Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

old kép ?? tegnap esti..

Papirzacsi
Jó old képek, és jól széthúztad vele a topikot.Elég lett volna csak egy link is.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Falconer
Juuuj, ez most nagyon gyenge volt
XD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

nekem van erõs gépem. ha rá állok nem törik össze 😄

Hehe neked már az az idõpont jár a fejedben, amikor lesz hozzá elég erõs gépünk. 😊
2007 október 17? 😄

Nem sértõdtem meg.
Csak szerintem nem volt olyan hülye kérdés, mert logikátlannak tûnik nekem, hogy egy kész játékhoz egy béta1-es verziójú demót adnak ki.
Sosem értettem, miért kell ilyen esetben "helyreigazítani", miért nem jobb megoldás egy válasz: "Igen, ez a Trial, ugyanaz mint a demo".
Mi bajt okoz itt 2 db ilyen komment?
Még ha azt kérdeztem volna, hogy, "milyen gép kell majd hozzá, hogy 200 fps-t menjen?", hát küldjetek el, de így...

Amúgy meg persze ne vitázzunk, ez két különbözõ álláspont, én mindig is egyfajta társalgásnak tekintettem a fórumokat, nem valami szigorú rend szerint korlátozott kérdezz-feleleknek.

Viszont amíg mi egymásnak üzengetünk, legalább közeledünk az október 17-hez...hehe
Clidey
Na most nehogymár még te légy besértõdött! Felteszel egy olyan kérdést, amire a gugli, vagy a nagyobb flightsim szájtokról kb. 3(!) másodperc alatt tájékozódhatnál, végsõ esetben még mindíg itt a lap tetején a FAQ, de neeeem, te inkább idejössz és bekommentelsz. Aztán ha valaki finoman helyreigazít, még te vágod be a durcát...??

Sokszor szóltam már ilyen és ehhez hasonló esetekben, s ezután is megfogom tenni. Ha már egy emberkét sikerül "megtérítenem", már megérte.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Aranyos, rendes srác vagy.
Falconer
LOL 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Clidey
Látod, saját magad is meg tudod válaszolni a kérdéseid ha egy kicsit gondolkozol rajta...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hogy-hogy mirõl beszélek?
a lentebb említett hivatalos oldalon van egy letölthetõ Tria version.
Tehát a kérdésem az, hogy ez ugyanaz a demó-e, amit már régebben kipróbálhattunk.
amúgy gondolom, hogy igen, mert a mérete byte-ra ugyanannyi.
Csak furi, hogy egy kész játékról egy bugos demót adnak ki.
Clidey
Mirõl beszélsz? <#conf>

HI. a 7600GS/GT/GST hogy visza az X-et?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

De akkor ez a mostani Trial Verson nem ugyanaz, mint a régebben kiadott demo?
Bucser
igazából az zavar a hangba hogy köze sincs ahhoz ami éppen folyi ka képen.. vagyis csak nagyon távolról ismerõs...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
Ez a hang iszonyatos

Bucser
fs2k4.el repked a virtual wizz. Azt nem tudom, hogy van-e felvtel a Virtual Malévnél.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PhantomAss: talán mert csak egy demó??? <#nevetes1>

Tudtok ajánlani valamilyen yo VA-t (lehet magyar is)? Szívesen repkednék egy VA-nak... Már nem vagyok kezdõ, még az FS98-as idõkben repkedtem egynek, de aztán abbamaradt.

Gondoltam most ha kijön az FSX és megszerzem (így vagy úgy, valszínû megveszem) akkor elkezdem újra. Addig meg gyakorlok a 2004-el.
PhantomAss
miért nem mûxik a track ir a demóban?<#nemtudom>

GOOBY, pls

Falconer
Pff, az ilyen screenshotok lattan jovok ra mindig, hogy miert rossz csoronak lenni ...

Vajon a mostani, hivtalos demó még mindig ugyanaz a bug-halmaz, amit régebben kiadtak?
ez Aerosoftos cucc lesz. Csak hivatkozik egy réges-régi MS kiegre.
alert
Hivatalos Flight Simulator X weboldal.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Falconer
Egesz turheto a grafikaja 😄

alert
Novemberben

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Mivan a Budapest Sceneryvel ?
kijõn ebben a hónapban ?

inkább Budapest add on lenne !<#hehe>

Paris 2007
A Microsoft add on-t is fog kiadni?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Fileplaneten elérhetõ a Flight Simulator X beta kliense.itt
Csak elõfizetõknek érhetõ el, hamarosan várható, hogy ellopják!<#worship>

Megjegyzés: Mérete nem kicsi: 8410 MB
Ez biztatónak tûnik. Úgy legyen. <#taps>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Most Vistán vagyok, és egyes játékok dupla olyan gyorsan mennek, de sajnos Ati driver megadta magát, így maradt a beépített ami gyér persze. Szóval frankó ez a Vista, nem kell tõle félni. 😊
(driver probléma meg nem az MS gondja, hanem a lusta gyártóké, de fullra majd lesz jó driver is...)
Poénból írtam.

Az biztos. Probaltal mar vistan csak egy Minesweeper-t inditani?? Ugyanazon a vason kb. 10x annyi ido a vista alatt mint xp alatt. Akkor miert lenne egy masik program gyorsabb??

Sõt, Vista-n biztos gyorsabb lesz <#nyes>

Clidey
Úgyúgy! <#nyes>

Bucser
ÉS nem lesz agyonoptimalizálva a recommended config felé😊

Clidey
Noshát akkor megnyugodtam hogy tudsz olvasni. De ha a progi aranyra került, és megvan a kiadás idõpontja is, akkor szerinted mégis milyen fázisban lehet?? Hmm?? Mondjuk...öööö...kész? (Mármint M$ értelemben vett kész... 😊 )

A másik kérdésedre pedig a válasz:
Mennyire bugos: hát lesz benne biztos, szerintem nem is kevés. Mint ahogy azt eddig is megszokhattuk az FS eddigi verzióiban. Csodákra nem kell várni.

S mielõtt még erre is rákérdeznél (a fentiek folyományaként): az M$ hagyományait ismerve, ez a verzió sem lesz agyonpeccselve.

[HUN]FaTaL
32x-es DVD meghajtó?😄 sztem 16x-os a legnagyobb CDbõl meg 52 de szóljatok ha tévedek😊

http://goo.gl/gd6Zi5

2006. szeptember 18.

Kész a Flight Simulator X

Elkészült a Microsoft Flight Simulator X, melybõl a normál és a deluxe változat is október 17-én kerülhet a boltokba. Közzétették a gépkövetelményeket is: Microsoft Windows XP SP2 / Vista, 1 GHz-es vagy jobb processzor, 256 MB RAM a Windows XP SP2-höz / 512 MB a Vistahoz, 14 GB üres merevlemezkapacitás, 32x-es vagy jobb DVD meghajtó, 32 MB-os DirectX 9 kompatibilis videókártya.

Forrás: Link

Semmi új, csak gondoltam beszúrom.

Tényleg? nemondod én sem az ujjamból szoptam de nem is az a kérdés h mikor jön ki mert olvasni még talán tudok csak az volt , hogy milyen fázisban van mennyire bugos stb meg a demohoz képest milyen lett ...Köszönöm

Clidey
Teli van vele a net csak körbe kéne nézzél kicsit. Megjelenési dátum Október 17.

Sziasztok
Alert ezt a kérdést neked teszem fel mert Te mindig tájékozott vagy 😊 Most olvastam, h elkészült és arany lemezre került az FS X
errõl mit tudsz?
Köszi Üdv: Máté

Bucser
Hívd fel õket telefonon. ott a telefonszámuk.

Nah, az egész demo használat alatt a procko terhelés 50%. A VGA-"kat" nem használja ki. A Dual-core-t meg pláne. Mikor lesz normális demo? Tiszta fekete nálam minden földi jármû. Brühühü. Véglegest akarok ma estére! <#rinya>

Most hasonlitom ossze a depon levo arakat a cegek sajat weblapjan levo arlistakkal. 1-2 cegnel (3t, redtower) koszono viszonyban sincsenek az arak.
Ilyenkor mi van?? Ha a depon megrendelem akkor az ott szereplo arert szallitjak ki nekem? Ha nem, es tobbert hozzak ki akkor az a fogyaszto megtevesztese, es szabalysertesi birsagot von maga utan.

Na persze, aztan a garos problemaimmal meg menjek a sohivatalba, mi??