5975
  • tnm #645
    igen, csak ugye nem találni sehol, meg a következő időpontok ki sincsenek töltve... /ez meg ált. akkor szokott lenni, ha bizonytalan, hogy mikor folytatják.../
  • mukika
    3x09 - Finding Judas - 11/28/2006 - ez a rész volt tegnap.

nem tudom amúgy, szerintem valamiért csak késik.
  • herczeg
    én nemtudok szünetről...
    tegnap volt a 309 (ez viszonylag biztos)
    jövőhéten meg lesz a 310 (ez nemannyira. javítson ki vki ha kell)
  • tnm #642
    azaz "3x09" <= ebből már rájöttem, hogy tényleg nem stimmel ott valami, de most szünet van, vagy mi?
  • tnm #641
    3x10 mér nincs még? tv.com szerint tegnap lement. vagy téves infó???
  • herczeg
    hát ez télleg davidtől függ.. mindeggyik szereplőnek megvan a gyengéje úgyhogy akár még cuddy is lehet és persze nembiztos hogy ebből a willson-cuddy-foreman-cameron-chase-ötösből kerül ki az áruló...
  • ProGabe #639
    lááááál
    sport1-en nfl meccset a fox-tól vették és valyon minek az előzetese ment le? :)
  • PiszkosFred
    Hát egy sorozatban bármi megtörténhet, ugyebár. De én azt hiszem - egyéni vélemény persze - hogy Cameron a végsőkig kiáll(na) House mellett, annyira kötődik hozzá (akár érzelmileg, akár máshogy). De persze eljöhet az a pont a kettejük kapcsolatában, amikor ő is besokal... Nemtudom, szerintem ő a legutolsó, aki miatt tartani kellene Housenak.
  • ProGabe #637
    és ha már cameron nem bírja elviselni ahogy wilson szenved?vagy ez már túlzás?meg ez ellen szól az is hogy cameron nagyon el house-osodott(öreg fószer eutanáziája,most a gyerek felidegesítése,tiszta ház :)
  • PiszkosFred
    Hát alapban Wilson és Cameron az, akire azt mondnám, hogy sosem. De jelen helyzetben Wilson helyzete eléggé kilátástalannak tűnik, de nagyot csalódnék, ha megtörne és ő lenne az aki....
  • herczeg
    én pont chase-t zárnám ki mert ő már egyszer volt...
    akkor már inkább foreman(mert az tényleg váratlan lenne), vagy willson(mert őt kínozza legrégebb óta a zsaru)
  • Flamer
    tipp
  • herczeg
    a volt feleséggel meg az új férjjel ellentétben viszont a milliomosnak meg a zsarunak olyan eszközök vannak a kezében amivel house nem tud mit kezdeni
    a 2. évadban oszd meg és uralkodjot játszott, de itt most nincs kit megosztani...
  • tnm #632
    második évadban, a "volt feleség-új férj" részeken átívelő cselekményben viszont domináns szereplő volt, tehát nem lehet tudni, hogy ez, hogy oldódik majd meg
  • herczeg
    anno amikor jött a kövér kopasz milliomos és arcoskodott én azt hittem, hogy house kitalál majd valami okosat, de ő csak várta hogy a vihar továbbvonuljopn és hogy Cudy meg Willson megoldja a problémát, úgyhogy most már nem is számítok semmi "house lenyomja a zsarut" szitura. most is cuddy fogja kihúzni a bajból...
  • PiszkosFred
    Szerintem is kivalo mindegyik resz, de ehhez az is kell, hogy a hatterben ott vonul a "zsaru vs House" szal is, amelyet megjosolni sem lehet hirtelen, hogy mi lesz a vege. Marmint gondolom a season 4ben nem a bortonben fog rendelni kedvenc doktorunk, de egyelore reszemrol gozom sincs, hogy masznak ki belole ;] De ez a jo, kell egy kis adrenalin a sok vizsgalat mellett ;]
  • mukika
    hát 3. évad messze a legjobb idáig szerintem. :)

mondjuk így voltam a 2. évaddal is, az 1. után.

(Y)
  • Nuki
    annyi szpojler van a 3. évaddal kapcsolatban ahogy így beszélgettek, esküszöm ennyire meglepő dolog(gok) nem történt az első évadban együttvéve. :o
  • herczeg
    ez hivatalos vagy tipp?
  • Flamer
    :C
  • ProGabe #625
    hát basszus ebben már 3x09 is van...
    na mind1,3x08:hát nem az év része volt az biztos,következő jobbnak ígérkezik
    3x09 promo
    na vajon ki lesz az
  • Count Adyn
    "Majd a komornyik" :)
  • Nuki
    coolon megy hugh laurie-s sorozat... asszem "csengetett, milord?" a címe... (vagy hasonló de biztos hogy van a coolon:)
  • herczeg
    még egy kis hugh
    meg mégegykicsi
  • herczeg
    hugh laurie
  • Nuki
    jatényleg én adtam :D
  • herczeg
    nézd meg...
  • Nuki
    mennyi szpojlert tartalmaz?
  • Flamer
    http://luksfb.freebase.hu/sor-house.html <- még mindig tökyó :D
  • Nuki
    ne értsd félre, nem szemrehánytam... :)
  • PiszkosFred
    http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm

Én ezt (és korábbi verzióit) használom már évek óta, és még nem volt olyan film, vagy zene, vagy bármi a gépem közelében, ami feladta volna a leckét. Lejátszáshoz pedig VLC vagy BSp, kedvtől függ hogy melyik.
  • Flamer
    yó hamár itt tartunk akkor szerintem ace codec pack fullba felnyomva legjobb :D én azt használom és eccer nem volt még vele gondom. ennyit erről.

amugy mindenki mást használ. és ha a felhasználó nem ért hozzá akkor ugyis mind1 mit tesz fel mert ha nem rakja fel az összes csomagot ami benne van akkor ugyis sux lesz akármejik..
  • zorden
    [off] nalam ilyet a legujabb vsfilter csinalt, egyszeruen nem volt hajlando normalisan lejatszani (akarmelyik media player + vsfilter). Ez utobbit kidobva es vobsub 2.23-at visszateve ment. Persze Nalad ezer mas oka is lehet.
  • ProGabe #612
    mint ahogy nekem is,de hol írtam hogy az nem jó? :S
    én a túl sokra az ace-t és társait,tehát a 100 megás packokat értem
  • Nuki
    nekem frissen telepített gépre föltett K-LITE codec-pack mindent lejátsz ^^ (ha jól emlékszem:)
  • ProGabe #610
    nem,nem volt,de a túl sok codec pack miatt is lehet,próbálkozzatok azzal hogy csak az xvid codec van fennt,ha már ez ius megvolt(gondolom meg) akkor meg lejátszót próbálgassatok,mondjuk egyből az egyik legjobbat,a VLC-t,felirathoz kell egy kicsit túrkálni a beállítások között,de millió helyen írták már mit-hol-merre
  • Cserimanna
    Sziasztok!

DR. HOUSE rajongó vagyok, nagy örömömre a második sorzatot is láttam végig. elkezdtük tölteni a 3. sorozatot is, de a második résszel már gondjaim vannak.

Két verzióban is letöltöttük (House.MD.S03E02.HDTV.XviD-LOL, és valami hasonló nevűt) de egyiket sem tudjuk megnézni... :-((((

Az egyiknél csak hangot játszik, a másiket el sem indítja. Letöltöttünk már minden divX kodecet, amit csak találtunk, de egyik sem segített... :-((((

Nektek nem volt még ilyen gondotok???

Valaki tudna segíteni???

Előre is köszi:

Cserimanna
  • Nuki
    ...is :)
  • herczeg
    mármint a hölgyismerősökét felteszem...
  • Nuki
    az a kilenc százalék kérlekszépen az SG.hu fórumára regisztrált női nemü felhasználók aránya az egészhez képest. csak a hozzászólásomban nem volt ez ilyen egyértelmü úgyhogy sajnálom :)
    amúgy ennek örülök ^^ (és lehet egyéb elérhetőségeket is megadni:DD)