395
  • Zsoldos
    Belegondolt mar valaki, hogy a jelen jatekmenet mellett mi lenne, ha torne a kocsi? Kb 5 percenkent lehetne a szervizbe jarni. Drag race-n egy totaled utan mar rohanhatnal javitani+rakolteni a gatyad. + mi lenne egy varoslerombolos uldozos amokfutos bounty missionon?

(ezt a reszet amugy utalom a jateknak, fel is csaltam a bountyt azonnal. Versenyezni jo, meg zuzodas nelkul menni, bosszantani a zsernyakokat, de tankkent pusztitani a varost..)
  • EvilDevil
    gondolom azért mert ez egyfajta reklám a autógyártóknak... egy szarrátört kocsi nem igazán jó
    reklámelem
  • EvilDevil
    aki fikázza az béna hozzá és mérgében össze vissza hazudik... heheh
    Mellesleg ha elolvasod a kommenteket azon a bizonyos oldalon, csak elvétve találkozol olyannal akinek nem jön be...
  • Goth
    Ez amolyan 9600xt hiba úgy néz ki, nekem más játéknál is pl.Fable pixeles az árnyék. Mindegy milyen drivert használok.
  • Sadist
    Nem értem, hogy miért rossz az az autógyártóknak, hogy egy játékban törik a kocsi. Talán a valóságban az ő autójuk nem törik össze, ha 200-al nekimennek egy betonblokádnak?
  • Borg
    Egy kupac tyúkszarnak több logikája van mint neked.
    Bizonyára a warez letöltések száma fogja megmondani, hogy mennyire jó játék. Max azt, hogy mennyire várt. Majd azért mutasd ki nekem azt is légyszi, hogy hányan törölték le néhány próbálkozás után.
  • Borg
    77.77-es DNA-val tökéletesek az árnyékok nekem.
  • EvilDevil
    én még mebolondítottam volna a játékot azzal hogy (persze csak korlátozott mennyiségben) meg lehessen bénítani a rendőröket egy kis kiömlő olajjal, speciális szögek kiszórásával, netán kézigránáttal stb
  • EvilDevil
    Látom az SG ezt a játékot is lehúzza a sárga földig... sebaj a tények magukért beszélnek... az egyik magyar torrent oldalon 5000 letöltéssel 10 nap alatt leálzta, többek között a Quake 4-et, COD2-t és a GTA SA-t...

Egy egyetlen negatívuma a játéknak hogy kibaszott
    keményen kell nyomni ha győzni akarsz,,

ja és a cikkben szereplő játékategórát nem lehetne átírni arcade-ra?? :) Ugyanis az NFS soha a büdös életbe nem volt szimulátor.

Végül egy jó hír aki még nem tudná az EA bejelentette az Underground 3-at jövő év végére,,,
  • szacsi
    nekem is 6600gt-m van és jók az árnyékok :C
  • Evaneboy
    engem leginkább az zavar hogy nincsenek benne az UNDERGROUND-ban megszokott éjszakai versenyek! Neonnal a kocsi alatt, nagyobb forgalommal, sűrübb várossal és még több jó kocsival mégjobb lenne a játék
  • jointeer
    bugos szar az egész-.-
  • Sanyix
    Egyszerűen csak bugos azér olyan az árnyék, ez főleg ati kártyákon fordul elő, de úgylátszik nvidián is :)
  • Zsoldos
    khm.. messze nem ugy a legjobb venni egy kanyart. Mennunk kene egy multit, megmutatnam ;)
    Ez a regi reszekben is mind igy volt, lehetett flipperezni azokban is, csak ottsem celszeru.

Amugy nekemis az nfs4 jott be a legjobban. Abban meg tores/repair is volt.
  • NEOreg3
    nekem 6600GT-m van és ugyanolyan szarak az árnyékok a legújabb forceware driverrel...
  • Roli
    Nem kell fikázni! Nagyon jó játék lett szerintem!(Grafika nem a legjobb, de nem igazán zavar) A cikkíró szövege pedig humoros! Jó volt elolvasni! :)))
  • moha
    Az árnyékoknál a pixelesedés minden 9600 nál jelentkezik (nem csak XT), vagy valami olyan effektet használna a játék amit nem igazán tud a 9600, vagy csak egyszerű driver hiba, amit majd később valószínűleg javítanak. Láttam egy Gef. 6600 GT-n ott szép árnyékok voltak.
  • moha
    Nekem nem jött be ez a game, NFS Hot Pursuit2 + egy kis Underground2, pedig eléggé vártam. Sajna már az NFS HP2 sem nagyon tetszett (annyira nem szeretem az észnélkül száguldozós játékokat) és ebben a játékban szerintem abból van több mint az U2-ből. A grafika szép lett, jól kidolgozott jó autókkal. Szóval szerintem nem hozza az U2 játszhatóságát kb ez a véleményem :)
  • PAtr0n
    Nekem is 9600Xt-m van, és nekem is pixelesek az árnyékok. Lehet, hogy ez csak ennél a kártyánál jelentkezik?
    Amúgy ott van a Faq-ban, hogyha ilyennel találkozol kapcsold ki az árnyékokat (jó megoldás mi? )
  • Yareus
    Hy! Itt mindenki csak fikázni tud?Komolyan ennyi pancsert még nem láttam.. még hogy nehéz.. úgy a 7-8 adik helyezés körül már akadnak gondok de akkor se a versenyen hanem a rendőrökkel..illetve a bounty-val..legalábbis szerintem.
  • Keem1
    Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre (Imperial az alapértelmezés)!
  • Totinkhamon
    Tudja valaki hogy van-e már megoldás a 9600xt-s kártyáknál fellépő hibajelenségre, miszerint az árnyékok rettenetesen pixelesek?
  • Szike01
    Csőváz! Csak 1 kérdésem lenne!A sebesség mérőt hol lehet át állítani?Mert kerestem a menüben és sehol nem találtam...Km/h kéne hozzá mert a másik amire alapból van az élvezhetetlen!PLEASE HELP!
  • Sanyix
    Lett volna, ha nem csak porsche lett volna benne, és lettek volna benne normális rendőrök. Nagyon jó azis, de az NFS4 kicsit megelőzi, abban minden volt, multiban is.
  • Sanyix
    LOL nem vetted észre úgy lehet leggyorsabban menni, hogy nem veszed be a kanyart, hanem hagyod hogy a szalakorlátnak ütközve az terelgessen? Én nem úgy nyomom ez a baj, ezért nem nyerek mindíg könnyen, de tökmind1, mert 1 napot jáccottam ezzel a rakás xarral, mert idegesített, nagyon bénán volt megcsinálva, és untam. Inkább ilyen 10 éves gyerekeknek lenne jó ez a gém a játékterembe :) ezt én már nfs-nek sem nevezném.
  • amdrula
    15-en vannak a Blacklisten, nem 13-an.
  • Joey_The_Man
    nekem kurvára nem akad 512 -vel. tapasztalat. nem csak ezen múlik :P
  • Joey_The_Man
    Nyugodjon békében.
  • Clava
    és aztz honnan tudja hogy dx9es?
  • ThomasTheKoRner
    512 Megával még simán akad és egyfolytába swappel a vinyó...tapasztalat!
    768 MINIMUM kell...
  • NEOreg3
    de az a 128 megás kártya legyen dx9-es!
  • Clava
    nekem csak 1 valami nem pászol.
    Ajánlott: 2,5 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 2500+, 512 MB RAM, 64 MB-os videókártya
    ezt írják ajánlottra akkor kéezem én miértr szaggat nekem egy ilyen gépn
    P IV 2800mhz 768 ram 128as kártya? és még közepes grafon is vannak részek ahol belassul a játék.
  • akyyy
    Elolavsa mindenki azért játszik vele, mert szép a graf, és ugy jó játszani evle, és nem veszed észre ahogy csal benne az ai.

akkorén, mint szegény csóró gyerek mit tegyek, hogy ag épen nagoyn rondán fut ajáték, igy tegyem fel? hogy épp szinte már hogy nem akadozik?
  • Szike01
    Csőváz! Csak 1 kérdésem lenne!A sebesség mérőt hol lehet át állítani?Mert kerestem a menüben és sehol nem találtam...Km/h kéne hozzá mert a másik amire alapból van az élvezhetetlen!
  • Admiral
    Juzosch, nagyon jó kormánnyal menni benne, de alaposan be kell állitgatni... Nekem is először olyan volt, hogy 1 centit csavartam a kormányon, és már igencsak kanyarodott, szal élvezhetetlen volt... Logitech Profiler-ben viszont alaposan átállitgattam a dolgokat, és igy már nagyon jó.
  • Alkarcsont
    NFS-ek kötül, még mindíg az NFS5 a legjobb!
  • juzosch
    Én az autós játékokat kormánnyal szeretném játszani. Billenytűzettel kb fele a játékélmény.
  • tehen_m
    "Hát ja, szar arcade feature."

Ettől még köze sincsen semilyen szimulátorhoz.
    Ennyi erővel a fék használattól is milyen szimulátoros lesz...(u1-2ben még féket se kellett használni) DE ez is csak egy pl.
  • tehen_m
    Vagy a rendőr legyorsulja a szarrátuningolt autót...
  • Zsoldos
    Amugymeg a nehezseggel kapcsolatban nem tudom miert panaszkodnak ilyen sokan, szerintem nevetseges, hogyha elemkerul a gep azonnal beletapos a fekbe. Meg ha nitrozik is az orrod elott akkor is lassul hogy engedjen beerni... A catch-up mindenkinek zavarja a szemet, mikozben a catch-down sztem sokkal erosebb.

Ha ennek ellenere sem megy valakinek, az inkabb szokja, hogy viselkedik a progiban auto es tanulja meg hogy kell menni vele hatekonyan. Bar nem mintha szukseg lenne ra, hisz az ai ugyis fekez ha lassu vagy..