395
-
static #274 Ha kicsit jobban olvasgattál volna már kikövetkeztethetted volna, hogy az m7-esen szoktam előfordulni egy amerikai ford focussal. Ja és a hátsó szélvédőre ki van írva nagy betükkel, hogy static.
Különben meg te is többesszámba próbáltál engem fenyíteni. Csak nehogy az legyen, hogy mész a kőkemény BMW-ddel azt megjelenik elöl is három ford meg hátul is mindegyikbe 5-5 emberrel. -
alien47 #273 Draga Static.
Eloszor is ne a haverjaiddal kemenykedj.
Masodszor kaptal ket erheto es egyszeru kerdest.
Amikre nem valaszoltal. Ugyhogy menj a pic..ba a nagy pofa..al egyutt.
Eddig itt hozongtel hogy a forumon csak makkvero pocsok vannak es nem tudnak semmit a vilag es sebesseg dolgairol. Amikor valaki lemeri irni hogy a fokusoddal egyut beboritunk az arokba csak mondd meg merre jarsz rogton eltereled a temat. Es a haverjaidra hivatkozol.
Legszives valaszolj a ket kerdesre amit lenttebb kaptal.Es meglatod a forumozok makkverok is meglephetnek. -
#272 Bazzeg static te nagyobb vicc vagy mint Győzike meg Csonka Andris együtt véve! LOLádé vagy "ember"! Köszönöm h ilyen kellemes orát szereztél nekem! Irkálj még, te ellentmondasz a fizika össze létező szabályának, be kéne küldeni kisérleti egérnek valami laboratoriumba! Nem baj ha nem leszel jo másnak elmehetsz auto versenyzőnek, beajánlak a rallyba vgy esetleg a forma 1 a cél? Sztem te vagy mo. legnagyobb vesztesse egy kisebbségi komplexusban szenvedő retardált pöcs vagy akinek nincs jobb dolga csak kitalálja a humoros történeteit mert nincs jobb dolga, inkább tanulj h felvegyenek egy gimibe vagy középsuliba! Remélem vérigsértettelek és többet nem látlak itt :) na csóka -
#271 imádlak haver :)olyan primitiv vagy, hogy az már jóóóóó :)))nehogy megsértödj..... irjá mééég :)
egyébként nincs gondom veled, elhiszem, hogy nem egy hülye 14éves vagy :)
de azért a tulzó vakításokat kerüljük :)én se ma jöttem..... -
jin #270 De kemény csávok ezek a fórumozók!:D -
static #269 Amúgy a 3000 fős brigádból senki sincs 100 kiló alatt és piros fehér sapkába szoktak nyomulni amikor action van. Tavaly az amerikai katonákat is megszurkálták a Palaceba azt azok is csak menekülni tudtak. -
static #268 A Nyíregyháziak meg biztos kemény csávók azt elismerem, de itt a dunántúlon is vannak keményebb brigádok :) Személy szerint egy 3000 fővel rendelkezőt ismerek. Ők védik a Palacet meg Flörtöt. Ja meg engem is... :) -
static #267 Király! Megmondanád, hogy engem speciel miért? Mert megpróbáltam védeni az igazamat? Amúgy nemsokára betolom a videot az m3-asról, azt akkor pár ember nagyon mélyen elgondolkodhat. Amúgy ha gondolod megadom privibe a lakcímemet te kis buzi. Azt azt is megbánod, hogy a világra jöttél. -
static #266 Hát igen vannak kivételek. Pld. Esős csúszós uton én alapba nem nyomom a gépet plusz este se mert akkor nem rajtam múlik, hogy adott esetben lesz-e baleset. A városi küldészkedést meg nagyobb forgalomban szoktam akkor pedig max 80-100-ra tud felgyorsulni az ember és a legnagyobb baj ami történhet, hogy belemegyek valakibe a buszmegálló mellett meg ahol kiléphetnek természetesen lassítok azért én se vagyok hülye. Ja és aki a Pesti négysávos utakon futkározik gyalog az meg is érdemli, hogy elüssék. -
werwers #265 Egy ember igen, de nem azt mondtam mindenkit ledurrantanek, hanem aki eszeveszetten repeszt az utakon akár a városba is. Semmi bajom azokkal akik normalis keretek kozott tepik a gepet, de aki a varosba repeszt mint egy hulye azt toltenem meg olommal. Mocskos nagy felelotlenseg es arrogancia ilyen szinten nyomni a kocsit. Bocsanat, ha nem fogalmaztam egyertelmuen, akinek nem inge nem veszi magara.
bocs, csak kibuktam, de ertheto szerintem -
Komolytalan #264 Téged azért lehetne nyugodtan:-P -
static #263 Nagyon sajnálom, hogy emiatt elvesztettél valakit de a te ismerősödet egy ember ütötte el. Ezért még nem kell árokba lőni mindenkit aki gyorsn hajt. -
Valder 1994 #262 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy hogyan kell végigvinni a Photo valamit? Előre is köszi. -
werwers #261
sejtettem...
allergias vagyok az ilyen autokazos emberekre, mert egy ilyen barom miatt voltam már temetésen.
Te vesztetted el valakidet egy barom miatt aki úgy érezte 220-zal kell repesztenie a hazai utakon?!?!?
Majd ezutan meglatom mennyibe valtozik a velemenyed.
Kelta itt nem a jatekrol volt szo sajna, ha meg 200-zal repesztesz a hazai utakon, akkor vedd magadra nyugodtan.
Felét se hiszem el, de nem hiszem hogy nem tolná neki az utakon...
Fasza csávók -
static #260 Azt akkor majd remélem egyből árokba lövöd magad mivel ha 50 fölött csinálod bűnös vagy. Ja vagy te mindenhova 50-el mész? -
static #259 A másik meg, hogy előbb ütsz te el valakit véletlenül mint, hogy én belerohanok a buszmegállóba. -
static #258 "jó ideje regelve vagyok itt,nem sok dologhoz szóltam hozzá." Vajon miért? :)
Amúgy meg ha ritkán szólsz hozzá és akkor is csak ilyen árokbalövöldözős dumákat erőltetsz... Egyáltalán, hogy fordulhat meg valakinek ilyen az agyában, beteg egy világban élünk. Nekem max az autóversenyzés jut eszembe neked meg az árokbalövöldözés fene tudja melyikünk a különb. -
#257 hehe, ember ez csak egy játék, ne izzadj le, amit itt mesél egy-két ember felét se hidd el:)
egyébként aki olyat kiván nekem hogy menjek neki a fának 200-al.....Nos
"Az ilyeneket gödörbe lőném " -
werwers #256 Az ilyen tökös legényektől a belem kifordul már ne is haragudjatok!!
Repeszt a sok barom az uton aztán egyszer csak megdobja a csúcs magyar út az autót, aztán be a gyalogosok közé, terhes nőket, meg gyerekeket letarolva...
Elmentek ti a...
ha ennyire fasza gyerekek vagytok akkor remélem legközelebb a fa fogja meg a kocsitokat 200-nál.
Szívből kívánom az ilyen embereknek, hogy a hozzátartozójuk már csak egy lábcédulával lássa viszont a szétroncsolt testüket...
Az ilyeneket gödörbe lőném
ui.: jó ideje regelve vagyok itt,nem sok dologhoz szóltam hozzá, de ez ami itt megy felcseszte az agyam rendesen
-
MOSTW #255 Nemmondod?!
-
MOSTW #254 HAHÓ!
-
MOSTW #253 Sziasztok!Nekem még nincs meg a NFS Most Wanted,és azt szeretném megtudni,hogy jó játék?
-
csepi22bp #252 Köszönöm szépen! :)
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de szerintem az első értelmes.
Thx -
jin #251 Egy kis felvilágosítás a Need For Speed Most Wanted Black Edition-ről. Eredetileg úgy volt, hogy hazánkban PC-s kiszerelésben csak a Black Editon lesz kapható. Aztán jött az a verzió, hogy nem, mert meg se jelenik PC-re. De a végleges megoldás, az hogy Magyarországon nem lesz Black Editon csak a natúr DVD-és verzió. Akinek Black Edition kell, rendelje meg külföldről. Ugyebár tíz éves a Need For Speed, ideje valamit az EA-nek is kitalálni.
A Need For Speed Most Wanted Black Editon tartalmaz némi kiegészítést, de csak 4 darabban, mivel CD-és. Külsőleg semmi változás nem vehető észre se az intronál se a telepítésnél csak a borítón. De ha elkezdünk játszani, mihelyt belépünk a Garázsba, látjuk, hogy van a kocsinkra Black Edition levonó. Valamint elég el van bújtatva, de ha eljutunk egy bizonyos pontig, akkor a Car Lot-ban a lefele gombbal megtaláljuk a két Bónusz autót is egy ’67 Camaro (de mért nem egy 67’ Shelby „Eleanor” GT500-ast?) és egy BMW M3 GTR Street-et is. (…mit ne mondjak, lehetett volna több is.) Kapunk 8 féle új tuning cuccot, Spoiler, Felni, Légbeömlő...stb. Még nincs vége. A versenyeket se hagyjuk ki, 3 exkluzív versenyt kapunk. Valamint a Challeng-be ügyesebb, erősebb és taktikusabb rendőr bácsikat. -
csepi22bp #250 Tök jó hogy ilyesmiről eldumáltok, én is szoktam 300al Budapesten mászkálni, már nagyon vártam egy olyan fórumot ahol ilyesmikről elbeszélgethetünk!!
És most következik, a teljesen nem ide vágó kérdésem, mégegyszer bocsi az offért: <OFF>Szóval valaki árulja el, hogy hogy tudok "'67 Chevrolet Camaro SS" ezzel a játékban menni? (Black editionom van)</OFF> -
hida #249 -
static #248 Kemények vagytok baker! :) -
Nyenyec #247 Kurva jó a most wanted!!!
Meg A Call of Duty2 is -
Pilti #246 HA HA HA HA HA HA
-
jin #245 Ovál pályán, egy Cart autóval el lehet érni a 300 vagy még nagyobb kanyarsebességet! De egy mezei BMW M3-al sima autópályán????
Az év legnagyobb fórum kamuja! -
fflx #244 csak annyit szeretnek megjegyezni, hogy magyarorszagon, autopalyan a megengedett sebesseg 130km/h, a leallosav nem elozesre valo, a forgalomban valo cikazas masok veszelyeztetese szinten tilos. az onbiraskodas szinten buntetendo. szoval csak, hogy azert a jatekot es a valosagot nem szabad osszekeverni. (kedves static, azert szepen meselsz, de kerem kapcsojja ki) -
alien47 #243 Tudjatok mit Static a legfaszabb gyerek 400 al is tud kanyarodni es istenkiraly a fordja.
Csak igy tovabb, te vagy a sebesseg istene aki kormanykerekkel a kezeben es gazpedallal a talpa alatt szuletett(MAD MAX)
De ne feledd, ird meg hol jarsz altalaban es var a festoi nyiregyhaza......
:)))))))))))))
-
alien47 #242 Ocsem
Nagyon kemeny lehetsz.
Te is csak egy kis nagypofaju buzi lehetsz egy hikomatos forddal akit le kell takaritani az utakrol.
Kezdesz nagyon beidegelni ugyhogy ird le hogy melyik kornyeken szoktal altalaban kocsikazni hogy talalkozhass vegre valakivel aki megtanit a tiszteletre es bebizonyitja hogy a hikomatos fordod gyerekeknek valo legozni.
Ja es nem azokkal kell versenyezni akiknek a kocsijak nagy spojlerek meg szarnyak vannak.Altalaban(bar nem minden esteben) azokban a kocsikban nincs jelentos motortuning csak jol neznek ki.Tehat konyen nyomsz le egy szep kocsit amiben van 80-110HP maximum 130HP.
Vannak golfok, jettak, audik stb. amiken nem latsz sok mindent es az alap 110 HP helyett 220-350 HP duhong a motorukban.
Mit kezdenel azokkal a kis csoro fordoddal?????
Ugy mennenek el melleted mintha allnal. De varunk nyiregyhazan egy kis bemutatora. Ott probalj meg pofoszkodni a tokeidet ettetnenk meg veled te szerencsetlen 'loser'
Roviden es tomoren gyere-gyere-gyere varunk szeretettel.Ott bebizonyithatod tenyleg fasza gyerek vagy, vagy csak a szadat jartatod.
Sajnos be kell fejeznem ezt az intellektualis tarsalgast, egy darabig nem leszek gepkozelben.
bye
-
Komolytalan #241 Oktass még mester, igazán jót röhögünk rajtad. Már az egész cég nézi a hozzászólásaidat, meg elküldtem a haveroknak a linket, hogy olvassanak téged, mert Szalacsi hozzádképest Einstein:-) -
static #240 A másik, hogy amikor én sorolok akkor már csak a féket nyomhatod. Ha meg kiszállsz okosítani kapsz egy akkora pofont, hogy nem a rendőrségre hanem hazamész és átgondolod az életedet. :)) -
static #239 Akkor röviden. Mert elhatárroztam, hogy nem vitatkozok már itt mert felesleges. 180-nál szinte repül a focus, nemhogy kanyart nem lehet vele bevenni de kb 1 másodperc alatt váltok vele sávot. Azért mégiscsak 2000 legjobb futóműve. Ha otthon csak a feleséged meg a nagyapád vezeti az autót akkor talán nem kéne erről véleményt írni. Arról már nem vitatkozok, hogy az m7-esen lehet e menni 300-al mert lehet, előbb vagy utóbb erre te is rá fogsz jönni. Az m3-as egy versenyautó ha felrakod rá ezt a tapadó gumit amibe ha benyomod az újad ott marad a nyoma, nem igazán pördül meg fékezésnél, ez nem a budaörsi gokart. :) A cég pedig családi tulajdon tehát nekem is részem van benne. Ebből adódik, hogy havi 80k ért oda megyek ahova akarok. Azt pedig nem hiszem, hogy bizonyítani tudná az illető, hogy én direkt toltam neki az autót. A másik dolog, hogy annak tolom neki aki már eleve leállt velem versenyezni és ezt látják a tanuk is... Aki pedig nekiáll versenyezni városban mint egy őrült nem jellemző, hogy a rendőrségre futkorászik mivel ő is megütheti a bokáját. Szóval nagyon ésszerű amiket ide leírtál, de én az ésszerűségtől nagyon messze állok. :) -
Komolytalan #238 Waz static, hogy valaki ekkora láma legyen 12 éves korára... Szerintem nemhogy autód nem volt, de jogsid sincs.
300-al kanyart venni nem lehet, de még egyenesen is nagyon necces a magyar autópályákon, amik közül a legsz.rabb minőségű az általad említett M7. Leginkább az aszfalton lévő huplik miatt, pl a hidak rendszeresen pár cm-el magasabban vannak mint az aszfalt szintje, ami megdobja a verdát. Egyenesben ez nem nagy gáz, de kanyarban már 130nál is oda kell figyelni, és korrigálni kell. Ha majd apukád elvisz autópályára, figyeld meg hogy szalagkorláton ált. azok a ford focusok figyelnek, akik kanyarban is próbálnak 180-al menni.
A másik ami a 300 ellen szól az az, hogy ha 1 kamion 100-al meg akar előzni egy 95-el battyogó másikat, akkor ahhoz képest te 200 km/h-val vagy gyorsabb, ami kb 60-70m/s-t jelent. Ergo kamionos belenéz a tükörbe, semmit se lát, behúzódik a belső sávba, és ez alatt az 5 sec alatt te megteszel vagy 300 métert. Féktávod 300-nál már lesz több mint 100 méter, tehát jó eséllyel a kamion alatt végzed. Arról nem is beszélek hogy ekkora sebességnél fékezéskor a legkisebb úthiba, nem egyenlő tapadás a két oldalon is azt eredményezi hogy megpördülsz.
Nameg gondolom neked az úristen szponzorálja a benzint/gázolajat, mert ugye mindig annyival mész ami a csövön kifér, az nem is zavar hogy ilyenkor az optimális dupláját fogyasztja a verda. Persze hogy is zavarna, mikor időgéppel is rendelkezel, mert egy nap megcsinálsz egy olyan kört, amiben az ezersokszáz km-ben van vagy 3 pesten való átvergődés, ami darabonként 1-2 óra. Egy logisztikai cégnél ezt a mennyiséget általában 3 sofőrnek osztanak ki (ezt tök véletlenül tudom, mert készítettem szoftot logisztikai cégnek:-) Ráadásul ha maxigázon mennél és anyagi csődbe vinnéd a céget az üzemanyag/kenőanyag/verda élettartam fogyasztással valszínűleg úgy kivágnának 2 nap után, hogy Magyarországon belül senki se alkalmazna (ezt véletlenül megintcsak biztosan tudom).
Városban való versenyezgetésnél amiről beszéltél - mások bólyának nézése, szűk helyekre verda bepakolása - az nem fog bejönni túl sokszor, mert ha az adott autó a manőver közben gyorsít (mert mondjuk nem akar beengedni egy nyomulós kis b.zit), netán enyhén fékezni kezd mert lámpát kapott, akkor máris nem férsz be. Tudom hogy NFSben dróton húzzák az autókat amiket kerülgetni kell, de ez a valóságban marhára nincs így, pl a nyomulós köcsögöket én se szoktam beengedni sose.
A legnagyobb lol mégis az volt, amikor írtad hogy valakinek ráhúzod a verdájára a focusodat. Ezzel csupán annyi a baj, hogy ha az illető nem hív rendőrt, meg a mögötte álló nem fog megállni neki tanúskodni (kb esetek 90%-a), a saját autód javítását akkor is ki kell fizetned. Ne hivatkozz cascora, mert aki ezt eljátsza 2-3x, azzal már semmi biztosító se köt cascot. Tehát tekintsünk el attól, hogy meghúzol egy valódi gyöngyház fényű imprezát, amelynél a festék kilója 100eFt környékén kezdődik, és ha fél oldalt végighúzod akkor elég se lesz rá 1 kiló (+elemek cseréje, mert lakatolni nem igazán ildomos sportautót, stb). Szóval nézzük csak a te trágya focusodat, sima metál fénnyel. Ennek az ára baráti alapon - gondolom van már fényező ismerősöd aki olcsón dolgozik neked - elemenként 20eFt. Tehát ha a lakatolást nem is számoljuk, akkor is az első-hátsó sárvédő, meg a 2 ajtó az 80eFt, csak a fényezés. Ha nincs ilyen barátod akkor kb a duplája, majdnem annyi mintha telibe fényeztetnéd a verdádat. Ha te saját magad keresnéd meg a mindennapi betevőre valót nem a faterod fizetné a netedet, akkor nem hinném hogy csak azért hogy megmutasd másnak hogy mekkora jani vagy, belemész egy olyan akcióba ami minimum 80EFt-dbe kerül, de lehet hogy beleszalad a millióba is, ha a másik félnek lesz tanúja, és fizetned kell az ő kárát is. Arról nem is beszélek, hogy az első ilyen feljelentés után bevonnák a jogsidat, elküldenének egy pszichológushoz felülvizsgálatra, aki - mivel neki úgy kényelmesebb - találna valamit, ami miatt soha a büdös életben nem vezethetnél rollernél gyorsabb járművet.
Szóval ébresztő kisgyerek, belelóg a kezed a bilibe. -
Mihail #237 teljsen igazat adok, a subaru az kegyetlenül ki van egyensúlyozva és csodákat művel a 4WD-val -
#236 Hát én sem, ugyanis volt szerencsém egy kicsit autozni egy ferrarival, na nem sokat :) háát nem kéne.. iszonyu hangos, örülten ráz, és persze nagyon megy, de nagyon kényelmetlen vezetni:)
A subaru 5!!személyes 4!!ajtos, szinte családi auto:) amig 3500 fölé nem tolod a fordulatot, és elmondanám lazán megfogok vele gyorsulásban bármilyen autot, és ha mégse, akkor jön a kanyar, és jelen pillanatban semmilyen auto nem tud ugy és annyival kanyarodni mint egy subaru impreza :)
najo talán egy Lancer EVO VII talán :)
Gratulálok elsö igaz mondatod: "Elismerem a 15 perc Pest az tényleg kamu volt," -
static #235 Amúgy 28 éves korom ellenére tényleg olyan vagyok mit egy gyerek. Sokkal jobb így mintha komolyan venném a dolgokat. Na pá!