Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubio
Ennek a legegyszerûbb módja az, ha teszel egy pipát a "show all variations" szöveg elõtti ablakba! Ennek az lesz az eredménye, hogy láthatóvá válik a többi textúra is, ami a kiegészítõben, vagy akár az alap game-ben benne van, de ha ez a pipa nincs ott, akkor nem látszik...

Falconer
Szedj le a wilco oldaláról festéseket. De ha konkretizálnád a dolgot, akkor lehet, hogy tudnék linkelni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Még lenne egy kérdésem. Felraktam egy wilco repülõgép packet, ezeken hogy lehetne skin-eket változtatni? Mert így rossz hogy nem légitársaság logo van rajta, hanem a gép márkája.
Ja, rájöttem a wilco rejtélyre 😊)) Sima Program Files-be akarta rakni, közbe Program Files x64-be kell tenni 😊
ja, és akármit csinálok, mindig ezt írja ki.
Nem tud valaki valami aircraft add-on-t FS X-hez (boeing vagy Airbus) amiben van igényes utasnézet is? A Wilco termékekkel egyszerûen nem boldogulok. Állandóan kiírja telepítésnél hogy rakjam a helyes FS 2004 könyvtárba, pedig a Doc-ban FSX szerepel. kipróbáltam vagy huszat.
Papirzacsi
Látom itt páran már tudják mi a repülés (szerintem) igazi szépsége, ezért ajánlok pár videót. Aki látta már, az nézze meg újra, aki még nem, annak MUST HAVE!
ezt még én sem láttam.
ezt viszont igen, és a beaver nekem is nagy kedvencem.
ez meg teljes mértékben kötelezõ!!!!!nincs mit hozzáfûzni. A nagyon rövidke mintavideók magukért beszélnek.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hm..Délelõtt fórumoztok s látom most játszotok 😄

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Hypo
😊)) Azert ne feledd van benne kicsi sony vegas vagy after effects is, illetve nagyon sokszor hasznaljak hogy lassabban veszik fel es az utomunka soran gyorsitjak fel a megfelelo fps re, de teny hogy jol nez ki. Add egy hitet egy remenyt az embernek hogy idovel nala is igy nez majd ki........................😊

Ombika
Hihetetlen e8600@4ghz , 4gb ram, gtx 280 es akadasmentes, kivi lennek beallitasaira! 😮

pateszi
Jó hétvégét és Jó repülést mindenkinek!
Vigyázat a macikkal!

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
Hmm jo kis kep😊)) carenado jott ki most kulon csomagban floatplanel ski verzioval.

Hypo
ertem probalj meg egy dolgot, az fps-t vidd le 20 ra, es ugy nezd meg multiplayerben.

pateszi
Ha már fel lettek töltve vhová, a "Kép beszúrása" menübe csak be kell másolni a tulajdonságoknál szereplõ cím URL-t (jobb gombos kattintás).

Ha még nem töltötted fel sehová, pld. ide a fórumos galériádba is teheted, onnan is lehet linkelni. Persze jobb valamelyik képfeltöltõ oldalról.

Clidey
A Vsync gond lehet azért van mert fényképezõgéppel csináltam a felvételt mert ha fraps-al csinálom, akkor megszûnik a remegés... 😊 A VC-ben is ugrál, de csakis multiplayerben és csakis a másik multiban repülõ gép amihez közelmegyek. Egyébként minden más tökéletes. Az fps pedig indifferens, azzal semmi gond, az egekben van. 😊
Szóval ez nekem már sok tényleg, de most jutottam el arra a szintre hogy már elegem van belõle. Elég régóta csinálja egyébként, de mivel ezeddig ritkán multiztam, meg a Replay-funkciót is ritkán használtam, így annyira nem volt kirívó, de az utóbbi idõben viszont szükségem lenne mindkettõre, ezért vetõdött fel a probléma megint.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

pointer4
Biztos pilótaszekszet akar 😄 ...

.....akarom mondani kekszet 😄
Ombika
7-es bimmer buntet benne a volna mogul! 😊

Van pár fotóm persze csak nemtom, hogy kell ide belinkelni.
Cessna GYZK-val repültem 4x.
Ez a Georgian bay airways gépe(i), ilyeneken szerveznek turista repüléseket a kemény telek kivételével naponta.

Hypo
Ambiplan, bushplane, hydroplan, es alaska igen ez amit szeretek😊)) Ezert is vagyok meg fs9-en foleg, Misty fjords, Tongass fjords, Glacier bay v2, Vancouver+, Victoria+, misty moornings, rengeteg cucc alaszkahoz, a kabinok, minden imadom. Remelem eljutok oda eletben is repulgetni, jol jonne egy bushpilot es egy mountain flying course a ppl-em melle😊

Hypo
Ezert dobbentunk meg, mert elsore nem jott at ez amit irtal, de most hogy megmagyaraztad most meg plane erdekes mivel a video fsx bol van es xplane hez kepest merfoldekkel van elobbre fs, de szepen fejlodik xplane is de meg messze van de en drukkolok nekik nekunk csak jo ha miel tobb lenne.

pateszi
Ez igen! Akkor neked már sikerült átélni, amit itt még esetleg csak tervezgetünk és szimulátoron próbálgatunk. Jó lehetett. Nincsenek esetleg saját fényképeid Beech 18-as, vagy Beaver gépekrõl?
A neten találhatóak nagyobb részét már ismerem, de szívesen látnék még továbbiakat.

Igen, a www.photius.com-on nemigazán lehet kivenni, melyik a seaport bázisok...
Gyakorlatilag a magyarországi repülõtér felsorolásokból mind szárazföldi.
Kedvencem a hydroplane gépek és egyéb kétéltûek 😊
Egy éve jártam Kanadában és volt szerencsém kipróbálni többször is, hogy milyen a hydroplane flying 😊
A 30.000 szigetek-nél éltem majd fél évig.(Parry Sound és környéke-Toronto-tól kb. 270km-re észak felé)
Gyönyörû hely és nem lehet megunni.

pateszi
AI Maci-forgalomra az FSX-ben sok helyen kell számítani. Néha a legváratlanabb helyeken is közlekednek az AI macik.

Akkor elmagyarázom a fejtörõt. Belinkelt valaki egy videót aminek elég szép grafikája van. Erre írtam hogy remélem hogy a legközelebbi Flight Simulatornak lesz ilyen grafikája mert a mostani már kissé elavult még environmenttel is. (Gyenge scenery domborzat, kissé el van mosódva, rajzfilmszerû. Az X-Plane 9.22 demójához hozzászokott a szemem (rengeteg tûéles fa, stb.. ehhez képest kicsit elavilt az fs.)
pateszi
Úgy látom, eléggé hasonló az érdeklõdésünk. Alig várom már a Tongass Fjords X megjelenését, rendszeresen figyelem a fórumukon. Az FS9-es változat zseniális kiegészítõ.

Beaver oldalt nézegeted? Még 528...

A maci szimulátor honnan van? <#ravasz1>
Vagy csak AI maci?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
FSX ben eleve van sok SPB, de ha ingeynes erdekel javaslom keress ra SNOWDOGS TOURS ra, ingyenes 140+ repter van benne alaskaban sok kozuluk SPB, illetve nemsokara jon ki a Tongass Fjords X.

pateszi
Hali,
Megnéztem a vízi leszállóhelyek listáját, gyanúsan sok a magyarországi "seaport base"...
Ehhez képest nem sok hidroplánt látok az égen repkedni.

Köszi szépen a válaszokat!
Ti mennyit -repültök- naponta? 😊

pateszi
Szia,
Ha beállítasz kezdésnek egy repteret, onnan slew módban (Y) bárhová át tudod tenni a repülõdet, focipályára, vagy vízfelületre is stb. Visszaváltva a normál módra így azután indulhatsz a szántóföldrõl is.

Hypo
FSX ben vannak sea plane base-ek ahonnan indulhatsz, illetve vannak helikopter helyek is. Kezdesbol indulni alapbol csak ezekrol es repterekrol lehet leszallni barhova leszallhatsz. vagy elmented a helyet ahova leszalltal es legkozelebb onnan indulsz Illetve csinalhatsz sajat repteret is a megfelelo progival.
En sokat repulok haosnlo gepekkel monjuk foleg alaskaban de van sok hasonlo hely is illetve sok kiegeszito is.
Seaport bases

Hi mindenki!
Nem tudjátok, hogy hydroplane-nel honnan tudnék más helyrõl is elindulni?
Ezt a repülõt csak egy reptérrõl tudom indítani(tehát a repülés valójában a levegõben kezdõdik és mivel nincs neki futómûve ezért runway-rõl nem tudok felszálni).
Esetleg koordináták megadása lehetséges az fsx-ben?
Gondolok itt pl. arra, hogyha helikopterrel akarok indulni egy focipályáról vagy egy szántóföld közepérõl...
Ugyanez a helyzet a hydroplane-nel. Tengeri vagy tavi koordináták megadásával nem lehet sehogy sem gépet indítani?
Elõre is köszi aki válaszol!

Hypo
Hat latok en Vsync gondot is, driverben force on ra van teve? VC ben is ugral a kep vagy csak kulso kamera nezetben? ha az fps-t kiirod a kepernyire azon latszik valamifele ugralas? fsx.cfg-t is talan jo lenne latni hatha....
Miota van ez kulonben?

Hypo
Es mi a gond? megadod neki az fsx konyvtarat es nem megy fel?????

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,tud valaki valamit a live radar-ol?
L Viper
Talán így akart fogalmazni:

"Tetszetõs video, de nem ártana ha már kijönne egy új FS (FlightSim), hasonló grafikával, mert már egy Real Environment X-el feljavított FSX sem korszerû."

Jó kis fejtörõ, talán majd elmagyarázza :-)
Willenbrock
Az lenne jó ha lenne egy CFS4 FSX alapon,a jó minõségû kiegészítõk felhasználásával.

Robez84
Nem azt nem értik hanem ezt😞többekközt én sem értem)

"Tetszetõs video, nem ártana ha már kijönne egy FS hasonló grafikával, mert már egy Real Environment X-el sem korszerû."

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Willenbrock
Röppenés Bf 109G-vel Nem tudja valaki hogy lesz-e lehetõség egyszer arra hogy az FSX-ben szereplõ világháborús vadászgépekkel harcolni is lehessen?Nem készül sehol valami WW2 mod pl?Hisz sok gép modellje már készen van(Bf 109,P-38,P-47,P-51 stb)Én nem értek a programíráshoz de a gépmodellek és a sceneryk adottak csak kicsit kéne átszerkeszteni õket esetleg.Ballisztika és sérülésmodell kéne még a gépekhez és olyan harci szimulátor lehetne ebbõl ami az IL-2 nél is élethûbb lenne.Elképzelhetõ egy ilyen mod?

Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
1 Van egy Wilco Airbus Series Vol.1 (FS X) addon-om
2 Raknám felfelé, kiírja hogy: Cannot install this program, please select your correct Flight Simulator 2004 directory.
3. Pedig elvileg FS2004+FSX verzió, az ablak fejlécébe Wilco Airbus Series Vol.1 (FS X) van írva.
Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Zinaj
vki vmi normalis kontrol beallitast elkuldene nekem?
Meik gombra mit érdemes vagy hogyan van.
Utasszallito érdekelne azzal akarok repulni.Gépet mivel emelem fel stb.iranyitas hol allitom be?:S
Valaki kifotozhatná, és vmien linkbe elkuldhetné sokat segitene.thx

i7 azt szevasztok :P

exTrem
Attól függ, de olvasd el a FAQ-t sok kérdést megspórolsz vele 😊

Zinaj
ez a jatek hogy mukodik?
kuldetések vagy egybol azzal megyek amivel akarok?

i7 azt szevasztok :P

Clidey
Engem az egész hozzászólás megzavart... 😄

Hypo
Mondjuk ez zavart meg "Real Environment X-el sem korszerû"

[HUN]FaTaL
Én értem, azt hiszi másik játék. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Papirzacsi
Én értem! Gõze nincs róla mit látott. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Hárman 😊