Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, minden minimum. Sárkány befigyel.

Jó lesz ez, ha nem szaggat. A szaggatásmentes játék sokat dob a játékélményen. 😊 Bár mondjuk így elég szomorkás a hangulat, ha a terepen nincs egy fa, egy ház, autó, se semmi. 😞

alert
Nem lehet levenni mert élvezhetetlen lenne alacsonyabb felbontásban. Egyszerûen nem látod a mûszereken a számokat és szövegeket. Már FS2004-ben is a komplexebb gépeken ahol több a mûszer, eléggé össze vannak nyomva ahhoz, hogy 800x600-ban nem láthatók tökéletesen. Min felbontás 1024x768, de az ajánlott minimum mindenhol 1280x1024. Egyébként nem lenne jobb a teljesítmény. FS olyan program, ahol nem számít igazán a felbontás. Hidd el nekem, rengeteget teszteltem. Maximum 1-el több FPS csikarható ki belõle a felbontás változtatásával. Ha neked többet sikerülne, akkor driver hiba az elõzõ felbontásban 😊 viccet félretéve FSX-nél lehet hogy fogja befolyásolni a teljesítményt, de ebben nem hiszek. Eddig se tette..

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

drdrehun
/OFF Hasonló volt a Pro Evolution Soccernél csak ott a végén azt írta ki hogy Wizard was interrupted, and try to reinstall. Megoldás valaki? Elõre is THX
/ON

chicco
próbáld meg a paplan célkeresztbe dobni majd a végén leszállni.Nekem nem sikerült elsöre de nem is próbálkozom ez nekem túl árkádos faszság

drdrehun
Mit kell csinálni ha: 1607 Unable to install Installshield Scripting Runtime ?

akyyy
mit kell cssinálni akezdõ küldinél? mert az anyahajón egy nagy bazi zöld nyil de hiába dobok oda bombát, sose talál pont rá, ha mégis simán átmegy rajta:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Igen viszont még ennél is élvezhetetlenebb lenne a graf... amúgy nekem akkor feketedik el egyedül a víz meg a táj ha a sárkányrepülût kivülrõl nézem semmi másnál, ezt nem tudjátok mitõl lehet?

Szerintetek a felbontást miért nem lehet lentebb venni? Nálam csak 1024X768-as felbontást enged meg. Kevésbé szaggatna alacsonyabb felbontásban.

quack
igen ott is szinte mindent maxra allitottam
csak egy kepet csinaltam, azt is eleg hulye helyen, de itt pl nem laggolt egyaltalan,csak akkor ha a varoska fele mentem :]
kép

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

akyyy
de valakinél meg érdekes, jó a gépe és szépen megy... nem a demo a hibás...csak rég volt reinstall... meg hát MS termék

chicco
ezt láttátok már

http://www.youtube.com/watch?v=n2_jerkV5y0&mode=related&search=

bepe79
LOL. 2GB lesz az inkább.

Suzuki Swift GL 1.3

alert
Én is. De lehet hogy még a windows 95-öt se fogod tudni elindítani 2 MB rammal 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

na ma este ráengedem a 3500+ AMD, Geforce 7800GT, 2Mb RAM gépemre.
Kiváncsi vagyok...
chicco
nem a gép szar a progi.Más progival (repülõs progival is)szépen futnak ezek a gépek

akyyy
mer hiába van vkinek itt a legjobb gépe ha az is látod, gyenge hozzá😄

Papirzacsi
Most 91.31 de próbáltam a 81.98-cal is. Ott volt pár grafikai BUG.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

exTrem
A képek és a videók alapján nem dobom hanyat magam. Sõt. Ez tisztára olyan mint az fs2004. Szinte csak a víz ami változott de mást nem nagyon láttam ...

bepe79
hanyas forceware?

Suzuki Swift GL 1.3

Papirzacsi
Nekem nem csinálja 6600GT-nél. Se régebbi se a legújabb driverrel. :-)

chicco
kicsit megváltozott a mappastruktura.Simobjects/airplanes van.a régi helyett.

nekem is csinálja radeonnal, de úgy tûnik csak akkor ha viharos az idõjárás...<#nemtudom>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

chicco
lehet a motor álltal kelltett nyomatékod erõs. nézd meg a realism settings beállítást.p faktor meg ilyenek

bepe79
A FS2004 topic FAQ-ja is ír 6600GT gondról. Ott az omega driver javítja, de hogy ne oldották volna meg azóta ezeket a gondokat..

Suzuki Swift GL 1.3

DummyBoy
Nállam is ez van ...

@quack: Menj be az advanced részbe, mert én is mindent Maxra húztam, de az még fényévekre van a tényleges maxtól ...

Mikor a Settings részben mindent Ultra-ra raktam és elindítottam, aszittem a 2004 indult el ... 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

quack
hmm nekem egy x800xl, a64 3000, 2*512 kingston ram cuccal 1280*1024-ben, kivancsisagbol mindent ultrara raktam es teljesen akadas nelkul mentek a missönök...jo mondjuk a bevezetonel ahol van viz, repcsik, dombok, kisvaros ott azert mar laggolt elegge de sebaj 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Casillas
AMD3000+, 2x512 DDR, FX5700 256MB high beállításoknál szaggat, de még játszható

kaszo leszáll
kaszo félreáll, mögötte már szállnak is fel :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Hmuda
Nem, azt észrevettem volna a többi gépnél.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Casillas
arra gondoltál már, hogy a joyod húz balra? :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

akyyy
minimum gépigányt tud vki mondani? holnap (avagy ma délutzán) én is kipróbálom ezt a gyöngyszemet, picit már megvan kopva arepülési tapasztalatom, de csak visszajön😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bucser
Csak nálam gond a virtual Cockpit által szürkített ablak?? GF6600 GT nem lehet kilátni virtual cockpit mellett a gépbõl csakis a hagyományos cockpittal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Még szerencse , hogy felveted és mi sem maradunk ki a jóból 😄 én amúgy délelõt de persze nem az én hibámtól hanem nagy volt a szél hátszélben próbáltam leszálni 245 el 😄 pedig fékszárny maxon és az áramlásrontót is kiengedtem de semmi 😊

Hmuda
Egy apróság (amit a full leckéiben úgyis sokkal normálisabban elmagyaráznak szakzsargonnal):

A középsõ kijelzõn van az a pár zöld csík. Akkor kezdj el 130-ról ráfordulni a leszállópályára, ha a középsõ részlet már nagyon közel van a nyíl többi részéhez. Az jelzi, hogy milyen helyzetben is vagy a leszállópálya vonalához képest. Ha egy egész nyilat látsz, ami egyenesen elõre mutat akkor jó felé haladsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Papirzacsi
Nos estére én is odab....tam a CRJ-t. hihetetlen, hogy MSék minden default gépnek vmi ferteles flightmodelt gyártanak. Az idegbeteg baron egy külön szám. :-D
odaba

😄 szép landolás mondjuk nem 210 el kéne földetérni G-betü a futómû a fékszárny meg F6-F7 de elõször vedd ki a Realismet és úgy próbálkozz

Hmuda
Na, a Baron meglett hard realizmusnál közel tökéletesen. Bár egy kissé zavar, hogy az a gép folyton balra húz, már a 9-ben is ezt csinálta állandóan.

Hmuda
Meg kellene nekem is tanulni így repülni. De azért sikernek könyveltem el, hogy a CRJ-t én is letettem mindenféle probléma nélkül (csak egy kicsit csálén állt meg a kifutón).

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

chicco
no mindenkinek jó éjszakát .Álmodjatok 1 királyabb szimrõl:-)

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

chicco
chicco
chicco
http://video.google.com/videoplay?docid=7912454457619256783

chicco
ok

Clidey
Apci gyere föl ICQ, és lökd át!

Bucser
Biztos ennek is csinálnak majd egy sort a Windows update-ben😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Clidey
Nos fijúk, asszem megegyezhetünk abba hogy ez itt nem egy demó. Ez egy pre-alfa elõtti bithalmaz, azzal a kis nüansznyi hibával, hogy tengernyi helyen nem jó a bitek sorrendje. 😄
Magyarán: ez egy fos. És ha belegondolok, hogy már csak alig egy hónap van hátra a megjelenésig...háááát...lehet inkább maradni fogok a 2004-nél?? Komolyan elszomorító, amit ezek a M$-es fijúk összecsinálnak itt nekünk. 😞

chicco
van video de hova uplodoljam??