395
  • kama
    staic most már naon unalmas vagy a késelös sapkás haverjaiddal nem gondolod...aki kicsit is ilyen körökben mozog anak eszébe sem jut ilyennel hencegni.
  • static
    Szóval egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy az sg lámája nem én vagyok, hanem ti.
  • static
    Amúgy a Flörtöt védő brigád elég gyenge valami Nyíregyháziak is megkéselték őket, meg hát az én haverjaim is lealázták őket amit említettem. Nem úgy mint a Palace ami az északi parthoz tartozik, és a piros fehár sapkás brigád védi. :)
  • static
    Az m3-asról meg hiába küldök képet mert úgyis kitaláljátok, hogy innen meg onnan szedtem. Mondjuk nem lenne nehéz mert 3 ismerősömnek is van, igaz az egyik most hirdeti de még nem vitték el. Mindenesetre majd tavasszal ha előkerül a gép mindenképp berakok ide az sg-re egy m7-es küldészkedést.
  • static
    Azt ha majd megérdeklődted a dolgokat el lehet gondolkodni a többi dolgon is amit írtam. Úristen! Lehet, hogy minden igaz? ... :)
  • static
    Azt ha már ennyire bennfentes vagy érdeklődd meg azt is, létezik e ez a piros fehér sapkás brigád + megkéselték e az Amcsikat. Az eredményt pedig légyszives írd ide! THX bye!

• static
    Na akkor most lesz a puff.. :) Végre valamit bizonyítani is tudok. Akkor ha ennyire képbe vagy akkor nyugodtan kérdezd majd meg az üzletvezetőt /Gyugyu/ történt e olyan, hogy 2 ember miatt nem tudták bezárni a Flörtöt mert befostak a kidobók. :) Na ezek voltak az én haverjaim. Természetesen a Flörtöt meg a Palacet más társaság védi de gondoltam ez itt nektek mindegy, a Flörtöt többen ismerik. A Flörtbe meg tényleg ingyen soronkívül mehetnék de nem érdekel az drogos nyálcsorgatás ami ott folyik és nem vegyülök a hozzád hasonló elemekkel. :)
  • kama
    Na de bocs mindenkinek h kiengedtem az idulataimat de hát ha valmi akkor az ilyen üres hencegés tök idegesít... Mellesleg van azért olyan aki hisz a static-nak? (bocs az elöbbi stilusért mindenkitöl) Mellesleg nem fogok foglakozni 1 ilyen kis mitugrász senkivel aki csak magának hiszi el h Ö valaki bárhol is ... röhej komolyan!!
  • kama
    Static elb@asztad mert pont zenéltem már pár helyen a balatonon (többek között a flörtbe is) is tom h nem a Te 3000fös kitalált szuperhösöd védi a helyet hanem 1 teljesen más társaság akik nem hencegnének ezzel! Szal jobb ha abbahagyod a haduzodásd mert kezd idegesíteni naon!!! Na de nem is tom miért irok 1 ekkora kis szerencsétlennek mint Te ...szerintem Te vagy az egyedüli aki a meséidet itt elhiszi...
  • MOSTW
  • zvaragabor
    Hali! Nem lehet hogy static skizofrén és csak beképzelte?
  • vampyre
    Hali!

Már napok óta feljárok ide olvasgatni, miképp külditek egymást. Jókat mosolygok.

ui.: Nem akarok semmit kétségbe vonni, de static, gondolom van képed az autódról, légyszíves nyomj már be egyet ide, pls!
  • static
    LOL! Hálistennek nem vagyok az.

Kama ha meg fingod sincs a dolgokról akkor minek irsz ide? Igenis ezt két helyet nem csak az a 10 kidobó védi akiket te esetleg ott láttál. De Palace-ba meg Flörtbe is ingyen soronkívül mehetek be, amig a sok újgazdag pöcs meg ti ott ácsorogtok a sorban. :) Na de mostmár tényleg abbahagyom mert bizonyítani nem is tudom és nem is akarom a "hülyeségeimet". Amúgy miért ne irnám le?
  • Tiby
    Ja meg csak annyit ha cigány vagy akkor helyettem köpd le magad.Bocsi a kivételnek ha van közöttetek olyan.
  • Tiby
    Hmmm.Akkor nekem meg a bátyám Sáddám.Erről ennyit static.Amúgy meg ne a haverjaiddal keménykedjél.Lehet hogy kis pisis vagy csak itt össze-vissza írkálsz hogy nagyobb legyen a "rank"-ot.Na mindegy.
  • kama
    Lehet ;)
  • csepi22bp
    Lelépett már szerencsére :) Amúgy simán ő győzike, csak álnéven nem?
  • kama
    Melleselg naon feltudja b@szni az agyam ez a nagyszájú hencegés az biztos h a Place-t és a Flörtöt nem a Te 3000 fös csoda gengszter haverjaid védik .... szal huzz a hülye dumáddal innen static mert naon szánalmas!!!
  • kama
    Hello alls!Végig olvastam ezt a forumot és naon jót röhögtem! Télleg nem gondoltam volna h létezik manapság még ennyire primitiv ember aki télleg elhiszi azt amit a hasonszörű haverjai mesélnek. Mellesleg nem sok élettapasztalata lehet ugyanis nem igazán a realitásban él :) mellesleg nem tudom eldönteni h kiröhögjem vagy sajnáljam mindenesetre naon szánalmas h kitalált, lehetetlen szorikkal és gengszter haverokal henceg itt valaki aki szerintem az a tipikus szájhös! Persze ez az Én egyéni véleményem de télleg szánalmas méghozzá naon! Csak 1X gondold át amit leirsz mert nem mindenki olyan hüje (szerencsére) mint Te static!!! Mellesleg ha télleg igaz lenne bármi is a történeteidböl akkor nem menöznél itt vele!
  • static
    Hát mondjuk azért monitorfejűzök mert egyesek bele akartak lőni az árokba. :) Amúgy azt hiszem ebből a témából mindent kihoztunk. :) Úgyhogy léptem byez!
  • myl0
  • myl0
    De, csak én nem kezdek el dicsekedni mit csinált a barátom barátja meg stb. Létezhet ilyen ember (ismerek is ien multifunkcionális egyéniséget) persze nem erről van szó, de te az egyik hihetetlen story után a másikat meséled (aminek persze sztem a fele sem igaz) és ez kicsit már kezd unalmas lenni. Nekem is van ilyen ismerősöm aki azzal dicsexik h a barátjának a barátja mit csinál, persze neki a fele szavát se kell elhinni, mert kábé minden 100adik storyábol 1 ha igaz. najo nem v partyarc:) de sztem a partyarcok gengszterek közti ismeretség nem kizárt sőt. Ha ilyen jo az internek akkor meg miért kell monitorfejűzni azokat akik idejárnak irogatni??? Jah még valami nem mentél se te se ahvarod 300al sőt még 250el se , ez tuti, lehet h csak álmodtad nem?? na cső
  • static
    Nem vagyok partyarc, és a gengszterek nem is haverkodnak partyarcokkal. :) Eleve ez milyen hülye egy kifejezés. A többi az totál rámillik. Attól mert te nem ismersz ilyen embert még létezhet. Látod? Mire nem jó az internet! 300-al pedig csak a Velencei kanyart vettük be utána jön egy keményebb ahol ki is írja, hogy mennyivel mész ott pedig 250-el mentünk. :) Ebbe meg nem tudom miért kötsz bele, hogy a barátom barátja, neked nincs ilyen ismerősöd?
  • myl0
    Hujeségeket én is ki tok találni, ahhoz nem kell tul sok ész :)))
  • myl0
    "Amúgy pld. ez a két tag nem a haverom csak a barátomnak a barátai" persze huje gyerek az én haverom barátnőjének a sogorának a fiának a lányának az öccsének a mamája meg felpofozta Clint Eastwoodot, miközben a másik barátom növérének a hugának a férjének a afiának az öccsének csinált bundáskenyeret reggelire. Ismerjuk ezeket a haverom haverja dumákat!
  • myl0
    Köszi Komolytalan :) static ha nem hazudoztál volna nem lettél volna le lámázva. Ja.. ha mi monitor fejűek vunk akkor te is nem, mivel kábé ugyanannyit ülünk a gép (monitor) előtt. de tudom te egy auto versenyző-gengszterekkel haverkodó partyarc vagy, aki persze még néha fuvarozgat is 1500 kilométereket és a szabadidejében 300al veszi a kanyarokat. érteszz máshoz is? pff láma
  • static
    Az a röhej, hogy az életbe te vagy a láma hozzám képest te kis lúzer. Az sg.hu lámája pedig szivesen vagyok mivel ez csak egy fórum és szarok rá nagyívben hogy a sok monitorfejű buzogány mit gondol rólam.
  • Kelta
    Nemá skacok..:)
    Most kezdett belejönni..nem kell itt fikázni,
    Lehet könyvet irok rólad static??? kiráály vagy, jobb mint a gyözike, esküszöm :)
    pedig aszittem az a szint alá nem lehet menni :)
    static, egyébként kösz az elismerö szavakat, nyugodtabban alszom ezután..:)
  • MOSTW
    EGYET ÉRTEK!!!
  • Komolytalan
    "Static-Az sg.hu lámája vagyok" - korrekt:-D
  • Komolytalan
    Jól van waze, mondjál még nagyokat. Ilyet én is tudok: Én sz.rtam Al-Caponét, aki 3000fős piros pöttyös rudis sapkás brigádokat eszik reggelire:-D Lakcímed meg tartsd meg, ha primitív emberekkel akarok találkozni majd ellátogatok valami cigófaluba.
  • Komolytalan
    Azért, mert azzal hogy te elpusztulnál, azzal nem sokat veszítene a világ (1 láma mínusz:-D
  • static
    Amúgy pld. ez a két tag nem a haverom csak a barátomnak a barátai. De már láttam őket és elmondom, hogy ne normális embereket képzeljél el, hanem kb. mint ez az új koreai csávó K1-ben. Mindegyik 2 méter 20-30 170 kiló. Magyarországon a legkeményebb bűnözők.
  • jin
    Báró "static" Munchausen.
  • static
    Hát azért a régi szép időkben elég nagy szám volt az Iron Maiden. Nem volt gyenge ha valaki így nyitott az aznapi bandázással, hogy képzeld lehánytam Bruce Dickinsont. A poén ebbe meg az volt, hogy ott ittunk a Piazzattila-ban és látjuk, hogy a Flört már rég bezárt de valaki még ott áll boxállásban és üvöltözik. A haverjaim pedig nem desszantosok hanem gengszterek. Szegények amúgy mind a kettő a magyar állam vendégszeretét élvezi, egyenlőre.
  • myl0
    Lassan irhatnál egy regényt: Static-Az sg.hu lámája vagyok címmel. örülök h nem sértődtél meg így tovább szorakozhatok,:)
  • myl0
    "Tudom gázos lehet, hogy veletek így a monitor előtt ülve nem történik semmi" lehet h veled nem történik és azért találsz ki minden szart, nem? humorérzékről meg csak annyit h rajtad valoban csak röhögni lehet mert egy qrva nagy poén bomba vagy. a barátod meg ettől lesz nagy arc h lehányja Dicksonnt? sztem csak simán elrontotta a gyomrát, nem? "Ebbe a brigádba van két ember akik ketten 100 arabbal leálltak verekedni Pesten és megfutamították őket" persze persze, én meg 300 kínaival pff lol desszantosok a haverjaid v mivan???
  • static
    Van olyan barátom is aki annakidején a Flörtben lehányta Bruce Dickinson-t azt miután kidobták a bejárattól 10 méterre nekiállt pókolni a kidobóknak.
    De láttam már olyan jelenetet is, hogy megérkezünk a Boglári Diskoba. Természetesen belépőt nem fizetünk tehát az első, hogy az egyik kidobónak lecsattintok egy jobbost. Nagy csönd. Erre a haverom a hátam mögül felordít: Vért akartok ba**átok meg!!! és sprinttel nekirohan a szembe lévő betonfalnak, majd szétkenődik rajta. :) Mondanom se kell, hogy beengedtek. :))
    De még tudnák írni annyi hihetetlen dolgot ami velem történt, hogy nem mozdulnék el innen két napig. Meg persze értelme se lenne mert ugyse hiszitek el. Na csüssz!
  • static
    Amúgy csak, hogy tovább foloytassam nektek a hihetetlen történeteket. Ebbe a brigádba van két ember akik ketten 100 arabbal leálltak verekedni Pesten és megfutamították őket. Ezek közül az egyik sehol sem fizet Veszprém megyében csak a nevét írja a számlára. :)
  • static
    A "kitalált" történeteimnek meg utána lehet nézni. Tudom gázos lehet, hogy veletek így a monitor előtt ülve nem történik semmi de ettől még nem kell irigykedni a másikra. Ez szánalmas... Szóval nem sértődök meg mert ezek nem kitalált történetek. Annak meg örülök, hogy legalább egy embernek van humorérzéke. (Kelta)