33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Mocca08 #12741 Velmenyetek szerint, ahhoz, hogy egy GEX Eu, megközelitöleg ugy nezzen ki mint a kepeken, milyen proci, mennyi ram kene? Regota tervezem, hogy kicsit fejlesztek de szükösek a forrasok:) -
Mocca08 #12740 ez nem jatek.... -
kisbesi #12739 Deluxe ot használjátok vagy a standard t?
És milyen op rendszeretek van?
Mert a 7 en nekem végzetes hibát ír -
#12738 Persze legalabb is en, bar mostanaban keveset mert hat sok meg van:) -
kisbesi #12737 Szoktatok ti rendelni vagy vásárolni gépeket vagy sceneryket? -
#12736 EU ra van sok sapro scenery belolul eleg szep osszkep johet ossze ellenben a globalis scenerykel.
Nemetorszag, Ausztria, Holland, Spanyol, Francia, Anglia ezekhet siman le lehet dedni majdnem teljesen.
Bar en mindig azt mondom a repules fajtaja hatarozza meg a feltelepitett sceneryket. Mivel FS9 ben en foleg nagygeppel illetve neha kisgeppel is de foleg IFR t repkedek igy en foleg a repterekre koncentraltam mivel FL330 on tok mindegy menyire kidolgozott vfr van alattam:)) ( bar megjegyzem a hegysegek azok azert igy is fontosak) Viszont emiatt a repterek tele elettel Ai val es ahogy mar mondtak masok is jo erzes MD11 el taxizni heathrow-n majd zurichben leszallni vele ahol a parkolohelyen jon a kiszolgalo szemelyzet...stb
Ezzel szemben fsx ben a kis GA repterek es vfr kornyezetuket reszesitem elonyben. PNW peldaul eleg utos vagy Australia ami lassan mar fullos:) -
#12735 Örömmel látom hogy végre Európára is létezik tökéletesített scenery:) -
kisbesi #12734 Lehetséges hogy azért volt a hiba mert nem volt aktiválva a játék? -
kisbesi #12733 Ez 2,79 Gb lenne? -
kisbesi #12732 Ez aranyos.
Ma kezdtem a ajátékot :D
-
#12731 Hivatalos kiegészítő. Ha nem telepítetted, akkor ezekszerint az nincs meg neked, így telepítsd fel a két SP-t.
#12729: IFRre gondoltam. :-) VFR biztos menne, de low autogennel annak nem látom értelmét.
Nincs GEXem így nem tudom megnézni, sőt FSXem sincs. :-) -
#12730 egyem a szíved -> gúgli
ha lusti vagy már az alap dolgok rákeresésére akkor mi lesz a komolyabb addon gépek esetén??
-
#12729 gex csak talaj texeket cserél.. érdemes ezeknek a progiknak kiegészítőknek néha beleásni a mappáiba és akkor rögtön képbe kerül az ember mi mit tesz
másrészről hidd el hogy jóval egyszerűbb gépem ellenére is győnyörűen eltudok repkedni (VFR) alap tájakon low autogen mellett is..
vannak gépek amiknek önmagában a kezelése és külselye miatt érdemes ilyen "kompromisszumot" kötni
amsterdam zsufi repterére egy klm fokker70el taxizni meg ott az fs9... még sztem jóóóó sokáig
-
kisbesi #12728 Na az a acceleration az mi?Mert nem tudok róla hogy telepítettem
(Elnézést kérek a visszakérdezéseimért) -
#12727 SP2-t is rakd fel. Ha fent van az acceleration akkor nem kell egyik sem mert tartalmazza. -
kisbesi #12726 Még úgy is ha csak Mission ba megyek?
Mert úgy is kifagyott
De akkor felteszem az SP1 et -
#12725 "Se patch se semmi nincs fenn"
Ez például lehet az oka. A legtöbb kiegészítő kéri az SP1et minimum, de mostanában inkább az SP2-t, amit egyébként is érdemes felrakni. -
kisbesi #12724 Mért fagy be nekem a játék?
Se patch se semmi nincs fenn
Csak a sármelléki reptér
Nem tudtok valami megoldást? -
#12723 Tudom, hiszen ez az FSX topic. Csak fura lenne ha a textúrákon kívül belenyúlna másba is a GEX. :-)
FSXezni szerintem majd öt év múlva fogok, ha lesz hozzá gépem :D -
#12722 :) most fsx rol van szo -
#12721 UT egy szar ja, nekem a GE FS9ben semmi gondot nem okoz. -
#12720 En ha GE EU es UT eu is fent volt egy rakas scenery es repter is erdekes volt. En probalom kerulni a globalis cuccokat. -
kisbesi #12719 Nem szeretném tele spam elni a sok kérdésemmel a fórumot, úgy hogy ha valaki tudná rám szánni 10 percet és tudna válaszolni 1-2 kérdésre akkor az légyszíves vegyen fel MSn re
([email protected])
Előre is köszönöm -
#12718 A GE nem csak textúrát cserél? Vagy mire gondolsz? Hogy más a színe? FS9ben nagyon sok scenery van aminek a színe eltér a defaulttól is. -
#12717 az a gondom vele mint az UT EU val is hogy par regebbi sceneryvel nem jo -
kisbesi #12716 Amúgy a Deluxe és a sima verzói közt mi különbség van?
A sima patch-e jó a a deluce hoz is? -
#12715 talaj textúra szett -
#12714 úgy akarom:) tongass a mindenem meg vénkúúver -
MatWood #12713 Ez sajnos nem ingyenes, 35,12€ vagy 44,95$. Vagy más forrásokból... -
kisbesi #12712 Valami gond van a játékommal
Játszok 2 percet azt azt írja hogy FATAL ERROR OCCURRED
Nem értem
Windows7 em van
Szerintem kéne rendesen futnia -
kisbesi #12711 Értem
Tök jól néz ki
Flight1.com on melyiket kell letölteni hozzá? -
MatWood #12710 Ground Environment X Europe
Ezen a videón szerintem nagyon jól néz ki! -
MatWood #12709 Mi a baj az Europe-al? Próbáltad már? Szerintem jól néz ki, bár ahogy néztem 1-2 videót ott a talaj közelről elég érdekes, majd csinálok helyet és én is kipróbálom. -
kisbesi #12708 Az amúgy mi? -
#12707 Szerintem nem rossz de en csak USA CANADA-ra tennem fel, UT nelkul -
MatWood #12706 Ez engem is érdekelne, főleg a Europe, igaz megvan, de helyhiány miatt nem tudom feltenni. -
#12705 FSX-re ez a ground environment dolog sokat dob a kinézeten? gépigényt mennyire dobja meg?
-
kisbesi #12704 Köszönöm a válaszokat -
#12703 persze amenyi jol esik annyit rakhatsz fel.
LHPP Pecs, LHSM Sarmellek aztan avsim.com on a file library-ban talasz nagyon sok jo free sceneryt. -
#12702 Persze hogy lehet, egy scenery csak egy adott területet fed le. Persze ha több scenery fedi ugyanazokat a területeket akkor lehetnek kompatibilitási gondok, legtöbbször fizetős scenery esetében erre külön kitér a manual.