395
  • Zsoldos
    Szerintem arrol beszelt, hogy nincsen benne HDR effekt. Es igaza van. Vmi elfuseralt tulvezerelsz bloom hatassal operal a progi. Hasonlitsd ossze a farcry 1.3 -al bekapcs az effekt, na kb ugy nez ki egy HDR.
  • KIP
    bár én nem látom a Shader Model 3.0-t, sem a az Ultrashadow 2.0-t :P
  • Bilux
    Nem akarlak elkeseríteni de a hwswn már jópáran végig vitték.
  • KIP
    vki egy Online futamra?:D

amúgy elég jó a gáma, csak jó vas kell a max GFXhez :(
  • KILROY
    jóak a játék
  • szacsi
    hát nemtudom, én már egy hete játszok vele, de a külsőt még nem tuningoltam, mer minek.... ://
  • Nyiri
    Egy f@szt a szajaba.
  • RelakSfromhome
    Kérdezd meg tőle :P
  • Freemanus
    Mit kap az aki Mo-n a legygyorsabban akasztotta ki ?
  • Freemanus
    jah kormányt feletse el midnenki ez nem forma 1 hogy egyenesen mész oszt jo van
  • Freemanus
    Nyomjátok mazsolák 17 dikétől számitva 4-5 délután 100% kon van a games és a challangeből is már csak 35% van hátra!Naon ász a jatek ilyen függönyök kellenek mint én és simán végig játszható!elmondom a titkát amaturok: az elején tök nyolc mit vezsel aztán vegyél egy Evo-t majd Cayman S és a végére 911 Turbót ezekkel végig lehet tolni az egész gamest!árivááá
  • vgez
    szerintem a rendőröket annyira nem lehet egyszerű lerázni 3x szorzó felett, gondolom van 4-5 is, szerintem ami teljesen felesleges azaz időlassítás mint prince ben, nfs mindig is arcade volt szóval aki szimulátorra vágyik annak Richard Burns Rally
  • juzosch
    Én kormánnyal próbáltam a demót, de azzal játszhatatlan. Egyenestartás nincs, és túlkormányzott. Más játékban próbálgattam, milyen amikor a létező legrosszabb kocsibeállításokkal vezetek, hát kb ilyen volt.
  • Cat 02 #61
    neekm a nem tetszett hogy egy helybe állok el akarok indulni és erre elkezd kanyarodni az autó mindefelé
  • NEOreg3
    amúgy nem 15 Blacklist Rival van?

#15 Sunny (még csak őt tudtam lenyomni mert állandóan fagy a gépem:( )
  • RelakSfromhome
    Nekem meg pont az volt a bajom, hogy mikor két tengelyre raktam a gázt-féket, akkor teljesen megmarhult a játék. Innentől kezdve ballábfék ugrott :S
  • ponty1
    Nem olyan rossz ez a játék. Én még csak a demójával játszottam. A kanyarodás tényleg egy kicsit nehéz , de MEG LEHET TANULNI ! Szerintem ha valakinek nem tetszik ne játszon vele.Pont.
  • onimusha
    "Kategória: szimulátor" ezt a szerző sem gondolhatja komolyan köze nincs a szimulátorhoz ezt úgyhívják, hogy ARCADE, a kocsik lebegve csúszkálnak mintha a san andreasban légpárnást vezetnéd vagy ezt a sebesség nélküli HATALMAS kilengéseket nem így hívjuk ? az indulásnal az autó egy helyben ugrál mintha mind2 odalról lökdösnék, mert szinte robbani készül a start erejétől ? persze a valóságban is így van :D , ezekután nemtom, hogy merülhet fel egyáltalán a szimulátor szó használa mikor ezt leszámítva az autók fizikája sem az igazi, a hangok javultak, de nem kéne tőle hasraesni, az meg teljesen normális, hogy gázlevétel/fékezés nélkül szinte bármilyen kanyart is elég gyorsan is be lehet venni, ez csak természetes, az meg ,hogy nem az underground vonalat vitték tovább hanem előkapták a hot pursuit koncepció pici változtatással az már fel sem tűnik, ugye ?
  • Cat 02 #56
    "0az Aranybulla ezentúl a Blacklist lesz"

ha neagybetűveé van akkor az 1222-es :D
  • Bull
    Hangeffektek?Amikor ütközöl?Valoszinüleg ugy vették fel,hogy két ember az EA-nál kiballagott szépen hátra a kertbe,az egyik keritett egy üres 200L-es hordot a másik meg oldalbabaszta egy jo nagy fadoronggal...
  • Borg
    Minket csak elvakít a HDR, de ha téged szíven is szúr, akkor jobblenne orvoshoz fordulnod.
  • arty
    nekem továbbra is a legfájóbb pontok:
    - nfs4 óta NINCS nfs-ben rendőrös/üldözős multi, soksok játékmóddal... miért?????
    - el-colinmcrae-sedő kocsimozgás, immár a tengelye körül forog a kocsi, ezt még az ug1-2 ben sem tapasztaltam :( egyre rosszabb :(

Vannak jó dolgok a játékban, néha élvezetes, de fentiek miatt egyenlőre nincs kedvem vele játszani :(
  • ati2002
    "Elmagyarázza nekünk az Underground mibenlétét, vagyis hogy számunkra az Aranybulla ezentúl a Blacklist lesz, amelyen a 13 legjobb StreetRacer neve szerepel. "

Háhh, hát milyen szöveg ez?
  • ati2002
    Ettől a cikktől rosszul lettem.

"Kategória: szimulátor

Újabb fejezetéhez érkezett az NFS sorozat. Megint bebizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legjobb arcade versenyzők "

+ az is szíven szúrt, amikor benyögi a SM3.0-át és HDR-t. LOL!

Tanuljunk meg cikket írni, pls!
  • Borg
    Van egy nagyon egyszerű módszer.

A kanyar előtt kézifékkel keresztbefordítod az autót, és mikor becsúsztál az optimális ívre, akkor nitrózol. Egyből elindul irányba az autó, és stabilizálja is. Hát ja, szar arcade feature.

Még a 90°-os kanyart is be lehet venni így, méghozzá utána ezerrel speedelhetsz tovább, egy kocc nélkül.
  • static
    Végre nem egyedül próbálom elmagyarázni 50 embernek, hogy ők csináltak rosszul valamit.
  • static
    Mineden játékba jó vagyok. :))) Stratégiától kezdve q3-tól ut-ig egészen a szar árkádokig. Elnézést kérek ez az igazság. Tegnap pedig tényleg elsőre vertem meg a harmadik Blacklistes csávót mindhárom futamban és erre büszke is vagyok. Beee!
  • Blackman
    Akik azt mondják, hogy nehéz szerintem valamit alapvetően hagynak ki a játékból, mert nekem kifejezetten könnyű volt.. úgy vittem végig, hogy csak elvétve volt olyan verseny ahol nem én voltam az első.. szóval nem értem ezt a nehéz dolgot.. meglepően összetett a játék, rengeteg lehetőséggel, szerintem ott van a bibi, hogy nem aknáztátok ki eléggé, másra nem tudok gondolni
  • static
    hmmm... Tényleg érdekes stílusban nyomulhattok. Nem csodálom, hogy nem nyeritek meg a futamokat hogyha a szalagkorláttal veszitek a kanyarokat. :) Szerintem gyakorold még egy kicsit azt a kanyarvételt és rá fogsz jönni ha nem mész neki a szalagkorlátnak sokkal gyorsabb leszel. Amúgy természetesen tudom mire gondolsz de sajnos ez nem állja meg a helyét mert a vége fele már láthatóan csak akkor nem érnek utol ha hozzá se érsz semmihez. A közepéig még mehet a szalagkorlát de onnantól már nem díjazza a csaló al.
  • Nyiri
    Ne ajulj mar el magadtol, mert egy szar arcade jatekban jo vagy. Vegyel vissza.
  • Nyiri
    En meg alig vittem el a jatekot es valoszinuleg azert mert bena vagyok. Tudod miert? Mert eddig csak szimulatorokkal jatszottam es it mindig beszopom, hogy ez a fostalicska szanalmas ture feltuzott szappantarto valami nem ugy kanyarodik ahogy egy autonak kellene. Inkabb marad a szim.
  • Sanyix
    Talán az kéne hogy be kelljen venni a kanyart, normálisan, ne legyen gyorsabb, ha a szalagkorlátnak megyünk és az fordítja a kocsinkat, vagy éppen nem mindenre az lenne a megoldás hogy 350-el nekimegyünk...
  • static
    Ha valami tényleg hatalmas negatívum akkor az a tuningolás irdatlan egyszerűsége. Sajnos játszhattak volna a készítők mondjuk a street legallal..
  • static
    És miért kell egy autóversenyzős játékhoz vagy játéknak iq? Ezt nem értem. Vagy konkrétan mire gondolsz iq alatt?
  • archkoven
    Ha van valami amit nagyon gyűlölök akkor az a gumiszalag-baromság amivel a versenyzős játékokat próbálják meg kiegyenlítetté tenni.
    Máglyára kéne vetni azt aki ezt kitalálta!
  • static
    Na jó, azt elismerem, hogy egyszer nekem is átfutott az agyamon, hogy mindjárt belemászok jobbkézzel a monitorba. De ez talán a túlzott összpontosításnak is köszönhető...
  • Sanyix
    Sztem összesítésben 3 csillag elég lett volna.

Azé fura, egyre újabb nfs-ek egyre kevésbé tetszenek, vajon miért is van ez? Egyre iqlightosabbak az nfs-ek az 5 óta....
  • bertino
    de szabad, ezt a játékot szabad
    a szgép alkatrészek épségben maradása érdekében
  • static
    Megfogtál ezt a fajta játékstílust tényleg nem erőltettem, de szerintem nem is fogom.. :)
  • static
    Ráadásul a cikkben ez a legnagyobb lol szerintem "hiába kezeljük mesterien a dogokat". LOL