Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Figyu en a helyedben a kovetkezot tennem, eloszor is le toltenem az nhancer legutolso verziojat, ezt uninstallad, aztan letoltenem a driver sweeper nevu progit www.guru3d.com.

1. control panel/add remove prog/ nvidia driver
2 reboot safe modba
3. driver sweeper elindit maradek szart is kitakaritod
4. nvidia driver felrak lehetoleg 180.84 WHQL
5 reboot
6. nhancer felrak
7 fsx.cfg torold
8. tolsd le ezt a profilt ez fs2004 hez van de ugyan ez kell fsx hez is nhancer profile
9. fsx indit NEM DIRECTX 10 normal
10. allisd be a settingsbe amit kell, ( en a helyedben ha siman nem muxik majd odatennem a pipat az antialias beallitashoz fsx ben.) lepj ki
11. nhancer elindit a letoltott profilt betoltod, a meglevo fsx est disable, ezt meg atirod hogy fsx exe filet keresse. a FONTOS HOGY A GLOBAL NAL IS UGYAN AZ LEGYEN MINT A PROFILNAL, kis pipat pipald be hogy manualy, taskbara lemegyem es ott bal egergomb aktivald a profilt( csak a biztonsag kedveert amugy automatikus)
12. pray pray pray
13 remelhetoleg van antialias es minden csudi szep ugy hogy racsurod a gazt orfuto elemel es mar FLY

Ombika
Vista 64 bit alatt?
Felraktam fsx-et es kiegeszitojet, majd ratettem nvidia driver, nhancer! NV panelben semmihez se nyultam, nhancer belo ugy,h profile es global is egyezzen, majd nagy nehezen jobb klikk nhanceren es ott van a profilom amit csinaltam, de nem mindig, nemtudom minek a fuggvenye! Aztan fsx-en belul szures: none, elsimitas nincs kipipalva es olyan a graf, mintha idoben visszamentem volna 10 evet! 😞
Ha NV panelben allitom, akkor sincs valtozas, szal nemertem! 😞

Hypo
en csak nhancert haszsnalok nalam muxik fs2004 es fsx ben egyarant, ennel tobbet nem tudok tenni az ugyert, sorry

Ombika
Pont ezert tartok meg PC-t es ujitottam ismet I7-es rendszerre, de hiaba! 😞 Felcseszte agyam ez a szar elsimites, szures,h nemakar aktivizalodni! 😞 Nincs vmit tipped mit cseszek el? Lehet win 7-el kellene probalkoznom!

alert
Igen, de sajna nincs is rá FS. Akkor melyik a szar? :-)

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Ombika
Koszonom mar reg megoldottam ezt, meg ,h megjelenjen a profil is, bar sokszor gozom nincs,h mitol jelenik meg, de ez a te...u microsoft, hogyan tud kiadni ennyire ganek jatekot,h fel eve is ezzel szenvedtem 1 hetet es most is,h vegre menjen a szar elsimitas es szures!! Mindjart belevagok vmit a tetves vistaba meg a gepbe!! áhhh de felhuzott jezus istenem!! Fogom rohadt ps3-at es bekapcsolom FUT, nemkell szaraozni ilyen piti dolgokkal!!

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ombika
Azzal nincsen baj par aprosag nem szamit! Ami a lenyeg,h mikor csnialok sajat profilt benne jobb also sarokban pl mikor aktivalnam profilt nincs is benne csak ez a 2 db:
-driver defaults
-best quality

Hol van az amit en allitottam be? ERdekes modon sarga a profil az enhanceren belul es ezt irja ki:

http://jackass5.extra.hu/nhanc-error.jpg

Rubio
Te melyik nHancer-t használod? Mert, ha esetleg a legújabb verziót, akkor keresned kellene egy régebbit, aminek menüje megegyezik a Hypo által bemutatott verzióval és akkor a felrakott képei alapján pontosan beállíthatnád...

Ombika
Nekem is cseszik menni, kezdi felkurni az agyam rohadt FSX!! Mi a csocsert nemtudja egyiket se figyelembe venni, se nhancert se nv panelt?! 😞

Pl nhanceren belul van 1 ful amirol nemtudom kivenni a pipat:
Enhance in-game AA setting

Mivel vmi nvidia disabled szoveget lok nekem!
Vmi tipp,h hogyan tudom megis igazsagra birni ezt a .....ot?!

Ombika
Na igen, mivel nekem vistam van, te beallitasaid ervenytelenek! Meg kell keresnem,h Hypo regebben irt e errol vmit itt !

Rubio
Nekem viszont az nHacer progival nem mûködik a game, viszont az nVidia control panellel tökéletesen megy. Amit feltettem képeket azok is így készültek már.

Korábban Hypo próbált segíteni az nHacer-rel kapcsolatosan (Õ arra esküszik), de az új verzió más volt mint amit õ mutatott és én nem tudtam aszerint beállítani (ezek szerint Õ se, mert azóta nem jelezte, hogy ez neki már sikerült), de mivel nálam mûködik a kártya és a játék együtt, így szerintem nem vesztettem semmit... (A szerencsétlenkedéseimrõl is találhatsz képeket.)

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nálam a kártya és az FSX akkor mûködik együtt tökéletesen, ha az 'AA' be van kapcsolva a game-ben. Ja és XP alatt fut. Arról, hogy vista alatt hogyan mûködne, fogalmam sincs.)

Ombika
No problem! Hazaerek kiserletezek tovabb, lehet nHancer progi kellene, de regebben azzal se javult meg! 😞
nvapps.xml fajban levo FSX tartalmat is kitoroltem mar!

Rubio
Most sem sikerült pontosan fogalmaznom:

"összemostam" a kettõt, azt hittem, hogy egy személy írta...

Bocs!

Rubio
Bocs! Ez a hsz-edbõl nem derült ki és ráadásul el is néztem két hsz-t és összekevertem a kettõt! (#7499 #7498)

Ombika
A link mukodik csak kikell masolni a bongeszobe ! 😊

Mellesleg nemtudom te milyen ATI kartyarol beszelsz, mikor nekem NVIDIA 260 GTX van! 😊 A kepeken pedig az nv panel lathato! 😊

Hypo
dx10 miatt van, felejsd el egy szar

Rubio
Szerintem nem véletlenül! (Vagy a mai gazdasági helyzetben én vagyok mérföldekkel lemaradva valamirõl.)

Eddig én úgy tudtam, hogy az ATI és az nVidia az két külön kártya és ahhoz két külön "irányítóközpont" tartozik, azaz az nVidia kártyákhoz az nVidia control panel, míg az ATI kártyákhoz az ATI catalyst (lehet, hogy nem pontosan ez a neve) tartozik. Tehát, ha igazam van, akkor Te hiába is változtatsz bármit is az nVidia control panelben, az nem tudja vezérelni az ATI kártyádat.... Szóval ne csodálkozz, hogy az FSX "cseszik" a beállításokra, mert már az ATI kártya is "cseszik" rá...

(Egyébként a következõ hsz-edben a kép linkjeid nem mûködnek!)

Ombika
Hypo: Anno te irtad,h tudnal nekem segiteni beallitaskoban! Nos ismet nekialltam szenvedni nvida control panelen belul, hiaba allitom be global vagy kizarolag fsx.exe-re vonatkozoan a beallitasokat cseszik ra fsx, csakis kizarolag fsx-en belul tudom szabalyozni, de ott meg ugye nem ertekekkel(2x,4x stb..) ,mint nv panelen belul? Vista 64 bit sp2 van felrakva es dx 10 mode bepipalva fsx-en belul..

Sziasztok, nem tudom befállítani az FSX-et a grafika szép de a füst effektek iszonyatosak, nem is füst látszik hanem nagy kockák, próbáltam többféle beállítást, más dolog változott de a füst mindig kockás marad. Ati 3870 x2-es videókártyám van próbáltam a videókártyánál is állítgatni de nem segített. Ha valaki tudja hol lehetne javítani kérem segítsen.
Nem a legjobb de itt egy kép hogy pontosan milyen.

Ombika
DE jol nez ki, mar nyomatnam uj I7-es gepemmel, de r....t Real Environment X-el szenvedek, nemakarja a backupot csinalni! 😞

Rubio
Hát ha tudnál egy olyan példányt beszerezni ami mûködik is, akkor szerintem arra is fel tudnád tenni, azonban az hogy fog kinézni, hogy a barátodnak adsz egy boltban vásárolt kiegészítõt és mellé teszel egy letöltött game-t?

Szerintem, ha már rászántál egy kis pénzt, akkor már ne sajnáld az alapjátékért a továbbiakat, mert hát valljuk meg õszintén, igazán ekkor lenne csak egy szép ajándék. Ha jól emlékszem, akkor itt a topikban - egy kicsit visszafelé olvasva, annál a résznél, ahol egy esetleges magyarításról van benne szó - találsz egy hsz-t, amiben pedig egy linket, ahol mintha megtalálható lenne az alapjáték 5-6000 forintért, ami szerintem már nem egy nagy összeg!

Egyébként pedig annak az esélye, hogy itt a topikban bárkitõl is kapsz egy warezos linket - ha figyelembe veszed a hsz-író ablak bal alsó sarkába írtakat -, szinte a nullával lesz egyenlõ...

sziasztok, lehet h a kerdesem elegge hulyeseg lesz, de nagy dilemmaban vagyok ugyanis megvettem a baratomnak a FSX accelerationt ugy, hogy nem neztem meg igazan mit ir a dobozon. Olvastam h ahhoz h mukodjon kell az FSX. A kerdesem, hogy az eredeti FSX kell,vagy esetleg le lehet tolteni netrol valamit es ugyis megy. koszonom
Rubio
Sajna nincs!

Típus: Bell 430.

Így néz ki oldalról (másik textúrában és helyen):

Ombika
Ez a heli alapbol benne van?

Rubio
Na mindegy! Tettem egy próbát...

A párizsi Charle de Gaulle reptér az FSX alap scenery-jében:

És így néz ki FSX-ben a reptér az FS9-es scenery felhasználását követõen:
(Megmondom õszintén, hogy én nem vettem észre hibát, ami nem azt jelenti, hogy nincs is, de nem tudom, hogy mit keressek. Amíg repültem egyet, addig nem tûnt fel semmi. Viszont nagyon õrültem neki, hogy sikerült.)

Rubio
Értem és köszi!

Az mibõl derül ki, vagy hogyan jelentkezik (milyen jellegû) a hiba, ha egy nagy repteret próbálok betenni?

Papirzacsi
Ez a scenery felépítésétõl függ. A nagy reptereket feldolgozó sceneryk többnyire nem mûködnek hibamentesen. Viszont pl. az olyan egyszerû objektumhalmazok, mint a Red Bull Budapesti pályát feldolgozó scenery, gyakorlatilag jól mûködik fsx alatt is. Talán csak a helipad az ami nem mûködik benne, de gyanítom rajtam kívül még senki se szállt le rá, úgyhogy fel se tûnik senkinek..:-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

nekem egy kiegészítõt se sikerült berakni😞
Rubio
Van valakinek tudomása arról, hogy az FS9 alá készített scenery kiegészítõ mûködik-e FS10 alatt? Azaz fel lehet telepíteni FS10 alá?

Köszi a további infókat most fogom kipróbálni...

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Itt valahol meg találod:

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=fsx+baggage
Szia!

Éppen tegnap Youtube-on láttam valami videot ép a pogyászkocsik mozgatásáról és üzemanyag töltõ használatáról. Ott a setting részben be kellet állítani valamit, hogy az animált mûködést lássad.
Nem emlékszem honnan vettem alinket, ha megtalálom ide fel lövöm.

eagle

A joy érdekel,ha még nem adtad el,elsõsorban az ára 😊

Köszi a segítséget,-bár a b.Person int. reptér (YYZ) torontóban,sem akart megtankolni ,hiába álltam a tankolóhóz.Persze hogy követtem az ATC-t.
Pedig YYZ az egyik legnagyobb reptér kanadában.(már jártam ott).
Nálam a realizmus a maxon van,csak úgy élethû és élvezetes.

A joy érdekel,ha még nem adtad el,elsõsorban az ára 😊

pateszi
Szia,
Üzemanyagot bármikor utánatölthetsz menet közben is, ha jól emlékszem a Ctrl+X billentyûkkel.
Ha fogytán a nafta, az FSX fel fogja ajánlani az utántöltést. Azért szerintem valóságosabb a játék, ha néha leszállsz legalább tankolni. A fuel truck akkor mûködik, ha szabályosan parkolóhelyen állsz a reptéren, és ahhoz a parkolóhelyhez tartozik ilyen kiszolgálás. Az ATC menübõl kiválasztod a tankolás menüpontot és a megfelelõ helyre fog navigálni.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
van egy x52 esem olcson😊

Ombika
udv. Real Environment X-el megvan vkinek? Mikor keri,h backupolja le a regi beallitast, meddig szokott neki tartani?

Még annyit, hogy ez a joystick ügy engem is érdekelne,de persze 35-40ezret nagyon kevés ember tud kiadni érte.
Max 10-15 de már az is húzós.
Ohh, persze vannak ám használtak is a neten de hát agyonnyúzott kiélhett joyok kinek kellenek?😊
Annyi pro-kontrát olvasok a joyokról típustól, márkáktól függetlenül, hogy az ember már tényleg inkább nem is vesz 😄
Pedig kell, mert az én kis Genius-om már nem nagyon fogad szót a kalibrálásnak.

Üdv mindenkinek!
Tudja valaki, hogyan lehet feltölteni üzemanyaggal a gépet ha egy 15,000km-es távot akarok repülni?
Bombardier-rel repülnék (free flight-ba)tehát egyszerre max.4000km-t tehetek meg vele.
A (shift+F)request fuel track-ot hiába hívom, még a nagy repülõtereken sem érhetõ el.
Hiába tartok be minden repülési szabályt IFR-en,nem akar tankolni a rohadék 😊
Elõre is köszi!

Shortstop
valamelyik kocka havertól kölcsön kell kunyerálni a joyt, aztán ha bejön a dolog akkor szívesen áldozol majd rá...

en a Saitek Pro Flight Yoke-t ot ajanlom az tizenezer 😊 viszont negyven.

Official IVAO Member

Megcsináltam, semmi nem változott. Úgyhogy uninstall, install. Most az Area.116-t hiányolja, de OK után fut szépen a progi. Legyen vele boldog!
Hypo
Igen ez az utolso.
Milyen joyt ?? 10 alatt amilyet talalsz mindegy

hedonist
Helló, azt szeretném kérdezni,h ez a legújabb verziója a MFS-nek?
És még annyi,h milyen joystick-et ajánlotok, ami nem tizenezer forint? Köszi

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

köszi

Hypo
elofordul, ezert utana erdemes belemenni a settings scenery reszbe es megnezni hogy lathato e a listaban ha nem akkor add area gomb es kivalasztod az fs9 konyvtarbol a scenery folderet belelepsz es ok ennyi

installos verzióm van, de nem csinálta meg

Papirzacsi
Vagy a FAQ-t. :-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)