• rgerg
    "És Te olvastál már mondjuk egy Láthatatlan Ember-t, Wellstől vagy Asimovtól egy Halhatatlanság Halálát? Nem vok benne biztos."

-Ez sem valami felnőtt megnyilvánulás.Komolyan úgy néz ki ez a vita,mintha 50 éves férfiak azon versenyeznének ki hányszor volt MÁR nővel("persze a sima csók nem ér,csak a nyelves").

Nem tudom mennyire nagy szám ez (vagy sem) de rendszeresen olvasok könyveket.Tehát ismerek én is jópár remek(-)művet.És nem azért mondom hogy a HP-ek jók,mert az egyetlen dolog amit elolvasok az a pólóm bilétája.

Wells-t is olvastam és minden barátom tudja ha Asimovról kezdek mesélni akkor menekülni kell mert 2 óránál nem adom alább a monológom.És akárhány regényt, novellát vagy akármit sorolsz is fel azt kell hogy mondjam hogy a HP megállja a helyét bármi mellett.

Egy dolgot hajlamos mindenki elfelejteni:ezek ha nem is gyerekkönyvek,de egy infantilisebb rétegnek szól.Ezt persze jó értelemben mondom.Nagyon jól esik kicsit ellazítani az agyam és jót röhögni azon pl,hogy egy ügyetlen varázsló álmugliként "skót szoknyában és poncsóban feszített".