5975
-
Cserimanna #605 Bocsi, de tiltakozom! Nem értek egyet a 9 % női aránnyal !!! Pl. nekem az összes barátnőn szereti és nézi!! -
#604 hát egyrészt a "bunyó" tényleg nem gyenge,de inkább a Cuddy-sír-gyerekkel-az-ölében ami érdekes -
#603 nam. nope. :D -
#602 fuuu. tese vagy valami kedves b*zz.. azért irtam mer nem értem mire irtad hogy nem gyenge.. azé mer leüti csészt vagy mer miért? :o érted.. nem tudom miért irtad hogy nem gyenge..
neked mi tecett benne?
mellesleg #600 :C (elég megtévesztő egy darabig.. mivel vehettük volna annak hogy az elején lelőnek egy pasast aki a korházba kerül vagy mitudomén.. nem egyből a cimet olvastam.. :C) -
Kanál #601 House MD "Whac-a-mole" + Standoff
zseni vagy -.- -
#600 úúúh, mikor elkezdtek felrobbani a dolgok, meg a sniper-es jelenet bevillant, akkor csak néztem, de aztán a végére összeállt a kép XD
Flamer: hú vagy a nevedhez...:) Csak vicceltem, azt hittem egyértelmű.../erre utalt a ":)" jel/. Természetesen jogod van szubjektív véleményhez. Remélem nem sértődsz meg az első Neked szóló mondaton / az is csak poén/!!! -
#599 várjál.. ez nem is végig house promo :DDd -
Kanál #598 promo 2 nem gyenge -
#597 huhh,köv rész-re nem mondhatjuk hogy rendhagyó lesz,House bármit megtesz,hadd szóljon,Wilson meg üvöltözik :)
de legalább egy "nevenincs" betegség lesz benne...hm így belegondolva mondjuk nekem tökmind1 hogy van-e neve vagy nincs,ígyse-úgyse tudom mi az :P -
#596 yó hát hogy a promóba mit mondnak, meg hogy mi a véleményem az más lehet nem? nem fontos azt gondolnom amit ők nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem nem volt nagy durranás.. vegetációs beteg felébresztése meg egy ujabb ritka betegség kitalálása.. semmi nagyon nagy dolog.
a lényeg azvolt hogy house hátterőről ismertünk meg pár dolgot. ezért volt érdekes..
de azért ez a rész nem volt ojan nagyon nagy szám.. de csak szerintem. nem kell vele egyetérteni -
#595 mér? promóba is azt mondják hogy az évad legemlékezetesebb része... :) -
#594 hát azért nem, de mostmán legalább meglehetett tudni valamit houseról.. -
runner78 #593 A 3.évad eddigi legjobb része volt ez a 3.07-es.
BRUTÁLIS volt! -
cucumber87 #592 Hát a mostani rész nagyon meredek volt . Elképesztő hogy menyire "etikátlan", és mégis menyire érzelemmel teljes...
le a kalappal az alkotók és a színészek előtt.. -
React #591 Meg gondolkozhatnál is néha, legalább odaírhattad volna, hogy spoiler... Én mondjuk pont ma néztem meg a 3. évad második részéig, de vannak gondolom olyanok, akik még nem látták, és lehet nem tőled akarják hallani, hogy mi fog történi az egyes részekben... -
#590 na várjunk csak,te most a harmadik évaddal kezdted?vagy "csak" kihagytad a másodikat?akárhogy is,ne legyél már igénytelen! -
#589 grat -
#588 inkább nézd meg -
#587 Tegnap nézten a haramdik évad első négy részét!! Tök jó volt csak voltak benn e érdekes dolgok mint például én nem is tudtam h a 2. évad végén lelövik. Erről valaki tudna nekem mesélni??? -
#586 ez viszont télleg yóak (Y) -
#585 yézus :CCc de télleg nem vettem észre. nincs szakálla meg hát loál!!44 :DDdd -
#584 tényleg senki nem tudna nekem küldeni egy meghívót???
ha tényleg, akkor legalább vmiféle p2p oldalt mondanátok, ahol vannak linkek? -
#583 ott a pont herczegnél(bár nem hiszem hogy Flamer ne vette volna észre,vagy mégis? D:),ennek meg már tényleg 100%-ig köze van,óriási összeállítás :) -
#582 ő jáccik ember... -
#581 ennek miköze van househoz?:| -
#580 midurva már! -
#579 HOUSE MEGMENTI BORAT-ot :DD -
Nuki #578 nem annyira :P azon kívül máshoz nem ért, azt is úgy kell belepüffölni a fejébe, mit hogy... persze gyakorolni, áááá az luxus, csak kérdez. :) -
#577 vissza tudnál olvasni már tudnád is^^
tavasszal -
Breathe #576 Mikor adják a 2.évadot a tv2-n?
-
Breathe #575 Mikor adják a 2.évadot a tv2-n?
-
#574 anyád fotosopozik? szupermami :Ddd -
Nuki #573 az én anyám meg minden másodpercben "DÁVID DÁÁÁVIIIID ezt hogy kell, hogy élesítsek, hogy vágjam ki, melyik a fotosop, mi az az asztal, miért villog ez a szar? mi az a tálca"....
-najó már létfunkciók megvannak, fotosopozni tud, de a tudomány itt kimerül :P -
#572 anyám tölti is -
#571 Hellósztok!
Elég rég óta vagyok nagy-nagy rajongója a dr. house sorozatnak!
Nem is oylan rég kaptam a bitgate-re meghívót, de azóta megváltozott az e-mailcímem, amivel regisztráltam, és elfelejtettem a jelszót is...
valaki lenne olyan kedves megdobni egy bitgate meghívóval? köszönöm szépen! -
Nuki #570 két lány osztálytársamról is tudok, de ők is csak ha megy a tévében...(úgyértem nem töltögetnek) -
Kanál #569 House 3x07 Preview
hátha lemaradt valaki -
#568 anyám nézi hauzt, ha ez megnyugtat:P -
#567 kb. annyi, hogy a Massive Attacktól a számot, csak amerikába vették meg, és gondolom sokat kellett volna ráfizetniük, hogy az újvilágon kívül is az legyen //de részeleteket olvahatsz pl. wikipedian a House-írásban -angolul -
Nuki #566 najó elég az offolásból, Dr. House nem szereti az IMnetes csajokat. :|