Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
PSN: berghold
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
768 MINIMUM kell...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ajánlott: 2,5 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 2500+, 512 MB RAM, 64 MB-os videókártya
ezt írják ajánlottra akkor kéezem én miértr szaggat nekem egy ilyen gépn
P IV 2800mhz 768 ram 128as kártya? és még közepes grafon is vannak részek ahol belassul a játék.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
akkorén, mint szegény csóró gyerek mit tegyek, hogy ag épen nagoyn rondán fut ajáték, igy tegyem fel? hogy épp szinte már hogy nem akadozik?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gracie Barra
Ettõl még köze sincsen semilyen szimulátorhoz.
Ennyi erõvel a fék használattól is milyen szimulátoros lesz...(u1-2ben még féket se kellett használni) DE ez is csak egy pl.
Ha ennek ellenere sem megy valakinek, az inkabb szokja, hogy viselkedik a progiban auto es tanulja meg hogy kell menni vele hatekonyan. Bar nem mintha szukseg lenne ra, hisz az ai ugyis fekez ha lassu vagy..
:-O http://www.ashes.hu O-:
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Gracie Barra
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#15 Sunny (még csak õt tudtam lenyomni mert állandóan fagy a gépem😞 )
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
xbox360+komputer
ha neagybetûveé van akkor az 1222-es 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- nfs4 óta NINCS nfs-ben rendõrös/üldözõs multi, soksok játékmóddal... miért?????
- el-colinmcrae-sedõ kocsimozgás, immár a tengelye körül forog a kocsi, ezt még az ug1-2 ben sem tapasztaltam 😞 egyre rosszabb 😞
Vannak jó dolgok a játékban, néha élvezetes, de fentiek miatt egyenlõre nincs kedvem vele játszani 😞
Forza.
Háhh, hát milyen szöveg ez?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
"Kategória: szimulátor
Újabb fejezetéhez érkezett az NFS sorozat. Megint bebizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legjobb arcade versenyzõk "
+ az is szíven szúrt, amikor benyögi a SM3.0-át és HDR-t. LOL!
Tanuljunk meg cikket írni, pls!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A kanyar elõtt kézifékkel keresztbefordítod az autót, és mikor becsúsztál az optimális ívre, akkor nitrózol. Egybõl elindul irányba az autó, és stabilizálja is. Hát ja, szar arcade feature.
Még a 90°-os kanyart is be lehet venni így, méghozzá utána ezerrel speedelhetsz tovább, egy kocc nélkül.