Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

XD
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak szerintem nem volt olyan hülye kérdés, mert logikátlannak tûnik nekem, hogy egy kész játékhoz egy béta1-es verziójú demót adnak ki.
Sosem értettem, miért kell ilyen esetben "helyreigazítani", miért nem jobb megoldás egy válasz: "Igen, ez a Trial, ugyanaz mint a demo".
Mi bajt okoz itt 2 db ilyen komment?
Még ha azt kérdeztem volna, hogy, "milyen gép kell majd hozzá, hogy 200 fps-t menjen?", hát küldjetek el, de így...
Amúgy meg persze ne vitázzunk, ez két különbözõ álláspont, én mindig is egyfajta társalgásnak tekintettem a fórumokat, nem valami szigorú rend szerint korlátozott kérdezz-feleleknek.
Viszont amíg mi egymásnak üzengetünk, legalább közeledünk az október 17-hez...hehe
Sokszor szóltam már ilyen és ehhez hasonló esetekben, s ezután is megfogom tenni. Ha már egy emberkét sikerül "megtérítenem", már megérte.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
a lentebb említett hivatalos oldalon van egy letölthetõ Tria version.
Tehát a kérdésem az, hogy ez ugyanaz a demó-e, amit már régebben kipróbálhattunk.
amúgy gondolom, hogy igen, mert a mérete byte-ra ugyanannyi.
Csak furi, hogy egy kész játékról egy bugos demót adnak ki.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tudtok ajánlani valamilyen yo VA-t (lehet magyar is)? Szívesen repkednék egy VA-nak... Már nem vagyok kezdõ, még az FS98-as idõkben repkedtem egynek, de aztán abbamaradt.
Gondoltam most ha kijön az FSX és megszerzem (így vagy úgy, valszínû megveszem) akkor elkezdem újra. Addig meg gyakorlok a 2004-el.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

kijõn ebben a hónapban ?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Csak elõfizetõknek érhetõ el, hamarosan várható, hogy ellopják!<#worship>#worship>
Megjegyzés: Mérete nem kicsi: 8410 MB
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
(driver probléma meg nem az MS gondja, hanem a lusta gyártóké, de fullra majd lesz jó driver is...)
A másik kérdésedre pedig a válasz:
Mennyire bugos: hát lesz benne biztos, szerintem nem is kevés. Mint ahogy azt eddig is megszokhattuk az FS eddigi verzióiban. Csodákra nem kell várni.
S mielõtt még erre is rákérdeznél (a fentiek folyományaként): az M$ hagyományait ismerve, ez a verzió sem lesz agyonpeccselve.
http://goo.gl/gd6Zi5
Kész a Flight Simulator X
Elkészült a Microsoft Flight Simulator X, melybõl a normál és a deluxe változat is október 17-én kerülhet a boltokba. Közzétették a gépkövetelményeket is: Microsoft Windows XP SP2 / Vista, 1 GHz-es vagy jobb processzor, 256 MB RAM a Windows XP SP2-höz / 512 MB a Vistahoz, 14 GB üres merevlemezkapacitás, 32x-es vagy jobb DVD meghajtó, 32 MB-os DirectX 9 kompatibilis videókártya.
Forrás: Link
Semmi új, csak gondoltam beszúrom.
Alert ezt a kérdést neked teszem fel mert Te mindig tájékozott vagy 😊 Most olvastam, h elkészült és arany lemezre került az FS X
errõl mit tudsz?
Köszi Üdv: Máté
Ilyenkor mi van?? Ha a depon megrendelem akkor az ott szereplo arert szallitjak ki nekem? Ha nem, es tobbert hozzak ki akkor az a fogyaszto megtevesztese, es szabalysertesi birsagot von maga utan.