33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Mocca08 #12661 Az Ign Switch gombokra gondolsz? Azokat vegig bekapcsolva tartom amig elinditom, felpörög a motor, söt hat ugye a repüles egesz idötartama alatt. ES nalam 8 utan kell neki adni mar a benyat, mert utana visszapörög -
#12660 Na fsx em most nincs fent megneztemaz FS9 ben, Az IGN gombot tarsd nyomva 19 felett indul szepen -
Mocca08 #12659 jaja, irtam, hogy a bill komb. alapjan megvan es ugy müxik, en csak szeretem interaktiv modon nyomogatni a gombokat :) Na de akkor mind1. -
#12658 (Ctrl-Shift-F4) Fuel Flow On a checklist alapjan. -
Mocca08 #12657 Hat ott nincsen sajna, van ott parking brake, spoiler, es ennyi :) Van egy fuel pump switch engine 1-2-re de az sajna nem az... Ha esetleg elötted lesz, örömmel vennek barmi infot :) -
#12656 Niincs elottem a gép de gyanitom a throttle mellett lesz valahol:) Mixture -
Mocca08 #12655 ja okay, ha megtalalnad pls oszd meg -
#12654 itt még én sem tartok -
Mocca08 #12653 Halas köszönet, sikerült. Mar csak egy apro kerdesem lenne: igy bill kombinacioval sikerül benzinfröcsit adni neki, de en szeretem a cockpiton intezni a dolgokat mint a valosagban. Nem tudod az hol lehet? Ha egyaltalan lehet, mert lehet, hogy ennyire nincs kidolgozva... -
#12652 nyomj egy mixture full-t amint felpörgött.. -
Mocca08 #12651 en is erre gondoltam h fuel flow nem az igazi de azt hol talalom? Nem ertek a Lerjethez :D -
#12650 benya? marmint arra gondolok ha be van allitva a mixture valamire akkor csekkold hogy kap e benyat. -
Mocca08 #12649 www.pplkonyv.hu :) En innen vasarolgatok, vagy www.pilotshop.hu -
Mocca08 #12648 Sziasztok. Szokott itt vki Lear45-össel repülni? En most tertem at Cessna-rol, de ez mar kicsit komolyabb, es nem indul be vmiert. A Pre-Start Checklist megvan az utolso pontig, utana inditanam, start-up checklist megint oke (elektronika bekapcs, APU, bal-jobb ignition switch, aztan start left engine, right engine es felpörög de utana picivel le is all aztan megint felpörög es ujra leall. Pls help mi lehet a gond :-) -
#12647 Tóth Csaba: Műszerrepülés (ebben szinte minden benne van, ami a szimulátoros IFR-hez szükséges) -
#12646 Félig off:
Megvettem Háy György: Amit a repülésről tudni kell című könyvet. Néhány új és érdekes dolgot tanultam belőle. Ajánlani tudom mindenkinek, profi pilótákon kívül, mert szerintem nekik semmi új nincs benne.
Tudtok esetleg hasonló könyveket ajánlani? -
Tóth Balázs #12645 Beállításoknál van egy olyan, hogy "Pause on task switch" kapcsold ki. -
#12644 Format C: = legyalulod a merevlemezt!!!
Nem volt informatika órátok??? -
Gizmo94 #12643 Azt nem hiszem,hogy ez most valóban kérdezed, de a format c:\ sor csak egy "enyhe célzás " volt arra, hogy törölj mindent a lemezedről.
Amikor kéri a CD2-t, akkor gondolom,hogy daemon toolsba raktad a CD1 imaget is. Nos, akkor válaszd le a CD1-et a daemonból (unmount) majd mountold bele a CD2-t és enter. Ennyi. Mielőtt továbbra sem menne, jobb klikk a tálcán lévő DT ikonra, felugró menüben meg adja magát a dolog , unmount Disc1, mount Disc2. A daemon tools felugró ablakában meg megkeresed hol van a CD2, nyilván ott ahol a CD1, betöltöd és kész, ennyi, FS települ tovább. Sok sikert. -
#12642 mikor kéri a CD2őt akkor beírom azt a cmd->format c:
és akkor meg kell neki adni hogy hol van a játék, ugye ?
de beírom és nem találja
:(
részletesebben valaki el tudja mondani ? -
Rue East #12641 CS B-52 VC preview -
#12640 Most keresem azt a kettes image filet -
#12639 jó akkor majd megpróbálom így is
-tehát kinyitom a kettes image file -t
aztán cmd->format c:
(most nem fűzök hozzá semmit) -
Gizmo94 #12638 Clidey kihagyta a cmd parancsot, de annak a beiktatásával menni fog. . Start menü -> Futtatás -> cmd->format c:\ -> Enter Csodálatosan írtad, a baj csupán annyi, hogy ez nyelvtan, nem irodalom.
Amúgy remélem sikerült megtalálnod és betöltened a kettes image filet. -
LegendTommy #12637 -
#12636 júj
várjatok elakadtam ! :(
beírtam, hogy format f: (mert nekem F meghajtóm van) és ugye kérte a feladatot a meghajtónak, most oda mit kell beírni ?
remélem szépen írtam, (és utálom az irodalmat) -
mukesz18 #12635 Nem tudtok magyar szervert ahol lehet multiban repüli egy ec-135-el?
-
#12634 XD
én eddig azért nem szerettem ide írni mert általában nem kaptam segítséget
de most látom, hogy (idézem) egyhazafi segített meg egy másik is XD -
Gizmo94 #12633 Az már mellékes, mert repülős-repülős oszt' jóvan, valamint az eljárás is megegyezik. Valami azt súgta, hogy úgyis tévedés lesz neki az FS, így helpeltem, de lehet, hogy esetében indokoltabb lenne a lockon-t megguglizni. -
#12632 Arról nem is beszélve, hogy a topikot is eltévesztette. -
Gizmo94 #12631 Most mit írt volna neki, úgy őszintén, mondd már meg.. Egyrészt a hazafiságot emlegetvén először is egy nyelvtankönyvvel kellene barátkozni. Lásd vok , vaok, kis vuk, etc. , valamint permanensen vessző nélkül a "hogy". Ebben a meglehetősen egyszerű szövegben 10 felett van a helyesírási hibák száma. Továbbá a zárómondat is csinosan értelmetlen, mert ha "azoknak" akkor talán akik, vagy előre is. Vagy ebben a formában az "azoknak" nélkül talán ehető lett volna a mondanivaló. De legalább az XD hibátlan lett. Másrészről ugye, ha "véletlenül elveszett" a kettes CD, de véletlenül van egy hasonló számú image file -mint mentés az eredetiről, khm- akkor nyilván ugyanabba a virtuális meghajtóba kellene beletömni szerencsétlent, ahová az elsőt is kellett. Ha már ez magas labda, akkor valóban a format:c vagy a slate1 lesz a megoldás, mert ennél több telepítést és szinte állandó konfigurálást igénylő játékot nem sokat találsz.
De segítek is, hátha mégis ez a megváltás: figy, szvsz legalább 2image filed van gondlom Na abból az egyes nyilván lement tehát kizárásos alapon a kettest ugyanoda rakjadbe ahova az egyest abba a meghajtoba és pontosan ugy ahogy az elsöt . Majd enter nem tom tutira de aszem virtuális lesz merthogy cédéaznincs, tehát amikor kéri a 2es CD2 őt akkor az első imaget unmount a másodikat meg csak mount és máris teljes siker leszel.
szivesen egyhazafi
-
gabesz639 #12630 ez garantáltan segiteni fog neki... -
#12629 Start menü -> Futtatás -> format c: -> Enter -
#12628 Sziasztok!
Most ott vok hogy letöltöttem az FS2004 et kipróbálni
és most kéri a CD2 őt
Mit kell bemásolnom hova, hogy " úgy vegye a gép hogy az fusson "
köszönöm azoknak a segítőkész hazafiknak , hogy segíteni fognak ! XD -
mukesz18 #12627 Sziasztok szeretnék neten repülni de nem ismerem a szabályokat mert eddig csak a simával repültem ottis az ec-135-el -
Rue East #12626 CLS MD-81
(fsx only) -
JackDow #12625 A bétáját teszteltem, nem csak jól néz ki hanem profi is lesz, isteni grafikával, FPS barátsággal, iszonyat élethű hanggal. Május elején elérhető lesz sztem. -
MatWood #12624 Megjelenés előtti utolsó képek:
Aerosoft Airbus X
Szerintem nagyon profin néz ki! -
#12623 7-10 percet -
Balintka84 #12622 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy a Boeing 737 IRS bekapcsolásakor mennyi időt kell várni ahhoz hogy betöltődjön a horizont méter, mert azt tapasztaltam hogy valamikor gyorsan máskor meg több percig is eltart mire bejön.
Köszi a válaszotokat!
Üdv: Bálint