395
  • static
    Kikérem magamnak! Se sofőr nem vagyok se 13 éves hülyegyerek. :)
  • jin
    Nincs ahhoz fogható pécén!
  • majzi
    Fasza jo lehet pörögni
  • Fenjoy
    Kicsit OFF: a Gran Turismo4, sajnos nem jelent meg PC-n, ehezz hasonló game-t tud valaki mondani ami PC-s, köszi

On
  • endale
    Nekem olyan érzésem van a hozzászólásokat olvasva, hogy 13 éves hülyegyerekek (elnézést kérek a többi 13 évestől) irogatnak be, és nem félmillio km-t levezetett sofőrök.
  • static
    Ár érték arányba tényleg jó a vasad, sőt jelenleg a legjobb. De azért egy Ferrarival nem hasonlitgatnám. :)
  • static
    Hát akkor sajna félreértettük egymást. Sajnos ezt a 300-at egynlőre nem tudom bizonyítani mert fairlane /a haverom / nem hajlandó ilyen időben küldészkedni de ami késik nem múlik... Majd neked mindenképp elküldöm privibe a videot.

A hyundai-t pedig folyamatosan max. gázon toltam szegény nem is bírt többet 180e-nél. Ez az m7 esen 140 km/h-t jelent, főuton pedig 110-es átlagot. Jól gondolod pakolni is kellett Pesten anódokat raktam fel /korrozió védelmi cégnél dolgoztam/ Miskolcon meg a TIFO-ba pedig kábeldobokat stb.
    Elismerem a 15 perc Pest az tényleg kamu volt,/a többi nem/ :) De utána írtam is, hogy lehet jönni röhögni.

Természetesen egy normális "versenynél" nem megyek neki a másiknak, csak ha mutogat meg kiabál és pofátlan.
  • reloader
    A Hi-fi hallgatás nem zárja ki azt, hogy dolgozzál is közben, tehát nem fogalmaztál egyértelműen. Így már valamelyest javítottál a helyzeteden, de még mindig nem értem, hogy miképpen lehet 1300 kilómétert levezetni egy nap, úgyhogy dolgozol. Ezt úgy tudnám max elképzelni, hogy kiállsz egy autópályára és oda-vissza cikázol mint az őrült.

És né nem azt állítottam, hogy lehetetlenség 28 éves korodra fél millát levezetni(Nem olvasod el rendesen amit írtam:) ), hanem azt, hogy a Te számaiddal erősen kétes.

És azt ne feljetsd el, hogy mi itt ám nagyon drasztikusan számolunk csak a Te kedvedért.

300-al sem tudsz menni az M7-esen. Már rég megdöglöttél volna, vagy bevonták volna a jogsidat 35 évre, ha megpróbálod.

250-et még elhiszek nagyjából, de az az út nem alkalmas arra, hogy Te azon 300-al toljad.

Kanyart meg pláne nem fogsz bevenni 300-al.
  • Kelta
    szerintem már ezért sem lehetsz komoly autos profi, ugyanis mi, a profik, igenis értékeljük a másik gépét, és ha nagyon nem muszáj, nem törjük össze! föleg nem brahibol, azt csak a vidéki suttyok teszik meg!
    akinek nem inge nem veszi magára, ugye............
  • Kelta
    háát te akartad :)
    pl 15 perc alatt siófokrol pestre
    a subarumon nincs sárga festék :)másrészt ahoz hogy "odabasszhass" elöbb utol kéne érned :)
  • static
    Ja és az se áll tőlem távol, hogy úgy neked baszom oldalról a gépet, hogy megint festheted hetekig a szép sárga subaru ábrádat. Többek között már ezt is megcsináltam...
  • static
    Minden tényszerű adatra válaszoltam légyszives egyet mondj amire nem, én is írtam neked megint egy storyt:), ami hozzáteszem igaz.
  • static
    Thx!:) Azt természetesen nem vitatom, hogy egy subaru városba főleg nagyon kemény sőt hát ugye az én szar kis fordomat végre is veri, de sajnos más a helyzet ha kelet európa legjobb sofőrével kell felvenned a versenyt.:) Szoktam Pesten versenyezni városba és eddig mindenkit odavertem a kis szar forddal. A múltkor egy totál tuning gépet olyan spoilerek voltak rajta, hogy alig látszott ki a kocsi alóluk és mégis az m7 befutójától a déliig úgy lealáztam a csávót, hogy nem is láttam már a visszapillantóba. Elmondom úgy váltok sort ha odaraksz egy hajszálat a kocsim elejére meg hátuljára mindkettőt meglapítom. Mindezt akár 120-al városba szóval a hajszál meg a másik gép közé nehezen férnél be a subaruddal. Persze ehez kell egy bizonyos szintű forgalom is este ugy otthagynál mint a csík ez természetes.
  • Kelta
    Egy a gond a válaszaiddal, a mi érveinkben szereplö tényszerü adatok felett nagyvonaluan elsiklasz, hadd ne idézzek, és csak szajkózod a magadét..valami vissza érvet.
    Egyébként meg irjá még történeteket...lécike .)
  • static
    Ez pedig egy nap volt, természetesen nem mentem minden nap 1300 kilómétert. :) Hanem számoltam neked egy ennél sokkal gyengébb vezetési átlagot mert az előbb még arról vetítettél, hogy az lehetetlen mert ha 15 éves koromtól csinálnám akkor se jönne össze a fél millió. Szóval a vitának ebbe a részébe sajnos csufosan megbuktál hozhatod tőlem akár a világ összes számológépét én akkor is fél milliót már levezettem. Amúgy ezt a távot nem számoltam órába annál szarabb kedvem volt, hogy ennyit kell melózni. Több volt mint 12 óra.
  • static
    Ha nem vetted volna észre engem nem olyan könnyű elriasztani, csak hát este hálistennek van jobb programom annál minthogy a monitort bámuljam.

Na drága reloder barátom fogd a kis kezecskédet és görgess vissza ahoz a 100 kilóméteres beszólásomhoz olvasd el még kétszer és akkor talán majd azt olvasod amit leírtam. Ugyanis én nem írtam sehol olyat, hogy napi 100 kilómétert vezettem. Azt írtam, hogy ha csak hallgatom a hifit és nincs semmi intézni valóm akkor jön ki 100-ra. De sajnos ezek csak max 1 hónapos időszakok és ritkán... Ajánlom a következőket elolvas, megért! utána próbál fikázódni.
  • Kelta
    Ne riasszátok már el, olyan jól szórakoztam... :)
  • reloader
    Márcsak azért kérdezem, bár én ugyan vonatra számoltam, Te gondolom kacskaringóztál is egy kicsit, de a Te kedvedért:

293 km
    88 km
    315 km
    85 km
    106 km
    250 km
    168 km +

= 1305 km

Ezek a távok amit megadtál és term. a végeredmény. Ennek köze sincs a 300 km-hez, és ezzel a távval neked napi 18 órát kellett volna pisilés, kiszállás nélkül nyomnod a pedált 72,5 km/h-s átlagsebességgel.

Csak ezért kérdeztem, mennyi ideig tartott ez neked.

• reloader
    És mennyi ideig tartott amíg körbejártad egész Magyarországot?
  • reloader
    Figyelj,

Te azt írtad, hogy több mint fél millió kilométert levezettél, átlag napi 100 km-t és 28 éves vagy.

Tehát: 365 * 100 = 36500 ugyebár akkor áltag ennyi volt egy évben a teljesítményed.
    Most jön a második számolás: 500.000 / 36500 = 13,6

Szóval átlag napi 100 km-el és hangsúlyozom ebben minden egyes nap benne van, neked 13,6 éve kell vezetned. Tehát 28-13,6 = 14,4 ergo 14 és fél éves korodtól tolod a gázt:)

Tehát kapd elő a gépedet és számold ki, hogy ez mit jelentene. Én csak abból indultam ki amit leírtál.
  • iwadek007
    "Ez már csak azért is meglepő, mivel meglehetősen öreg autók is bekerültek más gyártóktól, úgymint a BMW M3" -miről beszél ez?

Öreg autó egy e46 M3??? Mutasson újabb M3-at!
    A mostani 3-as bömösből még a 2 ajtós sem jött ki, nem hogy az m3-as. Az M6-ost meg seniki nem ismerte még, amikor lezárták a kódolási szakaszt.
  • Kelta
    Király vagy...irjá még :) kezdelek megkedvelni, amellett hogy megint bödületes marhaságokat irtál, de nem baj. Ugy kellesz nekünk az ilyen inséges idökben mint egy falat kenyér, tényleg szórakoztató vagy :)
    Hogy ha te egy subaru impreza sti-vel felveszed a versenyt egy akármilyen forddal, hát akkor én a Kossuth tér közepén benyalok neked :)
    Egyébként: az út amit leirtál legalább 12 ora és kb 1150km. tisztán..tehát az ügyintézést és egyéb munkákat nem számolva, ami kb ugyanennyi...és ezt 3 azaz három éven mindennap...
    Isten vagy ember :) irjá még még :)
  • csepi22bp
    Sziasztok, A Black Editionba hol tudok 37 * '67 Chevrolet Camaro SS ezzel a kocsival menni? Mert nemigazán találom.
  • static
    Ja és még annyi, hogy főuton ahol forgalom van esélyetek nem lenne a fekete BMW-vel meg a Subaru-val, Pestről már ne is beszéljünk. Múltkor is a 8 keres romák kergettek a Ferihegy fele, de szegénykéimnek nem jött össze...
  • static
    Nem te mész a leállóba hanem én. Azt utána már csak hátulról villogtathatsz, hogy légyszi engedj el. :))
  • static
    Pfff... Na akkor számoljunk. Ugye 3 évet fuvaroztam egy évbe 365 nap van. Volt olyan napom, hogy Siófokról Miskolcra kellett mennem onnan Nyíregyháza majd Szeged onnan Kecskemét Pest, Pestről Zalaegerszeg onnan vissza Siófok. Lehet röhögni én ezt megcsináltam. Namost 365*300 az egész pontosan 109500 km. Nagyjából 10 évről beszélünk, szal szerintem neked lenne nagyobb szükséged arra a kalkulátorra. Pötyögjél rajta többet...
  • static
    LOL

Na akkor a hülyék kedvéért. A focus-t nem azért írtam mert büszke vagyok rá. :) Hanem felsoroltam milyen kocsijaim voltak, hogy kicsit hihetőbb legyen a dolog az 500 000 km-el kapcsolatban. Azt meg hogy leállóból előzök a vezetési stílus-ra értettem magyarul nem szarok be 300-tól. Amúgy meg pont az ilyen BMW-s parasztokat szoktam büntetni mert hiába van jobb autójuk mégis az én seggem mögött kell jönniük. Amúgy aki írta, hogy így subaruja metg úgy BMW-je van szerintem az égette be magát. Ugyanis ha elölről olvastátok volna ezt az egész vitát akkor kiderül, hogy én nem fittizésből írtam, hogy a haveromnak m3-asa van hanem azért mert néhányan hülyeségeket írtak a játék fizikájával kapcsolatban és mivel én élőbe tapasztaltam egy m3-ast be merészeltem írni, hogy hülyeségeket beszélnek. Attól független a játék fizikája tényleg nem az igazi de nem is annyira rossz mint ahogy itt páran ecsetelték.
  • Kelta
    Irjá még lécike.naaaaaa :) Ne figyelj oda a sok okoskodora, te csak ird az élményeidet
    pl. mikor fél ora alatt pécsen voltatok, meg mikor 1 ora alatt bécsben
  • reloader
    "28 vagyok amúgy és csak úgy kijön napi 100 km-re az átlagom, hogy csak megyek és hallgatom a hifit. :) Egy 2 literes ford focusom van most. "

Static, legalább a windows kalkulátorát használnád mielőtt beírod a hülyeségeidet. Ha neked 28 évesen megvan a fél milla kilóméter, akkor mnden áldott nap, de még szenteste is kellett volna vezetned nem egész 15 éves korodtól kezdve.

• TommyGun
    Úgy viselkedsz mint egy nyeletlen 10 éves. Kinem szarja le hogy a te képzeletbeli buzibarátod mit művel az M7-esen...két oldalt lassan telefostál az értelmetlen bizonygatásoddal hogy te milyen fasza gyerek vagy a tökös haveroddal együtt....érdekel itt szerinted valakit ? Nemcsak te ültél már ilyen autóban...a szar fókuszodat meg szarráletolompéppé a Hondámmal...erről ennyit
  • alien47
    Static:

Nagyon kemeny lehetsz a Ford Focusoddal. Nem tudom engem meg nem elozott meg egy sem.
    180 nal rakok 4-et.Neha nezz a tukorbe a leallo savban nehogy egy fekete BMW megtoljon hatulrol jelezve hogy tunj az utbol.....

Ugy latom sokat nezted a fast&furiust es egyeb kocsog filmeket. A mese delutan egy masik forumon van.

Nem ertem miert akartok elethu szimulaciot? Ez egy jatek ami azert van hogy kikapcsolodjon az ember es szorakozzon. A jatek elmeny a lenyeg ha elethu szimulaciot akarok beulok a kocsimba es megyek par kort(most mar ford focusokra vadaszva).

BMW rulez.
    BYe

• jin
    Ha nem 330-al, tök mindegy, mert 300-al sem vennéd be soha azt a kanyart. Főleg nem egy mezei M3-al. Mégha egy Ferrari Enzot kamuztál volna, azon gondolkodóba estem volna.
  • Runo
    "de az út és a város már kevésbé látványos. Ráadásul ami a leginkább lehúzza, hogy az autók törése szinte egyáltalán nem megoldott.
    "
    nem tom, sztem kevés olyan FPS van, amiben ijen faxa a környezet.. pedig ott a környezet a lényeg! vajon mijen vga-val és beállításokkal próbálta a cikkíró?!
    Az autók meg még mindig azér nem törnek, mert az autó gyártók nem engedik.../engedik, csak pénzbe kerül, TÖBB pénzbe/

"ha a fentebb említett gépi intelligencia probléma nem árnyékolná be az egészet"
    Istenbíz, én nem vettem észre ijesmit... akit lehet, azt lehagytam, akit nem, azt max letoltam az útról.. Volt pár verseny, amit bizony többedikre tudtam csak megcsinálni, és nem voltak gyengébbek az ellenfelek...

"aki élethű szimulációra vágyik, az messze kerülje el az NFS:MW-t"

öööh, bocsi, de még nem találkoztam élethű szimulációval... CSAK játékokkal, amiket próbálnak minél élethűbben megcsinálni!!
  • Kelta
    ja és ugy mellékesen, kiváncsi lennék kotvalék fordod, hogy dobja a leálloba a subaru impreza sti-met :) csak ugy mellékesen..:)
  • Kelta
    Ne is haragudj, de egyre nagyobb ökörségeket irsz ide :) hehe, irj még lci, imádom az ilyeneket :)
    Csak ugy mellékesen: Bp-Siófok M7-n kb 88km, namost ha 15 perc alatt felérsz az pont egy óra negyede (60:15=4) ugye akkor 88x4= 352km/ó!!! ennyi az átlagotok!!!
    Imádlak ember..ekkora állatságot rég irtak ide :)
    még még még :)
  • reloader
    300-al, persze. . .M7-esen, ahol 200-nál is dobálja az autódat az út.

Ekkorákat nem kéne azért vetíteni:)

F-1-en mennek épphogy ennyivel. . .
  • static
    Hát ja végülis nem hülyeség mert az igaz, hogy 300-al kanyart bevenni már merész mutatvány, de egyenesbe a csajomat is be merem ültetni. A barátom pedig már 16 évesen gyorsaságin ült és amikor még az első nfs-eket adták ki ő már 300-al kente az m7-esen. Különben meg hajnalba Siófok-B.pest 15 perc.. lehet jönni savazni. :)))

Egyébként meg megnyugtatlak, hogy én is és a haverom is ilyen Rhöl típusu emberkék vagyunk. :)) Mindenesetre ha véletlenül M7-esen mész és fel akarsz tartani egy ford focus amerikai típusú gépjárművet az pedig 180-al a leálóba bedobja a gépet akkor az én vagyok. :)
  • reloader
    Kegyetlen, hogy ilyen játékot is értékesíteni tudnak manapság. Respect a programozóknak és a grafikusoknak, de az ő tudásukon kíyvűl, mi van ebben a játékban?

Testdrive feltuningolva. CSak a poén, hogy akkor az még újnak műfajnak számított, ezek meg csak egyre adják ki az NFS x-eket, és ronggyá keresik magukat egy ilyen giccses programmal is.

Még a GTA legalább valami eredetiséget mutatott, de ez a nyomd a gázt, vegyél sárhányót, hát ezzel kit lehet megvezetni?

Nah mindegy. . .
  • Kelta
    részleteznéd? mert nagyon szivesen meghajlok zsenialitásod elött....:)
  • static
    Itt amúgy nagyon nagy hülyeséget írtál....