Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Máglyára kéne vetni azt aki ezt kitalálta!
Azé fura, egyre újabb nfs-ek egyre kevésbé tetszenek, vajon miért is van ez? Egyre iqlightosabbak az nfs-ek az 5 óta....
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a szgép alkatrészek épségben maradása érdekében
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy a blacklisteseket nem mûvészet legyõzni, egyiket sem. Csak ismerni kell, hogy az AI-t mivel tudod kicselezni.
Circuitnál pl szinte mindig bejött, hogy elsõ 3 körben kicsit lemaradni, majd az utolsóban úgyis belassít, és simán nyerheted. De ez csak egy...
Sorry ha bassza a csõröd az igazság, de talán inkább neked kellene levenni a szemellenzõt, még akkor is ha tetszik a játék. A pozitivumok mellett ugyanis jó sok baromság került bele.
<#gunyos1>#gunyos1>
ugyhogy csak pszt
A graf nálam maxon van szép is de iszonyat kevés a tuning attól meg egyenesen frászt kapok amikor órákon át üldöznek a rendõrök és már ülve elalszok az unalomtól.
ez a legjobbabb, AAAAAAAAA
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nevetes2>#nevetes2>
Mind1, ez a jatek szeretem/utalom tipusu. Nekem marad az utobbi. Nekem a csilivilitol magaban nem lesz jo egy jatek. Az arcade-tol meg hulyet kapok. Nekem mai napig a Richard Burns Rally az etalon.
http://www.panoramio.com/user/518310
Az autók törésérõl: az autógyártóknak eléggé antireklám lenne, de errõl már annyi helyen olvashattunk... Ezért vannak a játékban "márkanélküli" kocsik és rendõrautók, amik törnek...
Más: nekem az elsõ kocsivásárlás elõtt megköszönték, hogy játszottam az NFSU2-vel és kaptam 10000 plusz lóvét. 😊
Közismert hogy a fény-árnyék hatásokért vagyok oda (lehet ugyan hogy ennek pusztán a kihasznált DirectX az oka) de tetszik.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket