Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Milyen vas van alatta? - mindegy, a diavetitesbol nyomjal be majd egy ket kepet ide is
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Illetve van még ez a shared sky nevû cucc. Ez olyan, mintha egy MMOban lennék? Tehát van egy szerver, és arra csatlakozhat egy rakás ember, aztán mindenki mehet a saját útján? Ilyenvolt az eõzõ részben is, csak ott sima lan/internet multi néven. Ez a Shared Sky tud valamivel többet, vagy csak új elnevezés?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Még mindig áll a #766-ban megfogalmazott kérdésem.
Valaki esetleg?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
amúgy nem tudom észrevettétek e, de van magyar manual az elsõ dvd-n. Igaz az is ,hogy kár volt beletenni, mert egyszóval gagyi az egész manual.Nem a fordítás, hanem maga a téma ami benne van.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Na de akkor még nem láttuk DX10-es képet belõle. Na mind1 majd jövõre, vagy azután a saját gépemen. 😊
This is an artist's concept image of what DirectX 10 will look like. We should be so lucky.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
tudtommal az FSX lesz az elsõ dx10es játék. elég durva különbségek vannak a 9-8 között, miért ne lehetne ekkora különbség a 9-10 között is?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Sorry ha már volt...
2. az infok is legálisak rajta
3. max amit letöltesz az nem az de ahoz meg az nforcenak nincs semmi köze
3. nem mindig itt vna elsõként..., gyorsak de nem ennyire... 😊
4. attól mgé hogy nforceon nicns bármi is lehet..., mongyuk inkább ugy ha fentvan nagyobb a valószinûsége hogy nem fake... (de attól még hogy fentvan nem is zárja ki...)
Az nForce egy olyan illegális infó oldal, amikor egy crackercsapat feltör egy játékot, elhelyezi az nfo fájlját a feltört gémnek ezen az oldalon. Tehát innen lehet tudni elsõ kézbõl, hogy mi van feltörve. Meg arra is jó ez az oldal, hogy mondjuk töltjük az FS12-õt torrentrõl, de még nem szerepel az nForce-on, akkor valszeg kamu. 😊
Jó oldal.