OGAME - MPOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Én nem félek az ilyen munkától, régen az NwN1 és a Kotor1 fordításába is héba-hóba besegítettem.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Btw a játékban pár webes fordítástól rosszul vagyok:
"Cirkálók felszerelkezve vannak 3 alkalommal nehezen, nehéz harcosok és kétszeres erõvel. És mellékesen nagyon gyorsak."
"Beleépítva a 4. és 5. dimenziót mostmár lehetséges kutatásokat végezni az új fajta és több gazdasági lehetõségre."
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Esetleg aki már nem játszik elfogadnám az accountját 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
De technológiai táblázatban azis benne van. (fúziós erõmû ha jól emlékszeM)
most probálgatom nyomatni a bányákat, elég rendesen fogy a vas... :S 350körül termelek kristályt 1500-at pedig vasbol de mindig 5-6 ezerrel több a kristályom... :S
Ha a kutatolaborban fejlesztem az engergia valamit akkor a nap erõmû többet fog "termelni"? Vagy az csak arra jo hogy majd csinálhatok más féle erõmûvet?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Tegnap találtam rá a játékra. Kezdõ vagyok ezálltal lenne pár kérdésem.
Mi értelme van belépni egy szövetségbe? (sok hasznát nem látom, csupán a nevem melett ott lessz a neve)
a másik kérdésem az lenne, hogy lehet itt új bolygót alapíani, vagy foglalni?
És még anyit, hogy hajógyárat hol tudok épiíteni? Mert az épületek címszónál nincs...
Köszi elõre is a segitséget!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
és tényleg sok a külföldi... az idegen nyelv használatért majd repkednek itt ia a bannok (gondolom) és akkor oszlanak majd
Haha, szemetek megtámadtak és hozzájárultak ahhoz, hogy roncsként begyûjtsem õket az ûrbõl <#hehe>#hehe> nem bírtak el 5 R.Launcerrel...
Azt nem értem, miért jön 1 Small Cargoval, és 2 L.Fighterrel?
Én pl akármennyire vágtam például a Hódítót, sosem mentem el a Román verzióba még külön regisztrálni... <#idiota>#idiota>
sajnos csak most reggeltem, haver mondta h van már ogame.hu, ha megbízható deu trader kell, akkor ott leszek Disznaj néven 😊
Mert így hogy végignézem, mennyien játszanak ezzel-azzal-amazzal magyar játékkal, és mellé még ezzel is... ennyi kocka él itthon? :o
az org-on 10-12k emberrrel is indu egy uni, de én 14 ezret is láttam mr!
A Sötét anyag most lett bevezetve a legújabb verzióba. Ez a régi oldalon az "Admirális" illetve egyéb fizetõs cuccokat helyettesíti. Itt már nem egyesével rendelheted a cuccokat, hanem magát a Sötét anyagot lehet pénzért venni, és ebbõl lehet utána az extra cuccokat fizetni pl Admirális rang, geológus, stb... Tehát ez lett a "virtuális fizetõeszköz" az oldalon.
Ja és ez a sötét anyag mióta van? :o
És mit tud?
Minnyár megyek regisztrálni😄
számla = account? :o
Ez direkt van így? 😛
Ahogy sejtettem elég sok hibás rész van benne, de szerintem nem annyira zavaróak. Minden esetre próbálom javítani a hibákat, a gépelési hibákért meg elnézést kérek, de néha az is megesik.
Igyekszem javítani a hibákat, amilyen gyorsan csak tudom..
Addigis gyertek http://www.ogame.hu
Mivel õk valszeg az okosabb kollégák, biztos értik a dolgukat, én inkább nem is gondolkozom ezen 😊
Nuke: ez egy jó kérdés, és nem csak ez, hanem az, hogy ha már szavanként, mondatonként kell,. akkor miért nem lehet sorba rakni õket, illetve miért kell 1-1 szót vagy mondatot kb 30x lefordítani, miért nem tudnak a német programozók egyetlen változatra hivatkozni, ha az a szó vagy mondat felmerül ismét...
csak be kell illeszteni 😄
Az miért nem lenne egyszerübb hogy bekezdéseket, vagy pl a Csatahajó, Lézer technológia, stb... szövegeit fordítsátok le?
Elõre elnézést kérek mindenkitõl, ha majd valaha valami csodának köszönhetõen mégis lesz magyar szerver, akkor biztos, hogy tele lesz fordítási hibákkal.. sajnos ez a fordító rendszer miatt van, ugyanis 1-1 szót, mondatot kellene lefordítanom úgy, hogy nem tudom hol szerepel vagy fog szerepelni az oldalon és 1-1 mondat akár 4-5 félét is jelenthet, attól függõen milyen környezetben van. Ugyan ez van a szavakkal is, nem mind1 milyen környezetben van, mert mást jelenthet...
Most lett egy New number one csata amiben bant voltam:
http://board.ogame.org/thread.php?threadid=306892
Egy kemény csapatot 😄
De két account elég, én a 9esben és a 32esben tolom...
Én is nagyon várom, hogy legyen magyar ogame..
Az ogame.org uni 21-ben játszom és top 6. vagyok 😊
szertnék a magyaroin játszani 😊
Az lenne az igaz 😊
és ezt hogy hosztad össze?