Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De telepítéskor azt írja ki hogy nem a FS2004 elérési útját adtam meg. Bolond ez?
Pedig a setup-részre is FSX van írva. Már jobban felidegesít mint az X-plane9.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
WOOOOAHHH
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Én ugyan csak autóhoz építettem még, repzajhoz nem.
De jól kiegyensúlyozott váz, "dobozzal" is használható akár ablaktörlõ mocival.
Na eldugultam ON.
A wii, az azért jó, mert 100fps es webcam van a controllerében, amit egy letöltött progi segítségével meg egy bluetotth adapterrel be tudsz üzemelni pc-n, Webcam helyett.
A szimulátor meg nem feltétlenül kell hogy drága legyen, ha tudsz nyákot készíteni, panelt beültetni, és nem kell túl hatalmas tömeget gyorsan emelni, akkor egész olcsón megoldható ablaktörlõ motorral.
Remélem nem OFFolom szét a topicot, ha van kérdése valakinek szívesen segítek, csak inkább ITT.
Én is megcsináltam, de autoszimnél sok értelme azért nincs 😄
Van topicja ahol segítenek: Freetrack
Official IVAO Member
FSX HeadTracker videó by alert

Hétvégén próbáltam pár dolgot átírni az egyik aircraft.cfg fájlban és mikor menteni akartam, azt írta ki, hogy nem lehetséges a mentés, ellenõrizzem az elérési útvonalat. Az szerintem ok, mégsem tudok rámenteni az eredeti fájlra.
Help me, plíííz!
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Köszönöm, én is így látom. A Wilco után egy kicsit szokatlannak tûnik. Pl ILS leszálláskor nyomogattam a nav gombot, de nem fordult el, és a szokásos hang sem jött, viszont, amikor az App gomb megnyomása jött, kifogástalanul mûködött. Érdekes. Bár NG de nekem nagyon szokatlan. Nem mondom, hogy rossz, csak szokatlan. Fura a hajtõmû indítása is. Elvileg cold&dark, de ha csatlakoztatom az akkus kiskocsit, akkor elég az APU és a GEN swticheket átállítani és már megy is a hajtõmû. Bekapcsolom a mûszereket, és már mehetünk is. Egyszóval furcsa, és ha még a navdata sem frissíthetõ, akkor még ehhez képest még drága is. Jaa csak a poén kedvéért kipróbáltam az Abacus A380-at, hát az még micsoda tré munka.. Elképesztõ. Ahhoz képest az Ariane kimondottan klassz.
Hitman
Vennék egy Ariane 737 800x2.õt. Természetesen kipróbáltam elõtte, és már csak egy dolog tart vissza. Nevezetesen, hogy a panel nézeteket nem nagyon tudom elõcsalogatni belõle. Azaz csak virtual cocpit nézetem van, és mindet onnan tudok csinálni. A neten vannak nagyon jó belsõ nézetek, de nem tudom õket elõcsalogatni. Egyszóval arra keresem a választ, hogy lehet e esetleg a három panelt külön megjeleníteni (pl over head nézet), illetve miként tudom ezeket a látványos belsõ nézeteket produkálni.
Köszönettel Hitman
Ezen a képen:
Jó lehet nem ide tartozik, mert ez nem ez a progi, de más repszimet hirtelen nem is ismerek 😄 (én hibám)
A laptopon úgy mûködik aktívan a térkép pl, hogy a játék ott is el van indítva, hálózati úton bekonnektel a fõ gépre, és ettõl lesznek szinkronba. Az már az én dolgom hogy mi állítok be ott rajta ?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h