5974
-
Kanál #364 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bot nem aktuális -.- -
#363 törölt hozzászólás -
#362 House.S03E01.PROPER.HDTV.XviD-XOR -
#361 én a második évaddal vagyok így,csak nincs időm nézni :( -
ballor #360 én még nem láttam egy részt sem a sorozatból, nemrég sikerült a teljes első évadot megszerezni és még nem volt időm... szóval kezdjem el? ;) -
#359 ma igen igen igen :DDD -
#358 Ne akarjon már járni... Nekem House image-éhez hozzátartozik a bot. Egyenlőre el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet nélküle. Habár... ha még szarkasztikusabb lesz a karakter, akkor egye fene. Vagy nem is tudom. -
Garfield #357 Nna, már csak kettőt kell aludni az évadnyitóig. -
Tomi cyca #356 visszaolvastam egy picit, és megnéztem a bitgate honlapot: nem tudna nekem valaki küldeni egy meghívót? nagyon megköszönném! jah, és ha lehet olyat, mint iwiw-en, hogy meghívót átadok másnak, viszaadom neki, már ha én kapok miután meghívott! -
Tomi cyca #355 semmi baj, már megtaláltam a topicot, kösz szépen, hogy figyelmeztettél! -
#350 Szetem van erre jobb topic is.........
De válnod kell...olyan emberre akinek a hiányzó részecskák megvannak.... -
Nuki #348 igen valamelyik amerikai bródkászton. :| -
#347 kedden már jön a folytatás :) -
#346 ja már visszaolvastam ok sry :D -
Nuki #345 megértelek, majd megszokod hogy nincs.... -
#344 akarom akarom akarom akarom :DDDD -
#343 most néztem meg a 2x24-et és OMG!!!!!! O_O
mikor mikor mikor lesz a folytatás? -
Nuki #342 ez loál :D -
ballor #341 és lehet regelni oda? szerintem beteltek -
Donta #340 hali
ha vki leakarja tölteni az első és második évad epizodjait a klikkeljen a wwww.p2p.lap.hu oldalra. itt keresse meg a Bitgate nevű oldalt.itt lehet letölteni. -
#339 hmm... vmiért nem látszik a kép :| itt van linkben: katt -
#338 ez poén:D
-
Somik #337 Magyarország legnagyobb Doktor House linkgyűjteménye: http://doktorhouse.linkek.hu -
#336 a teardrop is nagyon jó, de azért örülnék, ha csinálnának a készítők a nem amcsi változathoz íródott címdalból egy normális hosszú változatot, mert nekem az is tetszik nagyon -
#335 Nem egyszerübb csak a teadrop-ot nyomatni mint azt a kicsit neccesen mixelt számot nyomatni? :) -
#334 htxhtx to Amse és tnm! ^^ -
#333 az igaz, hogy túl hosszú, de nekem bejön... -
#332 hát nekem az nem jött be....
nagyon csúnyán csúszik be teardrop alapjára a főcimzene, és a végére már egy kissé unalmas, nem kellett volna ennyiszer berakni
de nem fikázok, mert énse tudnék jobbat csinálni:) -
#331 a #200 -ban egész jó verzió van fent... -
#330 ..és csak 30 mp-es változatban létezik sajnos:(
meg vannak ien házi mixek, de egyikse az igaz..:(( -
#329 Azt nem együttes jegyzi, hanem simán House Md austral title címet visel magán... -
#328 thx :) még 1 kérdés, a magyar verziónak (amit az angoloktól vettünk meg) a főcimzenéjét melyik együttes jegyzi? Azt tudom hogy az amerikai angol verzióé a Massive Attack-tól a Teardrop. -
#327 latin,Medicinæ Doctor angolul meg Doctor of Medicine -
#326 lámakérdés, miazhogy MD? :| -
Nuki #325 én előre látó vagyok és nem olvasom el ^^ -
#324 bakker :) Magadnak ártasz :)
Ha Spoiler-t látsz, ne ess neki olyan bőszen! :D -
#323 ÁÁÁÁÁ
Kérem !!! most :DDD
hauz iz dö beszteszt ((Y)(Y -
#322 Én hülye elolvastam a spolert. Első évad utolsó részeinél járok. :) -
#321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem az agya nem tompult a 3. évadra, mint ahogy azt előre jelezte a második évad vége. Bár ahogy látom nem....de mi a fene...talán még az a maradék gátlása is eltünt??? :D Ahogy látom merész dolgokat csinál és már a legjobb barátja is aggódik.
Azért marha fura volt futni látni! Érdekes lesz így bot nélkül :) -
Nuki #320 áá kezdünk fogyni tévés-verzióra várók....:| :D