Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
de alapból úgy nincs benne mint az X-ben.
maxra se kell tán venni sak vmit bejelölni..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
végul is nemérdekel, multiba nyomom, van ott torony
A: No
A kabintetõkinyitás alatt meg nemtudom mit értesz...az eddig is volt...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De legyünk megértõek, ez mégiscsak egy kereskedelmi termék, amit az MS nem csak pilótáknak akar eladni. Az átlagfelhasználót elsõsorban a látvány érdekli és lehet, hogy ezen keresztül kap kedvet a repüléshez.
Nemtudom van-e aki emlékszik még rá, a '90-es évek közepén, vagy még elõbb a THALION-nak volt egy A-320-as szimulátor progija. Abba nem volt semmi csili-vili (hol volt az még akkor...)tiszta vektorgrafika volt a táj, mégis ragyogóan lehetett vele szórakozni. Azt akkor nem sokan vették meg, csak a megszálottak 😊
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
letöltöttem a hivatalos honlaprol, kitomoríti magát, aztán vmi instal hibával kilép 😞
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Nem tudom te mit próbáltál akkor 2004 címén ,de légiforgalom, és rádiózás már a 2002-es óta bennevan.
Nem a látványtól lesz ez szimulátor, és ezt sajnos az fsnél kurvára elfelejtik.
Csomó dolog hiányzik belõle, amitõl inkább lehetne szimulátornak nevezni, mint az álatalad felsorolt 1méter mesh, és 7 centis textúra, csilvilivi víz és egyebek.A gépigényt elõször a szimulációra kéne fordítani, és nem a látványra. Arra ott a terragen...
Kiváncsi leszek a teljes játékra.
Valamilyen briefben úgy olvastam, hogy elég sok grafikát a CPU számol, meg rémlik, hogy duplamagosat is támogat... ezekszerint szerintetek egy dualcore-os proci beújítása dobna a sebességen?
A multiplayer touchdown, contrail effektek, stb nagy valószínûséggel meg lesznek valósítva, mert az MS most nagy hangsúlyt fektet a multiplayer játékmódra. Aztán majd meglátjuk mi lesz belõle.. A kompatibilitás az egyszerûbb repcsik és scenery-k esetében mûködni fog a véglegesben, sokszor a komplexebb kiegészítõk esetében is. Ahol nem fog és fizetõs, ahhoz vagy kiadnak majd patch-et, vagy újrakészítik.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
na meg mostmár hátha megoldják a normális kondenzcsík😊 átengedést😊)
meg kabintetõkinyitás stb
küldetések.. attól lehet játszani simán mint ahogy eddig, de normális küldetések is lesznek a játékban, aminek nagyon örülök hisz igy megnövelte az idõt amig a gépen lesz.
grafikára meg nem kéne semit mondia h akad, csinya elmegy akép, hisz én ugy tudo ez a játék csak vistán lesz játszható, nbem is tudom miért adátk ki ilyen hamar a demot...
Az FS2004:CoF-ban annyira tetszett a felhozatal , hogy bármilyen bûnét és hiányosságát meg tudtam bocsájtani .
Ha csak egy kicsit szebbé teszik , egy kicsit élõbbé (és végre oda vissza tudok váltogatni a 3D kabin és a mûszerfalnézet között külsõ nézetekkel való tökölés nékül) , egy picit csiszolnak a repülési modellen + DC-3 , nos akkor én vevõ vagyok az FSX-re .
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A víz az nagyon jó de a többi az teljesen. A touchdown effect ugyanolyan unreal mint az elözõ részekben és ahogy a kondenz csíkot elnéztem annál még mindig jobb az avsimes 3d contrail. Gyerekek ebbõl szerintem nem lesz nagy durranás.
FS9,2
mert többet nem lehet rá adni
nem tudja valami , melyikkel kapcsolom be?😊 meg ugyre ha szálok le nem kell rádiózni:S
amugy az én tapasztalatom h egy nagyon jó játék lesz ez! 😊