2732
-
Newfronter #171 De németben előbb jelenik meg a világon, mint bárhol.
Tehát holnap megjelenik a játék, nemsokára lehet tölteni... :) és lesz benne angol nyelv is.
Olvassátok! -
#170 Hivatalos oldal -
Newfronter #169 De ez német oldalról van?
Aki tud németül fordítsa! -
#168 PC game in the stores as planned on 9th May
The console version of "Two Worlds" will unfortunately not be in the stores with the PC version on the 9th of May. As yet, no new release date has been announced. Unfortunately, the reasons for this delay cannot at this time be given by the publishers.
Magyarul a konzolos verzió nem fog 9.én megjelenni a Pc verzióval együtt, hanem később. -
#167 Reméljük! -
MrAndree #166 A játék hivatalos honlapján meg május 9. van kiírva európai megjelenésnek és én inkább annak hiszek ha nem baj. :) -
Newfronter #165 De a német lokalizált verziót nem írják, pedig az a lényeg. -
sorrow #164 A Gamespoton írják:
Release Date: Jun 26, 2007
Release Region: North America
Release Date: Jun 29, 2007
Release Region: Europe -
MrAndree #163 Miért? 2 nap és megjelenik. -
csgj #162 azt reméltem, hogy meglesz a game warezban, mire hazajövök osztálykirándulásról.... hát, a remény meghalt :P -
Newfronter #161 Igen ott jön ki csak egyelőre, de abban lesz angol nyelv is, így nem kell aggódni. -
#160 Én már olyat is olvastam,hogy csak a németeknél jön ki kilencedikén... -
#159 Aranyba ment a cucc? Mo-n sehol nem látok előrendelést, pedig május 9 az már csak 2 nap..
Kezdtek aggódni. -
#158 Jól hangzik, köszi!
Közben találtam is egy képet róla:
Jó kis ellenfelek lesznek:
-
#157 Minden varázslatot kártyákon kapsz meg, pl. villámlás, tűzgolyó. Ezeket szabadon mixelheted és új, erősebb, kombinált varázslatokat hozhatsz létre, amik szintén kártyákként lesznek a kezedben, amiket megint csak tovább fejleszthetsz. Pl. sok kis villámlás kártyából csinálhatsz egy nagy chain lighting kártyát, stb. -
Larvin #156 A képen lévő szuperszexi istennő 1 szempillantás alatt átment parasztba a sarló láttán :D -
#155 Akkor jöhet! Amúgy lehet, hogy láma a kérdés, de mit takar a "varázskártyás" szerepjáték? Vagy ez csak arra utal, hogy különböző kártyákat lehet felszedni a játék során ami más és más varázslatokhoz jó? -
#154 Tudtommal karaktergenerálás csak multiban lesz/lehet. -
MrAndree #153 Részlet a sztoriból:
The story of "Two Worlds" begins in an age torn by war. The Orcs have advanced to the south bank of the river Gon and are threatening the Kingdom of Cathalon. While this is happening, the hero, a wandering bounty hunter, is searching for some clue as to the whereabouts of his sister, whom he hasn't seen since her settlement was attacked three years ago.
Ebből nekem nagyon az jön le hogy karakter generálás nem igazán lesz. -
#152 Nem leheeeeet? Ezt hol olvastad? Pedig majdnem minden RPG-ben lehet. Akkor hogy van?-bead egy karit és azzal kell menned? -
MrAndree #151 Nekem az az egyetlen bajom hogy single-ben nem lehet karaktert generálni. Pedig már nagyon terveztem egy elf íjász lánykát. :) -
#150 lesz benne single mód és multi is, de leginkább a single módon lesz a hagsúly -
#149 Ugye ez game nem csak multiplayer lesz? -
#148 Two Worlds: Meglepően jó hangulat
Sogun, 09:24 - PC X360 - Játék: Akció-RPG
(RPGWatch) Miközben elmarad a Two Worlds X360 verziója - egyelőre -, addig az első szájt már tesztelte is a nemsokára megjelenő PC változatot és nagy meglepetésre kitűnő értékeléseket kapott! Úgy látszik, nem az Oblivion az egyedüli modern szuper RPG a Földön. Na majd meglátjuk a megjelenés után. Az 360 Live 9.3 pontot adott neki a tízből.
info: Hardwired -
Larvin #147 hú bocsi nem ide akartam -
Larvin #146 Bocs, ha volt már:
paródia
(enyhe spoiler, de nem vészes és angol!) -
csgj #145 én is tudom, hogy az EU tagja... azért nem vagyok hülye :D De biztos van valami oka a dolognak -
Larvin #144 Érdekes azt hittem UK az EU tagja :P Nemtom miért tart ott tovább kiadni, mint a La Manch csatornán innen. -
AC2 #143 LOL. Tényleg, én azt hittem h az is a háttérkép része. :) -
haxoror #142 -
AC2 #141 Nem azért, de ti hol láttok itt sivatagot? -
MrAndree #140 Nana. Azért nem olyan egyszerű az. A Gothic szerintem hangulatosabb mint az Obli cserébe viszont rohadt bugos. De ha kijön a mega-patch akkor simán az lesz a legjobb RPG /tudom ez szubjektív kinek mi a jó/. Kivéve ha a Two Worlds tényleg olyan lesz amilyennek ígérik mert akkor meg ez nyer. :) -
#139 Nagyon Oblis a grafix. -
csgj #138 nem baj, a Gothicot sztem így is úgy is legyőzi... -
MrAndree #137 Volt a gothic 3ban. :) -
csgj #136 ja igen, ezek a képek a különböző bejárható területeket mutatják. Sivatag Oblivionben nem volt :) -
#135 Képek -
MrAndree #134 Na ez jó. Német verzióval nem sokra mennék mivel németül nem beszélek. :) -
csgj #133 "Releasedate for Germany -> May 9th
confirmed by the Publisher today:
http://www.twoworlds-game.de/index.php?option=com_content&task=view&id=171&Itemid=1
by the way:
the german "Two Worlds - Royal Edition" are Multi (German and English)"
Na, ezek szerint a német verzió, ami nemsokára (május 9-én) megjelenik, az egyben angol nyelvű is lesz... szóval valóban csak az EU-ban jelenik meg májusban a game, de angol nyelven is... elvileg... :) -
MrAndree #132 Ja én is. :) Mostanában Titan Questel játszogatok /meg a kiegjével/. Silverfall-ozni akartam csak kicsit kiakasztott hogy rohadtul szaggat viszont cserébe bűn ronda.