2732
-
#731 Azért sztem próbálj utána sasolni, mert hidd el megéri.
Egyre jobb és jobb a játék (legalábbis eddig).
Tök jók a lények, eleinte a sima reaper egy egyszerű gyík, aztán már vmi rosszabb, végül már tarajos überKrüger.
A pókok detto, eleinte sima bolyhos cucc, aztán már akkora sirály tigriscsíkos pókok jönnek hogy ihaj. :)
nálam a proci:
-kép 1
-kép 2
Itt meg, ...leparkoltunk -
SaGa #730 Én már igen. Mondom: cpu burner. kifejezetten arra írták, hogy túlhajtsa a processzort, így ellenőrizhesd a hűtésedet pl. A modern processzorok tönkremenni nem szoktak, mert az alaplapi, vagy a beépített hővédelem egyszerűen lekapcsolja őket, de nem szeretik a túlhajtást.
Az, hogy egy program az egyik processzorfajtán megy jó, a másikat meg felfűti, az architektúra eltréséből simán összejön, ha a programozók nem készültek fel rá. Amiről beszélünk, az pl egy 64 bite AMD, 32 bites XP-vel. A 32 bites Inteleknek kicsit másképp néz ki a belsejük és az utasításkészletük is. A kompatibilitás csak hasonlóság de nem azonosság...
Az, meg hogy 20 éve játszik valaki a PC-n, hadd ne legyen már mérvadó azzal szemben, hogy több mint 20 éve üzemeltetem (építem, tervezem, javítom, oktatom) a különböző géptípusokat és használóikat, mint jeleztem: ZX81-től (8 bit), a PC teljes vertikumán (XT-től 64 bitesig), a középgépek (PDP-től AS400-ig) és az IBM nagygépek több családjáig.
Mindegy, hagyjuk. a lényeg: szarul megírt program nem csak "szaggatni", hanem processzort főzni is tud... -
hatori #729 De piros a színe , milyen skill kell hozzá? Hogy lehet aktiválni? (megjelenik automatikusan lent a slotban?) -
cain #728 a bombák gyakorlatilag egyszerhasználatos csapdák. -
cain #727 ritka az olyan, azért vannak a védelmi mechanizmusok. -
cain #726 más procija van.
a processzor a megírt programot nem c, delphi, vagy hasonló magas szintű nyelveken hajtja végre, hanem lefordítja magának assemblyre. ez a nyelv nagyon hardverközeli, egyszerűségét tekintve egy abakuszhoz hasonlítanám. vannak pálcákra felfűzött golyók (bitek), amiket lehet jobbra-balra tologatni, levenni, hozzáadni a rúdról. ez egy nagyon leegyszerűsített kép róla, ennél egy proci működése azért némileg bonyolultabb (pipeline-t, utasítás és adatcache-t hagyjuk), de szemléltetésnek jó.
a dolog már elkezd ott bonyolódni, hogy a procik utasításkészlete gyártónként és családonként is eltérhet. -
#725 Megjegyezném,hogy 20éve tolom a játékokat és még olyan játékal nem találkoztam ami tönkrevágná a procit valami gebasz lehet a gépedel.
-
hatori #724 Hogy kell a bombákat használni? -
#723 de akkor másnál mért megy hibátlanul ez a szarul megírt program? -
SaGa #722 Marhamód szeretem a hozzáértő beszólásokat...
Csak megjegyezném: alig 22 éve üzemeltetek különböző számítógépeket, a zx81-től az IBM nagygépekig bezárólag. Van némi fogalmam arról, hogyan kell egy PC-nek üzemelnie, amint arról is, hogy mi tud egy processzort felhevíteni. Egy szarul megírt program pl gond nélkül, elég hozzá, ha van benne pár olyen rutin, ami folyamatosan 80% fölött tartja a terhelést. Egy bármennyire is terhelt gép rendes működése kiugró csúcsokból és statisztikailag eloszló terhelésből áll..
Aki még nem látott processzor "égető" programot, az lehetőleg ne szóljon be, előbb tájékozódjon... -
#721 Az elso falucskan atsetalsz,ott lesz egy elagazas ahol elmesz balra az elso teleport 'node'-ig.Ott all egy figura,akitol kapsz egy teleport aktivalo kavicsot es megker ra,hogy a vilagban talalhato teleport helyeket aktivald szepen.Ehhez nem kell mast tenned,mint kozel menni-az felvillan-es azonnal hasznalhatod is oket ezek utan.
Lesz egyeb modja is a teleportnak,szinten kuldivel,de arra ra fogsz jonni. -
#720 Valaki le tudná irni nekem pontról pontra hogyan kell teleportálni a játékban?
előre is thx -
#719 Azert ez eleg szomoru :/
Nekem is feltunt hogy nehany osszekutyult potit milyen horribilis aron lehet ertekesiteni,de ez....
Mindenesetre varjunk turelemmel az 1.3-as patchre,remelem javitjak.
(Az elso ora utan a jatek amugy magaval ragadja az embert,ha raerez,akkor nehez abbahagyni.Nekem pozitiv csalodas,annak ellenere hogy gyakran csak kepregeny szintjen mozognak a karik)
-
The Fugitive #718 No felraktam őket máshová :)
kep1
és a másik
kep2 -
The Fugitive #717 hmm... hát ez nem sikerült :( na mindegy a képek megvannak, majd reggel megoldom -
#716 Csak a képek nem láthatók,amúgy minden stimmel!:D -
The Fugitive #715 Páncél
és a másik:
kesztyű
ez a mai gyűjtögetés eredménye :) látszik, hogy harcos vonalom játszom, és ki lehet látni azt is, hogy mi mennyi :) -
High Voltage #714 URISTEN emberek!!!
ez a jatek kibaszzottul igenytelen!! hanyag es erzeketlen, gyenge az iranyitas. phuuu. sajna sajna. -
ntex #713 Hehe! Ilyet az Elder Scrolls III: Morrowind -ben is lehetett csinálni (igaz nem Permament-est hanem a másodperceket átszámolva valós időben úgy 4-4.5 évig tartott a hatása a potinak ) -
#712 Az én karakterem így alakult eddig:
-
#711 Na ez gáz! -
Eftörsokk #710 inkább le sem írom hogy kell megcsinálni és aki szeretné továbbra is élvezni a játékot,az messzire kerülje el az alkimia skillt! -
#709 remélem nem eladtad?! -
MrAndree #708 Meg is ittad? :) -
Eftörsokk #707
remélem most sikerül a kép:) -
Eftörsokk #706 [img]http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1179263366.jpg[/img][/url]]lol potion
Oké,azt hiszem a készítők nem nagyon tesztelték az alkimiát:)Elég érdekes dolgokat lehet kotyvasztani:)Semmi csalást nem használtam hozzá,ez a játék gányasága:)) -
#705 folytatása a #701-s képnek:
1:hihh
2:huhh
2:és háhh
:)) -
csgj #704 hát ööö... azt nem néztem, de sztem max 20-al.. ami nagyon max :D belső tereken persze más a helyzet, ott általában gyors. Csak hát elég kevés belső térrel volt eddig dolgom :P -
#703 hátöööö...
felraktam én is ,hát nem olyan nagy csalódás mint hittem ,megéri szerintem egy kis idöt forditani rá,elég hangulatos igy az eleje igaz a karakterek nagyon bénák meg zavart hogy nem lehet nöi karit csinállni,na mindegy eddig ennyi... -
The Fugitive #702 A fa azért néz ki úgy, mert a látótávolság le van húzva! így feleslegesen nem rajzolja ki a kilométerekkel távolabbi fákat részletesen, ezzel is nyersz jópár fps-t! -
#701 Nem tom :) :(
Első karakternek full harcos indítottam,...eddig nem is volt gond:
-eddig..:))))
Itt érzem hogy kicsit kevés vagyok, van két ilyen démon, meg egy tulok, sokat kell ugrálni, mert a tulok egy ütésből öl, a démon-nál egyet még kibírok.
Szerencse hogy lassúak. :) -
#700 baromi jól néz ki ez a full fekete cucc, grat :)
amúgy alchemy-t hol a retákban lehet leghamarabb tanulni? level 21 a mágusom, tharbakin quest-eknél járok és a cipőmben van +7 alchemy, szeretném kihasználni már. köszkösz -
#699 mondjuk az a fa nem vmi bizalomgerjesztő :d -
#698 láttam már rosszabbat os:D
ígY KB HÁNY FPS-EL MEGY?? -
csgj #697 hát, "félig élvezhető" :D Annyira nem hihetetlenül vészes, és textúrákat nem húztam le nagyon... de sztem így nem nagy élvezet
Ja, csak ekkora méretben tudom betenni a képet, mert nem férne fel 1024x768-ban :P
-
welsing #696 üdv lenne egy kis bajom...a játék tök jól futott eddig,majdnem max grafon....mostmeg hiba miatt leáll...mi történhetett? Én semmit nem csináltam csak ugy egyiknapról a másikra...valaki segítsen...köszi -
#695 te is ilyen gépen játszl???
élvezhető?
tudsz dobni egy képet? -
csgj #694 a kari miatt lowba fog menni, akadva... nekem is kb ilyen gépem van... Ja, és hozzá kell tenni, hogy így lowban viszont ronda -
#693 Intel Pentium 3.0GHz
1Gb ram
ati radeon 9600XT 256mb
-
MrAndree #692 Milyen géped van?