Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keem1
Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre (Imperial az alapértelmezés)!

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

Tudja valaki hogy van-e már megoldás a 9600xt-s kártyáknál fellépõ hibajelenségre, miszerint az árnyékok rettenetesen pixelesek?<#confused>
Csõváz! Csak 1 kérdésem lenne!A sebesség mérõt hol lehet át állítani?Mert kerestem a menüben és sehol nem találtam...Km/h kéne hozzá mert a másik amire alapból van az élvezhetetlen!PLEASE HELP!
Sanyix
Lett volna, ha nem csak porsche lett volna benne, és lettek volna benne normális rendõrök. Nagyon jó azis, de az NFS4 kicsit megelõzi, abban minden volt, multiban is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
LOL nem vetted észre úgy lehet leggyorsabban menni, hogy nem veszed be a kanyart, hanem hagyod hogy a szalakorlátnak ütközve az terelgessen? Én nem úgy nyomom ez a baj, ezért nem nyerek mindíg könnyen, de tökmind1, mert 1 napot jáccottam ezzel a rakás xarral, mert idegesített, nagyon bénán volt megcsinálva, és untam. Inkább ilyen 10 éves gyerekeknek lenne jó ez a gém a játékterembe 😊 ezt én már nfs-nek sem nevezném.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

15-en vannak a Blacklisten, nem 13-an.

PSN: berghold

Joey_The_Man
nekem kurvára nem akad 512 -vel. tapasztalat. nem csak ezen múlik 😛

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Nyugodjon békében.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Clava
és aztz honnan tudja hogy dx9es?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

512 Megával még simán akad és egyfolytába swappel a vinyó...tapasztalat!
768 MINIMUM kell...
NEOreg3
de az a 128 megás kártya legyen dx9-es!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Clava
nekem csak 1 valami nem pászol.
Ajánlott: 2,5 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 2500+, 512 MB RAM, 64 MB-os videókártya
ezt írják ajánlottra akkor kéezem én miértr szaggat nekem egy ilyen gépn
P IV 2800mhz 768 ram 128as kártya? és még közepes grafon is vannak részek ahol belassul a játék.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

akyyy
Elolavsa mindenki azért játszik vele, mert szép a graf, és ugy jó játszani evle, és nem veszed észre ahogy csal benne az ai.

akkorén, mint szegény csóró gyerek mit tegyek, hogy ag épen nagoyn rondán fut ajáték, igy tegyem fel? hogy épp szinte már hogy nem akadozik?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csõváz! Csak 1 kérdésem lenne!A sebesség mérõt hol lehet át állítani?Mert kerestem a menüben és sehol nem találtam...Km/h kéne hozzá mert a másik amire alapból van az élvezhetetlen!
Juzosch, nagyon jó kormánnyal menni benne, de alaposan be kell állitgatni... Nekem is elõször olyan volt, hogy 1 centit csavartam a kormányon, és már igencsak kanyarodott, szal élvezhetetlen volt... Logitech Profiler-ben viszont alaposan átállitgattam a dolgokat, és igy már nagyon jó.

NFS-ek kötül, még mindíg az NFS5 a legjobb!
Én az autós játékokat kormánnyal szeretném játszani. Billenytûzettel kb fele a játékélmény.

Gracie Barra

"Hát ja, szar arcade feature."

Ettõl még köze sincsen semilyen szimulátorhoz.
Ennyi erõvel a fék használattól is milyen szimulátoros lesz...(u1-2ben még féket se kellett használni) DE ez is csak egy pl.

Vagy a rendõr legyorsulja a szarrátuningolt autót...

Amugymeg a nehezseggel kapcsolatban nem tudom miert panaszkodnak ilyen sokan, szerintem nevetseges, hogyha elemkerul a gep azonnal beletapos a fekbe. Meg ha nitrozik is az orrod elott akkor is lassul hogy engedjen beerni... A catch-up mindenkinek zavarja a szemet, mikozben a catch-down sztem sokkal erosebb.

Ha ennek ellenere sem megy valakinek, az inkabb szokja, hogy viselkedik a progiban auto es tanulja meg hogy kell menni vele hatekonyan. Bar nem mintha szukseg lenne ra, hisz az ai ugyis fekez ha lassu vagy..
Szerintem arrol beszelt, hogy nincsen benne HDR effekt. Es igaza van. Vmi elfuseralt tulvezerelsz bloom hatassal operal a progi. Hasonlitsd ossze a farcry 1.3 -al bekapcs az effekt, na kb ugy nez ki egy HDR.
KIP
bár én nem látom a Shader Model 3.0-t, sem a az Ultrashadow 2.0-t 😛
Nem akarlak elkeseríteni de a hwswn már jópáran végig vitték.<#mf1>
KIP
vki egy Online futamra?😄

amúgy elég jó a gáma, csak jó vas kell a max GFXhez 😞
jóak a játék

szacsi
hát nemtudom, én már egy hete játszok vele, de a külsõt még nem tuningoltam, mer minek.... ://

:-O http://www.ashes.hu O-:

Egy f@szt a szajaba.

RelakSfromhome
Kérdezd meg tõle 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Mit kap az aki Mo-n a legygyorsabban akasztotta ki ?
jah kormányt feletse el midnenki ez nem forma 1 hogy egyenesen mész oszt jo van
Nyomjátok mazsolák 17 dikétõl számitva 4-5 délután 100% kon van a games és a challangebõl is már csak 35% van hátra!Naon ász a jatek ilyen függönyök kellenek mint én és simán végig játszható!elmondom a titkát amaturok: az elején tök nyolc mit vezsel aztán vegyél egy Evo-t majd Cayman S és a végére 911 Turbót ezekkel végig lehet tolni az egész gamest!árivááá
vgez
szerintem a rendõröket annyira nem lehet egyszerû lerázni 3x szorzó felett, gondolom van 4-5 is, szerintem ami teljesen felesleges azaz idõlassítás mint prince ben, nfs mindig is arcade volt szóval aki szimulátorra vágyik annak Richard Burns Rally

Én kormánnyal próbáltam a demót, de azzal játszhatatlan. Egyenestartás nincs, és túlkormányzott. Más játékban próbálgattam, milyen amikor a létezõ legrosszabb kocsibeállításokkal vezetek, hát kb ilyen volt.

Gracie Barra

neekm a nem tetszett hogy egy helybe állok el akarok indulni és erre elkezd kanyarodni az autó mindefelé

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NEOreg3
amúgy nem 15 Blacklist Rival van?

#15 Sunny (még csak õt tudtam lenyomni mert állandóan fagy a gépem😞 )

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakSfromhome
Nekem meg pont az volt a bajom, hogy mikor két tengelyre raktam a gázt-féket, akkor teljesen megmarhult a játék. Innentõl kezdve ballábfék ugrott :S

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem olyan rossz ez a játék. Én még csak a demójával játszottam. A kanyarodás tényleg egy kicsit nehéz , de MEG LEHET TANULNI ! Szerintem ha valakinek nem tetszik ne játszon vele.Pont.

"Kategória: szimulátor" ezt a szerzõ sem gondolhatja komolyan köze nincs a szimulátorhoz ezt úgyhívják, hogy ARCADE, a kocsik lebegve csúszkálnak mintha a san andreasban légpárnást vezetnéd vagy ezt a sebesség nélküli HATALMAS kilengéseket nem így hívjuk ? az indulásnal az autó egy helyben ugrál mintha mind2 odalról lökdösnék, mert szinte robbani készül a start erejétõl ? persze a valóságban is így van 😄 , ezekután nemtom, hogy merülhet fel egyáltalán a szimulátor szó használa mikor ezt leszámítva az autók fizikája sem az igazi, a hangok javultak, de nem kéne tõle hasraesni, az meg teljesen normális, hogy gázlevétel/fékezés nélkül szinte bármilyen kanyart is elég gyorsan is be lehet venni, ez csak természetes, az meg ,hogy nem az underground vonalat vitték tovább hanem elõkapták a hot pursuit koncepció pici változtatással az már fel sem tûnik, ugye ? <#nevetes2>

xbox360+komputer

"0az Aranybulla ezentúl a Blacklist lesz"

ha neagybetûveé van akkor az 1222-es 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hangeffektek?Amikor ütközöl?Valoszinüleg ugy vették fel,hogy két ember az EA-nál kiballagott szépen hátra a kertbe,az egyik keritett egy üres 200L-es hordot a másik meg oldalbabaszta egy jo nagy fadoronggal... <#zavart1>
Minket csak elvakít a HDR, de ha téged szíven is szúr, akkor jobblenne orvoshoz fordulnod.
arty
nekem továbbra is a legfájóbb pontok:
- nfs4 óta NINCS nfs-ben rendõrös/üldözõs multi, soksok játékmóddal... miért?????
- el-colinmcrae-sedõ kocsimozgás, immár a tengelye körül forog a kocsi, ezt még az ug1-2 ben sem tapasztaltam 😞 egyre rosszabb 😞

Vannak jó dolgok a játékban, néha élvezetes, de fentiek miatt egyenlõre nincs kedvem vele játszani 😞

Forza.

ati2002
"Elmagyarázza nekünk az Underground mibenlétét, vagyis hogy számunkra az Aranybulla ezentúl a Blacklist lesz, amelyen a 13 legjobb StreetRacer neve szerepel. "

Háhh, hát milyen szöveg ez?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Ettõl a cikktõl rosszul lettem.<#csodalk><#nevetes2><#vomit>

"Kategória: szimulátor

Újabb fejezetéhez érkezett az NFS sorozat. Megint bebizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legjobb arcade versenyzõk "

+ az is szíven szúrt, amikor benyögi a SM3.0-át és HDR-t. LOL!

Tanuljunk meg cikket írni, pls!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Van egy nagyon egyszerû módszer.

A kanyar elõtt kézifékkel keresztbefordítod az autót, és mikor becsúsztál az optimális ívre, akkor nitrózol. Egybõl elindul irányba az autó, és stabilizálja is. Hát ja, szar arcade feature.

Még a 90°-os kanyart is be lehet venni így, méghozzá utána ezerrel speedelhetsz tovább, egy kocc nélkül.
<#eljen>Végre nem egyedül próbálom elmagyarázni 50 embernek, hogy õk csináltak rosszul valamit.

Mineden játékba jó vagyok. 😊)) Stratégiától kezdve q3-tól ut-ig egészen a szar árkádokig. Elnézést kérek ez az igazság. Tegnap pedig tényleg elsõre vertem meg a harmadik Blacklistes csávót mindhárom futamban és erre büszke is vagyok. Beee!

Blackman
Akik azt mondják, hogy nehéz szerintem valamit alapvetõen hagynak ki a játékból, mert nekem kifejezetten könnyû volt.. úgy vittem végig, hogy csak elvétve volt olyan verseny ahol nem én voltam az elsõ.. szóval nem értem ezt a nehéz dolgot.. meglepõen összetett a játék, rengeteg lehetõséggel, szerintem ott van a bibi, hogy nem aknáztátok ki eléggé, másra nem tudok gondolni

hmmm... Tényleg érdekes stílusban nyomulhattok. Nem csodálom, hogy nem nyeritek meg a futamokat hogyha a szalagkorláttal veszitek a kanyarokat. 😊 Szerintem gyakorold még egy kicsit azt a kanyarvételt és rá fogsz jönni ha nem mész neki a szalagkorlátnak sokkal gyorsabb leszel. Amúgy természetesen tudom mire gondolsz de sajnos ez nem állja meg a helyét mert a vége fele már láthatóan csak akkor nem érnek utol ha hozzá se érsz semmihez. A közepéig még mehet a szalagkorlát de onnantól már nem díjazza a csaló al.

Ne ajulj mar el magadtol, mert egy szar arcade jatekban jo vagy. Vegyel vissza.