5975
  • Cserimanna
    Bocsi, de tiltakozom! Nem értek egyet a 9 % női aránnyal !!! Pl. nekem az összes barátnőn szereti és nézi!!
  • ProGabe #604
    hát egyrészt a "bunyó" tényleg nem gyenge,de inkább a Cuddy-sír-gyerekkel-az-ölében ami érdekes
  • Flamer
    nam. nope. :D
  • Flamer
    fuuu. tese vagy valami kedves b*zz.. azért irtam mer nem értem mire irtad hogy nem gyenge.. azé mer leüti csészt vagy mer miért? :o érted.. nem tudom miért irtad hogy nem gyenge..
    neked mi tecett benne?

mellesleg #600 :C (elég megtévesztő egy darabig.. mivel vehettük volna annak hogy az elején lelőnek egy pasast aki a korházba kerül vagy mitudomén.. nem egyből a cimet olvastam.. :C)
  • Kanál
    House MD "Whac-a-mole" + Standoff

zseni vagy -.-
  • tnm #600
    úúúh, mikor elkezdtek felrobbani a dolgok, meg a sniper-es jelenet bevillant, akkor csak néztem, de aztán a végére összeállt a kép XD

Flamer: hú vagy a nevedhez...:) Csak vicceltem, azt hittem egyértelmű.../erre utalt a ":)" jel/. Természetesen jogod van szubjektív véleményhez. Remélem nem sértődsz meg az első Neked szóló mondaton / az is csak poén/!!!
  • Flamer
    várjál.. ez nem is végig house promo :DDd
  • Kanál
    promo 2 nem gyenge
  • ProGabe #597
    huhh,köv rész-re nem mondhatjuk hogy rendhagyó lesz,House bármit megtesz,hadd szóljon,Wilson meg üvöltözik :)
    de legalább egy "nevenincs" betegség lesz benne...hm így belegondolva mondjuk nekem tökmind1 hogy van-e neve vagy nincs,ígyse-úgyse tudom mi az :P
  • Flamer
    yó hát hogy a promóba mit mondnak, meg hogy mi a véleményem az más lehet nem? nem fontos azt gondolnom amit ők nem?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem nem volt nagy durranás.. vegetációs beteg felébresztése meg egy ujabb ritka betegség kitalálása.. semmi nagyon nagy dolog.
    a lényeg azvolt hogy house hátterőről ismertünk meg pár dolgot. ezért volt érdekes..

de azért ez a rész nem volt ojan nagyon nagy szám.. de csak szerintem. nem kell vele egyetérteni
  • tnm #595
    mér? promóba is azt mondják hogy az évad legemlékezetesebb része... :)
  • Flamer
    hát azért nem, de mostmán legalább meglehetett tudni valamit houseról..
  • runner78
    A 3.évad eddigi legjobb része volt ez a 3.07-es.
    BRUTÁLIS volt!
  • cucumber87
    Hát a mostani rész nagyon meredek volt . Elképesztő hogy menyire "etikátlan", és mégis menyire érzelemmel teljes...
    le a kalappal az alkotók és a színészek előtt..
  • React
    Meg gondolkozhatnál is néha, legalább odaírhattad volna, hogy spoiler... Én mondjuk pont ma néztem meg a 3. évad második részéig, de vannak gondolom olyanok, akik még nem látták, és lehet nem tőled akarják hallani, hogy mi fog történi az egyes részekben...
  • ProGabe #590
    na várjunk csak,te most a harmadik évaddal kezdted?vagy "csak" kihagytad a másodikat?akárhogy is,ne legyél már igénytelen!
  • quack
    grat
  • hen-tes
    inkább nézd meg
  • Lizzy Sheffield
    Tegnap nézten a haramdik évad első négy részét!! Tök jó volt csak voltak benn e érdekes dolgok mint például én nem is tudtam h a 2. évad végén lelövik. Erről valaki tudna nekem mesélni???
  • Flamer
    ez viszont télleg yóak (Y)
  • Flamer
    yézus :CCc de télleg nem vettem észre. nincs szakálla meg hát loál!!44 :DDdd
  • KillR
    tényleg senki nem tudna nekem küldeni egy meghívót???
    ha tényleg, akkor legalább vmiféle p2p oldalt mondanátok, ahol vannak linkek?
  • ProGabe #583
    ott a pont herczegnél(bár nem hiszem hogy Flamer ne vette volna észre,vagy mégis? D:),ennek meg már tényleg 100%-ig köze van,óriási összeállítás :)
  • herczeg
    ő jáccik ember...
  • Flamer
    ennek miköze van househoz?:|
  • ProGabe #580
    midurva már!
  • Sephi
    HOUSE MEGMENTI BORAT-ot :DD
  • Nuki
    nem annyira :P azon kívül máshoz nem ért, azt is úgy kell belepüffölni a fejébe, mit hogy... persze gyakorolni, áááá az luxus, csak kérdez. :)
  • ProGabe #577
    vissza tudnál olvasni már tudnád is^^

tavasszal
  • Breathe
    Mikor adják a 2.évadot a tv2-n?
  • Breathe
    Mikor adják a 2.évadot a tv2-n?
  • Flamer
    anyád fotosopozik? szupermami :Ddd
  • Nuki
    az én anyám meg minden másodpercben "DÁVID DÁÁÁVIIIID ezt hogy kell, hogy élesítsek, hogy vágjam ki, melyik a fotosop, mi az az asztal, miért villog ez a szar? mi az a tálca"....
    -najó már létfunkciók megvannak, fotosopozni tud, de a tudomány itt kimerül :P
  • hen-tes
    anyám tölti is
  • KillR
    Hellósztok!
    Elég rég óta vagyok nagy-nagy rajongója a dr. house sorozatnak!
    Nem is oylan rég kaptam a bitgate-re meghívót, de azóta megváltozott az e-mailcímem, amivel regisztráltam, és elfelejtettem a jelszót is...
    valaki lenne olyan kedves megdobni egy bitgate meghívóval? köszönöm szépen!
  • Nuki
    két lány osztálytársamról is tudok, de ők is csak ha megy a tévében...(úgyértem nem töltögetnek)
  • Kanál
    House 3x07 Preview
    hátha lemaradt valaki
  • hen-tes
    anyám nézi hauzt, ha ez megnyugtat:P
  • tnm #567
    kb. annyi, hogy a Massive Attacktól a számot, csak amerikába vették meg, és gondolom sokat kellett volna ráfizetniük, hogy az újvilágon kívül is az legyen //de részeleteket olvahatsz pl. wikipedian a House-írásban -angolul
  • Nuki
    najó elég az offolásból, Dr. House nem szereti az IMnetes csajokat. :|