Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért attól, hogy csal a gép, nem olyan nehéz végigvinni. Pl. Webstert az egyik versenyen 20 másodperccel hagytam le...
Annyi a titka, hogy végig nyomd a gázt, mint egy eszelõs, és akár csal, akár nem, szépen le lehet õket hagyni az esetek többségében.
Ami egy kicsit engem is feldühít: A gép derékszögû kanyart vesz be kétszázzal, persze én nem tudom bevenni;
Ha elnyerem a verdáját és megnézem a mûszaki jellemzõket, mindig sokkal szarabb, mint az enyém, mégis megy, mint egy rakéta.
Mondjuk így legalább izgalmasabbak a versenyek, de legtöbbször még így is könnyû lehagyni õket...
Annyi a titka, hogy végig nyomd a gázt, mint egy eszelõs, és akár csal, akár nem, szépen le lehet õket hagyni az esetek többségében.
Ami egy kicsit engem is feldühít: A gép derékszögû kanyart vesz be kétszázzal, persze én nem tudom bevenni;
Ha elnyerem a verdáját és megnézem a mûszaki jellemzõket, mindig sokkal szarabb, mint az enyém, mégis megy, mint egy rakéta.
Mondjuk így legalább izgalmasabbak a versenyek, de legtöbbször még így is könnyû lehagyni õket...
Lehet, hogy vmit elszúrtam, de nálam a játék nyolcvanegynéhány %-nál, az uccsó nagy üldözés (6-os körözöttség) után véget ért. Ez hogy a rossebbe van?
az egész NFS-bõl ez sikerûlt a legszebbre de egyben a legszarabra is <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Szerintem úgy elkúrták ezt a csodát ahogy elõ van írva. A gép már úgy csal, hogy az már fáj a szememnek és a szívemnek egyaránt
Na, mostanság nincs egy pötty hó sem, hol a videó a 300-as m7-es kanyarbevételekrõl? Static? Vagy ellened fordult mind a 3000 piros-fehér sapkás, 100 kiló feletti gengszter?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
S. Micsoda intelektualis tarsalgast folytatsz.
Mindig csak a makvero haverjaidat emlegeted.
SZANALMAS VAGY!!!!!
Remelem jarsz neha az m3-on is....hihihihi
Mindig csak a makvero haverjaidat emlegeted.
SZANALMAS VAGY!!!!!
Remelem jarsz neha az m3-on is....hihihihi
Töltsd le innen:
Nfsmagyarositas
Nfsmagyarositas
Nah mi van hol van a 300-as tempórol a videó???😄D
Jah és ha sikerül egyáltalán akkor mutathatnál valami rendszámot is akár persze kitakarva a hitelesség kedvért monjuk az arcocskádat is😊
Jah és ha sikerül egyáltalán akkor mutathatnál valami rendszámot is akár persze kitakarva a hitelesség kedvért monjuk az arcocskádat is😊
#332 ben adott linken 2 magyarítás is van.
Melyiket használjuk?
Melyiket használjuk?
Gyorsan megunható játék!!!!!!!!😞
ÉN MÁR RÉG TULVAGYOK EZEN A JÁTÉKON! KIJÁTSZOTTAM!
Szevasztok!Nem tudjátok honnan szerezhetek cd kulcsot a nfs most wantedhoz?
<#banplz>#banplz>
Hajrá stratégia, Fúúúj száguldás!!!!!!!
Hajrá stratégia, Fúúúj száguldás!!!!!!!
szeretném magyarul játszani-ki tud segiteni
nekem meg van és minnyá végig is viszem<#mf1>#mf1><#nevetes2>#nevetes2><#hamm>#hamm>
most wanted nincs még meg de a szünet után meglesz<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3>
Szeva skacok!megtudná nekem valamelyikõtök mondani hogy kell az sg-n játékot lehúzni,de nem demót,hanem egészet.pl:a most wantedot.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
tudtok valami jó playstation programot pc-re
Hello jó a meló
Static csak szeretne 80ezer eurót keresni havonta... Jó lesz az forintnak is. A 80ezer euro talán még egy magyar autóversenyzõnek is a becsületére válna.:-) Jójó, a forma1-ben rengeteget keresnek, de az nem az õ kategóriája...
Jha és külön jutalmat kap ha letud elözni valakit akinek nem hiper-szuper csúcs Fordja van ami minden más létezö autó magamögött hagy!!! 😄DDDDDDDD
Hagyd már, havi 80ezer eurót keres 1 hónapban, a piros-pöttyös túrórudi fejûek pizzafucijának annyi jár:-D
Neked meg, csak 1 kérdés: Ha olyan jól vezetsz, ahogy mondod, akkor miért nem mentél autóversenyzõnek? Havi szaros 80ért fuvarozod az árut, tépsz mint az állat, veszélyezteted szegény ártatlan emberek életét, ahelyett, hogy sokkal több pénzért legálisan téphetnél. Vagy ott már nem bírnád az iramot, mi?
Azt nemhogy érdemes, hanem egyenesen muszáj:-) Márcsak azért is, mert sokkal jobb verdák vannak késõbb (fõleg kinézetre). A térképen kis kék ikonok jelzik a kocsiboltokat.
hogyan és hol lehet autót vásárolni? az alap autót amit az elején válaszottam, gondolom érdemes lecserélni
Amúgy ez tök röhej, hogy valakinek eltér az életvitele a munka után monitor elé bevágódó emberkéktõl, ezt beírja egy fórumba és egyszerûen nem hiszik el neki. De nem is akarom bizonygatni lépek innen hiszen tényleg nem hencegni akartam, csak óva intettem a kedves fórumozókat attól, hogy a ford focusomat bárhol bármikor leszorítsák. 😊
Csak, hogy tiszta legyen a bmw 300-as story is a játékkal kapcsolatban indult el...
Szóval olvas elölrõl, és utána pattog.
Csak, hogy tiszta legyen a bmw 300-as story is a játékkal kapcsolatban indult el...
Szóval olvas elölrõl, és utána pattog.
Nem hencegtem vele hanem fenyegettek és én ezt erre válaszoltam. Szóval mielõtt véleményt nyilvánítasz valamirõl talán olvasd el normálisan. Az meg, hogy rámhagyták hülyeség mert itt nem hagynak rá semmit senkire. 😊 Erre már nem tudtok mit írni ennyi.. A Gyugyut meg kérdezd meg. Azt utána gyere ide vergõdni.
Mondjuk lehet h Nekem is Rád kéne hagynom a hülyeségeidet static mint a többieknek és akkor talán megunod a süketdumáidat.
staic most már naon unalmas vagy a késelös sapkás haverjaiddal nem gondolod...aki kicsit is ilyen körökben mozog anak eszébe sem jut ilyennel hencegni.
Szóval egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy az sg lámája nem én vagyok, hanem ti. <#mf1>#mf1>
Amúgy a Flörtöt védõ brigád elég gyenge valami Nyíregyháziak is megkéselték õket, meg hát az én haverjaim is lealázták õket amit említettem. Nem úgy mint a Palace ami az északi parthoz tartozik, és a piros fehár sapkás brigád védi. 😊
Az m3-asról meg hiába küldök képet mert úgyis kitaláljátok, hogy innen meg onnan szedtem. Mondjuk nem lenne nehéz mert 3 ismerõsömnek is van, igaz az egyik most hirdeti de még nem vitték el. Mindenesetre majd tavasszal ha elõkerül a gép mindenképp berakok ide az sg-re egy m7-es küldészkedést.
Azt ha majd megérdeklõdted a dolgokat el lehet gondolkodni a többi dolgon is amit írtam. Úristen! Lehet, hogy minden igaz? ... 😊
Azt ha már ennyire bennfentes vagy érdeklõdd meg azt is, létezik e ez a piros fehér sapkás brigád + megkéselték e az Amcsikat. Az eredményt pedig légyszives írd ide! THX bye!
Na akkor most lesz a puff.. 😊 Végre valamit bizonyítani is tudok. Akkor ha ennyire képbe vagy akkor nyugodtan kérdezd majd meg az üzletvezetõt /Gyugyu/ történt e olyan, hogy 2 ember miatt nem tudták bezárni a Flörtöt mert befostak a kidobók. 😊 Na ezek voltak az én haverjaim. Természetesen a Flörtöt meg a Palacet más társaság védi de gondoltam ez itt nektek mindegy, a Flörtöt többen ismerik. A Flörtbe meg tényleg ingyen soronkívül mehetnék de nem érdekel az drogos nyálcsorgatás ami ott folyik és nem vegyülök a hozzád hasonló elemekkel. 😊
Na de bocs mindenkinek h kiengedtem az idulataimat de hát ha valmi akkor az ilyen üres hencegés tök idegesít... Mellesleg van azért olyan aki hisz a static-nak? (bocs az elöbbi stilusért mindenkitöl) Mellesleg nem fogok foglakozni 1 ilyen kis mitugrász senkivel aki csak magának hiszi el h Ö valaki bárhol is ... röhej komolyan!!
Static elb@asztad mert pont zenéltem már pár helyen a balatonon (többek között a flörtbe is) is tom h nem a Te 3000fös kitalált szuperhösöd védi a helyet hanem 1 teljesen más társaság akik nem hencegnének ezzel! Szal jobb ha abbahagyod a haduzodásd mert kezd idegesíteni naon!!! Na de nem is tom miért irok 1 ekkora kis szerencsétlennek mint Te ...szerintem Te vagy az egyedüli aki a meséidet itt elhiszi...
<#gun>#gun><#wilting>#wilting>
Hali!
Már napok óta feljárok ide olvasgatni, miképp külditek egymást. Jókat mosolygok.
ui.: Nem akarok semmit kétségbe vonni, de static, gondolom van képed az autódról, légyszíves nyomj már be egyet ide, pls!
Már napok óta feljárok ide olvasgatni, miképp külditek egymást. Jókat mosolygok.
ui.: Nem akarok semmit kétségbe vonni, de static, gondolom van képed az autódról, légyszíves nyomj már be egyet ide, pls!
LOL! Hálistennek nem vagyok az.
Kama ha meg fingod sincs a dolgokról akkor minek irsz ide? Igenis ezt két helyet nem csak az a 10 kidobó védi akiket te esetleg ott láttál. De Palace-ba meg Flörtbe is ingyen soronkívül mehetek be, amig a sok újgazdag pöcs meg ti ott ácsorogtok a sorban. 😊 Na de mostmár tényleg abbahagyom mert bizonyítani nem is tudom és nem is akarom a "hülyeségeimet". Amúgy miért ne irnám le?
Kama ha meg fingod sincs a dolgokról akkor minek irsz ide? Igenis ezt két helyet nem csak az a 10 kidobó védi akiket te esetleg ott láttál. De Palace-ba meg Flörtbe is ingyen soronkívül mehetek be, amig a sok újgazdag pöcs meg ti ott ácsorogtok a sorban. 😊 Na de mostmár tényleg abbahagyom mert bizonyítani nem is tudom és nem is akarom a "hülyeségeimet". Amúgy miért ne irnám le?
Ja meg csak annyit ha cigány vagy akkor helyettem köpd le magad.Bocsi a kivételnek ha van közöttetek olyan.<#lookaround>#lookaround>
Hmmm.Akkor nekem meg a bátyám Sáddám.Errõl ennyit static.Amúgy meg ne a haverjaiddal keménykedjél.Lehet hogy kis pisis vagy csak itt össze-vissza írkálsz hogy nagyobb legyen a "rank"-ot.Na mindegy.<#mf1>#mf1>
Lehet 😉
Lelépett már szerencsére 😊 Amúgy simán õ gyõzike, csak álnéven nem?
Melleselg naon feltudja b@szni az agyam ez a nagyszájú hencegés az biztos h a Place-t és a Flörtöt nem a Te 3000 fös csoda gengszter haverjaid védik .... szal huzz a hülye dumáddal innen static mert naon szánalmas!!!
Hello alls!Végig olvastam ezt a forumot és naon jót röhögtem! Télleg nem gondoltam volna h létezik manapság még ennyire primitiv ember aki télleg elhiszi azt amit a hasonszörû haverjai mesélnek. Mellesleg nem sok élettapasztalata lehet ugyanis nem igazán a realitásban él 😊 mellesleg nem tudom eldönteni h kiröhögjem vagy sajnáljam mindenesetre naon szánalmas h kitalált, lehetetlen szorikkal és gengszter haverokal henceg itt valaki aki szerintem az a tipikus szájhös! Persze ez az Én egyéni véleményem de télleg szánalmas méghozzá naon! Csak 1X gondold át amit leirsz mert nem mindenki olyan hüje (szerencsére) mint Te static!!! Mellesleg ha télleg igaz lenne bármi is a történeteidböl akkor nem menöznél itt vele!
Hát mondjuk azért monitorfejûzök mert egyesek bele akartak lõni az árokba. 😊 Amúgy azt hiszem ebbõl a témából mindent kihoztunk. 😊 Úgyhogy léptem byez!