2732

• Boroskóla
    Akkor hogy ne legyen warez Itt vanaz angolosítás hozzá
  • csgj
    na, nem akarok linkelni, meg nagyon warezolni, ezért csak annyit mondok, hogy a mininova-nevű oldalon fent van a silentgate-német verzió. Biztos, hogy lassan jön, de akinek így is, németül is kell, jó lesz... :P
  • Larvin
    élménybeszámolót majd írhatna aki németet lecsekkolta
  • csgj
    hát, akkor ha meg is találom, fölösleges leszednem... de legalább kezdődik vmi, és talán kijön az a royal edition is
  • grebber
    Igen azt!
  • csgj
    igeeen? a németet?
  • grebber
    Yep felrakták végre!
  • csgj
    ááá, vki nforce fórumon már játszik a német verzióval :O, és képeket is linkelt hozzá... azt mondja, hogy olyan, mint a Gothic 2, és biztos sokáig fog vele játszani. Hát, a grafika a képek alapján sokkal rosszabb az Oblivionnél, a gothic 3 grafjára hasonlít sztem. Ja, és az az angolítás (gondolom így kell írni, mert a magyarítás sem magyarosítás :D) csak a szöveget fordítja le... (text only), az meg úgy még mindig nem az igazi :P
  • Newfronter
    NFORCE-ról:(itt az angolosítás hozzá!)

There is a way to make the game in english(text only).

Download this file http://rapidshare.com/files/30293096/Language.rar.html

That is the updated language.wd file taken from patch 1.1...just replace the original language.wd file in forlder WDFile.

Tested it and it works fine...that should keep you busy until royal edition comes out.Smile
  • dante3
    Már reggel van és sehol semmi!
  • csgj
    holnap reggelre már talán kint lesz vmi... német, vagy angol, vagy mindkettő :) Ja, és azért örülök annak, hogy csak 3 giga a cucc... nem tart majd olyan sokáig, mire leszedem :P Na jó, mondjuk ez Multi nélkül ennyi elvileg... De a multi úgyse fog menni, és nem is annyira érdekel.
  • wedge31
    Király,csak egyenlöre sehol sem találom.
  • Newfronter
    Németben kijött a Royal edition is ami tartalmazza az angol nyelvet.
  • wedge31
    3,18GB ugyhogy ez valszeg nem multilangue edition,majd talán a CE lesz az.
  • MrAndree
    De mit? Csak a feliratokat?
  • dante3
    Ez szerintem csak angolosít!
  • MrAndree
    Patch? Az nem jó. Gothic 3nál is így kezdődött... :)
  • dante3
    Már van is hozzá angol patch!
  • MrAndree
    De most angol verzió is megjelenik május 9.én vagy nem? Mert a május 9. elvileg az európai megjelenés és nem a németországi. Kivéve ha a kiadó számára Európa az Németországot jelent mert még a hivatalos fórumon is meg vannak zavarodva a népek. :)
  • dante3
    Még nincs sehol!
  • Omega888
    Valaki tud már valamilyen lehetőséget a letöltésre?
  • grebber
    És akkor? Morrowindel is csak most fogok játszani mert hálistennek nemsoká kész a magyarítása pedig nem mai game.
  • Istencsászár
    2008ban:D
  • grebber
    Nekem mindegy melyiket szedem mindekettőt ugyanannyira értem már amit értek. Majd magyarítják :D
  • csgj
    á, very kár... egyáltalán nem tudok németül, úgyhogy várnom kell az angol verzióra...
  • dante3
    fórumon beszégetnek róla!
  • Newfronter
    Sajnos már írták hogy csak német, nincs benne angol. :(
    NFO
  • Omega888
    Azon belül hol van mert a listában nem látom?
    talán regelni kéne?
  • dante3
    Ja, közben olvastam én is nforcen!
  • Newfronter
    Ja és mondják az nforce-on hogy multilanguage, tehát van benne angol is. Habár még gyanús. Nyugi srácok még én se találom, ez egy nagyon friss infó, IRC hírcsatiról néztem, pár óra és kint lesz!
  • Omega888
    hol? pls
  • Omega888
    hol? pls
  • dante3
    Nem találom!
  • Newfronter
    ...( PRE )...( GAMES )...( Two.Worlds.GERMAN-SiLENTGATE )...

Megjelent...
  • Faki
    Fizetős multi? Na mehetnek a ***, akkor ennyit erről..
    Se open béta, se semmi, hirtelen belebaxtak egy multit, hogy a hülye fizessen.
  • csgj
    hát, izé, a fenébe.... lehet, hogy sehol sem lesz május 9-én (holnap) a megjelenés... itt a cikk:

"A Two Worlds kiadása többek között a multiplayer rész miatt késik, mert itt komolyabb játékmenet beli egyensúlyozásokra is szükség van. - nyilatkozta Alexandra Constandache a játék egyik designere. Mivel a játék MMO része itt is havidíjas lesz és a kiadó még nem készült fel az ilyen üzleti húzásokra, ezért még azt nem is tudják hogy a játék többjátékos része mikor indulhat el, mert még a szerverek sincsenek felkészülve. De nem szeretnék úgy elindítani a játékot hogy a multi ne működne benne, így hát még várni kell a június 26-ai kiadással, de remélik hogy tudják tartani a határidőt. Az Xbox360-as verzió multiplayer része várhatóan abban fog különbözni a PC-stől hogy a konzolosban több lesz a zárt instance terület, a Guild Warshoz hasonlóan. További információért erre tessék."
  • rotator
    Nálunk ki adja ki és mikor?
  • csgj
    persze, az eredeti megjelenést eddig is tudtam, de én a warezt vártam, ami sok esetben ki szokott jönni előbb :)
  • MrAndree
    Ja értem. De végülis majdnem összejött hiszen már csak 1 nap. :)
  • csgj
    mert már itthon vagyok :) (és itthon voltam már, mikor írtam... nem a jövőről beszéltem)