2732
-
#91 Szal akkor mi is a most hivatalos megjelenés? -
#90 Olyan, mintha az Obli grafikájára rányomtak volna utólag még valami sharpent. :) -
-
#88 A Lopakodásról infók képekkel. -
#87 Jól hangzatos hírek. -
#86 Köszönöm! -
#85 Nehéz nem észrevenni a hasonlóságot a TW és az Oblivion között. A grafika és az rpg elemek mintha ugyanazok lennének. A legnagyobb különbség annyi, hogy az Obli egy bejáratott széria sokadik darabja egy nagy cégtől, a TW pedig egy majdnem tök ismeretlen német cég első rpg-s próbálkozása. A TW esetében az online és offline rész közötti határ elmosódni látszik, nem is annyira a karaktert fejleszti az ember, hanem magát a világot. Hagyomány rpg-khez híven skillekre alapuló fejlődésrendszer van, a karakterek teljesen testreszabhatók. Egyjátékos módban a sztori miatt emberi harcossal lehet csak lenni (nagyvonalakban a történet szerint az elrabolt hugicát kell megkeresni, persze ez csak egy része az egésznek). Online módban bármilyen karakter generálható, érdemes csapatostul felfedezni a világot.
Nem lehetsz egyszerre full extrás mágus és harcos, valamit az egyikben mindig fel kell áldozni, hogy fejlődhess a másikban. Ún. guildekben lehet tanulni a skilleket, a szokásos küldetésekből kapott xp-ből. Kezdetben 2 guild van: Mágusok és Harcosok, később egy küldetés után lesznek Nekromanták is. Az xp-t utólag újra szét lehet osztani, ha pl. jó lenne lovon harcolni, de a karaktered szimplán csak lovagolni tud, akkor egyéb támadó skillekből kivonhatod az xp-t és berakhatod a "lovon támadásba".
A mágia teljesen más, mint a legtöbb rpg-ben, különböző kártyák vannak (pl. kis tűzlabda), amikből többet összegyűjtve lehet kreálni nagyobb erejű spelleket, ill. lehet kombinálni a különböző mágikus trükköket. Kezdetben a szokásos 4 földi elemből lehet varázsolni, később 5. elemként jön a Nekromantizmus.
Az online rész a Diablo 2-höz hasonlít (vegyítve a single player és multi kampányok, bár erről egyelőre nincs bővebb infó, hogy gondolták). Csatlakozáskor egy városban találod magad sok ezer más játékossal, max. 8 fős partikkal lehet nyomulni.
A döntéseknek nagy kihatásuk van a világ egészére és a reputációra a különböző fajoknál, ha nagyon az egyikhez húzol, becsben tartanak téged, a többi meg utálni fog, de lavírozhatsz az arany középúton is.
A tesztelt verzió grafikája és online része nem volt végleges, rengeteg minden hiányzott, de a készítők ígérek, hogy mire boltokba kerül, bele fog kerülni minden. :) Gépigénye - úgy tűnik - jóval kisebb, mint az Oblinak vagy G3-nak és már jelenleg is nem sokban marad el tőlük, de még bőszen kalapálják. A zenéjéről annyit tudni, hogy az fogja majd komponálni, aki a Top Gun filmét. -
#84 Preview Valaki leirhatna dióhéjban mit irnak róla!
6 új kép -
#83 Én még nem láttam, legutóbb a Gothic 3-ból láttam hasonló videókat, az is kb. ilyen béta stádiumban leledzett még akkor (pl. itt amikor fordul a karakter, semmi blending nincs a fázisok között), mindenestre fogamra valónak tűnik! :) -
#82 Elég kihalt a topic. Ez nemtom volt-e már: Two Worlds Gameplay Movie -
#81 Nincs túl nagy mozgolódás itt, pedig nagyon baba kis játéknak ígérkezik! -
#80 Two Worlds: MMORPG rész
(PC Games) Kezdetben singleplayernek indult szerepjátékával az Reality Pump Studios nem hagyja cserben az MMORPG kedvelőket sem. Kövér MMORPG részt építenek be, ahol arénákban PvP hentmészár párbajokban engedhetjük ki a gőzt. Itt főleg az egyéni képességek számítanak, mivel szintlépés nem történik. A tápolásra már alkalmas küldetésekre maximum nyolcan indulhatunk. Városokban, főleg kocsmákban lehet gyülekezni és tervezni a következő artifakt begyűjtését. Klánokba léphetünk vagy teljesen új törzsek hívhatók életre. Lovagló versenyeken is lehet XP-t és pénzt nyerni, nemcsak artifaktok eladásával. A fejlesztéshez különféle fajok és klasszok állnak rendelkezésre, melyeket rövidesen bemutatnak a fejlesztők. Szemszínnel kezdve, a karok és lábak hosszúságán át, a mellkas körméretéig minden állítható lesz.
/hardwired.hu/ -
#79 Kardgyakorlat movie! -
#78 Gondolom még javítanak rajta, de annál jobb lesz a játék :) Én már nagyon várom! -
#77 Késik a game. 2007 Május 9.-én jön csak! -
#76 Királyak! Még jobban várom! -
#75 3 új kép -
csgj #74 képek alapján egész jó a játék, de félek, hogy a többi dolog el lesz szúrva... A Reality Pump még nem tett le sok jót az asztalra... és a kiadó is a Zuxxez, ami megint elég ratyi. De biztos csak a néma riasztó szólal meg bennem :D -
#73 Szépek, de a modellek nem győztek meg igy külsőre, kiváncsi vagyok milyen részletes az animációjuk. -
coRDHA DriLL #72 Az se érdekel, ha majd szaggatni fog nálam. Csak NE legyen bugos (mint pl. G3) Nagyon ígéretesek az új képek. -
#71 5 új kép -
#70 Kiváncsi lennék milyen gépen tolták! -
#69 Felőlem tőlthet, csak ne akadjon:) -
#68 Two Worlds: Tesztverzió
Sogun, 11:21 - PC X360 - Játék: RPG
(PC Games) A PCGames csekkolta a tesztverziót és kommentálták a játékot: Gyönyörű erdőket és falvakat találunk a Two Worldsben, egy-két bizarr kinézetű szörny mellett. Alig van töltési idő! A fejlesztők azt állítják, hogy ezt a 3 másodperces töltést is el tudják majd tüntetni a szemünk elől a végleges változatban.
Megdöbbentő tény: A Two Worlds tényleg úgy néz ki élőben, mint amilyen screenshotokat a Zuxxex az elmúlt hónapokban kiadott.. Kellemes meglepetés az Oblivion és számos más játéknál alkalmazott reklámkép-mágia trükk után.
Az RPGWatch interjút készített Miroslaw Dymek nagymágussal, a Reality Pump technikai igazgatójával. Cégük az Earth 2160 és a Knightshift sorozattal vált híressé. Miroslaw elmondta, hogy a Two Worlds világa kábé 30 négyzetkilométer. Városok, romok, erődök helyezkednek el szétszórtan a területen. Havas tájaktól a zöldellő erdőkön át a sivatagig mindent bejárunk.
A szörnytípusok vidékenként változók. 50 labirintust pucolhatunk tisztára. XP-vadászó agyatlan hentmészárt kerülik a fejlesztők. A főhős komoly, tapasztalt katona és izgalmas, fontos küldetésekben vesz részt. Döntéseink következményeit szinte azonnal láthatjuk, utána a későbbi történések logikusak. Választhatjuk az arany középutat is, például részt veszünk egyik megbízónk akasztásán. Rajtunk múlik, megtámadjuk-e az őröket és megmentjük vagy saját kézzel nyírjuk ki a fickót, esetleg a nem beavatkozás elvén szépen végignézzük, amint a hóhér elvégzi a munkáját. Mindhárom esetben komoly fejleményekkel kell számolni! A küldetések efféle kifutása felelősségre tanítja a játékost.
Elég nagy kalamajkába kerülünk, ha magunkra haragítunk valamely fontosabb klánt. A slamasztikában úszikálva ekkor tapasztaljuk, hogy az összes mágikus cuccot már csak a feketepiacon tudjuk megvenni és a klán által normális esetben kínált küldetések elvesztek számunkra a belőlük nyerhető finom tapasztalati pont mennyiséggel együtt. Ellenben ha kezdetektől fogva kedvükbe járunk, mindjárt tisztességesen kezelnek minket és busás jutalom üti a markunkat. Az NPC-k saját napirend szerint élnek, mint az Oblivionban. Egyszerű törvényeik az általunk keltett bonyolult helyzetek során meglepő viselkedésmódot eredményezhetnek. Nem érezhető azonban a scriptelt viselkedés merevsége, erről biztosítottak a fejlesztők. Interjú második része nemsokára jön..
info: Hardwired -
coRDHA DriLL #67 igazad lehet... Nem tud érdekelni a G3, mert megvan a Cossacks 2 és elég jó multiplayerben nem beszélve a BF2-ről -
#66 Más gamet is románok teszteltek mégsincs vele semmi gond.
Gothic 3 esete hasonló mint a Boling Point-é hamar adták ki ennyi. -
coRDHA DriLL #65 Az biztos a Gothic 3 azért olyan bugos mert bár németek fejlesztették, sajnos a tesztelést kiadták a románoknak -
coRDHA DriLL #64 Európában 2007. Március 7-én jelenik meg már én is alig várom, mert a Gothic 3 egy FOS! -
#63 Én is várom már ezt a játékot de nagyon. Már csak az angoltudásom kell egy kicsit fejlesztenem hogy értsek is valamit belőle -
#62 Konzolra fejlesztik x360ra és abból Pc verzió ( különbség nem nagy ), de valszeg akkora bughalmaz nemlesz mint a Ghotic... a gépigénye szerintem lesz azért, szal arra készűlni lehet, hogy kell alá vas. -
Cassell #61 Dettó nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe a képi világa hasonlít a gothic3-hoz remélem normálisan lesz optimalizálva... -
#60 Kevés infó + pár kép -
szunyika #59 KÉPEK -
#58 Újabb képek
Jó kis game lesz ez sztem!Csak ne úgy fusson,mint a gothic 3.! -
#57 Tájképek -
#56 4 új kép -
#55 Vagy a gépigény az vagy a leközölt képek meg videok Xbox 360-on készültek.
Mert az tény hogy a kis mozogképek meg képek videok jóval nagyobb gpigényt sugallnak mint az itt említett. -
#54 Parasztvakítás a köbön:), ha ilyen géppel menne élvezhetően, akkor én high-ra felrakva akarok vele stabil és állandó fps mellett játszani ( ami valjuk be esélytelen ). -
#53 Two Worlds: Könnyed Gépigény
Sogun, 07:56 - PC X360 - Játék: RPG
(PC Games) Nem kell erős gép a Two Worldsnek, csak 2 GHz proci, 512 MB RAM, pixel shader 2.0-s videókártya, Windows XP vagy Vista, adta hírül a Reality Pump Studios. Így azok is lecsekkolhatják, akiknek nincs ikerturbó 4xG80 SLI videokvartettes, 5Ghz-re fridzsidertuningolt gépük.
info: Hardwired -
#52 Two Worlds: Gyűjtői Változat