395
-
Zsoldos #74 Szerintem arrol beszelt, hogy nincsen benne HDR effekt. Es igaza van. Vmi elfuseralt tulvezerelsz bloom hatassal operal a progi. Hasonlitsd ossze a farcry 1.3 -al bekapcs az effekt, na kb ugy nez ki egy HDR. -
#73 bár én nem látom a Shader Model 3.0-t, sem a az Ultrashadow 2.0-t :P -
Bilux #72 Nem akarlak elkeseríteni de a hwswn már jópáran végig vitték. -
#71 vki egy Online futamra?:D
amúgy elég jó a gáma, csak jó vas kell a max GFXhez :( -
KILROY #70 jóak a játék -
#69 hát nemtudom, én már egy hete játszok vele, de a külsőt még nem tuningoltam, mer minek.... :// -
Nyiri #68 Egy f@szt a szajaba. -
#67 Kérdezd meg tőle :P -
Freemanus #66 Mit kap az aki Mo-n a legygyorsabban akasztotta ki ? -
Freemanus #65 jah kormányt feletse el midnenki ez nem forma 1 hogy egyenesen mész oszt jo van
-
Freemanus #64 Nyomjátok mazsolák 17 dikétől számitva 4-5 délután 100% kon van a games és a challangeből is már csak 35% van hátra!Naon ász a jatek ilyen függönyök kellenek mint én és simán végig játszható!elmondom a titkát amaturok: az elején tök nyolc mit vezsel aztán vegyél egy Evo-t majd Cayman S és a végére 911 Turbót ezekkel végig lehet tolni az egész gamest!árivááá -
#63 szerintem a rendőröket annyira nem lehet egyszerű lerázni 3x szorzó felett, gondolom van 4-5 is, szerintem ami teljesen felesleges azaz időlassítás mint prince ben, nfs mindig is arcade volt szóval aki szimulátorra vágyik annak Richard Burns Rally -
juzosch #62 Én kormánnyal próbáltam a demót, de azzal játszhatatlan. Egyenestartás nincs, és túlkormányzott. Más játékban próbálgattam, milyen amikor a létező legrosszabb kocsibeállításokkal vezetek, hát kb ilyen volt. -
Cat 02 #61 neekm a nem tetszett hogy egy helybe állok el akarok indulni és erre elkezd kanyarodni az autó mindefelé -
#60 amúgy nem 15 Blacklist Rival van?
#15 Sunny (még csak őt tudtam lenyomni mert állandóan fagy a gépem:( ) -
#59 Nekem meg pont az volt a bajom, hogy mikor két tengelyre raktam a gázt-féket, akkor teljesen megmarhult a játék. Innentől kezdve ballábfék ugrott :S -
ponty1 #58 Nem olyan rossz ez a játék. Én még csak a demójával játszottam. A kanyarodás tényleg egy kicsit nehéz , de MEG LEHET TANULNI ! Szerintem ha valakinek nem tetszik ne játszon vele.Pont. -
onimusha #57 "Kategória: szimulátor" ezt a szerző sem gondolhatja komolyan köze nincs a szimulátorhoz ezt úgyhívják, hogy ARCADE, a kocsik lebegve csúszkálnak mintha a san andreasban légpárnást vezetnéd vagy ezt a sebesség nélküli HATALMAS kilengéseket nem így hívjuk ? az indulásnal az autó egy helyben ugrál mintha mind2 odalról lökdösnék, mert szinte robbani készül a start erejétől ? persze a valóságban is így van :D , ezekután nemtom, hogy merülhet fel egyáltalán a szimulátor szó használa mikor ezt leszámítva az autók fizikája sem az igazi, a hangok javultak, de nem kéne tőle hasraesni, az meg teljesen normális, hogy gázlevétel/fékezés nélkül szinte bármilyen kanyart is elég gyorsan is be lehet venni, ez csak természetes, az meg ,hogy nem az underground vonalat vitték tovább hanem előkapták a hot pursuit koncepció pici változtatással az már fel sem tűnik, ugye ? -
Cat 02 #56 "0az Aranybulla ezentúl a Blacklist lesz"
ha neagybetűveé van akkor az 1222-es :D -
Bull #55 Hangeffektek?Amikor ütközöl?Valoszinüleg ugy vették fel,hogy két ember az EA-nál kiballagott szépen hátra a kertbe,az egyik keritett egy üres 200L-es hordot a másik meg oldalbabaszta egy jo nagy fadoronggal... -
Borg #54 Minket csak elvakít a HDR, de ha téged szíven is szúr, akkor jobblenne orvoshoz fordulnod. -
#53 nekem továbbra is a legfájóbb pontok:
- nfs4 óta NINCS nfs-ben rendőrös/üldözős multi, soksok játékmóddal... miért?????
- el-colinmcrae-sedő kocsimozgás, immár a tengelye körül forog a kocsi, ezt még az ug1-2 ben sem tapasztaltam :( egyre rosszabb :(
Vannak jó dolgok a játékban, néha élvezetes, de fentiek miatt egyenlőre nincs kedvem vele játszani :( -
#52 "Elmagyarázza nekünk az Underground mibenlétét, vagyis hogy számunkra az Aranybulla ezentúl a Blacklist lesz, amelyen a 13 legjobb StreetRacer neve szerepel. "
Háhh, hát milyen szöveg ez? -
#51 Ettől a cikktől rosszul lettem.
"Kategória: szimulátor
Újabb fejezetéhez érkezett az NFS sorozat. Megint bebizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legjobb arcade versenyzők "
+ az is szíven szúrt, amikor benyögi a SM3.0-át és HDR-t. LOL!
Tanuljunk meg cikket írni, pls! -
Borg #50 Van egy nagyon egyszerű módszer.
A kanyar előtt kézifékkel keresztbefordítod az autót, és mikor becsúsztál az optimális ívre, akkor nitrózol. Egyből elindul irányba az autó, és stabilizálja is. Hát ja, szar arcade feature.
Még a 90°-os kanyart is be lehet venni így, méghozzá utána ezerrel speedelhetsz tovább, egy kocc nélkül. -
static #49 Végre nem egyedül próbálom elmagyarázni 50 embernek, hogy ők csináltak rosszul valamit. -
static #48 Mineden játékba jó vagyok. :))) Stratégiától kezdve q3-tól ut-ig egészen a szar árkádokig. Elnézést kérek ez az igazság. Tegnap pedig tényleg elsőre vertem meg a harmadik Blacklistes csávót mindhárom futamban és erre büszke is vagyok. Beee! -
#47 Akik azt mondják, hogy nehéz szerintem valamit alapvetően hagynak ki a játékból, mert nekem kifejezetten könnyű volt.. úgy vittem végig, hogy csak elvétve volt olyan verseny ahol nem én voltam az első.. szóval nem értem ezt a nehéz dolgot.. meglepően összetett a játék, rengeteg lehetőséggel, szerintem ott van a bibi, hogy nem aknáztátok ki eléggé, másra nem tudok gondolni -
static #46 hmmm... Tényleg érdekes stílusban nyomulhattok. Nem csodálom, hogy nem nyeritek meg a futamokat hogyha a szalagkorláttal veszitek a kanyarokat. :) Szerintem gyakorold még egy kicsit azt a kanyarvételt és rá fogsz jönni ha nem mész neki a szalagkorlátnak sokkal gyorsabb leszel. Amúgy természetesen tudom mire gondolsz de sajnos ez nem állja meg a helyét mert a vége fele már láthatóan csak akkor nem érnek utol ha hozzá se érsz semmihez. A közepéig még mehet a szalagkorlát de onnantól már nem díjazza a csaló al. -
Nyiri #45 Ne ajulj mar el magadtol, mert egy szar arcade jatekban jo vagy. Vegyel vissza. -
Nyiri #44 En meg alig vittem el a jatekot es valoszinuleg azert mert bena vagyok. Tudod miert? Mert eddig csak szimulatorokkal jatszottam es it mindig beszopom, hogy ez a fostalicska szanalmas ture feltuzott szappantarto valami nem ugy kanyarodik ahogy egy autonak kellene. Inkabb marad a szim. -
#43 Talán az kéne hogy be kelljen venni a kanyart, normálisan, ne legyen gyorsabb, ha a szalagkorlátnak megyünk és az fordítja a kocsinkat, vagy éppen nem mindenre az lenne a megoldás hogy 350-el nekimegyünk... -
static #42 Ha valami tényleg hatalmas negatívum akkor az a tuningolás irdatlan egyszerűsége. Sajnos játszhattak volna a készítők mondjuk a street legallal.. -
static #41 És miért kell egy autóversenyzős játékhoz vagy játéknak iq? Ezt nem értem. Vagy konkrétan mire gondolsz iq alatt? -
archkoven #40 Ha van valami amit nagyon gyűlölök akkor az a gumiszalag-baromság amivel a versenyzős játékokat próbálják meg kiegyenlítetté tenni.
Máglyára kéne vetni azt aki ezt kitalálta! -
static #39 Na jó, azt elismerem, hogy egyszer nekem is átfutott az agyamon, hogy mindjárt belemászok jobbkézzel a monitorba. De ez talán a túlzott összpontosításnak is köszönhető... -
#38 Sztem összesítésben 3 csillag elég lett volna.
Azé fura, egyre újabb nfs-ek egyre kevésbé tetszenek, vajon miért is van ez? Egyre iqlightosabbak az nfs-ek az 5 óta.... -
#37 de szabad, ezt a játékot szabad
a szgép alkatrészek épségben maradása érdekében -
static #36 Megfogtál ezt a fajta játékstílust tényleg nem erőltettem, de szerintem nem is fogom.. :) -
static #35 Ráadásul a cikkben ez a legnagyobb lol szerintem "hiába kezeljük mesterien a dogokat". LOL