395
  • static
    Az sg legnagyobb ökre pedig te vagy..
  • static
    Azt meg nem tudom miből feltételezed, hogy én meg a haverom nem tudunk vezetni? Túl vagyok már 500 000 kilóméteren kisebb koccanásaim voltak max.
  • static
    Majd belököm a videot azt akkor legyen nagy a szátok. Ezt a lefolytás dolgot meg hülye haverom mondta, de majd holnap megkérdezem a tulajt..
  • Yareus
    Ebben a sportkocsi gyártásban igazad van lásd lamborghini,porsche stb..de nemigazán értem hogy minek kell 30-60 milliós autókkal teletömni a játékot..szerintem azért egy 350z vagy egy civic jóval több ember számára elérhető mint egy lamborghini.
  • Sanyix
    Azért azt ne írd hogy az mw fizikája jobb, azt meg főleg ne hogy előrlépés az előző részekhez képest. Az MW fizikája még az nfs3-hoz képest is visszalépés, nemhogy az 5-höz képest. Azért mert van egy dolog ami élethűnek tűnik, amit írtál az az útpadkás izé, attól még semmi köze nincs a MW-nek a valósághoz, szóval az 5-nek azért sokkal több köze van hozzá...
  • Sanyix
    Hát ez tuti nem full grafika :)
  • EvilDevil
    A legjobb sportkocsikat nem a japánok gyártják... ezt el kell fogadni bármilyen nehéz is.. Én inkább egy Ferrarit hiányolok de van benne azért elég sok jó verda!
  • Ombika
    Uristen mennyire nevetek!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kelta
    Off
    Ne is haragudj, de ha ennyire nem értesz hozzá, akkor ne égesd már magad itt :)ekkora baromságokat régen olvastam :)
    Ki az aki ezt a "folytás" mizériát kitalálta, nemtom, de nagyon érthet hozzá :) BMW gyárilag lóeröben folytva????????????? anyám... :) hehe
    Egyébként, igen, a 250-es limitet fel lehet oldani, és akkor egy m3-as képes akár 330ra is. Csak tudod ahoz nagyon kell tudni vezetni, te meg a haverod ettöl olyan messze álltok mint én az ürhajó vezetéstöl.
    On
    Egyébként a játék ngyon jó lenne, ha bár naon bosszantó hibát kivennének belöle :)
    Pl: A csalást igen, vazzee mikor 250 körüli temponál ugy érnek utol mintha 50el cammognál :)
    szörnyü menü rendszer, mia töknek kell ennyire tul bonyolitani? :) de a látvány szép, a köztes filmek igényesek, és tényleg baro kis gépek vannak benne :)
  • archkoven
    "Gyárilag 500 lóerő van folytva 346-ra":))))))
    -ezzel elnyerted az sg legnagyobb ökre címet!

Ez már akkora baromság, hogy ezzel lealícsonyító lenne vitába szállni. Csak még annyit, hogy nem fojtva van, hanem a fordulatszám van határolva. Óriási különbség. Egyébként meg a szívómotorokat soha nem fojtják, csak az ilyen hülyék mint te hiszik azt, hogy fojtva vannak.
  • static
    De tavasszal amikor újra elkezdünk tépni felvesszük videóra és a ti meg a rendőrség kedvéért benyomom majd ide az sg-re.
  • static
    Baker gyárilag 500 lóerő vissza van folytva 346-ra. Anyátok meg apátok családi autóival is lehet menni kétszázat akkor szerintetek ezzel nem lehet egy százassal többet??? Utcai versenyautó... Sajnos látom tényleg nem vagytok képbe. Sory.
  • static
    Tudom. Gyönyörűszépen ki lehet venni a folytást. :)
  • mEkLaU
    Önmagában nem zárja ki hogy mehet 300-al az autó, mert a limitet ki lehet ütni...de a hozzászólása a srácnak #128-ban hát igen... ha finoman fogalmazok aranyos, ha helytállóan akkor pedig kibaszottul nevetséges:)
    Sztem mesélték neki...nekem is már meséltek storyt h a csávo közel 300-al ment itt meg ott gsx-r-el és az a közel 300 az pl 210 volt...meg hasonlók...
    Megkockáztatom 300-al még nem is mentek m7-esen..már amennyire én ismerem velence környékén az aszfalt minöségét, aztán lehet azóta ujra betonoztak
  • mstummer
    Jó tényleg nem valami szép,bár szerintem ez nem full grafika.De nekem akkor is bejött....ja és ami a képekből is látszik...belső nézet, műszerfallal.Lehet hogy az én hülyeségem de én szerettem abból a nézetből játszani.Hiányolom az újabb NFS-ekből.
  • archkoven
    Az M3 gyárilag limitált 250-nél.
    Azért szép próbálkozás volt:)
  • netmesterke
    Valaki nem tud hozzá crack-et?
  • Zsoldos
    Most nem lejarataskepp ( mert tenyleg nagyon jo jateknak tartom ) de par kep osszehasonlitaskent. De akkor sem szeretem ha ilyen szintu butasagok hangzanak el..

http://img.gamespot.com/gamespot/images/screenshots/gs/news/000628/porshe_screen001.jpg
    http://img.gamespot.com/gamespot/images/screenshots/gs/news/000628/porshe_screen002.jpg
    http://img.gamespot.com/gamespot/images/screenshots/5/250545/porsche_screen001.jpg
    http://img.gamespot.com/gamespot/images/screenshots/5/250545/porsche_screen003.jpg

• Zsoldos
    En szerettem az nfs5-t, 2x is kinyomtam. De azert acsi.. A grafikaja tnt2-gef1 -re van optimalizalva. Ertelemszeruen semmilyen tekintetben nem jobb, mint az mw. Bar a maga idejeben talan a legjobb volt, mar akkor is kicsit zavaro volt, hogy az 5-ben muanyagbol vannak a kocsik(kulonoskepp az ablakok). A mw csillogo ut pedig.. hat izlesek es pofonok. Csak azt nem ertem, akinek annyira nem tetszik, hogy 15x leirja a forumba, miert nem kapcsolja ki.. Azert hivjak options-nak azt a menut, hogy kivalaszthasd mit szeretnel.

Ha az hianyzik, hogy iranyithatatlan legyen a kocsid, nyergelj fel egy tuningolt ford mustang -ra gyari gumikkal es felfuggesztessel :)
  • Totinkhamon
    Ja, és ha az NFS-től teljesen valós fizikát elvárni naivitás, az NFS nem szimulátor! Bár remélhetőleg a jövőben tesznek majd valamit a reaálisabb fizika kialakításának érdekében.
  • netmesterke
    Nem tud hozzá valaki crack-et?
  • Totinkhamon
    Sanyix, 7 éve van jogsim és vezettem is nem keveset, és nem az NFS MW fizikáját nyálaztam agyon, csak azt mondtam, hogy a Porsche sem jobb minden tekintetben, bár az a maga korában mindenképp nagyobb előrelépés volt mint ma az MW. De ha jól tudom, az NFS Porsche nem konzol átirat mint az MW, tehát ez már eleve behatárolja a kocsik mozgását. Egyébként a Most Wantedben az út vakítása nekem sem tetszik, de a grafikája összehasonlítva jobb, csak mnt leírtam, a régi NFS-ekben többfajta pálya volt. Azt meg ne felejtsd el, hogy a Porschéban csak Porschék voltak, mily meglepő, a Targa meg a leginkább kacifántosabb közülük, talán nem kéne összehasonlítanod egy fiat punto irányíthatóságával. LOL!!!!
  • Sanyix
    Na azért látom te még soha nem ültél autóban, a beszólásaidból ítélve :)
  • Sanyix
    Te beteg vagy, egy hülye útpadka miatt szted élethűbb a fizikákája a most wantednek az 5-nél? Tuti hogy nem tetted fel az 5-öt ha ezt mondot.
    Nemtom nekem a most wantedben egyszer sem sikerült elérni azt, hogy irányíthatatlanná váljon a kocsi, és jó rendesen megpördüljön, ellenben az nfs5-ben egy 911 targa s-el ez nagyon könnyen el lehet érni :). És nemtom neked mi az élethű abban, hogy az MW-ben tökig befordított kerékkel állóhelyzetből adok egy kis gáz rövid ideig, majd kipörgő kerekekkel egyenesen megy BEFORDÍTOTT kerekekkel :D , nameg amikor lassan mész, a kocsi inkább oldalazik mint kanyarodik. Amúgy énis néztem az 5-öt és a grafikája 4x-es aa-val, meg 16x-os anisoval sztem szebb mint az MW. FŐLEG az út, és nincs is telerakva hülye effektekkel, amitől egy nyáltól csöpögős rózsaszín izé lesz.
  • Tiby
    static - Hát ezen a honlapon már megszokhattuk a fikázásokat és egyéb dolgokat.Mindíg ezek mennek rajta hogy ez ilyen meg az olyan
  • arty
    és a barátod is visszapattan a szalagkorlátról ?
  • static
    Ott a pont. Aki meg letörölte a játékot a negyedénél az szerintem ne itt okosítson. De már ezt írtam a fórumba is. Van egy barátomnak új m3 és hát ha felrakja rá a race gumit m7-esen velencei kanyart olyan szépen veszi 300-al, hogy öröm nézni meg annál élesebb kanyart is... Szóval bírom amikor olyan emberek okosítanak a fizikával kapcsolatban akiknek közük sincs az egészhez.
  • Grusi
    Jaja, ez teljesen jogos, a "városmániának" köszönhetően ezek kimaradtak az utóbbi 3 NFS-ből. Pedig nagyon zsírok voltak ám.
  • RedRiot
    Még ilyen gagyi autóválasztékot! Street racer játék, de nincs benne egy db Honda vagy Nissan, ellenben van Lotus Elise, Aston DB9, McLaren MB SLR... :))) Nincs 350Z, 200SX, Skyline, Civic, CRX. Lehet hogy üzleti alapon alakult ki ez a car-list? Ha a Renault eleget fizetett volna, lehet hogy a Dacia Logan is bekerülhetett volna...
  • Totinkhamon
    Persze azt hiányolom az új Need For Speedekből ami a régiekben benne volt, vagyis: VÁLTOZATOSABB PÁLYÁK. Erdő, tengerpart, havas, esti pályák, sivatagi vagy hegy pályák (Lásd NFS 3, ahol ugyanazokat a pályákat lehetett nappal meg éjszaka is nyomatni!).
  • Totinkhamon
    Az NFS 3 meg az NFS Porsche valóban fantasztikus játék volt, mondtam is a Most Wanted megjelenésekor: hát ilyen grafikája meg fizikája már volt az NFS Porschénak is! Aztán kivácsiságból - összehasonlításképp felraktam a Porschét. Nos, fizikában (grafikában meg pláne!) rosszabb a Most Wantednél, úgy látszik, az elmúlt idő alatt az ember hozzászokik a lassan, de folyamatosan javuló játékfizikához, meg grafikához. (Főleg az autó mozgásánál lehet észrevenni: például ha útpadkára hajtok a Porschéban, a kocsi úszik szinte, a Most Wantedben meg rázkódik, remeg - mint a valóságban.) Hát ez van! Aki nem hiszi, rakja csak fel szépen a gépére a régi NFS-eket, és hasonlítsa össze.
  • EvilDevil
    Ugy hogy ennek a képnek köze nincs a Most Wantedhez...

A törésre visszatérve tényleg semmi értelme nem lenne a játékban,,, de ugy látom ez sokaknak nem egyértelmű..
  • exidoor
    online játszott már valaki vele? tudnátok segíteni, h hogyan kell?
  • meat grinder
    hol a vérbe kell állítani a játék nehézséget? mert olyan opciót sehol se látok.
  • Guco
    Van egy dolog, amit nem értek. Az első kép a cikk elején egy Ferrari 360-at ábrázol. Közben pedig a játékban és itt a kocsik listájában se találom. Most akkor ez hogy is van?
  • mstummer
    Jó kis játék ez,el lehet vele szórakozgatni.
    Valaki irta hogy az NFS mindigis full arcade volt.Ez igaz,kivéve a Porshe-t ( asszem az volt az 5). Annak nagyon ottvolt a fizikája,szerintem. Azóta is csak várom hogy legyen valami hasonló. Mindenesetre ezzel is el lehet tölteni az időt.
  • Mihail
    örülök hogy van végre Lamborghini,
    de miért nincs benne Ferrari? nem volt elég pénz a licencre? vagy lemaradtam valamiről?
  • Kelta
    bocsi, feltettem ,persze lehet nem az eredeti verzioju lemzt, :) de nem naon akar menni, pedig betartva az összes jotanács :(
    nincs valkinek valmi ötlete, tippje?? ki mit tett hogy menjen?? poénkodáson kivül valmi értelmes választ is kérnék
    köszi
  • Sanyix
    Én jelentkezek, letöltöttem, de már töröltem :P
  • Bábis
    Arcade stílus,törhetetlen kocsik hát asszem kihagyom...