5975
-
Nuki #525 nemakartam, nemszokásom. np. -
#524 szarvolt. nem csak nekem.. bejött az oldal de nem volt rajta a táblázat..
másnak is volt problémája szoval nem kell oltani. htx -
Nuki #523 miért? -
#522 használj másik tükröt!
-
#521 ow. [láma]
amugy perpill bese yön a feliratok.hu :C -
#520 komolyan ennyire nem találod fel magad???? ki van írva a feliratok.hu-n hogy ki csinálja a feliratot.... esetleg az ottani fórumon megkeresed, és írsz neki egy privátot, vagy ha rákattintasz a feliratra, beugrik ugyebár a letöltő kis ablak és ott a neve az illetőnek aki megcsinálta (segítek earl-t kell keresned). és ha rákattintasz a névre, beugrik az outlook, és azta ott lesz az e-mail címe.
báh... NC.
-
#519 fordiotta = feliratot cisnálta. mittudomén hány részt csinált ki.. a 2-esről meg a 4-esről lenne mondanivalóm számára.. -
#518 mind a 4 részt?XD -
#517 na. nem tudja valaki hol érhetem el a feliratkészítőt, aki forditotta a 3.évadot? -
#516 isten vagyol.... -
#515 énis
naszóval #511. -
Nuki #514 np^^ remélem hasznát veszed ^^ -
#513 tutti (Y)
htx mindenki nevébe.
amugy régi linkek már nem mennek :P -
Nuki #512 http://luksfb.freebase.hu/sor-house.html
sry ^^ -
#511 megtalálható itt a topikkba az aki a feliratfordítást csinálja?
a 3x02-esről lenne szó.. -
#510 yólbírod. -
#509 Nem nezem amig nem jon ki az egesz evad. Tehat talalkozunk jovore! -
#508 Eddig lement 4 resz, majd kovetkezett kb egy honap szunet, es a jovo heten lesz az otodik resz premierje, es utana is keddenkent vannak a vetitesek a Fox-on (ha esetleg tovabbra is nezni akarod, szerda hajnalban vagy reggel mar elerhetoek a reszek) -
#507 Na megneztem a masodik evadot vegig.... JEZUSOM ez az utso resz totalisan kikeszitett :((((
OAAAAAAAAI!!!!!!!!!!!!
A harmadik hanyas resznel tart? -
#506 akko' ménem a cimét írtad?:o -
Nuki #505 an egy portál ahonnan ingyenesen le lehet tölteni dr. house-t 3. évadig....úgy hogy minden egyes rész 25 tömörített fájldarabkából áll amik egyenként 10-25 mbyteosak... jó játékot ^^ -
#504 Nem , meg nem neztem meg az utso ket reszt. Majd este :D -
#503 oksa, akkor jó szórakozást!! vagy már megnézted? :p -
#502 Man megvannak :D -
#501 torrent? -
Jaj gyerekek megorulok! Az utso ket resz a masodik evadbol nem jott le rendesen es sehonnan sem jon le :((((
Valaki ki tudna segiteni az utso ket reszzel plz? -
#499 -
#498 Attól még túl vagyunk rajta. -
#497 geciek = cseszzetek meg = figyeljetek meg = emberek = fiuk/lanyok
Szal nem kell adni az okosat. -
#496 Ezen már túl vagyunk, te kis gecie . -.- -
#495 Na hogy most talan arrol legyen szo amirol a topik szol.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA en nem birom :D Egyre durvabb a masodik evad geciek!!!
Most vok a 12-edik resznel es aszitem tokonszurom magam!
Van hogy fetrengek a rohogestol! -
#494 vanmit csá -
#493 na. htx mindent. az első 4 megvan. valszeg később a többi is meglesz. kössz a tanácsokat és a segítséget. -
#492 ha yól tudom akármi lehet a gépeden addig amig nem másolod, osztogatod stb. a másik meg hogy letöltöm, megnézem mijen szuper, törlöm, és másnap megveszem a boltba (vagy amint kiadják..)
#490: htx. máskor is gyere. byez -
#491 érdekes, hogy nekem sikerül 700kb/sec-el is letölteni, ha olyan egy torrent. a sorozat évadok általában elég jól leszedhetőek (átlag 50-60k) amivelé 1-2 nap alatt lecsorog a dolog.
mellesleg nem warez topic! -
#490 Na akkor ebből most elég. Nem tudunk/akarunk neked segíteni. Szia. -
#489 huh. :| nem bántásból montad pacák? :o
szerintem lejebb már kifejtettem hogy mit yelent a:
"(nem torrent, lehetőleg free,"
szóval nem értem mért kell még mindig ezen lovagolni..
és szerintem van 5 napra 300Ft-om ha ezen mulik az ftp. szóval ha tudnál (de ugye nem tucc és erre megy ki a yáték..) akkor mondanád ha tucc akár pénzeset is.. többet nem irom le mit yelent a lehetőleg szó
a torrent kérdésre a válasz.. nos mivel nem vagyok bunko meg paraszt hogy leszarozok valamit amit nem probáltam, ezért gondolhatod hogy kiprobáltam. 3 fajta klienst is felraktam.. mindel ugyanaz volt az eredmény. max 3k. már megbocsáss de 3k-val eltartana pár napig esetleg több ideig akár 100mega letöltése is, és azért ennyire hüje nem vagyok.
dc-zni szoktam ha épp nincs más yobb dolgom, de ottis attol függ honnét szedek.. külföldről általába okésül yön, nade megéri a sok szenvedést az, mikor ha tudnál egy nyamvatt ftp-t (amit nem tucc, már tudom) és könnyedén lehuzhatnám? nameg dc-n tudom hogy fent van.. ezért egyből odais tettem hogy ne irjátok hogy dc, dc.. nem egyszer szoktam ijen tanácsot adni másnak, de én ezt nem kértem..
sry hogy sok és hosszú lett. :| -
#488 Most ezt tényleg nem beszólásként, meg gonoszságból mondom. De ha mindenféleképpen ekkora igényeid vannak, hogy gyorsan jöjjön meg ftp meg stb, akkor a következő négy hónapi vip díjod helyett befizetsz egy oldalra egy sms-t és már is leszedheted. Vagy fogod és felteszed az egyik kis torrent kliens és felmész az egyik nagy külföldi torrentkereső oldalra és megkeresed, ami kell és húzhatod több, mint 100-zal.
Mi bajod egyébként a torrenttel? -
#487 öhöm. igazad van aszükítésben. de ftp-re gondoltam ige. fizetősre vagy sem. mint irtam "ha lehetséges free"..
amugymeg találtam már ijen ftpket csak az a baj hogy az első két évad van fent nem pedig a 3. részei.. :| -
#486 Ti hogy birjatok kivarni minden heten az uj reszt? En alapbol csak akkor nezek meg egy sorozatot ha megvan egy full evad :D