Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
<#vigyor3>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Fent is az fsx pont az ilyenek miatt😊))

gondolom csak fsx😞
mibõl maradok ki😞
Hypo
Hmm szep a kicsike nagyon

Köszönöm <#worship>

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Clidey

😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Pedig de szep repter ppl vizsgam egyk pontja volt.

Köszönöm a gyors és kimerítõ választ. 😊 Ilyen gép repült Pécs/Pogány - Korfu között, már ez sem repül, sõt a reptér is eladó. 😊

alert
Embraer 120 RT Brasilia. Budapest Air Services tulajdona. Sokmindennel foglalkoznak, néha a Malév színeiben is repül a gép rövidebb járatokat (pl Velence) vagy mentesít, ha nincs más gép.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

http://www.airliners.net/photo/BASE---Budapest/Embraer-EMB-120-Brasilia/1528965/L/&sid=ad12ff2046e5f58293a75574b6838b7f
Sziasztok!

Bocs, hogy itt kérdezem meg, de más repüléssel kapcsolatos fórumot nem szoktam figyelni.
Melyik gép látható a lenti képen? (Akár egy kvízkérdés is lehet. 😊 )

alert
JackDow és a többiek, akik privátban kérdezték, hogy milyen beállításokkal készült a #7595 hsz-ben lévõ videó:

Graphics Aircraft Scenery Weather Traffic

Az 'Aircraft cast shadows on the ground' és az 'Aircraft shadows on itself' valamint a 'Preview DirectX 10' opciók csak a videó miatt voltak bekapcsolva, különben nem bírja a gépem. Azért volt jó az FPS, mert kevés volt a szárazföld (amit számolni kell) és sok a víz. Amúgy nem használom ezeket a beállításokat és akkor tûrhetõen fut a program. Az élsimítás (Anti Aliasing) és anizotróp szûrés (Anisotropic filter) az nVidia Control Panelban lett beállítva (181.71-es Windows 7 driver).

Használt kiegészítõk: Aerosoft - Lord Howe Island, Clidey - Zlin142 test ed., Real Environment Xtreme 'high end PC' beállításokkal és 'Pristine Tropics theme'.

Hardver: Core2Duo e6400 @ 3.2GHz, 4GB DDRII (800) RAM, nVidia 8800GT 512MB.

A fenti beállításokkal kisgépekkel virtual cockpit-ben (Aerosoft TwinOtter, Beaver, default GA gépek, stb) jól fut: 18-30 FPS.

Rubio
Szívesen...

Köszönöm
Papirzacsi
Jesssz. A kormánylapot rögzíti.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

pateszi
Tényleg szép.
Mi az az alkatrész a csûrõlapnál? Valamilyen rögzítõ?

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Robez84
A szépek közé: :-)

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Ombika
alert: Sajnalom ma eladtam az i7 configot surogsen kellett a love(igy nemtudod mar tesztelni )! <#kuss>

9000ft körüli összegbõl már tudsz venni egy Saitek cyborg evo-t.
Nekem nagyon bevált,egy hónapja vettem. Ráadásul possible left or right hand.

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Hypo
Csak abban hogy nincs ilyen a tobbiben igazad van😊

Robez84
Ha nemtusz valamit kérdezd Hypo urat <#eljen> <#nevetes1>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

[HUN]FaTaL
Tévedtem. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
[HUN]FaTaL
Nem hiszem, hogy erre van lehetõség a valóságban sem hallgatnak a pilóták zenét, kicsit többmindenre kell figyelniük, mint autóvezetésnél.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok
Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy létezik-e olyan program, ami az FSX-ben enged rádiót vagy zenét hallgatni repülés közben. Tudom, hogy ha külön bekapcsolok a szobában egy rádiót, vagy a média pl-t akkor az is megoldás de jobban szeretném a fülkébõl vezérelni ha lehet. A megfelelõ zenével jobb a repülés. Elõre is köszi.
Robez84
Nekem Logitech Attack3 van..ilyen
nekem tökéletes az FSX hez..nem egy nagyszám de megteszi....ezt én lomiztam 1500 HUF-ért 😄😄😄 és megérte!😄

Fehercsoki
Sziasztok!
Valaki linkelne egy nem túl drága és mégis nagyon jó és használható joystickot?Esetleg személyes tapasztalat is érdekel.

Falconer
Nem lennének rosszak, csak nagyon kicsik, és irtó szar a jpg tömörítés :/

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Az FSX-ben lehet az FS9-ben nem.
Ez a témát Alert remekül kifejtette az #5591-es postjában.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hi!
Csak egy jelzést szeretnék közölni, a "jómúltkorában" írta valaki, hogy nem lehet a sarkköröket repülni mert visszadobja a repülõt a progi egy bizonyos szélességi kör után.
Nem igaz.
Nekem sikerült és teljesen élethûen van vázolva,ahogyan az északi sarkkör északi csücske felé haladsz,- rögtön átfordul délnek a mûhorizont.
...bár lehet nem ezen a fórumon olvastam... 😊

haho
Képek
Ombika
Alert lehet nem marad meg addig i7 i920, mivel tettem fel shotot 4Ghz alapfeszrol es kaptam kurva jo ajanlatot! De majd csorogsz, ha jonnel,h megvan e meg! <#worship>

alert
EZT a kisgéppel repkedõ bozótpilótáknak kitalált scenery-t nem tudom ismeritek-e, de akit érdekel a téma, annak tetszeni fog. Több mint 23 kisreptér szépen kidolgozva tengerszinttõl kezdve a legmagasabb pálya több mint 8000 lábon van 😊 van még további 10 kikötõ hidroplánnak és heliportok. Nekem nincs meg, de ha valaki már próbálta, nyilatkozhatna 😊 Képek alapján élvezetes lehet.

Hypo
alert
Adott helyen kevesebb a max FPS ha limitálva van mintha unlimited lenne beállítve. Tehát ha unlimitedre van állítva, akkor lehet hogy egy helyen 20-at tud, viszont ha 24-re van limitálva, akkor ugyanott sokszor csak 15-16 az FPS. Illetve sokszor jelentkeznek 'stutterek', forduló közben akadozik a kép (nem az FPS esik le) az új területek számolása miatt. Ez nem annyira bug (bizonyos mértékben az), de az fps limiter észrevehetõen javít rajta.

Papirzacsi
Miért, milyen bugja van? Nem sokat fsxezek, de nem igazán tepasztaltam semmi különöset vele kapcsolatban.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
az fsx target frame bugjat hivatott orvosolni,

Nem fog folyamatosan 24-et produkálni, ha nem bírja a géped.
A 24 ebben az esetben a felsõ korlát, ennél több nem lesz, de ha az adott szituációban a gépeg csak pl. 12 frame/sec-ot tud akkor ott csak 12 lesz.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Robez84
Tehát azt mondod hogy ezzel a programmal beállítom tegyükfel 24 frame/sec re akkor az folyamatosan annyit fog produkálni ?
Ezt nem tudtam...😊

Hypo
Javaslom nezz utana a proginak, kicsit masrol szol.
"..The way that tool works is the user sets FSX to unlimited frame lock and lets the tool govern the frames @ 28-30 by the user setting that level in the tool instead..."

Szoval fsx ben unlimitedet kell beallitani es a progiban allitani a fix fps-t. nalam 24 nel sima kadas mentes, van akinel 30 nal gepfuggo. Itt a leiras.

Download this tool
http://rapidshare.com/files/205205148/FPS_Limiter_0.2.rar
Unrar/unzip

Be aware that where you place the folder must remain or it will break its use and you will need to reconfigure the bat file

USE:
Run FPS_Limiter_GUI.jar and click SEARCH EXECUTABLE
browse for and select FSX.exe
set frame limit to 30 under MAXIMUM FPS
Click CREATE BAT
Once complete close the interface and use the created file fsx.exe.limited.bat to start FSX (double click it)

set frame lock to UNLIMTED in FSX and use the AG slider to tune
You MUST have JAVA installed to use that interface
http://www.java.com/en/

Now here is the deal... this attacks the UNLIMITED FRAME LOCK problem related to Vsync introduced by Aces in SP1/SP2. Instead of tuning the FRAME LOCK you will tune the AUTOGEN slider for smooth results where you are flying. Leave the FSX frame lock slider at UNLIMITED at all times.

You can fine tune this app as well...

Rubio
ctrl+J

sziasztok
tudja valaki hogy a folyosót mivel lehet a géphez rakatni(utasfelszálló)
Elöre is köszi
Robez84
Szerintem fixre nem lehet beállítani az fps...helyszíntõl függ hogy mennyire megy jól a szimulátor, persze ez nem egy korszerû gépre értendõ...

Hypo
A 20 fps a multira vonatozik foleg, egyebkent ha nem latod az fps-t es smooth a flight akkor nem mindegy hogy 20 vagy 30? 😊 amugy probalj meg egy 24fpst beallitani a felvetel miatt is nalam ez van belove fixen.
Amugy keress ra FPS_Limiter nevu progi eleg sok embernek megoldotta a szaggattast foleg fordulaskor.

Idõközben találtam paint kit-et a wilco-hoz. De gazdagabb lettem 1 új problémával.
Hogy lehet a Flight Simulator X-ben jobbra-balra/elõre-hátra járkálni a fedélzeten? Csak forogni tudok. Úgy tudom ehhez nincsen F1View program.
Igen fizetõsek
Airbus collection v1, v2
V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Clidey
No, levittem 20-ra a fps-limitet...és most jó! Igaz, multiban még nem próbáltam, de a replay-nál már megszûnt a remegés, így erõsen valószinûsíthetõ, hogy multiban is jó lesz...de majd holnap kipróbálom.
Csak ha bebizonyosodik hogy ez volt a hiba akkor az a megoldás hogy 20 fps-el FS-eljek...? Nanemár! <#szomoru1>

Ezek a Wilco cuccok mind fizetõsek?