófile 10 Gb!
  • Hypo #5657
    meglepodnel hogy ezen is blur hegyek es fps gondok:)
  • JackDow
    Ennyi pénzből megcsinálok egy pilóta vizsgát, a drágábbikból meg egy Airbus A320 tipusvizsgát, és lehet utána már nem is fog FSX kelleni :-)
  • Ombika
    Ba...hatod,ha 4 magot se kezel rendesen a jatek,mint kiderult,nezd meg lentebb berakott tesztjeimet!! :(
  • perko
    Ezen kéne kipróbálni az FSX-et.
    4,3 millió Ft. nem is olyan sok ;) és még fűteni sem kellene a szobát.

Cray
  • Scaramanga
    Köszi szépen perko a bill. kiosztást !
  • perko
    FSX billentyűzet parancsok
  • chicco
    Majdem az a bill kiosztás de benne van a játékban minden.Nyomtasd ki.

Amúgy meg minek bill????.Én az ATC-n kivül semmihez nem használom
  • Scaramanga
    Üdv mindenkinek !

Két problémám lenne. Az első videókártya vagy driver, vagy nem tudom mi lehet....A gurulóutakon és a felszállópályán a vonalak, ívek, felfestések mentén villog a képernyő... vadiúj a konfigom ( ASUS P5Q alaplap, Intel Core 2 Duo 3 Ghz proci, 4 giga ram, és ASUS EN 9800 GT 512 Mb. videókártya...A teljesítménnyel nincs is probléma, mivel még 1280x1024 - en minden beállítást fullra húzva is zökkenőmentesen megy, de marha idegesítő amikor fél évig spórolok egy ilyen konfigra és élvezhetetlen a játék egy része...inuláskor, taxizáskor, felszálláskor, valamint ugyanígy leszálláskor, kiguruláskor, beparkoláskor egyszóval minden ami a földön és annak közelében történik, élvezhetetlen a játék...Próbáltam variálni a felbontást, részletesség beállításokat, de sajnos semmi...Próbáltam a kártya gyári ASUS driverével, valamint az Nvidia legújabb driverével szintén semmi változás...Az oprendszer 32 bites VISTA, direkt a game miatt telepítettem fel mivel ha jól tudom vistára van optimalizálva a játék.

A másik kevésbé jelentős gondom, hogy hol találok billentyűzet kiosztást a játékhoz ? Az FS 2004 - é megvan, gondolom, hogy naggyából ugyanaz ez is, de nem ártana ha valahonnan le tudnám tölteni.

Köszi a segítséget előre is !

• litlebubu
    Használni kell valami normális uninstaller programot,mert a windows programok eltávolításával a registry-ből sok mindent nem pucol ki!
    Egy raklap kulcs és reg. bejegyzés ott marad és azért vannak a gondok az újratelepítéssel.
  • litlebubu
    Vagy az acc nem eredeti! Ez,hogy nem lehet leszedni,mert többet nem lehet telepíteni, baromság! Ilyen nincs!!!
  • Hitman73
    Szia!

Miért szántam volna oktatásnak? Csak leírtam, hogy én mit tapasztaltam az Ivap progival Vistán, és az IVAO-val online.. Semmi extra... :)
  • Hypo #5646
    1. elvileg az uninstall kiszed mindent de neha elofordul hogy hagy maga utan par registry bejegyzest meg egyebb szemetet.

Nezd meg hogy uninstall utan es egy reboot otan maradt e valami a konyvtarba ahova felraktad, torold, es a documents bol is a flightsimulator x foldert.

es ha nagyon biztosra akarsz menni akkor startmenu run, regedit es keres ra flightsimulator bejegyzesekre es torold majd reboot
  • alert
    1. A vezérlőpultból minden gond nélkül lehet uninstallálni.

2. Milyen kiegészítőt pontosan?

3. A topicban többször leírtuk és benne van a 2004-es FAQ-ban is. Egy picit tér el a dolog, de magától értetődő.
  • Hypo #5644
    4. ha fent van az alap fsx es ugy akarod felrakni az acc kieget es nem megy annak max az lehet az oka hogy nem eredeti a game...