5975
-
Nuki #405 melyik kórházban? XD
lehet hogy mégiscsak orvosnak kéne menni :DDD -
atesz02 #404 Hy!Akinek megvan a főcímzenéje a sorozatnak, az küldje már el nekem, ha megkérhetetm. Én sehogy se tudom megszerezni találtam itt egy linket, de az se jó! a cím ahova küldheted: [email protected] Előre is köszi! -
#403 yup -
#402 ma rendel ugye?
akkor holnap lehet keresni... -
#401 :-@ -
Nuki #400 jaja ami még rohatt messze van o.O
[ték] -
winnie #399 tavasszal -
Vortodox #398 Hali! Nem tudjátok, mikor folytaják a sorozatot a tv-n?
Üdv -
#397 csak az off-od hoz, sztem végig volt mélyebb tartalom a Mátrix trilógiában, ha nem is végig kimondva, de a főleg keleti bölcseletek szellemében zajlanak végig az események... -
#396 Ez egy kórház sorozat komikus elemekkel...nem egy sci-fi! :)
Szóval nem lesz UFO! (erre mérget veszek!)
Tuti hogy a gyerek képzelődik. a DNS dolog-ra is lesz válasz, szóval nem kell mindenből őrültségeket kitalálni.
OFF TOPIC
Ez olyan mint amikor a mátrixot túlmisztifikálják, mondván hogy "a készítők biztos azt akarták kifejezni hogy a......". Ott megírtak egy jó sztorit ami az elején bonyolultnak tűnt, de a végére már nagyon egyszerüvé vált, de a hülye közönség tovább kereste a mélyen szántó jelentéseket...akkoris amikor már hót egyszerü volt a sztori. -
#395 megnéztem, a végén a lebegős srác elég durvulás jó rész lesz :D
de szvsz nemsok köze van a házhoz és a hallucinációihoz -
#394 jape 3x02-ben -
#393 melyik promóban? 3x02?
amúgy meg szerintem csak nem akartak rá részt/időt pazarolni...mmint a felépülésre. de fasztudja:) jövő kedden kiderül -
#392 azért nem gyanús nektek, hogy teljesen átlépték a felépülését, meg hogy hatott-e a cucc...
mellesleg prómóba is érdekes, ahogy lebeg a gyerek... bár azt lehet, majd a gyerek halucinálja csak -
#391 ezt a poént egyszer már ellőtték a készítők, nemhiszem hogy belesétálnak ebbe a hibába h mégegyszer ugyanazt eljátsszák.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a halucinállás lényege az volt, hogy felébressze house magát a sokkból, és még tudja mondani a műtét előtt a sürgősségin az ágyon fekve, hogy adják be neki azt a kísérleti cuccot, amitől (félig-meddig) meg is gyógyult -
#390 Fenéket!
És ez biztos... -
#389 tudtam hogy még valamikor az elején:) -
#388 qrva nagy... mondom ki fog derülni, hogy még mindig halucinál.. -
#387 The song playing at the end of the episode is "You Can't Always Get What You Want" by the Rolling Stones, which also appeared in "Pilot" and "Honeymoon" in season 1.
-
#386 Oo -
#385 ez a legelső részben volt -
#384 House - Season 3 - Promos - 3x02 Cane & Able -
#383 [tud] :p -
Kanál #382 jah, rolling stones - you cant always get what you want -
#381 sőt ugyanez a jelenet még a house castingján: katt -
#380 sőt, ezt mondja is az első évadban valamelyik részben :) Cuddy mondja neki hogy rendelnie kéne az ambulancián, és erre mondja ház hogy U cant always get what you want :) -
#379 Rollingstones-osnak tűnt, és tényleg mintha lett volna egy másikban is.
Te mit találtál? :D -
#378 hopp megtaláltam már... -
#377 én mondjuk kicsit részletesebb átkötésre gondoltam, de még a végén kiderül, hogy az egész részt megint csak halucinálta...
egybként nem tudja valaki, hogy mi annak a számnak a címe, ami ennek a résznek a végén volt, úgy rémlik, hogy egy korábbi rész is ezzel ért véget...
"U can't always get what u want" valami ilyesmi a szövege...
thx -
Garfield #376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egy akkora jelenet, amikor elrohan a csajtól, majd becsúszik a kórterembe, hogy mi a helyzet :) -
#375 boáh pedig ott néztem először
ha rákeresek arra, hogy "doktor house" akkor richtig nem adja ki, mert "dr house"-ként rakták fel :@@@
köszi amúgy -
#374 feliratok.hu -
#373 ezt az angol subot honnan lehet leszerválni? :-o
inkább nézném angol szubbal mint sehogy -
#372 sry, nem tudtam van itt is ilyen topik, majd holnap atolvasom, szal nem tudom volt-e tema, de van ilyen is:
House.S03E01.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS
VIDEO: [XVID] 960x544 12bpp 23.976 fps 2236.6 kbps (273.0 kbyte/s)
AC3: 5.1 (3f+2r+lfe) 48000 Hz 384.0 kbit/s -
#371 jah, már értem... KÖCSÖG!!! :P -
#370 (Y) :ohtx -
Wynonna #369 Mindjárt lejön a 3x1!!!Már nagyon meg akarom nézni:) -
#368 aki nem látta s3e1-t az ne!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyet sprintel az elején, meg ahogy csúszik :D -
#367 © earl ma 15:10 | Válasz | #4581
Kb. 10 perce van angol sub a House 3x01-hez (a XOR rilízhez), fordítás elkezdve. -
Rohamoszti #366 Mikor várható az új részhez a felirat?