5975
-
winnie #445 feliratok.hu oszt csókolom. nem is értem, hogy "sehol" nem találod. elég egy helyen megnézni, nem? -
Gregie11 #444 Csá arcok! Ha van vkinek felirata a 2. évad 18. és 20. HDTV-s részéhez akkor megköszönném ha elküldené ugyanis sehol se találok hozzá. [email protected] előre is thx
-
Kanál #443 á fél órát gúgliztam :D
köszönöm szépen (Y) -
#442 tv.comról lesve:
Music: The song during the closing scenes is "Waiting on an Angel" by Ben Harper. -
Kanál #441 melyk szám szól 4. részben az utolsó 1 percben? köszi előre is -
LegoTGR #440 House 304 Promo
Hát kiváncsi vok, de sztem nemhúzza meg. -
#439 azaz:DDDD -
#438 [spoiler]Cameronnal, hármasban :P -
#437 már megvolt, és már láttam is:D
igen arra énis kiváncsi vagyok, én megtenném:DDD -
#436 #289 :D -
#435 csekk, feliratok.hu
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cameron furcsa egy ember......... köv. részben kíváncsi vagyok House meghúzza-e a múzsáját. ;) -
runner78 #434 Ha valakit érdekel a Doktor House 1.évad divx boritó, oldalamon fenn van.
runneroldala.fw.hu -
#433 3. részhez felirat mikor hol?:O -
Nuki #432 jöjjön HL film, főszereplő már meg is van :DD [/off] -
#431 Azér az nagyon lol, hogy csak a végén jött rá, hogy a fiúnak kimérizmusa van.
Az "enyhén" látható jelekkel szokott együttjárni, itt pedig semmi fura nem volt a srácon külsőleg, nomeg hogy ennyire pár csomópontra öszpontosítson (szív+lábszár+egy kis agyi terület) tudtommal több mint furi -
#430 addikt vagy igen :DD -
Nuki #429 ááá ezdegonosz XD
(először Foreman-t olvastam, nemértettem hogy jön ide:D) -
#428 de átverés -.-
freeman tudott futni ha nyomtam a shiftet :DDDDD -
Nuki #427 tényleg nagy a hasonlóság :D -
#426 D: -
#425 -
#424 személy szerint sorozatokról információ szerzés céljából inkább ezt az oldalt ajánlanám: http://epguides.com/House/ -
#423 te mivagy? gyurcsok?:o -
#422 Vazeg..dokikkal vagyok körülvéve :DDDDD -
#421 -
#420 tv2őn első évad ment le, tehát 22 rész. címet itt megkeresed -
#419 A TV2őn hányadik rész volt az utólsó? (és mi volt a címe) -
#418 Épp ez a lol. Te is tudtad ők meg nem jöttek rá, hogy mitől van, csak a végén. -
#417 "Mikor kiderűlt, hogy különbözik helyenkénr a DNS-e én már akkor a kimérizmusra, vagy a mozaicizmusra gondoltam."
jabocs -.- én meg aszittem télleg ufo :D lál -
#416 Azér az nagyon lol, hogy csak a végén jött rá, hogy a fiúnak kimérizmusa van. Mikor kiderűlt, hogy különbözik helyenkénr a DNS-e én már akkor a kimérizmusra, vagy a mozaicizmusra gondoltam. -
Wynonna #415 3x03 promo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, mi lesz, de furcsa volt bot nélkül...Mindig azt vártam hogy bicegni fog, és erre simán elment...Amúgy ha megnézed a 3x3rész promoját, ott van egy rövid jelenet ahol bottal van...
-
#414 Az biz király egy epizód
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudtam hogy ezt spoilerként kezeljem e vagy sem: Most akkor mi lesz House-al? Újra bottal fog járni? Ezen azért lepődnék meg mert Hugh bácsikánknak alapból fájt a háta a sok sántítástól. Most akkor meggondolta magát??? :)
Mondjuk én örülnék, mert House bottal az igazi! -
#413 nagyon király lett a 3x02 (Y) -
Wynonna #412 http://www.supernb.com/ashtry2/Massive_Attack-Teardrop.mp3 -
#411 Massive Attack - Teardrop
dc,torrent,emule találd fel magad senki nem fog neked küldözgetni -
Nuki #410 hátha nem tudja mit kell beírni ahhoz.... -
Wynonna #409 3x02 Cane and Able felirat van más valahol?Én nem találtam... -
Garfield #408 Nem is kell olvasnia, mert van egy KERESŐ az oldal alján... -
_Vegeta_ #407 Waaaaaaaaaauuu ez a 3x01 eszmeletlen volt a kovetkezo resz meg wááááááááááááááááááááuuuu lessz. -
Nuki #406 ha van kedved 100-200 hozzászólással hátrébb olvasni akkor megleled ^^