41998
-
#6303 Irigykedem mennyi időd van :DDDDD
Vicc volt. De google tényleg a barátod :) -
#6302 Google a barátod! Komolyan!
ez a kettő, kb. 3 másodperc volt! -
#6301 Hali a betűket meglehet úgy csinálni hogy jégcsaplógjon róla?
(Magyarul pls mert HUN ps-em van)
THX -
pako00 #6300 thanks -
#6299 ...(ezt most miért?)
nem lett volna egyszerübb leírni mit csináltál!? (vagy ez rejtvény?)
-
pako00 #6298 bocs nem akartam cinikus lenni fére ne érts -
pako00 #6296 meg még 5-6 dolgot amit észre sem vettél pedig az a lényeg -
#6295 Jó lett, a vízcseppet is te csináltad, vagy csak bevágtál egy halat? :D
Mondjuk látok még egy kis fókuszmanipulációt is... -
#6294 ...halucihalucihaluci(szerencsétlen)!
...ebből mi vagy te? (a kép ) -
pako00 #6293 azért szeretnék egy izzzost is látni -
#6292 Én ezt modt nem értem Különböző alakzatú szövegeket küldjünk neked psd-ben? Ha psd-ben kéred, akkor gondolom van photoshopod, és ilyen egyszerű dolgot te is megcsinálhatnál. -
pako00 #6291 csepnyi élet avagy haluci haluci -
#6290 [center]Csinálna nekem vki nem csak egyet hanem többet is, ahol van egy "text" és különböző alakzatú.... .PSD -ben elmenti elküldi vagy vmi Copy Layer, és felvesz midnent vele. Előre is kösz! Röviden FontStyle! ;) -
montressor #6289 Hali!
El lehet valahogy menteni ps-ben a guide-okat, es a slice-okat?
koszonom -
#6288 ..."fuss apa fuss" :D (körtésre, van még ötletem, majd lessz még!!!)
...na most utoljára csak NEKED (meg hátha más már nem kérdezi +)! azért nem izzasztottam azt a q. körtét jobban, mert még csak PETTINGELNEK! (ha a fantáziádban tovább (mész), mennek, egyre jobban "izzisztják" egymást, és ezzel egyenes arányban fog az izzó is izzani!) vágod!
...(nézd meg az eredeti képet és látni fogod az izzószál külömbségét (#6268 Ezekből!)) -
pako00 #6287 csak kicsit szomoru vagyok tök jó ötlet elöted minden és nem látod a lehetöségeket vissza olvastam nekem is csak ezek hiányzanak ha az a izzó izzana mekkora kép lett volna,beteszel egy izzokörtét ami nem világit(mé?) létezik egynéhány jó plugin amit nem ismersz ezzel megkönyitedéd a munkád az egérel. persze a grafikus padot nem potolja tecik a kép jó csinálj egy izzókörtést mosmár a mi kedvünkért de ragyogjon hogy a kakas csipje meg iráshibákért elnézést futok a gyerekért -
#6286 Huu de jol néz ki:)) Mikor fogok tudni én ilyet csinálni... :) -
#6285 ..."hamákritizálsz", legalább vennéd a fáradságot oszt visszaolvasnál egy csöppet, mé nem izzik az a k*rva izzószál!(domborítani + (szépen!!!) nem lehetett, árnyékokat, fénytöréseket rajzolni kellett volna! (egérrel áljon neki az q.annya, elég volt átalakítani a figurákat!)
...ilyenkor azt szoktam írni, "erröl ennyit, majd lehet még előveszem" (+nem kiállításra készült :D) -
pako00 #6284 egész jó(domboritásal igazán tuningolhatad volna a csöcs az förtelem) kár hogy nem izzik -
#6283 loool :DDDDD -
#6282 Átalakítottam a képet!
... de nem minden (sőt!) "igényt" vettem figyelembe! (csöcs és kész, izzásról meg már volt szó! (azé kösz!)) -
#6281 Ja meg mért nem izzik 1000el az a lámpa? kb enyi:) ja meg nincs ilyen szexi kocka hasu pasi:) de ez mar téleg csak kötöszködés
#6267: Te meg ne oltogassá:) -
#6280 Pont h az embereknek az elembol kinyuló részét kellet voln adomboritani nem a belsőt ig yolyan mintha 2 fekete embe r allna egy elem előt:P:) -
#6279 ez kurva jo otlet teccik:) Amit en maskepp csinaltam volna: Nem "ugrasztottam volna ki belől eenyyire az embereket nagyon Echte lett tőle, illa csavo dasza viccesen log( nnez meg musveszkepeket, töre fel van huzodva meg öszezyugorodva), igy max az x betüs jatek utan lóg:P :) a csecse tén észre se vettem volna:) -
Shadow_THH #6278 inkább csinálj képet -
#6276 Gondolom. -
#6275 ...szerintem folyamátában van a dolog a f*szinál ( húúú akkor kezd ám el csak izzani az izzószál)
...csaj melle? (jól esett rajzolgatni! :D) -
#6274 Szép. Még jó, hogy a csávó f@szára is gondoltál bazz. De szeitnem egy ilyen csajnál máshogy nézne az ki. Amúgy csaj melle nem érdekes picit? -
#6273 ...ja agyból! v.színűleg a vegyületeim! (érzésből b*z!:D)
...a legtöbbet az emberkékkel időztem, szinte újra lettek rajzolva, egérrel, gondolhatod! :D (de élveztem ) -
#6272 "...meg nem vok teljesen kész XD"
De, sztm Te teljesen kész vagy :-)
droidika!
Jól sikerült ez a kép is. Mondd, ezeket Te hogy generálod? Vagy csak úgy pattannak ki az agyadból? -
#6271 ott a pont:D -
#6270 ...alaCOOL! -
Shadow_THH #6269 nagyonjó -
Ezekből! (gyengébbek kedvéért :D )Le is írom, ezekből a képekből készült! -
#6267 és helyette átszoktál a képet átfirkálására:P -
#6266 sajnos így még nem tudok rajzolni, így csak kiszíneztem -
#6265 nagyon jó kép,de ezen mit csináltál te? az egészet? mert ha igen akkor nagyon ügyes vagy. -
#6264 En oviban ráuntam a kifesrősdire:P -
#6263 Várom az észrevételeket
-
#6262 Ennyit Jolie Kisasszonyról( meg nem vok teljesen kész) XD
Full