5975
-
#725 Hm.. egész véletlenül olvastál te már könyvet? -
#724 te meg tanulj meg viselkedni(kultúráltan írni egy fórumba). Nem kell lehordani azért mer etz a véleménye...am én is mellette vagyok (jobb ha csak figyelni kell és nem kell fojton olvasni...olvasni...olvasni és közbe nem fiygelünk h mi történik, persze aki már sok feliratos filmet lesett meg annak az is megy h olvasson és nézze is a filmet/sorozatot/mesét...)
Ha te azt mondod neki hogy tanuljon meg olvasni én azt mondom neked hogy tanulj emg kultúráltan írni! -
#723 Nem mi tehetünk arról, hogy nem tudsz olvasni.. Ez a mostani generáci elbaszott mivoltából adódik.. Ha van egy kis önbecsülésed megtanulsz olvasni, ha nem, akkor fogd be a pofád, mert az idősebbek még talán csúnyán néznek rád.. :O) -
winnie #722 azért a középfokra nem vennék mérget, mert a house a nagyon hadarós sorozatok közé tartozik, amikor difdiagnózis van, akkor meg csak úgy beszélnek egymás szavába, so... -
winnie #721 részemről megpróbálkoztam és bár a sorozatok zöme megy angolul, de a logikai összefüggések miatt és a 100%-os élmény okán inkább a magyart választom (vagy mondjuk így, a magyart is). nézhetném felirattal, de letesztelve magam sok mindenen úgyis átsiklottam. aki nem komálja a szakszöveget és a jobb angolosok persze nyomják az eredetit. -
Nuki #720 nem tudom, nem láttam még angolul, de középfokkal is biztos érthető, a humbug részhez meg te is oda tudsz képzelni "májrákos-agyszifilisz-delokalizáció"-t.... -
#719 LOÁL -
BGYI #718 Nekem az új kicsit üres,de jó.
DE!Én magyar vagyok és jogom van a MAGYAR Househoz.Tőlem ti nézhetitek litvánul is de nekem akkor is a magyar a király.Mert!Olyankor nem kell koncentrálnom a fordításra, csak ÉLVEZEM!(Mer ugye nem mindenkinek van felső fokúja Angolból) -
#717 meg szép tiszta és éles. (Y) -
#716 Tetszik! Főleg a színe! -
#715 öhöm. nem néz ki rosszul. de bannernak yobb a másik. csak szerintem rákéne rakni a csapatot.. -
#714 az van,hogy én csináltam már egy userbart,és lehetne valami hasonlót ide is bannernak,persze ez csak 1 felvetés,erről a barról van szó:
-
#713 a többieket nem kéne rárakni?:o -
Nuki #712 http://luksfb.freebase.hu/indexx.html
http://luksfb.freebase.hu/indexx.html
:) -
Nuki #711 tényleg jól néz ki :) -
#710 THX. Dolgozom rajta -
#709 hú,ez jó,DE (és ez most term. 100%-ig építő jellegű kritika,vagyis hibafelsorolás lesz)
-robert sean...-t tüntesd el
-ahogy a fox5 logot is
-House füle alatt csúnya az átmenet,meg tudod te azt szépre is csinálni ;)
és már kész is,pontosabban a Hosuse m.d. feliratot kéne normális,pixelmentesen rádobni,a színekért,összeállításért persze csak ez járhat: -
#708 Új bannert? Már kezdem unni a régit:)
Ha tetszik berakom. -
#707 szvsz House azon kevesek közé tartozik, amik magyarul is jók -
#706 A magyar szar a magyar rossz, House anyanyelvén az igazi. -
BGYI #705 hy emberek! Nem tuggya vki honnan szedhetnék MAGYAR részeket.Mer már zsibbad a lábam az elvonástól.
-
#704 Ez kurvanagy :D
Kár, hogy Wilsont nem tették bele... -
#703 hát ez oltás :DDddd -
Kanál #702 Mad Tv House Spoof
poééén :D -
#701 jajo faszvagyok keso van :\ -
#700 hát azért wilsont csúnyán beoltotta az elején azzal a Jézus-os poennal :DD -
#699 fúúú de jó rész volt,hogy osztotta törpe a nőt,igaz nagyon jól kezelte házat,csak a nagy beszólás hiányzott tőle :)
köv rész -
mikusmate #698 Nagyon nagyon nagyon köszönöm -
#697 ehin van... -
mikusmate #696 Hát sajna a kolesz hálózata = 0, ugyanis kis kolesz... Na de mindegy, akkor marad a torrent, csak gondoltam amúgy gyorsabb lenne. Azért kösz :) -
#695 sztem körbekérdezgetsz koleszban jobban jársz ;), és még gyorsabb is -
mikusmate #694 Sziasztok!
Nos...Tudom, hogy nem illik warezolni, de esetleg valaki nem tudna priviben adni egy FTP címet, ahonnan le lehetne tölteni az epizódokat az első évad legelejétől kezdve? Nem kell feltétlenül szinkronos, angol is bőven megtenné.
Héten megnéztünk egy-két részta koleszban, és igencsak megtetszett a sorozat :D -
Cserimanna #693 Úgy tudom a köv.részt elvileg dec.19-re (3/11 Words and Deeds)jelezték a house-online.org-on. Majd jan.2 (3/12 Needle in a Haystack) és jan.9 3/13-as rész (One day one room).
-
Drizzthsz #692 Angol felirat esetleg vanmár? -
Drizzthsz #691 Ja, csakhogy winie válasza alapján sikerült megtalálnom a részt, tehát a később válasz a kérdésemre nem helyes. -
zorden #690 [spoiler]Erdekes lesz. Vagy egyszer csak jon egy felirat, hogy 24 honap mulva, es Wilson - magara tetovalva a borton tervrajzat - megerkezik House melle a bortonbe. Bar ha House-t leultetik, akkor ot is le kell, mert ugye hamis tanuzas, nyomozas hatraltatasa, stb... Jo lesz ez! :-) -
#689 merry little kriszmösz :|||||w
báze beszartam ezen a részen, és januárban lesz a kövi, hát meghalok addig, és wáwáwáwááááá :CCCCCccccc -
#688 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eskuszom gozom sincs, hogy fog ebbol kimaszni House. Nagyon jol csinaljak a keszitok, le a kalappal elottuk. Kivalo resz volt, ismet.
-
#687 a gyakorlatban a később választ nemcsak a "mikor lesz már felirat?" hanem például a "mikor jön már a busz?", "mikor tűnsz már el innen?" és az egyéb időpontra irányuló kérdések megválaszolására is használjuk.... -
winnie #686 nforce? mennyit írunk? 2002-őt? omg. az nforce-ra, ha 4-6 riliz kikerül a napi min. 30-50 tévés rilizból...