Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
letöltöttem a concord-ot de mikor betölti éppen állnak le a hajtómûvek és nem tom ujra indítani.
tudtok ebben segíteni h mi lehet az oka?
Kár érte,tényleg hiányzik az élet multiban.
Nah majd a következõ FS-ben. Microsoft,nagy fejesek,hátha kitalálnak egy új megoldást.
Az utolsó mondatoddal fel is vetetted az egyik indokot, hogy miért nem lett megcsinálva, de ez csak egy ok a regimentbõl. Pl. mindenki más AI csomagot használ, különbözõ gépekkel, modellekkel. Hogy döntse el a kliens gépe, hogy milyen modelt jelenítsen meg? Ha csak default AI gépeket jelenít meg, akkor mi értelme a letölthetõ ingyenes/fizetõs AI-nak? Akinek gyengébb a gépe az nyilván nem, vagy csökkentett AI-t akar használni, még ha nem is a saját procija számolja, de megjeleníteni akkor is meg kell. Most akkor valaki csak 50%-on használja, valaki 110%-on :-), akkor megint az a helyzet, amit a korábbi hsz-omban említettem. Az AI-t a szgép csak a te géped egy bizonyos sugarú körzetében számolja, mutatja, azon kívül, nem foglalkozik vele, csak nézi, hogy terv szerint mikor kéne, hogy a te körzetedbe kerüljön, és ha belekerült elkezd foglalkozni vele. Ha én Londonból jövök multiba, te meg Moszkvából, akkor mit csináljon a szerver, számolja mindkettõt? Ha 20-an vagyunk 20 helyen?
Na ez csak pár probléma, ami miatt ha marad a ha. Szerintem te is kitalálsz még párat, ha belegondolsz.;-)
Bár az is igaz,hogy jócskán megnõne az adatforgalom.
El lehet valahogy érni azt, hogy multi/lan játék esetén is legyen AI forgalom? Nagyon fel dobná a hangulatot. Én készítem a szervert, de sajnos ilyen lehetõséget nem találtam.
Esetleg egy kiegészítõ révén?
kis Érdekesség😊)
Teszik az ötleted, a küldetés scenery részébe talán be is tudok segíteni. Leginkább a pécsi mentõhelikopter-bázist ismerem, ehhez készülõdik már a reptér scenery. (Éppen a kistraktoron és a tréleren ügyködöm.) A kórház - mint jellemzõ leszállóhely- is megoldható. Pár hete sárkányról fényképeztem a várost (sajnos csak utasként), talán akad kórházas kép is a felvételek között.
Mentõhelikopterként a legjobb a Németh testvérek EC-135-öse, de nem rossz az ingyenes változat sem.
Szeretek küldetésekkel játszani és szerintem azok a jól sikerült mmissziók, ahol:
- van egy jó alaptörténet,
- szépen kidolgozott sceneryn lehet repülni,
- vannak hozzá egyedi hangüzenetek, esetleg zene is,
- a küldetés során akad valami váratlan bonyodalom és kell némi ügyesség a megoldásához,
- siker esetén jár érte jutalom.
Ha már helikopteres küldetésrõl volt szó, pl. a ManhattanX hez tartozó sétarepülés nagyon tetszett, ajánlani tudom mindenkinek.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
en nem nagyon ismerem az editort viszont jol ismerem az apollo céget 😊
Akkor sikerülnek a küldetések, ha a megadott célokat bizonyos távolságon és magasságon belül közelíted meg. Ez pl. a Bermudás küldetésnél max. 100-200 láb. Tehát nagyon alacsonyan és nagyon lassan kell repülnöd, hogy éppen eltaláld a célt. Ha máshogy nem sikerül, elõször érdemes a cél közelében elmentegetni az állást, és lassított idõvel próbálkozni. Ha már gyakorlottan megy, erre természetesen nincs szükség. A Bermudás küldinél találkozni lehet egy szellemhajóval és egy elveszett 2. világháborús repülõ szakasszal is. Megtaláltad õket?
Keresek olyan személyeket, fórumtársakat akik jártasak, vagy ismerik az FSX Mission Editort, netán szeretnek is missiókat szerkeszteni az FSX-hez. Megrendeltem az eredeti editort mert nagyon szeretem a szimulátoros repülést és szeretnék én is különbözõ küldetéseket szerkeszteni. Fõleg kis hazánk területén.
A kezdeti lépésekhez viszont szükségem lenne egy kis segítségre.
Na erre lehet vélni az elsõ felét.:-) Jó multizást!
na, így már veri fasza lett az üzenetküldõ rész, thx!
Azért próbáltam azzal,mivel más játékoknál mással nem valósítható meg.
A második felét köszi,így tényleg sikerült.
Az fs LAN módba megy minen egyéb hülye program nélkül is. Csak a servert adó IP-jét kell beírni az fsbe, és ha nincs tûzfal, egyéb program ami, amúgy is blokkolná a kommunikációt, akkor menni fog a multi.
Kerestem a hibára,de sajnos nem bukkantam rá.
Hamachival szeretném kipróbálni a LAN játékot ismerõsömmel,viszont mikor csatlakoznánk egymáshoz, azt írja, hogy loading players aircraft list, ilyenkor eszi a feltöltést 1 percig,majd kidob a játék azzal,hogy connection lost. Mitõl lehet ez,tapasztaltatok már ilyet?
Köszi.
tényleg, a hordozóval lehet valahogy kommunikálni? mint pl a feladatok alatt, mert feladaton kívül nem mond nekem semmit az LSO.
NIGHT LIGHTING disable for Major ROADS de bekapcsolva maradhat INTERSECTIONS nel.
Aztan van egy olyan a setupban hogy: OTHER TERRAIN FEATURES
itt allist disable-re: Highway Interchanges, Railyards, Glaciers
Ezeket a beallitasokat en nem talaltam, hol lehetnek?
RIVER es STREAM offset, UT * stb , beallitva az altalad megadott ertekekre. Fsx-ben latja a scenery-t pipa is van.
Van meg valami ötlet? Patch nem lesz jo egyelöre mert (es remelem ez nem szamit warez-nek) egyelöre letöltöttem, hogy lassam müködik-e. Ha igen, megveszem mint eddig minden mast.
Official IVAO Member
Így önmagában nagyon jól néz ki és maga az alap gondolat az tényleg jó, azonban az árnyalatokon lehetne még egy kicsit javítani (esetleg más színösszeállítást használni) és akkor lehetne igazán kiváló...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Install utan lefutattad az UTX setup cuccot? Scenery-knel fsx ben latszik a listaban?
Ha a beallitasoknak vagy UTX USA CANADA
Akkor a kovetkezoket erdemes beallitani:
NIGHT LIGHTING disable for Major ROADS de bekapcsolva maradhat INTERSECTIONS nel.
Aztan van egy olyan a setupban hogy: OTHER TERRAIN FEATURES
itt allist disable-re: Highway Interchanges, Railyards, Glaciers
Nyisd meg az UTX USA-t. Menj az ADVANCED - MODIFY FLATTENING. Tegyel pontot a STREAMS-hez.
2 RIVER allisd OFFSET ra es -3 Meters, nyomd meg a SAVE-t
2 STREAM allisd OFFSET ra es -2 Meters mensd el.
Az ADVANCED resznel scrolloz le amig ezt latod WIDTHS es allisd a kovektezoket:
UT OCEAN PIER 3
UT RAIL ENC DRY 14
UT RAIL ENC SEASONAL 14
UT RAIL ENC TROPICAL 14
UT RAIL ENC BRIDGE 14
UT RAIL ENC TRACKS 12
UT ROAD ENC DRY 28
UT ROAD ENC SEASONAL 28
UT ROAD ENC TROPICAL 28
UT ROAD ENC2 DRY 16
UT ROAD ENC2 SEASONAL 16
Az 1.2 es patch kicsit megnoveli az autok szamat ami egy csomo emberkenel lassulast eredmenyezett (7% nal tobbre ne is allisd fsx ben)
Vann egy uj patchuk is ami ezt kicsit orvosolja, egyebkent is tolsd le az osszes updatet.
Szoval kellenek amiket kertem hogy barki segiteni tudjon, mert sok okozoja lehet annak hogy nem latsz semmit, amit fentebb irtam az altalanosan ervenyes es erdemes install utan beallitani.
Click DONE
Official IVAO Member
Official IVAO Member
PM SOUNDS
Illetve sok addon gepben van ilyen funkcio. Nalad egyaltalan semmi nem szol? Sounds settings?
Azt honnan látom hogy szakosodott?
Átnéztem a fsx mappáit, és meg is találtam ezeket a szövegeket.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...