395
-
static #194 Aki meg nagyon nem vágja mi az a sebesség tudom ajánlani neki a ghost ridereket van itt fórum róla sg-n. Bár ha elolvad a hó megfűzöm a barátomat, hogy küldjük meg a gépet. -
static #193 Szerintem hagyjátok abba a vergődést, már az egész bandám rajtatok röhög.... Ja és nem jópofaságból hanem inkább szánalomból. Amúgy meg 300-ról volt szó. -
jin #192 Még egy F1-es autóval sem egyszerű a 3300 kanyarban! Egy M3-al meg lehetetlen. Kezdjük ott, hogy 330-at még kiütve sem megy. -
#191 Oké, belátom h én is huje voltam mert bár én is sokat vezetek sztem (napi 40km)term vannak akik nálam még többet, de azért 330 kanyarban az tényleg hihetetlen! SŐT! na mind1 a többi dologhoz meg qrvára nem értek és ebbe bele se szolok! bye -
static #190 Mindenestre ha minden szó igaz amit beírtam az egy kicsit titeket is minősít. Azt már nem is tudom ki irta, hogy nem mentek még az m7-esen 300-al, de gondolkodjon el egy kicsit... Lehet ki kéne mozdulni a gép elől.
Való igaz 3 évet fuvaroztam, napi száz pedig semmi!!! Kicsit gondolkodjatok már vannak akik 100 kilóméterről járnak dolgozni stb. Volt egy hyundai buszom annak idején azzal mentem 180 ezret azt volt egy citroen saxo amit szintén 180 körül adtam le. A mostani fordba is beletekertem már 150-et. De nem itt fogom bizonygatni. A videoval meg lehet nem várok tavaszig..
Ja és beszéltem a sráccal és igenis ha computerrel kiütik a dolgokat az m3-as 500 lóerő. Na persze csökken az élettartam...
Talán még annyit, hogy a srác akinek van az m3 mondta, hogy nemrég küldött meg egy old timer v8-as 4 literes audit 280-al, szintén az m7-esen..
Szóval csak annyit, hogy minden szó igaz amit írtam, és bocs az off-ért. -
jin #189 Te miről beszélsz??? Ne a képeket nézd! Nézd meg hogy milyen, amikor fut! Az összes platformot belevéve(kivéve xbox 360) A Gran Turismova4-el a legszebb grafikájú játék!!! Irányítását tekintve a Turismoval messze a legélethűbb szimulátor. Részletes tuning, tartalmasabb a gyér Most wantednél. Nekem itt van pécén a Mw, de csak röhögtam a grafikán a Forza után. Ne szólj már bele, ha fingod sincs róla! -
Farseer #188 hát nemtom.. én most nétem képeket ebből a Forza Motorsport-ból, de a MW-he képest elég gyér volt.. -
jin #187 Ja, és a Forzában törnek az autók! Rommá törhetsz benne egy Ferrari Enzot . -
jin #186 Tudok! Gran Turismo 4(Ps2), Forza Motorsport(Xbox). -
#185 Fogd már fel hogy nem az a bajom, hogy arcade játék, hanem az, hogy mostmár olyan fizikája van a játéknak, hogy inkább egy vonathoz van több több köze a kocsiknak, mint egy normális autóhoz. A régebbi nfs-eknek még volt közük az autókhoz, nem csak autó alakú vonatok mentek az úton, mint itt. Teljesen elcseszték az nfs sorozatot, most is csak azért veszik meg sokan, mert úgy reklámozzák mint állat, meg akkora felhajtást csinálnak az új nfs megjelenésekor, hogy csak na.... -
Champ #184 Hali! Tudna valaki mondani nekem valami igazán jó autószimulátort? Ha már ez ilyen arcade-osra sikerült... Előre is kösz. -
pitta2 #183 csao sztem nagyon jó maga játék, csaka sztori már a régi.arra gondolok h csak verseny és semmi más.amiket hiányolok:neon, freerun.ami teccik és ötletes : h1bolt van, és abban van minden.grafika sztem jó(nekem az aszfalt, mikor rásüt anap, nagyon teccik).autók jók,én több 7köznapi autót "szeretnék",h élethúűbb legyen vmivel.de tteccik és jácccok is rendszeresen! -
TommyGun #182 Ménem olvasod el a cikket ? LoáL -
TommyGun #181 Egyetértek....nagy motorból meg 60 literes fogyasztással nem nehéz kihozni 500 lovakat....nade 2000-2200-es motorkból 250-350 lovakat az a nem piti... -
Valder 1994 #180 Sziasztok!
A rendőrök gyorsan mennek ebbe a játékba?
ezt azért kérdem mert nekem még nincs meg. :'((((
és milyen autók vannak benne?
légyszíves válaszojatok -
#179 most nem azért de aki fikázza a japán sport gépeket, az üljön már be mellém egy subaru impreza wrx sti320 ba:) aztán majd meglátjuk mennyire sz@rja össze magát.
a ferrarik, meg ezek ehez képest amatör gépek :) -
TommyGun #178 -
TommyGun #177 BOCS a méter miatt !
-
TommyGun #176 Inkább elérhető közelségű autókkal nyomnék egy ilyen gémben mert arra van az embernek realitás alapja...
http://www.urbanracer.com/gallery/articles/honda/concept/splash.jpg
http://www.carbuyersnotebook.com/Civic_Si.jpg
-
TommyGun #175 Most nem azért de nem kell ahhoz kamionsofőrnek lenni...énis dolgoztam dobozos autóval és 10 hónap alatt majd 100k-t dobtam bele a Vito-ba...sok vidéki fuvar megteszi a hatását... -
TommyGun #174 Egyetértek....
Ebbe a játékba a tuning kocsik valók. Az utcai tuning verdák...egy Proche GT-n tuningolni ? Vagy egy DB9-en ? De még egy fos 911-en is mit kéne még tuningolni ? Ebbe a gémbe az alsó és középkategóriás utca verdák valók mint az evo meg az impreza vagy a supra, RX7-8, eclipse...kifejezetten jó ötlet volt PL az Audik, szépek és feelingesek...Clio is tetszik...ezekből kelett vólna jóval több... -
#173 Static ide jársz hazudni mert otthon nem hiszik L vagy mivan? ne járasd már le magad összefosnád magad ha 120al kéne bevegyél egy kanyart! 500ezer km max 12 év alatt hm nem semmi mi vagy te kamion söfőr bazze? gondolkozz már mielőtt baromságokat beszélsz!
Amugy a játék kiraly sztem a maga szériájában!! mindenkinek jo jatekot
bye -
TommyGun #172 Mellesleg lehet hogy a Japcsik nem csinálnak túl sok vérbeli sportkocsit mint egy Aston Martin vagy Ferrari...viszont utcai sportkocsikat simán jobbbat csinálnak...egy Civic alapból sportos míg egy hasonló kategóriás Opel Astra ? Vagy Vectra ? Mazda 3 ? Golf ? KB ezek a vele megeggyező kategóriák...
Arról nem is beszélve hogy a Japcsik sokkal de sokkal jobb motorokat csinálnak mint az olaszok PL...
Egy 2000-es Prelude 148 lovas....és ez 89-ben....
a legújabb V-TEC-es Prelude turbó nélkül szintén 210 pacis...2,2 literes motorral...Csak miheztartás végett egy Subaru WRX turbóval van 240 fele... -
TommyGun #171 Ebben igazad van de a FIAT mióta gyárt sportkocsikat ? Vagy a VW ? A punto szerinted az ? Vagy a Lexus ? Vagy Golf ?
mellesleg azért a Hondát én nem írnám le. A civikeket nagyon sokat tuningolnak mert király verda...és ez az egyik legkisebb kocsija a Hondának...
Honda Intergáról halottál már ? vagy a Prelude-ról ? Vagy NSX ? S2000 ? Nem mondanám hogy széria autók de az Eclipse meg a az RX7-8 vs. Suprák közé simán befért vólna egy Integra vagy egy Prelude...a felső közép kategóriába meg egy NSX... -
Komolytalan #170 "A legjobb sportkocsikat nem a japánok gyártják... ezt el kell fogadni bármilyen nehéz is.. "
Mert a fiat punto az sportautó, ugye? Egyébként megnézném a nadrágod miután egy japó rajongó elvinne egy körre egy Mitsu GT 3000-el:-P
Csak hogy tudd miről van szó: Egyik ismerősöm azért adta el és vett egy BMW M3-t, mert azt mondta a Mitsu túl gyors neki, az M3mal meg lehet normálisan is járni. Pl Mitsuval 1 alkalommal elvették a jogsiját, mert sárgára váltó lámpán át akart csúszni, és a lámpa után bemérték 110-el (50-el ment előtte). Hát igen, M3-al nem volt ilyen gondja utána:-P
Igaz már nem gyártják a GT-3000-et, de 5-6 éve nem véletlenül hívták japán ferrarinak, olyan technológia innovációk voltak benne, hogy a digók csak pislogtak, hogy ilyet is lehet:-) Alapban nem volt vmi nagyszám, de gyári tuningkészlet volt hozzá pl... Az NFSMW-nek pedig a tuningverdákról kellene szólnia, nem a yuppieköcsögök szupersportautóiról, amit bármely szaloban meg lehet venni. Nissan Skyline 1000LE-re tuningolva - ez illik a játékba. Bugatti Veyron, alapban 1000LE - ez egy másik világ, nem ide való. -
jin #169 A black editiont nyomom, szerintem arcade-ok között jó a gáma. Nem kell sokat várni tőle, akkor nem okoz csalódást -
DieHard #168 megpróbálom a tüzfalas megoldást. routerrel mentünk, mindenkinek fix ipje volt. tüzfalra nem emléxem, hogy állítottuk volna. thx
esetleg az nem lehet, hogy a játék nem ...?;) -
archkoven #167 99 körül a haverokkal sokat szórakoztunk a Viper racinggel, bár én úgy emkékszem, hogy azért ott is elég furcsa dolgokat tudtak csinálni az autók. -
#166 off
Húúú...taníts mester...Az a baj, hogy el is hiszed amit írsz...HEHE
on
Nem igazán vagyok az nfs sorozat rajongólya, de az NFSU2 egész jól sikerült. Ezt viszont szerintem nagyon elba***ák. -
#165 tüzfal szokott ilyent cdsinálni, pl a norton antivirus, elöszeretettel block-olja a progikat :)
nézz utána ennek, hátha.. :)
vagy kézileg kell beállitani az Ip cimeket.. -
DieHard #164 sziasztok. tudna valaki segiteni abban, hogy miért nem megy hálóban a játék? elindítom a LAN-t és nem tudnak hozzám kapcsolódni.sőt nekem is hibát ír.
ha itthon csak ugy kreálok egy szervert akkor meg megy(de senki nincs a hálón) -
#163 Ne röhögtess, ugy tünik nem csak autokbol, hanem matekbol is potvizsgáznod kéne asszem :)
Hidd el nem attol leszel több, ha mindenféle jól hangzó számokat beirsz ide. gondolkodj mielött irsz....jobban jársz, és hessegesd el mögüled a másik okos fiut :) -
partotmos #162 > ujreg
>
> Hmmm
>
> az elemzésr?l... (mert ez valoban az)
> NA VÉGRE. nagyon szimpatikus ez a hozzáálás az SG részér?l.
> respect-rulez egybe
>
> most már nem kéne, ha fizenének sem (közbe' meg én fizettem 4kilót a
> kupecnek)
>
> sztem ez így jobb cím lett volna:
> NFSMW - olcsó(?) játék hülyegyerekeknek
> avagy megint bejött a profi marketing...
>
>
> na megyek is rFactorzni
-
static #161 28 vagyok amúgy és csak úgy kijön napi 100 km-re az átlagom, hogy csak megyek és hallgatom a hifit. :) Egy 2 literes ford focusom van most. -
static #160 Itt volt mögöttem és mondta, hogy írjam. De végülis tök mind1 azon nem változtat, hogy van a barátomnak m3 és azon se, hogy tényleg bevettük vele a velencei kanyart 300-al ahol meg van a 100-as korlátozás pest előtt azt meg 250-el.
OFF: Neked meg archoven már amikor a pedofilokat istenítetted megmondtam, hogy nyugodtan add meg a címed, megígérem m3-assal fogunk odamenni. -
Zsoldos #159 Mondjuk ha egy haverom azt mondana, hogy a Fold banan alaku, en nem terjesztenem egy forumban :) -
Zsoldos #158 De most mit szamit, hogy kicsit kozelebb volt?
A 3-ase biztosan nem, az 5-ose talan. De az meg ugyanolyan messze van tole mint Mako Jeruzsalemtol. Vagy vakok kozt a felszemu a kiraly? Akkor mar inkabb az NFS1.
Ha szimulator kell neked, akkor Richard Burns, Viper Racing, ne a csori arcade jatekot szidd, aminek sosem volt celja az..
Ez kb olyan, mintha elkezdenem szajkozni milyen szar az unreal tournament, mert a COD2 sokkal elethubb.. -
archkoven #157 Walter Röhl statichoz képest kutya fasza!
Ő már 13 éves korára 500 ezer kilométert vezetett... -
#156 hm,. akkor te kb 35-40 éves vagy??
egyébként szerintem az hogy mennyit mentél annak nem feltétlen van köze a tudáshoz, legfeljebb a rutinhoz.
szerintem az ilyen nagy gépekhez nem elég ha sokat vezetsz mondjuk zsigulit :)
egyébként láttam már ilyen videokat, valahol meg is van egy hayabusás film amint az m3-son kifelé kb 290 körülire gyorsul.
én is mentem már 210-el az m7-n, de az már naon veszélyes érzés :) akkor már majd 60m mész másodpercenként... 300nál már majd 90m-t.
nem hiszem hogy te egy walter röhl tipusu emberke lennél.ennyi. -
juzosch #155 Hát épp ezaz. Civic-kel bárki tud menni, de hogy egy Lamborghinit, vagy egy ferrarit vezessen keveseknek adatik meg.