Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
737NG oktatoanyag ( Magyarul😉
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
HA-SIB aktualis palya varakozopontjanal keszen all az indulasra😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Összegezve: szép-szép, de nagyon nem az igazi... 😞
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Még egy ridmit kellene összehoznom a cuccnak esetleg egy installert, hogy valami pofája is legyen a dolognak. Szóval a release kicsit csúszni fog emiatt.
De szokás szerint warezban már ez is elérhetõ... 😄
<#wave>#wave>
Remélem itt nagyobb sikerem lesz!?
Elnézést kérek azért, hogy az FS 2004 kérdést ezen a fórumon tettem fel, de ez csak azért történt meg, mert
figyelmetlen voltam !
További kellemes napot kivánok
<#integet2>#integet2>
Ha olyan lényeges a virtuális utastér és cockpit,és persze 400- ról van szó akkor itt találod tudomásom szerint az egyetlen ilyet WILCO
A doksijaiban minden telepítési,és más infóval egyetemben.
Hogy Malév festést is találsz hozzá abban is biztos vagyok.Pl. itt FlightSim vagy ugye segít a keresõ.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Már nagyon unom, hogy hülyére keresem magam az összes ajánlott oldalon sirertelenül, illetve minimális eredménnyel!
Ha tud valaki kérem segitsen !<#conf>#conf>
Keresek egy 3 D utastérrel kiegészitett Malév Boeing 737 - 400 gépet az FS 2004 hez némi kis telepitési információval, egy kezdõ számára!!
Privát mail kapcsolat : [email protected]
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET !!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
További kellemes estét, jó repülést !
Ciao
nálam ez a probléma akkor jelentkezik mikor a dx10 bevan kapcsolva igy csak top-down nézetben látszik a vonal
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Amit azért tettem mert így most lényegesen élvezhetõbb a játék de eltûnt az általad is nevezett progresszív taxi.
Szerintem a felbontás miatt csinálja.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Milyen programmal tudnám a szimulátorhoz megcsinálni a Füredi Légimentõ bázis scenery-ét?
Elõre is köszi!
) nevü izével gyûlt meg a bajom.Feltettem meg a javat is de ilyen hibaüzenetet kapok amivel nem tudok mit kezdeni.Gondoltam talán valaki már találkozott ilyennel és esetleg tudja mi a fene van vele.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Srácok,használja valaki az Acceleration Expansion-t ?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A heading az altitude a speed és a auto throttle-on kívül még nem igazán tudtam máshogy "önjáróra" bírni a nagyobb gépeket.
Leszálláskor pl. minden automatát ki kell hogy kapcsoljak,-hogy épségben le tudjak szállni 😊
ugye a boot.ini ben levo beallitasrol van szo.
Nalam igy nez ki:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /3GB /Userva=2560 /fastdetect
The CFF Explorer program and tweak listed below will set your fsx.exe or any other *.exe (executable) file to allow more than the standard 2GB address set.
First you will need to download http://www.ntcore.com/Files/Explorer_Suite_Setup.zip - CFF Explorer Suite . This is the program that will allow you to edit the fsx.exe or any other*.exe file.
http://www.ntcore.com/Files/Explorer_Suite_Setup.zip - Click here to download CFF Explorer Suite .
* * * IMPORTANT * * *
* * * BACKUP YOUR EXISTING FSX.EXE FILE FIRST * * *
THE FOLLOWING INSTRUCTIONS ARE FOR
WINDOWS XP & WINDOWS VISTA 32BIT OPERATING SYSTEMS ONLY
Editing the FSX.exe File
After you have downloaded the CFF Explorer program, you will see Explorer Suite in your programs list. Click on Explorer Suite then run CFF Explorer.
* Open the FSX.exe file located in \Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X folder.
* On the left side you will find "NT Header | File Header".
* Click on "File Header".
* On the right side click on "click here".
* Now you need to enable "App can handle> 2gb addressset".
* Next, click in "File", then "Save".
The final step involves enabling your system to accept the change in the 2GB address set.
WINDOWS VISTA 32BIT OPERATING SYSTEMS ONLY
* From your Windows Desktop, click on "Start | All Programs | Accessories | Command Prompt".
* Type in or copy & paste the following text:
bcdedit /set IncreaseUserVA 3072
* If you entered this text correctly, you should receive the message:
The operation completed successfully.
* When you are finished, IT IS IMPORTANT that you REBOOT your system.
I highly recommend that you perform this function with all of your graphic demanding games and programs, as this will only enhance the performance of those programs as well as FSX. But remember, only modify the *.exe (executable) file.
ATI vs Nvidia dologban csak egy megjegyzes, szerintem oda vissza van problema AA val mind ket fel tulajdonosaitol olvastam ilyen problemát, ami viszont érdekes bár nem tudom 100% ban megerõsiteni, hogy Felhokben az ATI kartyak mindig is gyengebben muzsikáltak.
Ja es RAID et el kell felejteni.
Alap gepeken ez a te feladatod
Egy igazán repüléssel kapcsolatos kérdésem lenne: Automata pilot-ban az irányváltáskor a bank is automataként mûködik? Pl. ha 10%-on van akkor elég sokáig tart egy úgy irányra állás.
Továbbá ugyancsak automata pilot-nál létezik olyan beállítás a repcsikben ami gyorsabb illetve lassabb emelkedés-süllyedést eredményez?
Sokszor elõfordul, hogy túl hamar vagy túl késõn kezd el ereszkedni-emelkedni a gép.
...vagy irányra állni.
Elõre is köszi!
Arra vagyok kíváncsi például, hogy ha majd új gépet építek, hogyan válogassam össze az alkatrészeket, hogy ideális legyen az FSX-hez, az én bizonyára túlzott igényeim figyelembevételével. Ehhez azonban igazi és mgbízható tesztek jelentenének segítséget, sokkal kevésbé spekulációk.
Egy optimalizatl es a legtobb helyen konstans 24 fps el gyonyioruen elrepulsz. En viszont lattam nem egyszer 30+ fpst es meg se volt smooth flight. Fordulasrol ne is beszeljunk.
Amugy akkor mire vagy kivancsi? Mit szeretnel? \Elhiszem hogy idegesito ha a hardwared nem ugy teljesit itt mint mashol. De ha azt nezed hogy amikor kijott meg egy 10 fps nek is orult az ember most meg mar foleg I7 alatt gyonyoru teljesitmenyt lehet elerni.
Nekem sikerult 24 fpst elerni es a legbizibb helyen 13-15. de az fps egy dolog es a smooth flight meg egy masik.
A maxra huzas meg mar csak azert is vicces mert a csuszkak maxon nem a szebb dolgot jelentik, gondolj csak bele ha az alap fsx ed van akkor tok felesleges 38 esetleg 19 nel nkisebbre venni a mesh res-t., vagy a visibility ami teljesen megteveszti a legtobb embert, javaslom egyszer ha lesz ra lehetoseged repulj egy cessnaval igazabol budaorsrol felszallva egy nyari delelott es megdobbensz mennyire szarul es nez ki minden fentrol es szart se latni😊)
Netán errõl van szó? Ugye nem.
vidijókártya meg tökmindegy az fsx-nek, 8800GT bõven elég kell hogy legyen
Mivel fsx abszolut nem vga erzekeny ezert mar tobbszor ki lett targyalva egy 8800gt siman viszi. Az viszont hogy a rendszer mennyire furge az nagyban befolyasolja fsx ben a smooth repulest.
HDD access, memoria sebbeseg. A geped mas miatt nem tud lepest tartani az fsx el. Persze gondolom kiprobaltal mar mindent, de akkor is javaslom NickN irasat belinkeltem a z xp vista fsxre optimalizalasaval kapcsolatban, hjidd el sokat segit.
Ami meg kerdes, driver? FSX sp1 sp2?