2732

• csgj
    megvan, tetszik is, csak már orhadt sokat Oblivionöztem :P
  • MrAndree
    Shivering Isles? Az nem volt rossz szerintem. Meg a gothic 3 megapatchre várok aztán azt is végigviszem még egyszer. NWN 2t meg majd nyáron viszem ujra szerintem.
  • csgj
    hát, tudod, nem lehet mindenkinek a kívánságát tökéletesen kielégíteni :D Én viszont már alig bírom kivárni, hogy megjelenjen végre. Most is a Neverwinter Nights 2-őt tolom huszadjára, mert nincs semmi új és jó szerepjátékos, fantasy game....
  • MrAndree
    Jobban örülnék ha várni kéne mert ha ez kijön vizsgaidőszak előtt és olyan amilyennek ígérik akkor bajok lehetnek. :)
  • csgj
    nem biztos, hogy várni kell, ne legyünk már olyan pesszimisták! Na meg warez, stb... ott van még :D xD A Fable-t emlegetem ilyenkor mindig... Az már egy hónappal a megjelenése előtt kint volt feltörve.
  • MrAndree
    De ez a május 9. csak a német verzióra vonatkozik gondolom. Angol nyelvűre szerintem sajna várni kell június 26-ig /különben mi a fenéért jönnek ki angoloknál másfél hónappal később/.
  • Ioles
    Hát ja, remélem
  • grebber
    Remélem majd magyarítják feltéve ha lehet!
  • Ioles
    Jó lenenne ha magyarul is kijönne, de sajna nem fog :(
  • csgj
    na, utána jártam, tessék:

Release EU: 9th May 07

Release US/UK:: 26th June 07

Szóval az EU-ban már megjelenik május 9-én (az se 6, de közel van :D), és amit te néztél Pre-Release csak Amerikára és Nagy Britanniára vonatkozott...
  • csgj
    de minden más helyen május 6-ot írtak... sztem csak nem frissítették az oldalt
  • Faki
    Hivatalos oldalán preorderre kattintva ezt írja: Pre-Release
    Ships 6/26/07. Akkor most mikor jelenik meg? :)
  • csgj
    ááá, de rohadtul várom már!! Csak attól félek, hogy atom gépigényes lesz, és állati bugos... és majd emiatt szívjuk meg
  • grebber
    Nemtom majd meglátjuk.Május 6.-a már ittvan a nyakunkon!
  • STREEX
    Új vidi
  • csgj
    miben? a Two Worlds-ben?
  • Looooser
    de gagyi Lineage2 motor van benne ez gáz...
  • rotator
    Nem ez a gond. Ez a rendszer azt sejteti, hogy előfordulhat, hogy valaki (túl)specializálja magát és olyan helyzetbe kerülhet a játékban, hogy onnan csak ezzel a kvázi cheat móddal tud továbbjutni. Ez pedig nagyon nem jó!
    Ami a szabadságot illeti: a Gothic 3-ban kipróbálták és szét is esett a történet. Egyelőre még nagyon nem tartunk ott, hogy ez működjön.
  • Larvin
    Vedd úgy, hogyg ez egy cheat, és ne használd! mint a MARVIN mód gothicban
  • Larvin
    Ami engem zavar az az, ami a topic elején is szerepel: "szokásos ígéretek"
    Ezek az ígéretek sosem teljesülnek. Általában a segítőket rádtukmálják az elején és megszabadulni sem tudsz tőlük, hisz benne vannak az alaptörténeteben, az átvezető videókban stb. Nemigaz, hogy a világ reagál a döntéseidre! Mindig ezzel jönnek, de az igazság az, hogy egy-egy karakter max úgy válaszol a különböző megközelítésekre, hogy vagy, durcásan mondja tovább a magáét, vagy úgy, hogy közben szimpatizál veled, de nem küld el a búsba, vagy megy neked. Az olyan játékokat meg ahol "pályák" vannak, ki nem álhatom, azért ez már nem a szupermárió korszak. Elindulsz a térkép elején és gyerünk a sárga köves úton a csodák csodájához. Éppen arról kéne szólnia az rpg-knek, hogy van egy alapvilág és a sztori úgy alakul ahogy te döntessz, és nincs kijelölt út. Látszik, hogy törekednek erre, de a végén mindíg egy vége van a sztorinak és egyre banálisabb, kiszámíthatóbb az egész. Általában utálok a főszálon haladni egy történetben, mert ott mindíg kellemetlen meglepetések várnak rám, sürgetnek és parancsolgatnak, hogy mit kell tennem, ennek fejében még meg is mondják, hogyan tegyem. Hol itt a szabadság?
  • rotator
    Ez nekem olyan, mintha egy egy akciójátékban, ahol a túlélés az egyetlen cél, az elején automatikusan felajánlaná az örök életet...
  • Larvin
    Erre azt tudom mondani, hogy nem muszály igénybe venni ezt a lehetőséget, ha nem tetszik, de akinek meg pont az volt zavaró, hoyg nwn-ben pl mindíg a DM-eknek kellett könyörögni, hogy szintezzék újra a kariaikat annk jól jön. inkább legyen benne egy-két bónusz lehetőség amit sose vennél igénybe mint, hogy kimaradjon belőle valami ami hiányzik.
  • csgj
    azért most egyetlen egy dologban védeni fogom a gothicot :) Ugyanis multi nem éppen lenne jó hozzá... nem is tudom, hogy lehetne megoldani. Akkor már MMO lenne... na mindegy, NWN2 meg a legújabb patchel már nagyon is jó! És sztem sok rajongója van, nagy lett a bevétele, ezért lesz kiegészítő is. De való igaz, hogy NASAgép kell lassan minden játékhoz.
  • rotator
    Ami ebben a játékban nagyon nem tetszik, az a sklillpontok újraelosztása. Így látatlanban megöli az egészet. :(
  • Larvin
    Nahát én mozgolódom akkor:)

Csakhát már megszoktuk, hogy ami jónak, vagy szépnek látszik, az egy rakás bughalmaz, vagy csak erőműveken játszható. Meglátjuk mi lesz ezzel. Mindenesetre látszik, hogy a fejlesztők egyszerre karnak betörn i a piacra és ezzel a mentalitással megelőzik néhány versenytársuk, akik néhány "feature"-t direct kispórolnak az alapjátékból, hogy nagyot durrantsanak a kieggel. Lásd: az electronic Arts már évek óta csikicsukizik hol hozzátesz valamit az új kiadású fifa játékokhoz, hol elvesz belőle NWN2-> Nincsenek lovak, holott már az nwn1-ben is voltak az utsó modullal + a multi része játszhatatlan a crash-ek miatt, a játékosok talán kevesebben vannak az nwn2 multiszervereken mint az 1-én, de a kieg már készül, (mintha az alap már tökéletes lenne). Gothic: nincs multirész, bughalmaz és memóriazabáló szörny az egész, jah és asszem nincsenek lovak itt se :P bioware:Dragon Age: semmi hír!
    Meglátjuk mit tud a 2 worlds, de miután kiscégról van szó és mint látjuk a nagyobak is sorra felsültek hasonlóval...
    de amíg élünk remélünk. Nemigaz?
  • rotator
    LOL
  • csgj
    Ez hülyeség. Miért ne minősíthetném így, (a második és harmadik résszel is játszottam, szóval tudom milyen)? Például a 3. részről az IGN igen durva értékelést írt (4,9/10 pont) Gamespy (1,5/5) GamesRadar (6/10)
    Az irányítás a 2. részben pedig még pocsékabb. De a 3. rész kezelőfelülete, és főleg a története a 2-nál rosszabb. Imádom a fantasy-t, de mi az, hogy "jönnek az orkok, majdnem mindenhol győznek, ott viszont ők a menők, és rabszolgasorba döntik az embereket..." LOLLL! Ez nem történet...
  • grebber
    Ezekre nem tudok mit mondani kinek a pap kinek paplan.
    De érdemtelen valamit minősíteni ami elismerten jó ,mert neked nem tetszenek benne dolgok.
  • csgj
    irányítás, harcrendszer, történet
  • grebber
    Most nem akarok belemenni a Gohtic védésébe de légyszives ird már le szerinted mi a nyomi a Gothicban?
  • AC2
    Fején találtad a szöget ;)
  • csgj
    nagyon Gothic 3 + Oblivion kinézete van :) De ez nem baj, ha minden más is van legalább olyan jó, mint az Oblivion. (Azért Gothicra ne hajazzon, elég nyomi game az...)
  • grebber
    Csak ismételni tudom magam még mindig szépek!
  • Ioles
    Egy tucat új screenshot
  • Devil_Gy
    Nop :D
    Megesik :D
  • csgj
    "A 2006 őszén beharangozott március eleji megjelenési időpontot úgy tűnik nem tudták tartani a fejlesztők....." -gondolom innen jött nálam a tévesztés, vagy elmezavar
  • csgj
    jesszus atyám, súlyos időeltévesztési komplexusom van xD hogy a f... ez naon égő volt, én kérek elnézést :D Valszeg a márciussal tévesztettem össze a májust.... de nyomi :P
  • Devil_Gy
    Május 9 :D az még kicsit odébb van :s
  • csgj
    hát már volt kétszer is halasztás, mert a fejlesztők még jobban optimalizálni akarták a már 100%-osan kész gamet. A legutóbbi halasztás 2007 Május 9. volt... de hát az is elmúlt már! :D xD
  • Ioles
    4 új kép