OGAME - MPOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Inkább az új oldalaikat akarják beindítani magyarul is (pl: Gladiatus és Darkpirater ) és majd csak utána, valamikor amikor épp úgy érzik, akkor indítják majd el talán az ogame.hu -t ... ha elindítják egyáltalán.
Amúgy azért nem válaszoltak, mert 1, lehet rossz helyre írtál 2, mert van jelenlegi "fordító csapat" akik magyarra fordítják a fordítandó játékokat.
\"This is a good day to die!\"
Mi a ti ALLIANCEtoknak a neve?Ha szabad megtudnom.
Különben te hanyadik vagy NEGWAR?
Lehet hülyeséget kérek, de egy esetlegesen unatkozó magyar, akinek van fölösben 800 csatahajója, meglátogathatná hogy egyszer és mindenkorra elmenjen a kedve a magyarok vérének szívásától! 😊
Ha van ilyen egyén ereszen rám egy privit és küldöm a koordinátákat, a késõbbiekben nem leszünk hálátlanok a szövetségesünkkel.
Te benne vagy már valamelyik ALLIANCE ba?
lerohanták az összes bolygómat, és kifosztottak úgyhogy most pihenek, hátha elfelejtenek 😛
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
mikor-hogy-miért-ki-merre?
amikor a Flotta menuben kiválasztod a célpontkoordinátákat, planet helyett DF-et választod ki, ennyi !
amúgy !
LESZ OGAME MAGYARUL 😊
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Gondolom hülye kérdés, de hogy lehet a recycle hajót ráküldeni a debris fieldekre? mert vmit rosszul csinálhatok 😊
harvest szürke(a galaxy menüben) és csak transport és attack funkció szerepel simán
(köszi már észrevettem hogy eltûntek a romok)
w00t, 450k pont fölött vok 😛 kár h a #1nek 1.3m pontja van :S
köszi a tanácsot!! ^^
180 alatti kolóniákat töröljétek!
nekem a metal mine 29-hez 5 milla metal és 1,5 milla kristály kellett volna 😛
kolonizáltam egy négyes bolygót és 89 mezõs lett... <#idiota>#idiota>
Hyperspace Drive research level 2-Requirements: Metal: 20.000 Crystal: 40.000 Deuterium: 12.000 Construction Time: 7h 30m<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Impulse Drive research level 5-Requirements:Metal: 32.000 Crystal: 64.000 Deuterium: 9.600 Construction Time: 12h 0m<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Shipyard (level 8)ra-Requirements: Metal: 51.200 Crystal: 25.600 Deuterium: 12.800 Construction Time: 3h 50m 24s<#sir>#sir>
Nekem ezek eddig a legdrágább cuccaim
Vacant planets can be colonized with this ship.
Requirements: Metal: 10.000 Crystal: 20.000 Deuterium: 10.000 😞
Construction Time: 2h 24m
kicsit drága még nekem, de legalább végre tudok építeni ^^
csak azért kérdeztem, hogyha a sok itthagyás hatására mindenbõl 100k lesz (igen annyi az alap azzal tisztában vagyok, mert ott van😊 akkor vajon hány pontom lesz, és mekkora az esélye hogy megtámadnak? 😛
akkor ha már így mondod: 5000 pont alatt vagyok, és van 1 fájterem, leggyengébb egység, azzal tudok támadni másra? XD
5000 pont alatt azok tudnak megtámadni akiknek a pontja a tiedhez képest 80%-500% ig van asszem (láttam már olyat h az elsö helyezett annyira elhúzott h senkit nem tudott támadni 😄) 5000 pont felett meg mindenkit lehet, és mindenki támadhat, kivéve azokat akik 5000 pont alatt vannak (de ha mondjuk 5100 pontod van akkor meg tudod támadni azokat akiknek mondjuk 4900 pontja van, a 80%os szabály még érvényes)
annyira nerd meg azért nemvagyok, hogy gárdonyban nekiállok internetkáfét keresni...
Kérdés mindenkihez:
Hogyan lehet koloniát megsemmisiteni?Valami kódot kér folyamatosan amikor rámegyek az abandon planet re.<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#fejvakaras>#fejvakaras>
azért kérdeztem 😛
Mert azon gondolkozom hogy jó sokáig nem leszek itthon, (kb 1 hónap) és addig szabadon hagynám a kb 150 ponttal rendelkezõ egyetlen darab bojgómat 😄 (tudod a nyersanyag termelõdés miatt)
És ha vannak még valami jó tippjeid ilyen kezdöknek<#hawaii>#hawaii> mint én akkor csak nyomjad.
de legyen inkább 8, akinek 7 van, az elrakja az utolsót mobil kolóniának, vagyis ha valakinek a flottáját akarja recycolni, akkor betesz egy kolóniát a naprendszerébe, odakuldi a flottát és akkor csak 40 perc egy támadás, vagyis nehezebb ellene védekezni
nem nyomtam 0-24ig 😊 de suliban tudtam netezni, minden szunetben beléptem és építettem, no meg otthon.
hja és ha van már kis extra nyersanyag és új kolóniát csinálsz, akkor vidd el robotic factoryt 5-6 os szintre, és metal \ crystal \ solar lvl 13 fél órán belul megvan
KÖSSZ<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Szóval feküdjek rá a kolóniákra<#crazya>#crazya> És ez a módszer hatásos?