Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Na ez már valami. Egy kis anisotropic filter még elkéne a driver beállításaidban és akkor tényleg elég szép 😊 25 FPS elkeserítõ, de kizártnak tartom, hogy a végsõ verzióra ne javítsanak rajta.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Dave000
Hát, pedig még egy ilyen karival se játszható így, bár igaz hogy játszható, tehát el lehet lenni vele, annyira nem akad, de ha mondjuk ilyen igény mellett feltennék egy add-on-t akkor ott lenne a vége 😞. Remélem ez csak optimalizáció hiány ahogy mindenkinél akad... De a víz az valami brutális 😄, és még ahogy mozog.. csakhát ez a demo annyira bugos, hogy elkeserítõ... ahol csillog a tenger felszíne, nem is arra van a nap, pedig nyilván attól csillog így.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Brutálisan szép. <#eljen>

zolo
Na ez már döfi, én csak álmodozhatok hogy így nézzen ki nállam...<#gonosz1>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Dave000
Nah, most hogy meglett a 7900gt-m, mindjárt ki is próbáltam az FSX-et. Mindent fullra húzva, 1280x1024-be kb. olyan 20-25 fps körül repkedek... Csináltam egy screent is.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

chicco
carenado

ColdFire
ezek milyen cessnak? nekem is kejjeneek 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

chicco
ColdFire
hajaj, ez veszelyesnek laccik 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

chicco
chicco
sajna eszik a photoshop is alatta.Ha játszom akkor azért még a netet is kikapcsolom

chicco
ColdFire
hát ez is egy fs2004es szint 😄

chicco
ColdFire
ez melyik reptéren van?

Clidey
Csá apci! 😊 Használj Fraps-et vagy SnagIt-et! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ColdFire
nekem maxon van minden fs2004be 😄

Clidey
Nos, ha normális grafikát akarsz látni, javaslom tekintsd meg Zacsi képeit itt. Kb. ez az, amit már elfogadhatónak tartok. És ez még "csak" FS2004!!! Szóval igaza van Alertnak is, tegyél föl FS2000-et. Döbbenni fogsz. Ugyan úgy fog kinézni, mint az FS-X-ed a mostani beállitásaiddal... <#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ColdFire
itt a pont: . <#beka3>

chicco
csá Tibcsi

Clidey
PrntScrn <#nevetes1>

chicco
mind1 majd meglesem

Clidey
Ott a pont! <#eljen>

chicco
mivel lehet screenshotot nyomni??

alert
Én is szar géppel tolom az FS-hez képest (meg a legtöbben) és gusztustalan de nem mondom hogy jól fut 😊 Mert ez nem elfogadható futás. Errõl szól a dolog vedd maxra az összes csúszkát és meglátod milyen szép lesz. Ez nem hencegés. Nekünk se megy sajna megfelelõ beállításokkal. Valószínûleg a végleges verzió jobb optimizáltabb lesz, de a képeidnél az FS2000 is jobb, ami 6 évvel ezelõtt jelent meg. Tedd fel nyugodtan és hasonlítsd össze.

zolo
Valaki végre észerevette , mivel hoztam ki ennyit a játékból :o
Ehhez viszonyítsatok

ColdFire
geforce 4 4200... 😄

zolo
Azt már korábban írtam hogy ez az elsõ FS amivel játszok, így nincs viszonyítási alapom.Ezt a grafikát már elfogadhatónak tartom, de ha tudok még teszek rá részletességet.
Ha meg lenne elég pénzem már rég nem ilyen vassal tolnám a játékokat , de majd most õsszel alkotok valamit.

alert
Na látod errõl van szó. Mi nem leszólunk, csak kíváncsiak voltunk mivel vagy megelégedve. Ilyen grafikán természetesen elfutogat a játék. Szerencse, ha neked ez tetszik, mert akkor nem kell drága gépekre költened. Azonban nekem és szerintem a nép 95%-nak ez gusztustalanul hányás. Így nem élvezet játszani. Ennyi erõvel tedd vissza az FS2000-et és lesz 80 FPS-ed és még az is szebb NEM VICCELEK! Az FSX ha már dinamikában nem is hoz sok újat legalább legyen szép.

zolo
Nos, majd alakítok még a grafikán ha úgy tetszik, de szerintem egyáltalán nem annyira csúnya, mint ahogy beállítjátok.Minden legalább mediumon van, és szerintem egyedül a scenerybe lehet belekötni.
Még mindig várom ki meri betenni a játékban készített képeit, mert hencegni azt tudtok hogy nálam milyen szar , de még senki nem mutatta meg, mi neki az elfogadható<#crazya>.

Különben meg örülök hogy egyáltalán megy , egy kb 5 éves konstrukciós videókártyával nyomom, amibe directx 9 sincs.És nem gondoltam volna hogy ennyit is ki lehet akár hozni belõle, de még finomítok rajta majd.

ColdFire
nekem még a telepítõ se indul el 😄

chicco
ne vitatkozzatok már ez még 1 bugtemetõ.Nekem ekfogatható alapon csak annyit állitok rajta hogy 25 FPS legyen a target.Ha feljebb veszem a csuszkákat 1 csomo minden nem látszik.Az autók kaszni nélkül mennek.Néha 1-1 alváz átalakul pego206 nak vagy valami olyamsi ki tudja suxx az egész.

Clidey
Nos, abból indult ki a dolog, hogy azt mondtad, nálad simán megy a cucc. De mi ezalatt azt értjük, hogy NORMÁLIS grafikával, nem pedig úgy lehúzva, mint nálad. Erre te beraktad ezeket a khmmm... hányás képeket... Szóval félreértetted a szitut, na.

zolo
Nem tudom mi bajod a képekkel, szerintem a repülõk meg a házak, a felhõk korrektek.Egyedül a felszín ami tényleg csúnya.config aláírásomban, nem tudom ebbõl mit tudnál kihozni.
Dobjatok már be ti is képeket, hogy nálatok hogy néz ki,mitõl nem forog a gyomrod, úgy hogy nem szaggat .Kiváncsian várom.<#boxer><#duma>

Hmm , nekem tetszik , bár nekem az alap 2004 is tetszett , nyilván igénytelen állat vagyok ... 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Papirzacsi
Mondjuk ennél lejebb már nem nagoyn lehet húzni a grafikát...
Nekem liftezett a gyomrom a képektõl.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hali
Milyen a Vga-d mert akor most szépen rakd rá az élsimítást meg ezeket és már is lesz 2 fps-ed mert a képek gusztustalank még max grafon is ... bocsi
tiszta rece a gép meg minden szted ez szép?
Üdv: Máté

zolo
Mivel egy hszbe max 10 képet enged , itt a maradék.

zolo
na mivel nem hidtetek nekem megmutatom a képeket.Frapssal készültek , csak elfelejtettem bejelölni hogy mutassa az fps értéket, ezt nézzétek el.De közben figyeltem, 15 alá max 2-szer ment.Végig 15-30 között ingadozott.És a képek:

Remélem mostmár hisztek nekem.

chicco
ez meg 1 500ezer forintos gép tesztje.Ahogy a konfigot megnéztem nem értem mitõl ilyen drága
Video link
cikk

kipróbálnam FsX alatt

chicco
alert
Az árak amiket írsz reálisak egy FSX-et is futtatni tudó géphez kivétel a VGA. A proci gondolom 3800+ dual-core körüli valami. Mindenképpen dual-core-ban gondolkodj mert az FSX teljeskörûen kihasználja, nem csak úgy mint a 2004 ha online játszol és más progikat is kell futtatni mellette. De egy ilyen géphez valami brutál VGA dukál :S inkább vegyél egy egy olcsóbbat 20-30 körül (FS2004-et az is eldöcögteti majd ha nem is mindig a legjobban) és ha kijönnek a DX10-es karik addigra érdemes gyûjteni egy 100.000 HUF körüli VGA ászra.

chicco
most jól elszomórítottál ,mert az új gépemre 250-et szántam max.És szerintem ez nem fér bele.
tipus meg minden nélkül.
alaplap:20 e
proci :40e
memo 2x21e 2 giga
táp 18 mert az nagy kell akkor 500w számoltam
dvd-dvd író 18e
vga:na itt még nem tom 50-70 közt valami.Ezzel várni kéme a dx10 miatt.
HDD:23e
moncsi 55e.
Ház az izlés dolga.spec engem nem hatnak meg a csilivili neon cuccok.
Akkor azt inkább vigye el a hardver energia

alert
Kiegészítõkkel ha online reppenés esetén nem megy lejjebb 18-20-nál az FPS, az már jónak számít 😊 De Amsterdamban ha van 6-10 gép a reptéren és a Cloud9 sceneryt használják akkor még egy brutális gép se bírja 20 fölé tornászni azt az FPS-t :S csak egy példa egyik FS fanatikus srác gépe: 4800+ dual-core, 3 GB DDR, 7800 GTX és online, AMS (cloud9), full detail 15 géppel átlag 18-20 FPS-t produkált. És ez FS2004!!!

Dave000
Hát igen én is ettõl félek... Hogyha nincs valami drasztikus optimalizálás, akkor majd 2 év múlva amikor felnõttek a hardverek a játékhoz, lehet kezdeni játszani.. Bár most úton van a 7900gt-m, de FSX terén nem várok tõle sokat, szerintem még azt is simán megfogja... És sztem is legalább 30 fps kell az élvezetes játékhoz, de minimum 25 (úgy minimum hogy néha lemegy, de átlagban 30 felett legyen)

alert
2000+ @ 2700+, 768 DDR, 9800 PRO, max-on 4-5 FPS, medium 10-15 FPS. Ezért kérdezem. Ha simán megy, az nekem azt jelenti, hogy 30 FPS minimum! Ugyanis a kiegészítõk úgyis le fognak venni belõle jó sokat. Azok nélkül pedig szart sem ér az FS. Ezért kételkedem. Mondjuk ahogy elnézegettem FSX csak MAX beállításokkal szép, a víz szintén csak MAX beállításokkal szép, ha nem raktok maxra mindent, akkor undorítóbb az egész mint a 2004.

Dave000
😄DD, nem csoda a hitetlenkedésed 😄, nekem a64 3200+ és 9800pro-val megy mediumon ilyen 20 fps körül, és be tud ám szaggatni rendesen néha 😊

alert
Feltennél egy képet leszállás közben a demóból úgy hogy látszódjon az FPS érték is? Olyan beállításokkal amivel "simán" megy. Egy olyan kép is érdekelne, ahol max beállításokkal próbálod ki szintén leszállás közben (amikor minden látszik) és szintén rajta van az FPS. Köszönöm!

zolo
Simán, nálam is megy , config aláírásomban