OGAME - MPOG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Én konkrétan az egybefüggõ szövegekre gondoltam (pl épület, hajó, technológialeírások) vagy ezek is szét vannak bontva?

A halál csupán a kezdet...

ChaosTeam
szavanként van darabolva meg félszavanként... elég necces lenne elküldeni 25000 "kulcsot" ...
Fenrir
Akkor esetleg az angol verziónak a szövegeit/leírásait lenne érdemes lefordítani.

ChaosTeam
Nem adnak oda semmit, mivel nem fájlt kell fordítani... de mondjuk ezt már leírtuk párszor az ogame Fórumba...
Fenrir
Ha felkérnek és odaadják a fordítandó anyagot akkor ezeket szívesen lefordítom.

Én nem félek az ilyen munkától, régen az NwN1 és a Kotor1 fordításába is héba-hóba besegítettem.

Disno
miért nem jelentkeztél fordítónak lol ?!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Fenrir
Miért pont Ogame a neve? Nem tudtak semmi normális nevet kitalálni neki? :\

Btw a játékban pár webes fordítástól rosszul vagyok:

"Cirkálók felszerelkezve vannak 3 alkalommal nehezen, nehéz harcosok és kétszeres erõvel. És mellékesen nagyon gyorsak."

"Beleépítva a 4. és 5. dimenziót mostmár lehetséges kutatásokat végezni az új fajta és több gazdasági lehetõségre."

Disno
uni2-ben asszem még megvan top 250es accom, ha kell kuldj egy levelet a [email protected] cimre

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tufa
Ha valaki esetleg szövetséget keres az amnesia szövetségbe jöhet bárki 😊
Esetleg aki már nem játszik elfogadnám az accountját 😊

Anarchoid szövitárs, üdvözöllek itt is /Vogon 😉
Valami gáz van a magyar lappal, mert például nekem már régóta (jólvanna, csak kb. 12 órája) nem akarja kiírni az erõforrásoknál hogy mennyi jön, ennyi mennyi nem, nem látom hányadán állok energiával, csak a jelenlegi nyersanyag-mennyiségemet látom.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Késõbb lesz olyan, ami a Deutériumot (nehéz hidrogént) fogja ennni, és energiát termel... 😄
De technológiai táblázatban azis benne van. (fúziós erõmû ha jól emlékszeM)

gabo91
értem köszi.

most probálgatom nyomatni a bányákat, elég rendesen fogy a vas... :S 350körül termelek kristályt 1500-at pedig vasbol de mindig 5-6 ezerrel több a kristályom... :S

Ha a kutatolaborban fejlesztem az engergia valamit akkor a nap erõmû többet fog "termelni"? Vagy az csak arra jo hogy majd csinálhatok más féle erõmûvet?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

AnarchoiD
Ha csak most akadtal akkor odebb van. Technologianal le van irva mi kell hajogyarhoz (robotics factori lvl2) Majd Majd kolonia hajot csinalhatsz es azzal nepesitheted be a szbad bolgokat 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

figyi mi akar lenni a szállítóhajónál a "telepítés" ? csak mert nem tudok rájönni...
gabo91
üdv.

Tegnap találtam rá a játékra. Kezdõ vagyok ezálltal lenne pár kérdésem.
Mi értelme van belépni egy szövetségbe? (sok hasznát nem látom, csupán a nevem melett ott lessz a neve)

a másik kérdésem az lenne, hogy lehet itt új bolygót alapíani, vagy foglalni?
És még anyit, hogy hajógyárat hol tudok épiíteni? Mert az épületek címszónál nincs...

Köszi elõre is a segitséget!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Dehát aztán ugyanaz jött két small cargoval is késõbb :o

lehet nem látta a védelmed a kéme 😄

és tényleg sok a külföldi... az idegen nyelv használatért majd repkednek itt ia a bannok (gondolom) és akkor oszlanak majd

Már van 2. univerzum is 😄

Haha, szemetek megtámadtak és hozzájárultak ahhoz, hogy roncsként begyûjtsem õket az ûrbõl <#hehe> nem bírtak el 5 R.Launcerrel...

Azt nem értem, miért jön 1 Small Cargoval, és 2 L.Fighterrel?

ChaosTeam
Sokan Adminok jönnek, mert az Adminok nem játszhatnak a szervereiken, ezért más országba kell menniük játszani. Mivel a .hu most indult, így bõven van idejük itt is elindulni és van esélyük az élre törni, míg lehet ez más országnál már nehezebb lenne.
Miért jó ha külföldiek regelnek??

Én pl akármennyire vágtam például a Hódítót, sosem mentem el a Román verzióba még külön regisztrálni... <#idiota>

ChaosTeam
Sajnos nem tudom kiszûrni, hogy ki magyar és ki nem. Beszéd a játékban csak magyar lehet és a fórumban is csak egy kis részbe írhatnak angolul. Amúgy nagyon sok magyar van az oldalon, aki külföldön lakik...
Disno
kulföldieket is beengedik, nem úgy mint más országokban, ahol az elsö uni csak az ottaniaknak van, h megtanulják a játékot (pl ogame.se -> csak svédek játszhatnak, problémáztak is a nemzetközi játékosok 😊 )

sajnos csak most reggeltem, haver mondta h van már ogame.hu, ha megbízható deu trader kell, akkor ott leszek Disznaj néven 😊

De honnan van ennyi magyar aki játszik? Jó némelyik csinál 2-3 accot, de ez még akkor is sok :o
Mert így hogy végignézem, mennyien játszanak ezzel-azzal-amazzal magyar játékkal, és mellé még ezzel is... ennyi kocka él itthon? :o

2000? több mint 7000!! 😊

az org-on 10-12k emberrrel is indu egy uni, de én 14 ezret is láttam mr!

Mi ez a hirtelen lett több mint 2000 ember?! :o

ChaosTeam
Az összes GameForge játékban (pl Bitefight) számlára van fordítva az account, ezért én is arra fordítottam.

A Sötét anyag most lett bevezetve a legújabb verzióba. Ez a régi oldalon az "Admirális" illetve egyéb fizetõs cuccokat helyettesíti. Itt már nem egyesével rendelheted a cuccokat, hanem magát a Sötét anyagot lehet pénzért venni, és ebbõl lehet utána az extra cuccokat fizetni pl Admirális rang, geológus, stb... Tehát ez lett a "virtuális fizetõeszköz" az oldalon.
Mondjuk így hogy végiggondoltam nem nagyon tudok rá jobb magyar szót... 😛 Elnézést kérek az értetlenkedésemért 😛

Ja és ez a sötét anyag mióta van? :o
És mit tud?

ChaosTeam
Mármint, hogy Számla a neve ? Az direkt van így.
Ú wow!!! 😄
Minnyár megyek regisztrálni😄

számla = account? :o
Ez direkt van így? 😛

ChaosTeam
Igen épp most akartam írni, hogy elindult az Ogame.hu.

Ahogy sejtettem elég sok hibás rész van benne, de szerintem nem annyira zavaróak. Minden esetre próbálom javítani a hibákat, a gépelési hibákért meg elnézést kérek, de néha az is megesik.

Igyekszem javítani a hibákat, amilyen gyorsan csak tudom..

Addigis gyertek http://www.ogame.hu
VAN MAGYR!! gyertek játszani! ogame.hu!!!

Jézusom! Még szerencse hogy nem vagyok programozó, ebbõl rég nem értek semmit, hogy miért kell így túlbonyolítani...

Mivel õk valszeg az okosabb kollégák, biztos értik a dolgukat, én inkább nem is gondolkozom ezen 😊

ChaosTeam
Elsõként nem tudom az oldal készítõjének van-e írásos engedélye a GameForge-tõl a grafikai elemek felhasználására, másodszor elmondom még 1x, mert látom nem értetted meg, amit már párszor leírtam. Nekünk külön felületen, szavakat és mondatokat kell fordítani. Így marha mind1, hogy hol mi hogy van lefordítva, mert nem lehet "csak beilleszteni" , ahogy te azt elképzeled.

Nuke: ez egy jó kérdés, és nem csak ez, hanem az, hogy ha már szavanként, mondatonként kell,. akkor miért nem lehet sorba rakni õket, illetve miért kell 1-1 szót vagy mondatot kb 30x lefordítani, miért nem tudnak a német programozók egyetlen változatra hivatkozni, ha az a szó vagy mondat felmerül ismét...
ezek a dolgok már rég le vannak fordítva az ogame.atw.hu oldalon megtaláljátok!
csak be kell illeszteni 😄

Igen tudjuk... de akkor majd nem csodálkozunk rajta 😉

Az miért nem lenne egyszerübb hogy bekezdéseket, vagy pl a Csatahajó, Lézer technológia, stb... szövegeit fordítsátok le?

ChaosTeam
Márha lesz valaha magyar szerver... nem nagyon akarnak egyenlõre foglalkozni vele...

Elõre elnézést kérek mindenkitõl, ha majd valaha valami csodának köszönhetõen mégis lesz magyar szerver, akkor biztos, hogy tele lesz fordítási hibákkal.. sajnos ez a fordító rendszer miatt van, ugyanis 1-1 szót, mondatot kellene lefordítanom úgy, hogy nem tudom hol szerepel vagy fog szerepelni az oldalon és 1-1 mondat akár 4-5 félét is jelenthet, attól függõen milyen környezetben van. Ugyan ez van a szavakkal is, nem mind1 milyen környezetben van, mert mást jelenthet...

Nem az .org szerveren, hanem ha lesz magyarnyelü akkor ott!
Most lett egy New number one csata amiben bant voltam:
http://board.ogame.org/thread.php?threadid=306892

Hááát... ha logikusan szervezik a dolgot, akkor a 32 lehet a legutolsó 😊

Újonnan induló szerverre lehetne? Melyik volt most a legutoljára induló?

Ha lesz magyr akkor én szeretnék szervezni egy szövit olyanokból akik már játszottak és van tapasztalatuk...
Egy kemény csapatot 😄

Ejj... mondhattátok volna elõbb is 😛
De két account elég, én a 9esben és a 32esben tolom...

Wow, az ám a teljesítmény!! 😄

ja és az ogame.org 21-ben 37-en vagyunk mind magyarok egy szövetségben 😄

Jónapot urak!

Én is nagyon várom, hogy legyen magyar ogame..
Az ogame.org uni 21-ben játszom és top 6. vagyok 😊
szertnék a magyaroin játszani 😊
Az lenne az igaz 😊

értem, akkor nem 😊

ChaosTeam
Hosszú történet és nem nagyon lehet beszélni róla...
az tök jó! és hogy lettél te admin az egyik oldalon? 😛

ChaosTeam
Úgy, hogy egy ideje már Admin vagyok az egyik oldalukon és egyik nap megkerestek, hogy lenne fordítói munka a számomra, érdekel-e. És én igent mondtam. Valószínûleg, ha lesz még játékuk, amit fordíttatni szeretnének, akkor engem bíznak majd meg vagy a másik fordítót.
wow 😊
és ezt hogy hosztad össze?