Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ezt még én sem láttam.
ezt viszont igen, és a beaver nekem is nagy kedvencem.
ez meg teljes mértékben kötelezõ!!!!!nincs mit hozzáfûzni. A nagyon rövidke mintavideók magukért beszélnek.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Vigyázat a macikkal!
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Ha még nem töltötted fel sehová, pld. ide a fórumos galériádba is teheted, onnan is lehet linkelni. Persze jobb valamelyik képfeltöltõ oldalról.
Szóval ez nekem már sok tényleg, de most jutottam el arra a szintre hogy már elegem van belõle. Elég régóta csinálja egyébként, de mivel ezeddig ritkán multiztam, meg a Replay-funkciót is ritkán használtam, így annyira nem volt kirívó, de az utóbbi idõben viszont szükségem lenne mindkettõre, ezért vetõdött fel a probléma megint.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Cessna GYZK-val repültem 4x.
Ez a Georgian bay airways gépe(i), ilyeneken szerveznek turista repüléseket a kemény telek kivételével naponta.
A neten találhatóak nagyobb részét már ismerem, de szívesen látnék még továbbiakat.
Gyakorlatilag a magyarországi repülõtér felsorolásokból mind szárazföldi.
Kedvencem a hydroplane gépek és egyéb kétéltûek 😊
Egy éve jártam Kanadában és volt szerencsém kipróbálni többször is, hogy milyen a hydroplane flying 😊
A 30.000 szigetek-nél éltem majd fél évig.(Parry Sound és környéke-Toronto-tól kb. 270km-re észak felé)
Gyönyörû hely és nem lehet megunni.

Beaver oldalt nézegeted? Még 528...
Vagy csak AI maci?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Megnéztem a vízi leszállóhelyek listáját, gyanúsan sok a magyarországi "seaport base"...
Ehhez képest nem sok hidroplánt látok az égen repkedni.

Ti mennyit -repültök- naponta? 😊
Ha beállítasz kezdésnek egy repteret, onnan slew módban (Y) bárhová át tudod tenni a repülõdet, focipályára, vagy vízfelületre is stb. Visszaváltva a normál módra így azután indulhatsz a szántóföldrõl is.
En sokat repulok haosnlo gepekkel monjuk foleg alaskaban de van sok hasonlo hely is illetve sok kiegeszito is.
Seaport bases
Nem tudjátok, hogy hydroplane-nel honnan tudnék más helyrõl is elindulni?
Ezt a repülõt csak egy reptérrõl tudom indítani(tehát a repülés valójában a levegõben kezdõdik és mivel nincs neki futómûve ezért runway-rõl nem tudok felszálni).
Esetleg koordináták megadása lehetséges az fsx-ben?
Gondolok itt pl. arra, hogyha helikopterrel akarok indulni egy focipályáról vagy egy szántóföld közepérõl...
Ugyanez a helyzet a hydroplane-nel. Tengeri vagy tavi koordináták megadásával nem lehet sehogy sem gépet indítani?
Elõre is köszi aki válaszol!
Miota van ez kulonben?
"Tetszetõs video, de nem ártana ha már kijönne egy új FS (FlightSim), hasonló grafikával, mert már egy Real Environment X-el feljavított FSX sem korszerû."
Jó kis fejtörõ, talán majd elmagyarázza :-)
"Tetszetõs video, nem ártana ha már kijönne egy FS hasonló grafikával, mert már egy Real Environment X-el sem korszerû."
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
1 Van egy Wilco Airbus Series Vol.1 (FS X) addon-om
2 Raknám felfelé, kiírja hogy: Cannot install this program, please select your correct Flight Simulator 2004 directory.
3. Pedig elvileg FS2004+FSX verzió, az ablak fejlécébe Wilco Airbus Series Vol.1 (FS X) van írva.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Meik gombra mit érdemes vagy hogyan van.
Utasszallito érdekelne azzal akarok repulni.Gépet mivel emelem fel stb.iranyitas hol allitom be?:S
Valaki kifotozhatná, és vmien linkbe elkuldhetné sokat segitene.thx
i7 azt szevasztok :P
kuldetések vagy egybol azzal megyek amivel akarok?
i7 azt szevasztok :P
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)