Harry Potter és a Tűz Serlege - jött, látott, győzött
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok, hogy a végét hogyan "csonkították" (*köhh*), hogy ilyen harmatos PG13 besorolást kapott.
Bár ha ílyen ütemben haladunk korhatártologatás ügyileg, akkor a hatodik rész majd 18-as karikával fog bezuhanni a moziba. Legalábbis remélem. Van pár jelenet amit jó lenne teljes naturális valójukban a képernyõn látni. :-)
Bár ha ílyen ütemben haladunk korhatártologatás ügyileg, akkor a hatodik rész majd 18-as karikával fog bezuhanni a moziba. Legalábbis remélem. Van pár jelenet amit jó lenne teljes naturális valójukban a képernyõn látni. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
most olvasom ezt a rész...egy kicsit ellaposodott most,de amúgy jókat röhögtem rajta.Mert jó könyv(nem azért mert röhejes)
Az ilyet meg
"Mondjuk ki ez a Rowling egy Wells-hez képest?" -nagyon nem szeretem."Ez a Rowling" egyáltalán nem érdemtelenül kapja az elismeréseket.Nem vagyok biztos benne,hogy olvastál egy ilyen könyvet is.Próbáld meg.Tetszeni fog.
Az ilyet meg
"Mondjuk ki ez a Rowling egy Wells-hez képest?" -nagyon nem szeretem."Ez a Rowling" egyáltalán nem érdemtelenül kapja az elismeréseket.Nem vagyok biztos benne,hogy olvastál egy ilyen könyvet is.Próbáld meg.Tetszeni fog.
"2005 egyik legélvezetesebb és leglátványosabb két és fél óráját kapják."
max csak az egyik, Star Wars-ot felülmúlni lehetlen. 😊
Amúgy meg biztos zsír lesz, holnap nézem, majd akkor írok hosszabb véleményt! <#banplz>#banplz>
max csak az egyik, Star Wars-ot felülmúlni lehetlen. 😊
Amúgy meg biztos zsír lesz, holnap nézem, majd akkor írok hosszabb véleményt! <#banplz>#banplz>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Rohadt érdekes, mindenhova 20-as betûmérettel van kitéve az írónõ neve, persze amikor egy Asimov vagy egy Wells regényt dolgoznak át, akkor valahol elrejtik a based on novel-t. . .
Úgy látszik a még élõkkel óvatosabban bánnak.
Mondjuk ki ez a Rowling egy Wells-hez képest?
Úgy látszik a még élõkkel óvatosabban bánnak.
Mondjuk ki ez a Rowling egy Wells-hez képest?
letöltöttem a filmelõzetest.. hát huh. Izginek néz ki.
Nem tudom ez a potteres sztori engem inkább fáraszt mint lebilincsel.... 5éveseknek való...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Harry Potter mint Darth Vader... <#eljen>#eljen>
← ElőzőOldal 4 / 4