395
-
Borg #34 Esetleg nézd meg azt is, hogy mire válaszoltam neked.
Amúgy a blacklisteseket nem művészet legyőzni, egyiket sem. Csak ismerni kell, hogy az AI-t mivel tudod kicselezni.
Circuitnál pl szinte mindig bejött, hogy első 3 körben kicsit lemaradni, majd az utolsóban úgyis belassít, és simán nyerheted. De ez csak egy... -
static #33 Tudnál mondani valami épkézláb példát? Mert ez, hogy nehéz ez valahogy engem nem győz meg. 23 alapján pedig sejteni lehet, hogy próbáltam. :) -
static #32 Hát a dragok meg szerintem pont amiatt könnyűek ami végülis a játéknak tényleg egy negatívuma, hogy scriptelve van minden. Néha nem árt a dragnél is féket nyomni+visszaváltani. -
#31 nem szabad feladni... :)
-
#30 persze, akkor kértem el Skyline mentését -
Borg #29 Kipróbáltad? Mert ezekszerint nem.
Sorry ha bassza a csőröd az igazság, de talán inkább neked kellene levenni a szemellenzőt, még akkor is ha tetszik a játék. A pozitivumok mellett ugyanis jó sok baromság került bele. -
static #28 Ja meg ezt az ordenáré baromságot, hogy joystiknál a féket meg gázt tengelyre bindelni.... Sory ha megsértettem valakit de nagyon úgy fest a helyzet, hogy akit felidegesített a játék az most itt éli ki a bosszúját. :) -
#27 ...dehogy....
-
#26 En azert szertem az autos jatekokat mert kikapcsolnak de ennel ez nem megy mert allandoan ott va naz a kurva AI FÖRTELMES!!! amitol meg a szam szele is habzik ha meglatom hogy a punto 300 beveszi a kanyart ez a balazs show szinvonal kb...
-
#25 egyetértek... nekem a dragok a legnehezebbek, bár a volt olyan amit kétszer háromszór megpróbáltam mire sikerült, deh az underground 1,2 ben nem volt ak ilyen gondjaim, de SZERINTEM RÖVID A JÁTÉK!
-
#24 télleg:) eddig ezeket meg sem néztem:)
-
static #23 A harmadik blacklistes csávót tegnap este mindhárom menetben elsőre szarrá vertem. A többit max. másodikra megoldom. Nem tudjátok elviselni, hogy van a képességeiteknek határa és ez idegesíti az embereket. De ettől a játék még nem szar. -
#22 LoL:) van benne valami ami a nehézséget illeti
-
static #21 Screenshotok között nincs fullos gép. -
Tompika007 #20 2 nap után meguntam a játékot szerintem ótvar szar lett a kevés tuning miatt, meg már a 3. főellenség után tényleg nehéz pedig én nagyon szeretem az autós játékokat és tudok is vezetni.Na de ez van a game szar lett nagy felhajtás után szart se kaptunk. -
static #19 A rendőröket gyönyörűszépen el lehet kerülni van egy radar... Ha meg rádállnak max 5 perc alatt le lehet rázni. -
#18 feladtad?!:(
áhhhh
-
#17 honnan veszed, hogy em tolta végig??
-
#16 66%, ott feladtam
ugyhogy csak pszt -
static #15 A legnagyobb röhej, hogy szerintem a cikkíró se tolta végig. Az ellenfelek pedig direkt csalnak, hogy élvezetesebb legyen a játék. Ha nagyon tolod neki akkor is utolérnek szerintem ez így jó. Aki meg idegbeteg annak inkább tudom ajánlani a Rome total war-t. -
#14 Ha én hazajövök egy szar nap után sikerélményt akarok márpedig ezzel a 340-el 90 fokos kanyart bevevős elképzelhetetlen sebességű részecskegyorsítós soha nem hibázó csaló szemét AI-val minden van csak sikerélmény nincs.
A graf nálam maxon van szép is de iszonyat kevés a tuning attól meg egyenesen frászt kapok amikor órákon át üldöznek a rendőrök és már ülve elalszok az unalomtól.
-
static #13 Ez undorító. Bénák vagytok egy játékhoz és ezért savazzátok szét???? Kiváncsi vagyok a fikázódók közül meddig vitték a játékot. -
greekboy #12 ez egy rakás szar -
#11 "Megint bebizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legjobb arcade versenyzők a csaló gép ellen"
ez a legjobbabb, AAAAAAAAA
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
RpPRO #10 Szep emlekeket apolok az 1. nfs-ekrol. Viszont egyre kevesbe tetszenek az ujak (nfp:u 5 percet volt a gepemen). Most is leszedtem a demot, hatha jobban fog tetszeni. Annyit jatszottam vele, mig vegigmentem azon a 3-4 palyan.
Mind1, ez a jatek szeretem/utalom tipusu. Nekem marad az utobbi. Nekem a csilivilitol magaban nem lesz jo egy jatek. Az arcade-tol meg hulyet kapok. Nekem mai napig a Richard Burns Rally az etalon. -
#9 Pedig olyan egyszerű a képet. Ott a demo, megnézed. Tetszik megszerzed a fullt, ha nem, akkor quake3-mazol tovább... ennyi -
#8 Jó jó tessék azt a fikázást abba fejezni, nem teccik nem ke vele jáccani. Akinek meg suli/munka után jól jön egy kis szórakozás, kikapcsolódás az meg örül az ilyen programoknak. Lehet jáccani a GTR-rel ahol napokig csak arra edzel,hogy be tuggy fejezni egy versenyt. Mazhoisták előnyben -
rumos #7 na ezzel is fogom tólni egy kicsit, aztán megállapítom, hogy az 1., 3, és 5. részek (porsche) zsenialitását meg sem közelíti. -
shane81 #6 A garfika nekem bejött, fullra pakolva nagyon szép. At AI viszont embertelenül gáz. Nem is értem, hogyan gondolták ezt... A játék felétől szinte játszhatatlanul nehéz, nyugtatót kell szedni mellette.
Az autók töréséről: az autógyártóknak eléggé antireklám lenne, de erről már annyi helyen olvashattunk... Ezért vannak a játékban "márkanélküli" kocsik és rendőrautók, amik törnek...
Más: nekem az első kocsivásárlás előtt megköszönték, hogy játszottam az NFSU2-vel és kaptam 10000 plusz lóvét. :) -
#5 Carmack-el valóban túloztam, de nekem és kisebb környezetemnek nagyon tetszik (olyan üvöltözések mennek most is, hogy más topikba alig bírok írni).
Közismert hogy a fény-árnyék hatásokért vagyok oda (lehet ugyan hogy ennek pusztán a kihasznált DirectX az oka) de tetszik. -
#4 semmi szép nincs benne pedig. csupán rádobáltak egy valag efektet egy amúgy szegényes terepre. inkább a játszhatóságra és életképességre gyúrtak volna:/ -
Nyiri #3 Fos -
#2 arcade baromság -
#1 Carmack elmehet cipót fényezni: bár csak demót láttam a játékból, de az nagyon üt. Ráfogható hogy filmszerű a látvány.