Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

myl0
<#gun><#wilting>

myl0
De, csak én nem kezdek el dicsekedni mit csinált a barátom barátja meg stb. Létezhet ilyen ember (ismerek is ien multifunkcionális egyéniséget) persze nem errõl van szó, de te az egyik hihetetlen story után a másikat meséled (aminek persze sztem a fele sem igaz) és ez kicsit már kezd unalmas lenni. Nekem is van ilyen ismerõsöm aki azzal dicsexik h a barátjának a barátja mit csinál, persze neki a fele szavát se kell elhinni, mert kábé minden 100adik storyábol 1 ha igaz. najo nem v partyarc😊 de sztem a partyarcok gengszterek közti ismeretség nem kizárt sõt. Ha ilyen jo az internek akkor meg miért kell monitorfejûzni azokat akik idejárnak irogatni??? Jah még valami nem mentél se te se ahvarod 300al sõt még 250el se , ez tuti, lehet h csak álmodtad nem?? na csõ

Nem vagyok partyarc, és a gengszterek nem is haverkodnak partyarcokkal. 😊 Eleve ez milyen hülye egy kifejezés. A többi az totál rámillik. Attól mert te nem ismersz ilyen embert még létezhet. Látod? Mire nem jó az internet! 300-al pedig csak a Velencei kanyart vettük be utána jön egy keményebb ahol ki is írja, hogy mennyivel mész ott pedig 250-el mentünk. 😊 Ebbe meg nem tudom miért kötsz bele, hogy a barátom barátja, neked nincs ilyen ismerõsöd?

myl0
Hujeségeket én is ki tok találni, ahhoz nem kell tul sok ész 😊))

myl0
"Amúgy pld. ez a két tag nem a haverom csak a barátomnak a barátai" persze huje gyerek az én haverom barátnõjének a sogorának a fiának a lányának az öccsének a mamája meg felpofozta Clint Eastwoodot, miközben a másik barátom növérének a hugának a férjének a afiának az öccsének csinált bundáskenyeret reggelire. Ismerjuk ezeket a haverom haverja dumákat!

myl0
Köszi Komolytalan 😊 static ha nem hazudoztál volna nem lettél volna le lámázva. Ja.. ha mi monitor fejûek vunk akkor te is nem, mivel kábé ugyanannyit ülünk a gép (monitor) elõtt. de tudom te egy auto versenyzõ-gengszterekkel haverkodó partyarc vagy, aki persze még néha fuvarozgat is 1500 kilométereket és a szabadidejében 300al veszi a kanyarokat. érteszz máshoz is? pff láma

Az a röhej, hogy az életbe te vagy a láma hozzám képest te kis lúzer. Az sg.hu lámája pedig szivesen vagyok mivel ez csak egy fórum és szarok rá nagyívben hogy a sok monitorfejû buzogány mit gondol rólam.

Kelta
Nemá skacok..😊
Most kezdett belejönni..nem kell itt fikázni,
Lehet könyvet irok rólad static??? kiráály vagy, jobb mint a gyözike, esküszöm 😊
pedig aszittem az a szint alá nem lehet menni 😊
static, egyébként kösz az elismerö szavakat, nyugodtabban alszom ezután..😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

EGYET ÉRTEK!!!
"Static-Az sg.hu lámája vagyok" - korrekt:-D
Jól van waze, mondjál még nagyokat. Ilyet én is tudok: Én sz.rtam Al-Caponét, aki 3000fõs piros pöttyös rudis sapkás brigádokat eszik reggelire:-D Lakcímed meg tartsd meg, ha primitív emberekkel akarok találkozni majd ellátogatok valami cigófaluba.
Azért, mert azzal hogy te elpusztulnál, azzal nem sokat veszítene a világ (1 láma mínusz:-D
Amúgy pld. ez a két tag nem a haverom csak a barátomnak a barátai. De már láttam õket és elmondom, hogy ne normális embereket képzeljél el, hanem kb. mint ez az új koreai csávó K1-ben. Mindegyik 2 méter 20-30 170 kiló. Magyarországon a legkeményebb bûnözõk.

Báró "static" Munchausen.

Hát azért a régi szép idõkben elég nagy szám volt az Iron Maiden. Nem volt gyenge ha valaki így nyitott az aznapi bandázással, hogy képzeld lehánytam Bruce Dickinsont. A poén ebbe meg az volt, hogy ott ittunk a Piazzattila-ban és látjuk, hogy a Flört már rég bezárt de valaki még ott áll boxállásban és üvöltözik. A haverjaim pedig nem desszantosok hanem gengszterek. Szegények amúgy mind a kettõ a magyar állam vendégszeretét élvezi, egyenlõre.

myl0
Lassan irhatnál egy regényt: Static-Az sg.hu lámája vagyok címmel. örülök h nem sértõdtél meg így tovább szorakozhatok,😊

myl0
"Tudom gázos lehet, hogy veletek így a monitor elõtt ülve nem történik semmi" lehet h veled nem történik és azért találsz ki minden szart, nem? humorérzékrõl meg csak annyit h rajtad valoban csak röhögni lehet mert egy qrva nagy poén bomba vagy. a barátod meg ettõl lesz nagy arc h lehányja Dicksonnt? sztem csak simán elrontotta a gyomrát, nem? "Ebbe a brigádba van két ember akik ketten 100 arabbal leálltak verekedni Pesten és megfutamították õket" persze persze, én meg 300 kínaival pff lol desszantosok a haverjaid v mivan???

Van olyan barátom is aki annakidején a Flörtben lehányta Bruce Dickinson-t azt miután kidobták a bejárattól 10 méterre nekiállt pókolni a kidobóknak.
De láttam már olyan jelenetet is, hogy megérkezünk a Boglári Diskoba. Természetesen belépõt nem fizetünk tehát az elsõ, hogy az egyik kidobónak lecsattintok egy jobbost. Nagy csönd. Erre a haverom a hátam mögül felordít: Vért akartok ba**átok meg!!! és sprinttel nekirohan a szembe lévõ betonfalnak, majd szétkenõdik rajta. 😊 Mondanom se kell, hogy beengedtek. 😊)
De még tudnák írni annyi hihetetlen dolgot ami velem történt, hogy nem mozdulnék el innen két napig. Meg persze értelme se lenne mert ugyse hiszitek el. Na csüssz!

Amúgy csak, hogy tovább foloytassam nektek a hihetetlen történeteket. Ebbe a brigádba van két ember akik ketten 100 arabbal leálltak verekedni Pesten és megfutamították õket. Ezek közül az egyik sehol sem fizet Veszprém megyében csak a nevét írja a számlára. 😊

A "kitalált" történeteimnek meg utána lehet nézni. Tudom gázos lehet, hogy veletek így a monitor elõtt ülve nem történik semmi de ettõl még nem kell irigykedni a másikra. Ez szánalmas... Szóval nem sértõdök meg mert ezek nem kitalált történetek. Annak meg örülök, hogy legalább egy embernek van humorérzéke. (Kelta)

Ha kicsit jobban olvasgattál volna már kikövetkeztethetted volna, hogy az m7-esen szoktam elõfordulni egy amerikai ford focussal. Ja és a hátsó szélvédõre ki van írva nagy betükkel, hogy static. <#mf2>

Különben meg te is többesszámba próbáltál engem fenyíteni. Csak nehogy az legyen, hogy mész a kõkemény BMW-ddel azt megjelenik elöl is három ford meg hátul is mindegyikbe 5-5 emberrel.

Draga Static.

Eloszor is ne a haverjaiddal kemenykedj.
Masodszor kaptal ket erheto es egyszeru kerdest.
Amikre nem valaszoltal. Ugyhogy menj a pic..ba a nagy pofa..al egyutt.

Eddig itt hozongtel hogy a forumon csak makkvero pocsok vannak es nem tudnak semmit a vilag es sebesseg dolgairol. Amikor valaki lemeri irni hogy a fokusoddal egyut beboritunk az arokba csak mondd meg merre jarsz rogton eltereled a temat. Es a haverjaidra hivatkozol.

Legszives valaszolj a ket kerdesre amit lenttebb kaptal.Es meglatod a forumozok makkverok is meglephetnek.
myl0
Bazzeg static te nagyobb vicc vagy mint Gyõzike meg Csonka Andris együtt véve! LOLádé vagy "ember"! Köszönöm h ilyen kellemes orát szereztél nekem! Irkálj még, te ellentmondasz a fizika össze létezõ szabályának, be kéne küldeni kisérleti egérnek valami laboratoriumba! Nem baj ha nem leszel jo másnak elmehetsz auto versenyzõnek, beajánlak a rallyba vgy esetleg a forma 1 a cél? Sztem te vagy mo. legnagyobb vesztesse egy kisebbségi komplexusban szenvedõ retardált pöcs vagy akinek nincs jobb dolga csak kitalálja a humoros történeteit mert nincs jobb dolga, inkább tanulj h felvegyenek egy gimibe vagy középsuliba! Remélem vérigsértettelek és többet nem látlak itt 😊 na csóka

Kelta
imádlak haver 😊olyan primitiv vagy, hogy az már jóóóóó 😊))nehogy megsértödj..... irjá mééég 😊
egyébként nincs gondom veled, elhiszem, hogy nem egy hülye 14éves vagy 😊
de azért a tulzó vakításokat kerüljük 😊én se ma jöttem.....

De kemény csávok ezek a fórumozók!😄

Amúgy a 3000 fõs brigádból senki sincs 100 kiló alatt és piros fehér sapkába szoktak nyomulni amikor action van. Tavaly az amerikai katonákat is megszurkálták a Palaceba azt azok is csak menekülni tudtak.

A Nyíregyháziak meg biztos kemény csávók azt elismerem, de itt a dunántúlon is vannak keményebb brigádok 😊 Személy szerint egy 3000 fõvel rendelkezõt ismerek. Õk védik a Palacet meg Flörtöt. Ja meg engem is... 😊

Király! Megmondanád, hogy engem speciel miért? Mert megpróbáltam védeni az igazamat? Amúgy nemsokára betolom a videot az m3-asról, azt akkor pár ember nagyon mélyen elgondolkodhat. Amúgy ha gondolod megadom privibe a lakcímemet te kis buzi. Azt azt is megbánod, hogy a világra jöttél.

Hát igen vannak kivételek. Pld. Esõs csúszós uton én alapba nem nyomom a gépet plusz este se mert akkor nem rajtam múlik, hogy adott esetben lesz-e baleset. A városi küldészkedést meg nagyobb forgalomban szoktam akkor pedig max 80-100-ra tud felgyorsulni az ember és a legnagyobb baj ami történhet, hogy belemegyek valakibe a buszmegálló mellett meg ahol kiléphetnek természetesen lassítok azért én se vagyok hülye. Ja és aki a Pesti négysávos utakon futkározik gyalog az meg is érdemli, hogy elüssék.

Egy ember igen, de nem azt mondtam mindenkit ledurrantanek, hanem aki eszeveszetten repeszt az utakon akár a városba is. Semmi bajom azokkal akik normalis keretek kozott tepik a gepet, de aki a varosba repeszt mint egy hulye azt toltenem meg olommal. Mocskos nagy felelotlenseg es arrogancia ilyen szinten nyomni a kocsit. Bocsanat, ha nem fogalmaztam egyertelmuen, akinek nem inge nem veszi magara.

bocs, csak kibuktam, de ertheto szerintem
Téged azért lehetne nyugodtan:-P
Nagyon sajnálom, hogy emiatt elvesztettél valakit de a te ismerõsödet egy ember ütötte el. Ezért még nem kell árokba lõni mindenkit aki gyorsn hajt.

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani hogy hogyan kell végigvinni a Photo valamit? Elõre is köszi.

sejtettem...

allergias vagyok az ilyen autokazos emberekre, mert egy ilyen barom miatt voltam már temetésen.

Te vesztetted el valakidet egy barom miatt aki úgy érezte 220-zal kell repesztenie a hazai utakon?!?!?
Majd ezutan meglatom mennyibe valtozik a velemenyed.

Kelta itt nem a jatekrol volt szo sajna, ha meg 200-zal repesztesz a hazai utakon, akkor vedd magadra nyugodtan.
Felét se hiszem el, de nem hiszem hogy nem tolná neki az utakon...

Fasza csávók
Azt akkor majd remélem egybõl árokba lövöd magad mivel ha 50 fölött csinálod bûnös vagy. Ja vagy te mindenhova 50-el mész?<#eljen>

A másik meg, hogy elõbb ütsz te el valakit véletlenül mint, hogy én belerohanok a buszmegállóba.

"jó ideje regelve vagyok itt,nem sok dologhoz szóltam hozzá." Vajon miért? 😊

Amúgy meg ha ritkán szólsz hozzá és akkor is csak ilyen árokbalövöldözõs dumákat erõltetsz... Egyáltalán, hogy fordulhat meg valakinek ilyen az agyában, beteg egy világban élünk. Nekem max az autóversenyzés jut eszembe neked meg az árokbalövöldözés fene tudja melyikünk a különb.

Kelta
hehe, ember ez csak egy játék, ne izzadj le, amit itt mesél egy-két ember felét se hidd el😊

egyébként aki olyat kiván nekem hogy menjek neki a fának 200-al.....Nos
"Az ilyeneket gödörbe lõném "

Az ilyen tökös legényektõl a belem kifordul már ne is haragudjatok!!
Repeszt a sok barom az uton aztán egyszer csak megdobja a csúcs magyar út az autót, aztán be a gyalogosok közé, terhes nõket, meg gyerekeket letarolva...
Elmentek ti a...
ha ennyire fasza gyerekek vagytok akkor remélem legközelebb a fa fogja meg a kocsitokat 200-nál.
Szívbõl kívánom az ilyen embereknek, hogy a hozzátartozójuk már csak egy lábcédulával lássa viszont a szétroncsolt testüket...

Az ilyeneket gödörbe lõném <#violent>

ui.: jó ideje regelve vagyok itt,nem sok dologhoz szóltam hozzá, de ez ami itt megy felcseszte az agyam rendesen
<#shakehead>
Nemmondod?!
HAHÓ!
Sziasztok!Nekem még nincs meg a NFS Most Wanted,és azt szeretném megtudni,hogy jó játék?
Köszönöm szépen! 😊
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de szerintem az elsõ értelmes.

Thx
Egy kis felvilágosítás a Need For Speed Most Wanted Black Edition-rõl. Eredetileg úgy volt, hogy hazánkban PC-s kiszerelésben csak a Black Editon lesz kapható. Aztán jött az a verzió, hogy nem, mert meg se jelenik PC-re. De a végleges megoldás, az hogy Magyarországon nem lesz Black Editon csak a natúr DVD-és verzió. Akinek Black Edition kell, rendelje meg külföldrõl. Ugyebár tíz éves a Need For Speed, ideje valamit az EA-nek is kitalálni.

A Need For Speed Most Wanted Black Editon tartalmaz némi kiegészítést, de csak 4 darabban, mivel CD-és. Külsõleg semmi változás nem vehetõ észre se az intronál se a telepítésnél csak a borítón. De ha elkezdünk játszani, mihelyt belépünk a Garázsba, látjuk, hogy van a kocsinkra Black Edition levonó. Valamint elég el van bújtatva, de ha eljutunk egy bizonyos pontig, akkor a Car Lot-ban a lefele gombbal megtaláljuk a két Bónusz autót is egy ’67 Camaro (de mért nem egy 67’ Shelby „Eleanor” GT500-ast?) és egy BMW M3 GTR Street-et is. (…mit ne mondjak, lehetett volna több is.) Kapunk 8 féle új tuning cuccot, Spoiler, Felni, Légbeömlõ...stb. Még nincs vége. A versenyeket se hagyjuk ki, 3 exkluzív versenyt kapunk. Valamint a Challeng-be ügyesebb, erõsebb és taktikusabb rendõr bácsikat.

Tök jó hogy ilyesmirõl eldumáltok, én is szoktam 300al Budapesten mászkálni, már nagyon vártam egy olyan fórumot ahol ilyesmikrõl elbeszélgethetünk!!

És most következik, a teljesen nem ide vágó kérdésem, mégegyszer bocsi az offért: <OFF>Szóval valaki árulja el, hogy hogy tudok "'67 Chevrolet Camaro SS" ezzel a játékban menni? (Black editionom van)</OFF>
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Kemények vagytok baker! 😊 <#worship>

Kurva jó a most wanted!!!
Meg A Call of Duty2 is
HA HA HA HA HA HA
Ovál pályán, egy Cart autóval el lehet érni a 300 vagy még nagyobb kanyarsebességet! De egy mezei BMW M3-al sima autópályán????
Az év legnagyobb fórum kamuja!