578
Ogame Starwars-os űrstratégia
  • Disno
    igényes játékhoz normális fordítási alternatíva lenne.

az amit muvelnek meg no comment. ennyit az igényességröl.
  • campy
    ó azt tudom de én ugy gondoltam h óránként növel 55- energyt:D az ugy jo lenne! nem kéne állandóan építeni!
  • Fenrir
    De igen, bizonyos mennyiségű deutérium ellenében.
  • campy
    az energiát nem növei a Fúziós erőmű????
  • Tufa
    de ezzekel a gyér minőségű fordításokal a gameforge amúgy igényes játékait húzod le.
  • ChaosTeam
    Kritizáljátok csak a munkáimat, magasról teszek már rá. Egyszerűen elegem van ebből, hogy ennyi tudatlan ember ekkora szájjal van megáldva és csak mondja csak mondja az okosságait. Tudod mit? nem érdekel. Nem vagy te senkim, hogy minősítsd a munkámat és mégcsak nem is fizetsz nekem érte, hogy legyen bármi beleszólásod, szóval ha nem tetszik nem kell használni, a véleményeket meg meg lehet tartani magadnak.
  • Tufa
    ChaosTeam a fordító igy valószinüleg ő tudja a legtöbbet a játék müködéséről, ámbár némely munkája nemkevés kivetni valót hagy maga után. Akárcsak a nemrég elkészített battleknight..
  • ChaosTeam
    Na jó nem vagyok hajlandó vitatkozni olyanokkal, akik semmit se tudnak a rendszerről és csak butaságokat beszélnek össze-vissza, de ugye ilyenek vagyunk... képzelgésekből tényeket csinálunk és adjuk tovább az embereknek, ezért van ennyi "okos" ember a világon...

• gabo91
    szerintem meg progival forditották le... csatajelentések is elég furák...
    a rövid pár soros leirások jok(épületek hajok fejlesztések leirásai), de a többi...
    webforditas.hu... :D
  • ChaosTeam
    Persze, hogy szét vannak bontva kb mondatonként vagy félmondatonként van
  • Fenrir
    Én konkrétan az egybefüggő szövegekre gondoltam (pl épület, hajó, technológialeírások) vagy ezek is szét vannak bontva?
  • ChaosTeam
    szavanként van darabolva meg félszavanként... elég necces lenne elküldeni 25000 "kulcsot" ...
  • Fenrir
    Akkor esetleg az angol verziónak a szövegeit/leírásait lenne érdemes lefordítani.
  • ChaosTeam
    Nem adnak oda semmit, mivel nem fájlt kell fordítani... de mondjuk ezt már leírtuk párszor az ogame Fórumba...
  • Fenrir
    Ha felkérnek és odaadják a fordítandó anyagot akkor ezeket szívesen lefordítom.

Én nem félek az ilyen munkától, régen az NwN1 és a Kotor1 fordításába is héba-hóba besegítettem.
  • Disno
    miért nem jelentkeztél fordítónak lol ?!
  • Fenrir
    Miért pont Ogame a neve? Nem tudtak semmi normális nevet kitalálni neki? :\

Btw a játékban pár webes fordítástól rosszul vagyok:

"Cirkálók felszerelkezve vannak 3 alkalommal nehezen, nehéz harcosok és kétszeres erővel. És mellékesen nagyon gyorsak."

"Beleépítva a 4. és 5. dimenziót mostmár lehetséges kutatásokat végezni az új fajta és több gazdasági lehetőségre."
  • Disno
    uni2-ben asszem még megvan top 250es accom, ha kell kuldj egy levelet a [email protected] cimre
  • Tufa
    Ha valaki esetleg szövetséget keres az amnesia szövetségbe jöhet bárki :)
    Esetleg aki már nem játszik elfogadnám az accountját :)
  • YMan
    Anarchoid szövitárs, üdvözöllek itt is /Vogon ;)
  • Nuki
    Valami gáz van a magyar lappal, mert például nekem már régóta (jólvanna, csak kb. 12 órája) nem akarja kiírni az erőforrásoknál hogy mennyi jön, ennyi mennyi nem, nem látom hányadán állok energiával, csak a jelenlegi nyersanyag-mennyiségemet látom.
  • Nuki
    Később lesz olyan, ami a Deutériumot (nehéz hidrogént) fogja ennni, és energiát termel... :D
    De technológiai táblázatban azis benne van. (fúziós erőmű ha jól emlékszeM)
  • gabo91
    értem köszi.

most probálgatom nyomatni a bányákat, elég rendesen fogy a vas... :S 350körül termelek kristályt 1500-at pedig vasbol de mindig 5-6 ezerrel több a kristályom... :S

Ha a kutatolaborban fejlesztem az engergia valamit akkor a nap erőmű többet fog "termelni"? Vagy az csak arra jo hogy majd csinálhatok más féle erőművet?
  • AnarchoiD
    Ha csak most akadtal akkor odebb van. Technologianal le van irva mi kell hajogyarhoz (robotics factori lvl2) Majd Majd kolonia hajot csinalhatsz es azzal nepesitheted be a szbad bolgokat ;)
  • YMan
    figyi mi akar lenni a szállítóhajónál a "telepítés" ? csak mert nem tudok rájönni...
  • gabo91
    üdv.

Tegnap találtam rá a játékra. Kezdő vagyok ezálltal lenne pár kérdésem.
    Mi értelme van belépni egy szövetségbe? (sok hasznát nem látom, csupán a nevem melett ott lessz a neve)

a másik kérdésem az lenne, hogy lehet itt új bolygót alapíani, vagy foglalni?
    És még anyit, hogy hajógyárat hol tudok épiíteni? Mert az épületek címszónál nincs...

Köszi előre is a segitséget!
  • Nuki
    Dehát aztán ugyanaz jött két small cargoval is később :o
  • Gurat
    lehet nem látta a védelmed a kéme :D

és tényleg sok a külföldi... az idegen nyelv használatért majd repkednek itt ia a bannok (gondolom) és akkor oszlanak majd
  • Nuki
    Már van 2. univerzum is :D

Haha, szemetek megtámadtak és hozzájárultak ahhoz, hogy roncsként begyűjtsem őket az űrből nem bírtak el 5 R.Launcerrel...

Azt nem értem, miért jön 1 Small Cargoval, és 2 L.Fighterrel?
  • ChaosTeam
    Sokan Adminok jönnek, mert az Adminok nem játszhatnak a szervereiken, ezért más országba kell menniük játszani. Mivel a .hu most indult, így bőven van idejük itt is elindulni és van esélyük az élre törni, míg lehet ez más országnál már nehezebb lenne.
  • Nuki
    Miért jó ha külföldiek regelnek??

Én pl akármennyire vágtam például a Hódítót, sosem mentem el a Román verzióba még külön regisztrálni...
  • ChaosTeam
    Sajnos nem tudom kiszűrni, hogy ki magyar és ki nem. Beszéd a játékban csak magyar lehet és a fórumban is csak egy kis részbe írhatnak angolul. Amúgy nagyon sok magyar van az oldalon, aki külföldön lakik...
  • Disno
    kulföldieket is beengedik, nem úgy mint más országokban, ahol az elsö uni csak az ottaniaknak van, h megtanulják a játékot (pl ogame.se -> csak svédek játszhatnak, problémáztak is a nemzetközi játékosok :) )

sajnos csak most reggeltem, haver mondta h van már ogame.hu, ha megbízható deu trader kell, akkor ott leszek Disznaj néven :)
  • Nuki
    De honnan van ennyi magyar aki játszik? Jó némelyik csinál 2-3 accot, de ez még akkor is sok :o
    Mert így hogy végignézem, mennyien játszanak ezzel-azzal-amazzal magyar játékkal, és mellé még ezzel is... ennyi kocka él itthon? :o
  • Gurat
    2000? több mint 7000!! :)

az org-on 10-12k emberrrel is indu egy uni, de én 14 ezret is láttam mr!
  • Nuki
    Mi ez a hirtelen lett több mint 2000 ember?! :o
  • ChaosTeam
    Az összes GameForge játékban (pl Bitefight) számlára van fordítva az account, ezért én is arra fordítottam.

A Sötét anyag most lett bevezetve a legújabb verzióba. Ez a régi oldalon az "Admirális" illetve egyéb fizetős cuccokat helyettesíti. Itt már nem egyesével rendelheted a cuccokat, hanem magát a Sötét anyagot lehet pénzért venni, és ebből lehet utána az extra cuccokat fizetni pl Admirális rang, geológus, stb... Tehát ez lett a "virtuális fizetőeszköz" az oldalon.
  • Nuki
    Mondjuk így hogy végiggondoltam nem nagyon tudok rá jobb magyar szót... :P Elnézést kérek az értetlenkedésemért :P

Ja és ez a sötét anyag mióta van? :o
    És mit tud?
  • ChaosTeam
    Mármint, hogy Számla a neve ? Az direkt van így.
  • Nuki
    Ú wow!!! :D
    Minnyár megyek regisztrálni:D

számla = account? :o
    Ez direkt van így? :P