395
-
#355 Baráti figyelmeztetés. Ha én szólok, az nem jár büntetőponttal.
Apróhirdetés rovat -
#354 Hali. Karácsonyra kaptam a páromtól egy MOMO Racing wheel-t.
Tényleg a legjobb kormányok egyike! A baj csak az hogy közben anyagi gondjaink akadtak. Ezért eladó. Irányár: 25.000.-
Érdeklődők privát üzenetben, vagy a [email protected] írjanak.
Megegyezünk... -
zachi #353 Ne verjed itt magad inkább tanulj meg játszani baszdmeg. -
zachi #352 Ember ez a legjobb autós játék amivel életemben játszottam.Nagyon király alíg bírom abbahagyni.Amikor először játszottam vele azthittem beájulok.Na és ráadásul a grafika.(Most vagyok a feketelista 10-dik helyén.) -
Csaba #351 Amikor legyőzöl 1 blacklistest, választhatsz 2 extra dolgot. A kocsi elnyerése mindig a kérdőjelek alatt van. Ha szerencséd van, akkor elnyered a kocsit, ami a garázsodban azonnal meg is jelenik. -
szabi28 #350 Megtudná valaki mondani, hogyan lehet elnyerni az ellenfél autóját? Előre is kösz. -
#349 válasz: valamelyik sound vagy music mappába most nemtom így fejből, de a lényeg, hogy egy darab fájlba van az összes zene bekódolva, te azt onnan nemszeded ki hacsak nemcsináltak hozzá extractort, mint anno az Underground 1-2-höz -
adamita #348 Kérdés: a most wanted hol tárolja a zenéket??? -
Ambrose #347 Nekem csak annyi volna a kérdésem: Ha egyszerű versenyt játszom, (Custom?), akkor, miért nem jelennek meg a játékban a rendőrök? -vagy csak én vagyok elég ügyes, és nem tudom beállítani?
A segítségeket előre is köszi. -
Csaba #346 Nyerd meg az összes versenyt és Milestone-t, és akkor 100% lesz a carrier. -
Csaba #345 Azért attól, hogy csal a gép, nem olyan nehéz végigvinni. Pl. Webstert az egyik versenyen 20 másodperccel hagytam le...
Annyi a titka, hogy végig nyomd a gázt, mint egy eszelős, és akár csal, akár nem, szépen le lehet őket hagyni az esetek többségében.
Ami egy kicsit engem is feldühít: A gép derékszögű kanyart vesz be kétszázzal, persze én nem tudom bevenni;
Ha elnyerem a verdáját és megnézem a műszaki jellemzőket, mindig sokkal szarabb, mint az enyém, mégis megy, mint egy rakéta.
Mondjuk így legalább izgalmasabbak a versenyek, de legtöbbször még így is könnyű lehagyni őket...
-
szurka #344 Lehet, hogy vmit elszúrtam, de nálam a játék nyolcvanegynéhány %-nál, az uccsó nagy üldözés (6-os körözöttség) után véget ért. Ez hogy a rossebbe van? -
kiralytigris #343 az egész NFS-ből ez sikerűlt a legszebbre de egyben a legszarabra is -
kiralytigris #342 Szerintem úgy elkúrták ezt a csodát ahogy elő van írva. A gép már úgy csal, hogy az már fáj a szememnek és a szívemnek egyaránt
-
Grusi #341 Na, mostanság nincs egy pötty hó sem, hol a videó a 300-as m7-es kanyarbevételekről? Static? Vagy ellened fordult mind a 3000 piros-fehér sapkás, 100 kiló feletti gengszter? -
alien47 #340 S. Micsoda intelektualis tarsalgast folytatsz.
Mindig csak a makvero haverjaidat emlegeted.
SZANALMAS VAGY!!!!!
Remelem jarsz neha az m3-on is....hihihihi -
Csaba #339 Töltsd le innen:
Nfsmagyarositas -
KIstván24 #338 Nah mi van hol van a 300-as tempórol a videó???:DD
Jah és ha sikerül egyáltalán akkor mutathatnál valami rendszámot is akár persze kitakarva a hitelesség kedvért monjuk az arcocskádat is:) -
fejbefejsze #337 #332 ben adott linken 2 magyarítás is van.
Melyiket használjuk? -
donat #336 Gyorsan megunható játék!!!!!!!!:( -
miki27 #335 ÉN MÁR RÉG TULVAGYOK EZEN A JÁTÉKON! KIJÁTSZOTTAM! -
mpeti11 #334 Szevasztok!Nem tudjátok honnan szerezhetek cd kulcsot a nfs most wantedhoz? -
kikicsoda #333
Hajrá stratégia, Fúúúj száguldás!!!!!!! -
Csaba #332 Töltsd le a magyarosítást.
Innen -
Gebi #331 szeretném magyarul játszani-ki tud segiteni -
zolika007 #330 nekem meg van és minnyá végig is viszem -
sanyosz93 #329 most wanted nincs még meg de a szünet után meglesz -
#328 Sehogy, mivel az SG nem warez. -
pistee17 #327 Szeva skacok!megtudná nekem valamelyikőtök mondani hogy kell az sg-n játékot lehúzni,de nem demót,hanem egészet.pl:a most wantedot. -
Noresz007 #326 tudtok valami jó playstation programot pc-re -
Noresz007 #325 Hello jó a meló
-
Csaba #324 Static csak szeretne 80ezer eurót keresni havonta... Jó lesz az forintnak is. A 80ezer euro talán még egy magyar autóversenyzőnek is a becsületére válna.:-) Jójó, a forma1-ben rengeteget keresnek, de az nem az ő kategóriája... -
kama #323 Jha és külön jutalmat kap ha letud elözni valakit akinek nem hiper-szuper csúcs Fordja van ami minden más létezö autó magamögött hagy!!! :DDDDDDDDD -
Komolytalan #322 Hagyd már, havi 80ezer eurót keres 1 hónapban, a piros-pöttyös túrórudi fejűek pizzafucijának annyi jár:-D -
Csaba #321 Neked meg, csak 1 kérdés: Ha olyan jól vezetsz, ahogy mondod, akkor miért nem mentél autóversenyzőnek? Havi szaros 80ért fuvarozod az árut, tépsz mint az állat, veszélyezteted szegény ártatlan emberek életét, ahelyett, hogy sokkal több pénzért legálisan téphetnél. Vagy ott már nem bírnád az iramot, mi?
-
Csaba #320 Azt nemhogy érdemes, hanem egyenesen muszáj:-) Márcsak azért is, mert sokkal jobb verdák vannak később (főleg kinézetre). A térképen kis kék ikonok jelzik a kocsiboltokat. -
#319 hogyan és hol lehet autót vásárolni? az alap autót amit az elején válaszottam, gondolom érdemes lecserélni -
static #318 Amúgy ez tök röhej, hogy valakinek eltér az életvitele a munka után monitor elé bevágódó emberkéktől, ezt beírja egy fórumba és egyszerűen nem hiszik el neki. De nem is akarom bizonygatni lépek innen hiszen tényleg nem hencegni akartam, csak óva intettem a kedves fórumozókat attól, hogy a ford focusomat bárhol bármikor leszorítsák. :)
Csak, hogy tiszta legyen a bmw 300-as story is a játékkal kapcsolatban indult el...
Szóval olvas elölről, és utána pattog. -
static #317 Nem hencegtem vele hanem fenyegettek és én ezt erre válaszoltam. Szóval mielőtt véleményt nyilvánítasz valamiről talán olvasd el normálisan. Az meg, hogy rámhagyták hülyeség mert itt nem hagynak rá semmit senkire. :) Erre már nem tudtok mit írni ennyi.. A Gyugyut meg kérdezd meg. Azt utána gyere ide vergődni. -
kama #316 Mondjuk lehet h Nekem is Rád kéne hagynom a hülyeségeidet static mint a többieknek és akkor talán megunod a süketdumáidat.