Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Kipróbáltam. SZAR...Olyan baromságok vannak benne, hogy komolyan mondom, már fáj.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Windows Vista RC2 alatt. Most telepitem Xp-n. 😄

Papirzacsi
Elég ciki azért, hogy fs9 minõségre húzott beállításokkal sincs annyi fps mint az fsben. Ha van annyi, akkor meg messze elmarad attól látványban. :-(

First
Mediumon még nem szaggat, viszont nem is olyan látványos.
(A képek FSX-rõl készültek, elalvás elõtt 😊 medium high beállításokon, core 2 duo, 7600GT, 1GB, Vista, FPS ~21; DEMO FPS ~11-14)
Holnap szabi, teszt 😄

Falconer
Hajra hajra!
Milyen vas van alatta? - mindegy, a diavetitesbol nyomjal be majd egy ket kepet ide is

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kb 45 perc a telepítés
Kb. 10%on van, és a már ismert képeket lapozgatja. Nem 5 perc lesz az tuti.

Hm. Most telepítem, rég izgultam ennyire.

grebber
Na kinek hogy fut a game?
Valaki tehetne be saját képeket!

Next PC upgrade: 2022

quack
active camera mukodik vele?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Papirzacsi
Ennél azért jóval több dolog vana háttérben, mármint ami az általad felsoroltakat illeti. Van sok sok újdonság még benne, de az az oltári nagy probléma ,hogy ezek nagyrésze nem újdonság, mert így vagy úgy, általában jobban, már szerepelt az fs9ben vmi kiegészítõvel.

I.C.ram
Láttam lesznek benne autók az autópályákon, meg állatok, stb hangulatelemek. Kapott pár új repcsit az alapjáték, és a grafika szebb lett. Más nem nagyon van, ha jól láttam.

Illetve van még ez a shared sky nevû cucc. Ez olyan, mintha egy MMOban lennék? Tehát van egy szerver, és arra csatlakozhat egy rakás ember, aztán mindenki mehet a saját útján? Ilyenvolt az eõzõ részben is, csak ott sima lan/internet multi néven. Ez a Shared Sky tud valamivel többet, vagy csak új elnevezés?
www.flightsimulatorx.com és ott menj rá, hogy flash site, és ott keresd, ott van azthiszem!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

I.C.ram
Tudták, hogy itt igazi HC FS-osok vannak 😄 Bár én pont nem vagyok az 😄

Még mindig áll a #766-ban megfogalmazott kérdésem.

Valaki esetleg?
Vki nyomja már? Valami vélemény?

Legalább gondoltak ránk 😊

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Papirzacsi
Igen, ráférne egy alapos törlés a topikra, mert elszaporodtak a nem idevaló hszek.
amúgy nem tudom észrevettétek e, de van magyar manual az elsõ dvd-n. Igaz az is ,hogy kár volt beletenni, mert egyszóval gagyi az egész manual.Nem a fordítás, hanem maga a téma ami benne van.

Nah errõl beszéltem...

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

grebber
Semmi csak a másik verzióban ellett cseszve az elsõ DVD.

I.C.ram
Lehet tudni egyébként, hogy milyen újítások vannak az 04-hez képest a grafikán kívül?
Ombika
😛PP

amugy én ezzel nem azt akarom mondani hogy nem nézhet kaár majd igy is ki dx10el mert akármi is lehet csak annyit hogy ez semmit se jelent... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hmm, te ugyan az vagy mint ott? nem is tünt fel 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rájöttem én is... 😞
Na de akkor még nem láttuk DX10-es képet belõle. Na mind1 majd jövõre, vagy azután a saját gépemen. 😊
másik "forumbol" lopva (nemirom honnan mert nem publikus site 😊 ):
This is an artist's concept image of what DirectX 10 will look like. We should be so lucky.

Hmuda
Mivel olyan szinten látványosan bullshot, hogy azt már tanítani lehetne.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Sokan hajlamosak összekeverni a nextgen konzolos képeket a pc-s képekkel.

tudtommal az FSX lesz az elsõ dx10es játék. elég durva különbségek vannak a 9-8 között, miért ne lehetne ekkora különbség a 9-10 között is?
Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jah csak nem a dx10-rõl hanem conceptartok hogy majd hogy "kéne" kinéznie 😊

I.C.ram
Állítólag nem kamu. Hivatalos képek.
Ha nem is kamu, de nem teljesen igazi...ez egy hivatalos kép, ami azt hivatott szimbolizálni, hogy kb. milyen különbség lesz a dx9 és 10 között, de nem dx10-zel készült.
grebber
Várom az infokat kinek hogy fut a game!

DX11 >> nézz ki az ablakon, az már directx 11! 😊

ColdFire
megcsináljam... ghm... megmutassam milyen lesz DX11en? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
kamu te 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sorry ha már volt...
éjjen...

És mikor lesz kész?
Akkor puszi nektek...
már most megy fel amugy..

ha az nforce-on fenn van, akkor holnaptól fenn lesz a Wandoon
csak 8700megabájt...

1. legális
2. az infok is legálisak rajta
3. max amit letöltesz az nem az de ahoz meg az nforcenak nincs semmi köze
3. nem mindig itt vna elsõként..., gyorsak de nem ennyire... 😊
4. attól mgé hogy nforceon nicns bármi is lehet..., mongyuk inkább ugy ha fentvan nagyobb a valószinûsége hogy nem fake... (de attól még hogy fentvan nem is zárja ki...)

kivéve amikor fake 😛

Aki nem ismerné az nForce-ot:
Az nForce egy olyan illegális infó oldal, amikor egy crackercsapat feltör egy játékot, elhelyezi az nfo fájlját a feltört gémnek ezen az oldalon. Tehát innen lehet tudni elsõ kézbõl, hogy mi van feltörve. Meg arra is jó ez az oldal, hogy mondjuk töltjük az FS12-õt torrentrõl, de még nem szerepel az nForce-on, akkor valszeg kamu. 😊

Jó oldal.

gamerboy91
Sajnos az Nforce csak info oldal

ColdFire
ottcsák nfo van

repvez
De hogyan lehet az nforcerol letölteni vagy ott csak a megjelenések és az nfok vannak fenn?
ColdFire
es hun a torrente? 😄

Biztos

Az nForce sose hazudik.