33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6367 nem nézegettem még a manualját, de akkor megpróbálom, mert annyira még nem érzem ezt a vakrepülést repülést.
navigation log alapján valamennyire megy csak úgy szeretném hogy ne kelljen a térképre néznem, hogy merre vagyok. a panelon mutathatná a waypontokat amihez viszonyít a navigation logban... -
#6366 Én is néztem a saitek x52-őt csak az nekem nagyon drága :,-( -
Hitman73 #6365 Üdv!
Nekem jelenleg egy Logitech Extreme 3DPro van, elég jó cucc, csak a gázkar nem kalibrálható megfelelően, és túl érzékeny. Megnéztem a napokban a Saitek X52-őt és SAITEK Pro Flight Yoke System cuccokat. Szerintem ezek lennének ideálisak, bár egy kicsit drágább, és le kell mondani az erő visszacsatolásról is. Meditálok még egy kicsit a kettő között, de valszleg X52 fog nyerni :) Bár, ha valakinek van ellenvéleménye, szívesen meghallgatom..
Hitman -
Hitman73 #6364 Sziasztok!
Én elég sokat repülök vele. GPS-t ha jól tudom némi user manual túrás után be lehet állítani ( nekem ezen a gépen nem nagyon kellett semmire, VFR-t nem nagyon repültem vele, egyébként meg irányítanak, és vannak mindenféle egyéb műszerek is.). Elég jól ki van dolgozva, de csak a régi 737-es van benne NG nem választható. DX 10 támogatás nincs, ha a be van kapcsolva, akkor többnyire fehér textúrákat kapsz. Ha NG 737-vel akarsz repülni, akkor az Ariane a megoldás, cserébe az mocsok drága, és még a kinyomtatható manual-ért is pénzt kérnek.
Azt hiszem ennyi
Hitman -
#6363 MAr alakul, plane a megbeszelt CPU-val! :) -
JackDow #6362 Bocsánat ezt elírtam
Swiss pro + carenado cesna + rex = 25-27 , áttörve a felhőzetet és hegyek felett (kb. FL 100 120) 32-35 fps
-
JackDow #6361 Hi All,
Megnéztem Alert által belinkelt drivert, és azt amit Ombika küldött. Utóbbit feltettem az én beállításaimmal. Tapasztalatok blokkolt 40 fps -el:
Alap scenery + alap röpcsi (és ingyenes-igényesebb gépek) + rex = fix 40 fps
megascenery + wilco, carenado röpcsi + rex = ground 17-18, after passing 2000 feet 22-25, high altitude 32-40 fps
Swiss pro + carenado cesna + rex = 25-27 , áttörve a felhőzetet és hegyek felett (kb. FL 100 120) 32-50 fps
Eddig ennyi , majd még csiszolom a beállításokat. Jelenleg blokkoltam fps-t 35 -re így hatékonyabb. Ez már kezd közelíteni az élvezhetőhöz.
Üdv: JackDow
-
#6360 és a joy megira vagy ha van valakinek olyanja akkor mondja el milyen -
#6359 Lehet, de nem érdemes, maximum bohóckodni tudsz vele, de még egy szimpla leszállás is kivitelezhetetlen (szerintem). -
#6358 ja és billel is lehet játszani (amig meg nem lesz a joy) ?? -
#6357 akarok venni egy speedlink black widow-ot
(egy ilyet) de csak most akarok FSX ezni eddig még egyik FS sel sem játszottam szóval kezdőnek egy ilyen joystick jó lenne?? -
#6356 Sziasztok!
Létezik akár ingyenes, akár fizetős Sturup (ESMS) scenery az FSXhez? Csak FS2004hez találtam :( -
#6355 ja még annyi hogy a GPS-t sehogy sem tudom előhozni -
#6354 Itt fennt vannak a legujabbak is !! -
#6353 én csak futólag néztem meg a gépen, de elég szépen ki van dolgozva amit láttam, de sajnos az FPS-t visszafogta olyan 4-5-tel. Aztán a 2004-hez illesztettem, de ott is egyszer használtam csak, persze ott nem volt frames probléma. -
#6352 Kb egy hónapja az nvidia kiadott egy új videodriver-t a geforce 8 és 9-es szériához, ami eddig a legtöbb ember tapasztalata szerint beállítástól és géptől függően 5-10 FPS-el növeli a frame-et. Ha valaki kipróbálta írja meg tapasztalatait. Ha lesz időm délután, én is csekkolom. XP(32bit) Vista(32bit) Vista(64bit) -
GooGoo #6351 Sziasztok! Próbálta valaki a 737 Pilot in Command kiegészítöt? Érdekelne a véleményetek...Köszi elöre is a hozzászólást! Jó röpködést! -
#6350 Hmm.A lényeg azért továbbra is elkerülte a figyelmedet.
Van egy olyan menüpont hogy jelentkezés oktatásra,továbbá a fórum,ahol azt is látnád hogy minden csütörtök este ATC oktatás van az IVAO-HU TS-en.
És még mindig maradt egy. Levél az IVAO-HU training staff tagok bármelyikének.
Mail címek a vezetőség menüpont alatt. -
#6349 Ha ezekbol a leirasokbol nem megy akkor inkabb haggyad az egeszet. -
Gora #6348 olvasgattam ne aggódj de nekem ez igy nemnaon megy:S na mind1 azér köszi -
Ha talán elolvasgatnád....
IVAO -
Gora #6346 Valaki tudna nekem segiteni IVAO légirányításba plíz:)aki tud és nem nagy probléma vegyen fel msnre: [email protected] -
adam944 #6345 Mindenkinek Boldog Karácsonyt, és CRASH-ektől mentes, leszállásokban gazdag Újévet kívánok! -
#6344 -
#6343 Csak installálj be egy Themet, akár egyénileg kreáltat, utána indíthatod a játékot az fsx.exe-vel is.
Boldog karácsonyt minden pilótának :) -
mustar #6342 Felraktam én is a Real envrinment xtreme-t, de amikor a fly now-ra kattintanék akkor fatal error üzenetet kapok, meg hogy a weather engine nem tudott betölteni. Acceleration van fent, meg pmdg 747 ezenkívül xp sp3 és 3.5ös netframe vagy mi (nem jut eszembe a pontos neve). Mi okozhatja a hibát, külföldi fórumokon sem találtam rá magyarázatot.
-
#6341 kipróbálom köszönöm! -
#6340 hasznald a DXT bmp-t azzal konvertald bmp-be aztan amikor kesz vagy vissza extended bmp-be.
Strami -
#6339 Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok skint csinálni egyes repülőkhöz?
próbáltam a textures mappában lévő fájlokat PhotoShop CS2-vel megnyitni de nem sikerült. -
adam944 #6338 Megjelent az FSPassengers X!!! Nem is olyan drága... -
adam944 #6337 Közben rájöttem... Újra kellett rakni az FSX SP1-et,mert amikor azt felraktam, akkor még nem volt fent az SDK. -
adam944 #6336 Honnan lehet leszedni az SDK-hoz (illetve konkrétan a SimConnect-hez) Service Packot? Active Sky kéri az SP1-es verzióját, anélkül nem megy. -
LegendTommy #6335 szerintem az x52 pro egy nagyon jó választás, esetleg, ha úgy érzed, hogy olcsó akkor utalj át nekem még 50 ezrét és akkor mindketten jól járunk, neked lesz a legdrágább joy-od, nekem pedig pénzem:D
-
High end PC #6334 Köszönöm az infőkat, még átgondolom :) -
Solt #6333 A 200 ezres az a moddolt Hotas Cougar... és akkor még vehetsz hozzá 150 euroért pedált, plusz 150 euroért TrackIr-t! :D
Szóval szerintem elégedj meg egyelőre egy X-52-vel... aztán, ha tényleg úgy gondolod, hogy a repülés az ami a hobbid lesz PC-n, akkor mehetsz tovább... ;) -
High end PC #6332 tyű, 200 ezer? olyat biztosan nem veszek, de azért kiváncsi vagyok rá, mutasd hogy néz ki :)
akkor ezek szerint olyan, mint a Saitek X52 Pro vagy a Hotas Cougar kispályások azokhoz a típúsokhoz, amit te ismersz :) Te vagy az én emberem :) Kb 60-at egyébként még kiadnék egy joyért. De nagyonb kíváncsi vagyok arra a 200 ezresre :) -
Solt #6331 Látom a pénz nem gond, de ettől függetlenül ez elég bonyolult kérdés. 20 - 200 ezer forintig vannak lehetőségeid, attól függ mennyire gondolod komolyan. -
High end PC #6330 sima joy -
#6329 hat milyen repulovel szeretnel repulni, szarvkormanyosal? sima joyosal? -
High end PC #6328 Sziaztok!
Segítséget kérnék! Ha a legjobb legspécibb botkormányt szeretném megvenni, ami boltban kapható, függetlenül attól mennyi az ára, melyiket vegyem? Sajna még zöldfülű vagyok, nem próbáltam még ki sokat :(