41998
-
kis kocka #6344 túloldali szeme eléggé gnómul néz ki
amúgy jó lett -
#6343 LoL! -
#6342 -
#6341 TUl homály az átmanet
-
#6340 ...valóban f*szább a szine!
Bence16: szivesen nincs mit! -
#6339 thx -
pako00 #6338 na egész jó egy gebasz csak az a szin szinezd ösze játsz a szinekkel egyébként jó küldök egy gyorsat -
...ezt is tudom milyen minőség! -
#6336 ...pl. itt vannak! -
#6335 Adna vki olyan brusht ami villámos? :/ -
#6334 ...brutal! (mééég moost is röhögök, vazeg) -
#6333 :DDDDDD -
pako00 #6332 tettem egy kis effectet mert véresre sikerült -
#6331 ... a tehénló is lopás (bocs ZSOLESZ), a kétlábú ló (mint ötlet) is lopás, a háttér is! ...tán csak ha vigyorogtál (legalább) egy kicsit rajta, na az vagyok én! (mé nem tom én komolyan venni a contesteket)
...VRSDM: nem válaszoltál !? -
pako00 #6330 ja ja -
#6329 én ezektől kicsit tarkábbra készülök, csak nehéz megtalálni a jó alapanyagokat :D -
#6328 Ehhh...
Ez szőke volt tőlem. :-)
Köszi, -
pako00 #6327 a hátér az még tecene de ez a tehénló én párositok inkáb jegesmedvét kakasal -
#6326 úgy h jobbra lent az ablakban ráklikkelsz, és áthúzod. -
#6325 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem.
Egy csíkos layert, hogy lehet a szöveg mögé mozgatni?
-
#6324 kicsit szürkísd el őket... :D -
#6323 Hát az oldaltól nem estem annyira hasra :)
legalább a design lene a tiétek... -
#6321 ...bocs! :D (én sem tudom minek a jele ez így együtt, csak ez jött le nekem!)
-
#6320 nemtom pontosan melyik melyik mer szerintem ez a szex jele, amikor meg a kör egy és ugyanaz és abból jön ki a kereszt meg nyíl az a herafrodita, de mind1, érdekes tanulmány lehetne ki minek látja... -
#6319 egyszerű,de találó! (ezt hívják hermafroditának? :D) -
NEM KÉREK ÉRTÉKELÉST!!! (tartsd meg magadnak,tudom én is!!!)
(egyebként két lábú lovat láttam már bannernek, és még szaladt is :D) -
#6317 jólvan látom azért vannak akik rendszeresen látogatják a topikot... hajrá fiúk minél többet dolgoztok annál ügyesebbek lesztek (ez rám is vonatkozik, háme béna vagyok de nagyon még)
-
-
#6315 ...háááát!!! (már láttam rég a galériádban, nekem tetszik mint ötlet, vagy ötletadó ) (a láma csak poén!) -
#6314 Ezt "pályafutásom" nagyon elején csináltam...:P
De az árnyékot nem is figyeltem :D -
#6313 legalább az árnyékát cserélted volna :D
de ha eez a téma akkor alkotni kell rá újat jobbat :) -
régi és gagyi de ha már ez a téma... -
#6311 pláginellenes
nekem nem poén ha 2 klikkre ottvan egy egész hadiflottányi effekt :D
CONTEST
KEVERÉK ÁLLATOK
source kép nélkül... értelemszerűen, ez megint egy ügyeskedős nem 2perces téma lesz azt vallom ;) -
pako00 #6310 igazd van nincs értelme de jó contest jöhetne -
#6309 ...ezt ti se gondoljátok komolyan! (most írja PAKO, hány giga a PS-ja, ki a f*sz tudja megmondani ki milyen efektet használ!)(de az is lehet, hogy csak engem nem érdekel!!!???) -
pako00 #6308 leirtam az öszes efektet 6304
mystical lighting =fényefektek
human soft sqizz4.4 =torzito
anromeda shadow= szelemkép
harry's filters 3.0=szin manipulácio effekt stb.ezek mind photoshop pluginek érdemes ki probálni öket de megjegyzem irtozatos sok plugin létezik az én photoshopom jelenleg 3.1 giga
apropo jo kis contest jöhetne -
#6307 ű... bocs, nem figyeltem hogy már leírtad. De lehetne most contest, hogy meg kell mondani, milyen effekteket használt az illető a képen. Értitek, tetszik az ötlet? -
#6306 Nem haragszok :D látok még egy lensz fláré-t, mi van még? a levél fonákján kolor dodzs? -
F1re #6305 az a szar az 1.be hogy a jeg csak a betu korul van a betun nincs amugy jol nez ki -
pako00 #6304 na jó kérésre tehát kép keres erdös kép ki vág nagyit maszat szürö csep folyosit harry's filters 3.0/ I.C net software filters unlimited 2.0/anromeda shadow.../auto fx software mystical lighting /human soft sqizz4.4 ennyi