Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. control panel/add remove prog/ nvidia driver
2 reboot safe modba
3. driver sweeper elindit maradek szart is kitakaritod
4. nvidia driver felrak lehetoleg 180.84 WHQL
5 reboot
6. nhancer felrak
7 fsx.cfg torold
8. tolsd le ezt a profilt ez fs2004 hez van de ugyan ez kell fsx hez is nhancer profile
9. fsx indit NEM DIRECTX 10 normal
10. allisd be a settingsbe amit kell, ( en a helyedben ha siman nem muxik majd odatennem a pipat az antialias beallitashoz fsx ben.) lepj ki
11. nhancer elindit a letoltott profilt betoltod, a meglevo fsx est disable, ezt meg atirod hogy fsx exe filet keresse. a FONTOS HOGY A GLOBAL NAL IS UGYAN AZ LEGYEN MINT A PROFILNAL, kis pipat pipald be hogy manualy, taskbara lemegyem es ott bal egergomb aktivald a profilt( csak a biztonsag kedveert amugy automatikus)
12. pray pray pray
13 remelhetoleg van antialias es minden csudi szep ugy hogy racsurod a gazt orfuto elemel es mar FLY
Felraktam fsx-et es kiegeszitojet, majd ratettem nvidia driver, nhancer! NV panelben semmihez se nyultam, nhancer belo ugy,h profile es global is egyezzen, majd nagy nehezen jobb klikk nhanceren es ott van a profilom amit csinaltam, de nem mindig, nemtudom minek a fuggvenye! Aztan fsx-en belul szures: none, elsimitas nincs kipipalva es olyan a graf, mintha idoben visszamentem volna 10 evet! 😞
Ha NV panelben allitom, akkor sincs valtozas, szal nemertem! 😞
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
-driver defaults
-best quality
Hol van az amit en allitottam be? ERdekes modon sarga a profil az enhanceren belul es ezt irja ki:
http://jackass5.extra.hu/nhanc-error.jpg
Pl nhanceren belul van 1 ful amirol nemtudom kivenni a pipat:
Enhance in-game AA setting
Mivel vmi nvidia disabled szoveget lok nekem!
Vmi tipp,h hogyan tudom megis igazsagra birni ezt a .....ot?!
Korábban Hypo próbált segíteni az nHacer-rel kapcsolatosan (Õ arra esküszik), de az új verzió más volt mint amit õ mutatott és én nem tudtam aszerint beállítani (ezek szerint Õ se, mert azóta nem jelezte, hogy ez neki már sikerült), de mivel nálam mûködik a kártya és a játék együtt, így szerintem nem vesztettem semmit... (A szerencsétlenkedéseimrõl is találhatsz képeket.)
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nálam a kártya és az FSX akkor mûködik együtt tökéletesen, ha az 'AA' be van kapcsolva a game-ben. Ja és XP alatt fut. Arról, hogy vista alatt hogyan mûködne, fogalmam sincs.)
nvapps.xml fajban levo FSX tartalmat is kitoroltem mar!
"összemostam" a kettõt, azt hittem, hogy egy személy írta...
Bocs!
Mellesleg nemtudom te milyen ATI kartyarol beszelsz, mikor nekem NVIDIA 260 GTX van! 😊 A kepeken pedig az nv panel lathato! 😊
Eddig én úgy tudtam, hogy az ATI és az nVidia az két külön kártya és ahhoz két külön "irányítóközpont" tartozik, azaz az nVidia kártyákhoz az nVidia control panel, míg az ATI kártyákhoz az ATI catalyst (lehet, hogy nem pontosan ez a neve) tartozik. Tehát, ha igazam van, akkor Te hiába is változtatsz bármit is az nVidia control panelben, az nem tudja vezérelni az ATI kártyádat.... Szóval ne csodálkozz, hogy az FSX "cseszik" a beállításokra, mert már az ATI kártya is "cseszik" rá...
(Egyébként a következõ hsz-edben a kép linkjeid nem mûködnek!)
Nem a legjobb de itt egy kép hogy pontosan milyen.
Szerintem, ha már rászántál egy kis pénzt, akkor már ne sajnáld az alapjátékért a továbbiakat, mert hát valljuk meg õszintén, igazán ekkor lenne csak egy szép ajándék. Ha jól emlékszem, akkor itt a topikban - egy kicsit visszafelé olvasva, annál a résznél, ahol egy esetleges magyarításról van benne szó - találsz egy hsz-t, amiben pedig egy linket, ahol mintha megtalálható lenne az alapjáték 5-6000 forintért, ami szerintem már nem egy nagy összeg!
Egyébként pedig annak az esélye, hogy itt a topikban bárkitõl is kapsz egy warezos linket - ha figyelembe veszed a hsz-író ablak bal alsó sarkába írtakat -, szinte a nullával lesz egyenlõ...
A párizsi Charle de Gaulle reptér az FSX alap scenery-jében:
És így néz ki FSX-ben a reptér az FS9-es scenery felhasználását követõen:
(Megmondom õszintén, hogy én nem vettem észre hibát, ami nem azt jelenti, hogy nincs is, de nem tudom, hogy mit keressek. Amíg repültem egyet, addig nem tûnt fel semmi. Viszont nagyon õrültem neki, hogy sikerült.)
Az mibõl derül ki, vagy hogyan jelentkezik (milyen jellegû) a hiba, ha egy nagy repteret próbálok betenni?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=fsx+baggage
Éppen tegnap Youtube-on láttam valami videot ép a pogyászkocsik mozgatásáról és üzemanyag töltõ használatáról. Ott a setting részben be kellet állítani valamit, hogy az animált mûködést lássad.
Nem emlékszem honnan vettem alinket, ha megtalálom ide fel lövöm.
eagle
A joy érdekel,ha még nem adtad el,elsõsorban az ára 😊
Pedig YYZ az egyik legnagyobb reptér kanadában.(már jártam ott).
Nálam a realizmus a maxon van,csak úgy élethû és élvezetes.
A joy érdekel,ha még nem adtad el,elsõsorban az ára 😊
Üzemanyagot bármikor utánatölthetsz menet közben is, ha jól emlékszem a Ctrl+X billentyûkkel.
Ha fogytán a nafta, az FSX fel fogja ajánlani az utántöltést. Azért szerintem valóságosabb a játék, ha néha leszállsz legalább tankolni. A fuel truck akkor mûködik, ha szabályosan parkolóhelyen állsz a reptéren, és ahhoz a parkolóhelyhez tartozik ilyen kiszolgálás. Az ATC menübõl kiválasztod a tankolás menüpontot és a megfelelõ helyre fog navigálni.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Max 10-15 de már az is húzós.
Ohh, persze vannak ám használtak is a neten de hát agyonnyúzott kiélhett joyok kinek kellenek?😊
Annyi pro-kontrát olvasok a joyokról típustól, márkáktól függetlenül, hogy az ember már tényleg inkább nem is vesz 😄
Pedig kell, mert az én kis Genius-om már nem nagyon fogad szót a kalibrálásnak.
Tudja valaki, hogyan lehet feltölteni üzemanyaggal a gépet ha egy 15,000km-es távot akarok repülni?
Bombardier-rel repülnék (free flight-ba)tehát egyszerre max.4000km-t tehetek meg vele.
A (shift+F)request fuel track-ot hiába hívom, még a nagy repülõtereken sem érhetõ el.
Hiába tartok be minden repülési szabályt IFR-en,nem akar tankolni a rohadék 😊
Elõre is köszi!
Official IVAO Member
És még annyi,h milyen joystick-et ajánlotok, ami nem tizenezer forint? Köszi
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!