5975
-
#565 iken. [látogattya] -
Nuki #564 mért, nem? :D te már csak tudod.... -
#563 imnet :DDddd -
#562 ő. hát igen. talán énis egyéb sorozatot már néztme eigy. egy példát tudnék irni. ottis volt pár szó amit nem értettem dehát az előfordul :P
nade igen. orvosi cuccok. megis halnék ha nekem kéne leforditani mind :D -
Nuki #561 mit vársz? kevés lány van aki imneten kívül és simsezésen kivül számítógépezik :D
(najó mára már iwiw meg májvip meg egyéb dolgok) úgyhogy helytálló ez a 9%...
#556 állítólag tavasszal. ? -
sgamez #560 Elég baj, de hát e'vvan... -
Kanál #559 Fiúk: 91%, Lányok: 9% -
sgamez #558 Még valami csak kíváncsiságból. Ezen a fórumon hogy alakul a nemek aránya? Félek hogy a nők csak brazil szappanoperákat néznek:((( -
sgamez #557 Köszi. De milyen licenszelési ok? Érdekelne. -
sgamez #556 Valaki nem tud valamit arról hogy a TV2 mikor szándékozik újra műsorra tűzni a kedvenc sorozatomat? Remélem a szinkront csinálják ilyen sokáig...:))) -
#555 meg tudlak érteni,merthogy ez elég magas szint szerintem,17 éve tanulom a nyelvet,szinte mindent felirat nélkül nézek(fszom vár rá :) de ezt nem 'vállalom be' anélkül,sok orvosi kifejezés + durva kifejezések együtt sok -
#554 ya. csak sajnos énmég nemvagyok jan szinten hogy felirat nélkül nézzem :CC -
#553 ahonan én szoktam szedni ott még nincs ...
tudsz adni linket?
-
Kanál #552 rég fent van már egy csomó helyen -
#551 láttad már?
hol? -
#550 hát igencsak yórész lesz :D -
zorden #549 Egyre jobb ez a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:-)rendor vs House parharc -
#548 na utolértelek titeket,brutál jó volt a 2. évad,és nincs megállás
anyám,ez de durva lesz,főleg majd az oltások a (brutál)túlsúlyra(is) h-tól :) -
#547 oltás :D -
#546 House 3x06 Promo -
#545 ide csak házi kotyvalékok voltak linkelve eddig, de azok szarok a legnéperűbb valam 7:30 hosszú volt kb. -
Kanál #544 régebben megvolt, de szerintem ide is be volt régebben limkelve -
#543 ne privibe mer engemis érdekell -
#542 nem valami önjelölt mix-mester alkotta abból a 30 mp-ből??? ha nem akkor linket lécci /akár privibe is, ha olyan/ -
Kanál #541 van rendes verzióban is az európai\ausztráliai főcím az is 5 perces -
#540 a főcímdal, mindegyik évadnál, amerikában: Massive Attack - Teardrop, a világon mindenhol máshol, pedig egy egyedi főcimdal /licenszelési okok miatt/, amit a készítők csináltak, és csak az a ~30 mp létezik belőle -
sgamez #539 Szia!Köszönöm a tippet, sok ismerős volt rajta:))csak sajnos amit kerestem még mindig nem volt köztük. Jól eldugták az a főcímdalt. Hát, ha nem lesz más, progival kivágom a filmből...Még1szer köszi, jót csemegéztem. -
#538 tehát a link jól -
#537 bitzon-on például van torrent, de
[url="http://www.have-dog.com/house/"]ez is jó lehet Neked[/url] -
sgamez #536 Szia!Igen az 1.évad főcímzenéjére gondoltam, vagy arra, hogy mint más filmeknél, vagy sorozatoknál, össze vannak-e szedve ezek valahol? -
#535 első évad soundtrackje? a 2.-é meg megis van? :o van egyáltalán house soundtrack? :o
vagy most a főcímzenére gondolsz? :| me.. az elsőjét nem tudom. a 2.-nak a zenéje meg hát mint írtad egyszerű. -
sgamez #534 Sziasztok!Az érdekelne, hogy az első évad sound trackjét honnan tudnám letölteni.(a 2.évadé egyértelműbb volt...:))Köszi -
#533 ezt amugy mikor szokták frissiteni?:o -
Wynonna #532 ez durva:)
http://www.youtube.com/watch?v=fFK2Fm_x5iU&mode=related&search= -
Nuki #531 én hiszek! :) csak kiváncsi vagyok mert nem szoktam járni hivatalos oldalakon és nem tudtam hogy honnan tudja. de mostmár tudom. htx :) -
#530 New Episodes Return Tomorrow 9/8c...
http://fox.com/house/
De ha nem hiszel a hivatalos oldalnak, az imdb-n is fennvan minden sorozat kovetkezo reszenek premier idopontja. Par hete ujitottak ezt a featuret az imdbn. -
Nuki #529 és ezt ön honnan tudja? :) -
#528 kedden -
#527 Új rész mikor is lesz? -
#526 nemte. más :C