Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
"Szeretem Európát, csak kár hogy mindenki franciául beszél ott"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Malév ?!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
van landing gear kamera az jó mondjuk
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyébként nem lenne hülyeség, ha a menû és a tutoriálban szereplõ szövegek magyarok lennének.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Suzuki Swift GL 1.3
Az nagyon gáz? <#smile>#smile>
Suzuki Swift GL 1.3
Én a Lockon kapcsán kezdtem el ismerkedni a repszimekkel, az FS9-et azért raktram fel, hogy mire lesz 10 nagyjából képben legyek ...
A Lockon nem mai gyerek, de félõ hogy grafikailag az FSX most tart ott ahol a Lockon (Ha ott tart ...) ... az pedig elég gáz ... Figyelembe véve hogy az emberek nagy részének NEM fog menni FULL-on ...
És még ez is bugzik ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Valamint ne hasonlíts össze egy budget kategóriás full árkád játékot egy ilyen nagynevû szimulátorral ... Igaz hogy csak Demo, de én bízok benne hogy ez egy több mint egy éves, valahonnan elõkotort PreReilíz, nem pedig a 3 hónap múlva (elméletileg) megjelenõ FSX jelenlegi állapota ...
Utánna kicsit beletúrtam a lelki világába, minden létezõ csúszkát maxra húztam ... ééés ... Nincs AA ... villognak a textúrák, az árnyékok, minden épület, tereptárgy fekete az elsõ nézetváltásig, stb ...
Kipróbáltam más gépekkel, erre 3D cockpit esetén a mûszerfalon kívül minden fekete, stb ... De összességében még a full settings sem volt igazán az a látvány amit vártam ...
A legjobban az alváz + 4 kerék típusú autók tetszettek ... forgalom az volt, ok ... de egyszer csak eltüntek az "autók" stb ...
Valamint 3D cockpit esetén nem igazán engedett mindent klikkelni ... lehet hogy azért mert Easy-re volt állítva a flight model, nemtom ... de érdekes volt ... aszittem full clickable a cockpit ...
Szóval kiváncsi leszek rá majd a teljes verzióban ... A szimulátor részérõl annyit nem tudok mondani, nem értek hozzá, csak ismerkedem velük 😊
Suzuki Swift GL 1.3
Amúgy ha DX10 kéne hozzá, akkor valszeg nem dx9c-t telepítene a telepítõ.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
TOvábbra is szar az FPS még friss driverrel is, illetve rendszeresen elhomáylosodnak a textúrák (fs2004ben is elõfordult néhány repülõnél- más videókártyával is...)
Nem lesznek még DX10es káryták mikor megjlenik. Sõt, ha jók az infók, akkor a progihoz a dx10es pecs csak vmikor januárbn vagy februárban jön. :-)
és ehez msot jutottunk el hogy van amihez kötelezõ az sm2.0 miután vagy 5 éve van... 😛 ergo ahoz hogy dx10 kötelezõ legyen jópár év mula fogunk csak eljutni...
Suzuki Swift GL 1.3