5975
-
#485 4 resz volt eddig. A kovetkezo majd csak 31en megy adasba, addig szunet van. -
#484 5 rész volt eddig? A múlt héten is volt? Akkor nem találtam sehol. A mostani mikor lesz fent? -
#483 En ertem mit kertel. De a szempontjaid kicsit tulzoak, vagy legalabbis megnehezitik a dolgot, mert nagyon leszukitik a lehetosegeket. Nem hiszem, hogy weben fenn vannak barhol is a sorozat eddigi reszei. Ertelmetlen lenne, hiszen az egesz vilagon torrentrol szedik a legtobben, mivel ez a leggyorsabb es legegyszerubb modja. A maradek meg ftprol vagy egyeb p2p rendszerekkel. Nehez dolgod lesz megfelelot talalni a kivanalmaidnak, de persze sok sikert, hatha osszejon. -
#482 SPOILER!
Mekkora pofat vag Greg amikor beszol Cuddy hogy Foreman az uj fonok ::DDDDDDD JAAAAAJ! -
#481 tudom.. de ahol fentvan az első 5 ott valószinűleg frissitik ha lesz több.. teljesen megfelelne.
és attól hogy nem warez.. inkább erre se mondok semmit.. -
#480 "lehetőleg free" .. nem is értem mit nem értettél ezen. ezt nem is fejtem ki ha nem baj..
amugy a 100kb/s is megfelel. az még csak nem is ojan gyors.. egy weblaprol simán lehet annyival. -
#479 Nem torrent, nem dc, nagy sebesseggel es mindezt ingyen? Esetleg menj at egy haverodhoz a szomszedba, es masold at tole... Talan ekkor teljesul minden szempontod. -
#478 nem warez topik, és 3. évadból még csak pár rész jelent meg (5) -
#477 hey, nem tudja valaki honnét lehet szedni a 3. évadot? (nem torrent, lehetőleg free, nem dc++, gyorsan. :| (letöltési sebességkorlátra értem.))
htx -
Nuki #476 azért néha imádkozz azok lelkéért akik csak tévéből jutnak ehhez xD
(mellesleg HBD ^.^ ) -
#475 -
#474 nem így értette, hanem úgy, hogy második évad utsónál nagyon fennhagyják a hangsúlyt, szal érdemes előre leszedni harmadik évad elsőt, különben télleg elképzelhető, hogy ordítani fox:D -
#473 Lehet ám tanulni is belőle. :P -
#472 Mi mi? Ez a sorozat nekem etalon! Egyszeruen meg nem lattam unalmas reszt. Es az a jo benne hogy meg ha nem is ertem sokszor miru van szo , megis meg tud fogni :D (a nem ertem miru van szo dologra azokat a orvosi kifejezeseket ertem :P) -
#471 utolsó részeknél ordítani fogsz. beszteszt. 3. évad is nagyon jó! :) -
#470 Tegnap fogtam neki a masodik evadnak es startbol 4 reszt neztem meg a tervezett egy helyett :D
IMADOM! -
Nuki #469 könnyen beszéltek letöltős guruk.... :D -
#468 Ho vegen jon a kovetkezo resz. -
#467 ehhh keresem az új részt, mert azt hittem elfelejtettem a héten, erre meg.... :C
nem is tudtam, hogy szünet kövekezik. :( -
#466 nagyon nagy...XDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nuki #465 no comment.
Loitumát ismerők előnyben :D -
#464 22 hét múlva lesz érdekes a dolog :D -
zorden #463 En is ettol rettegtem egy kicsit egeszen addig amig elo nem jottek azzal, hogy o maga is hasonloan viselkedik. Egyik kedvenc sorozatomat kellett volna kukaba dobnom, ha ezt meghuztak volna :-) De igy varom a szerdat/csutortokot tovabb :-) -
#462 ok, ezennel nyílvánosan is bocsánatot kérek amiért off-oltam, folytatjuk priviben :)
on:
és mindjárt új rész, jippííí ;) -
#461 nézem mi ez a pörgés itt a [H]ouse topicban, rég nem volt ennyi új hsz, erre mind OFF.
Nah, de hogy lényeg is legyen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végig attól féltem, hogy még a végén kitalálják, hogy gyógyítja House az autizmust..., szerencsére ennyire nem voltak vadak.. -
#460 jajj istenem kossetek fel ugy szegyellem magam :P -
#459 Akkor szót se többet! :o) -
Tomi cyca #458 de most ezen úton-módon-formában-időben kérek minden, kávétól bepörgött kisemberkét, hogy álljanak le a mások basztatásával (fletó után szabadon káromkodom...), és az állandó kötekedéssel
jah, és a problémám már tárgytalan, most mindent tudok tölteni... -
Tomi cyca #457 a mondandómnak nem a "DR House-t innen és innen szedd, de ezerrel!!!" mondat a tételmondata, hanem az, hogy van egy trackerhiba, és foggggalmam nincs mit tegyek...szal pls, ne fordítgasd ki a szavaimat... -
Tomi cyca #456 rosszul látod: tracker error-ról beszélek, és mintegy példa rá az x oldalról szedett y film/sorozat n-edik részének a letöltése közben fellépő probléma -
#455 az hogy mit írsz és miről beszélsz az ékt külön dolog, és tudjuk hogy warezről beszélsz, szóval ezt buktad :*
szimpla torrent-es problémával meg vaggy az illetékes topikba menj, vagy az illetékes oldalon érdeklődj, téháiksz -
Tomi cyca #454 bocs, de ha szted a 450-es hsz-em warez tartalmú, akkor te nem tudod a warez szó jelentését... -
#453 ehh még hogy nem warez :D -
Nuki #452 csakazértis :D nem haggyátok magatokat :) -
Garfield #451 Ez a topik a dr. House c. sorozatról szól, torrentes problémával leszel szíves átfáradni az illetékes topikba. -
Tomi cyca #450 bocs, akkor csak annyit kérdezek, hogy mit kell tenni olyankor, amikor torrentet tölt az ember fia, de nem tudja leszedni, merthogy tracker error van? (ebbe nem köthettek bele, ez nem warez) -
#449 Garfield megelőzött... :) -
Garfield #448 Nincs warez, emlékszel? -
Tomi cyca #447 vki segítene? nemigazán lehet leszedni a bitgate.hu-n keresztül a legutóbbi részt, a 03x04-et, mert vmi tracker error van. mit kéne tegyek? máshonnan szedjem le? THX!!! -
#446 de lehet ám, hogy már csak egészben a második évad összes részének feliratát lehet letölteni... nah, és akkor abban benne lesznek azok is