578
Ogame Starwars-os űrstratégia
-
Cat 02 #418 az a gáz h vasból túl sok van ^^ -
#417 ezt benézted :D
1 csatahajó legyalázza azt az 5 nehéz lézert... kuldd el a nyersiket a bolygorol, vagy költsd el gyorsan, hogy ne vigyen el semmit! -
Cat 02 #416 ezt írja ki -
#415 31 MILYEN hajót????? -
Cat 02 #414 31 hajót eléntéz 5 nehéz lézer ? :D -
#413 Lecsekkoltam az emlitett védelmet bolygóközi raksi szimulátorral, és azt monda, hogy 5 rakéta elég a teljes védelem szétcincálásához.
Ez sztem elég jól hangzik :D
Feltéve, hogy nincs antiballisztikus védelme, de azt majd jól kideritem a támadás előtt :D -
#412 Na mondjuk csatahajóm még nincs, max Cirkálóm. ?egnézem a csataszim-t.
A bolygóközi rakétákon gondolkozom, hogy megéri-e kifejleszteni, okoznak-e akkora sérülést? -
#411 50 csatahajó röhögve átviszi. Szerintem ennél még kevesebb is. Amúgy van erre valamilyen kalkulátor program ha jól rémlik. -
#410 Hali!
Egy ilyen védelmet milyen flottával lehet tökreb*szni? :)
Rakéta kilövő 10 Könnyű lézer 99
Nehéz lézer 21 Gauss ágyú 2
Ion ágyú 10 Kis Pajzs kupola 1 -
Cat 02 #409 ja néztem is és az a gáz h volt kb 50 olyan napenergiás cuccosom és azért nincs most "áram" :D -
#408 Baszki, ha megtámadnak minimum, hogy a flottád vagy a védelmed egészségi állapotán meglátszik (gy.k.: megfogyatkozik/eltűnik) :D:D:D -
Cat 02 #407 fák mégis -
Cat 02 #406 az a gáz h nem látom h ha megtámadnak :D
v hol kéne ? -
#405 ehh bárcsak ilyen játékosok lennének a közelemben :)
csak akkor tudsz minden támadást 100%-osan elkerulni, ha belépsz 37 percenként a játékba ;P
1, fleetsave (reptesd a cuccot)
2, védelem (nem a legjobb megoldás)
3, gyakori aktivitás
ha sok nyersi gyulemlik fel, arra lecsapnak. én 50k vihetö nyersi felett már rámarok mindenre :) -
#404 Tán megtámadtak párszor és vitték ami vihető? :)
Védelmed egyben van? -
Cat 02 #403 hali
5 napig nem néztem fel a játékba. Azt vártam h lesz 1 rakat nyersi, erre energia -1000 és alig van nyersanyag
ez most mi ? -
#402 Igen, énis most olvastam az ogame fórumán, hogy csesznek felrakni a javításokat...
Sux :( -
YMan #401 elsőkézből tudom hogy hónapok óta ki van javítva a sok hibás mondat de nem teszi fel a gameforge valamiért. -
#400 Áz! :) -
#399 Duplo lesz az :D:D:D:D
(nekem az a gyanúm, hogy egy magyarul éppencsak "beszélő" külhoni csinálta a magyarítást valszeg szótárprogram (vagy internet) segítségével, csak azt nem értem, hogy miért hagyják így, gondolom nem mi vagyunk az elsők akik ezt észreveszik és jelzik) -
#398 Na ezt magam is észre vettem, néha olyan mintha egy Dublo Lego dobozát olvasnám. -
#397 Szia!
Csak érdeklődnék, hogy Te fordítottad az Ogame-et? Vagy csak korrektori címed van? :)
Csak azért kérdem, mert ennyi hibás, értelmetlen, totál zagyva mondatot kevés helyen olvasni egy rakáson, gyakorlatilag ált. isk. 2 osztályos szintű mondatok vannak a játékban per pillanat, és nem értem, hogy kerülhetnek ezek ki ilyen formában?! -
#396 Halihó!
A galaxisomban az egyik bolygó tulajdonosának új bolygója lett, ez hogy lehet?
Eddig nem láttam, hogy lenne több betelepithető bolygó a galaxisban, neki mégis hogy lehet új bolygója?
Illetve nekem hogy lehet az a kérdés, mert van még "hely" a galaxisban, de ha ráju kattintok, nem hoz fel semmit?! -
#395 12-31 16:09:55 Flotta parancs Expedíció eredmény [2:389:16]
Egy hajóhad maradványaira találtunk. A szerelők elmentek a legjobb állapotban lévő hajókra, hogy ismét működésbe hozzák őket.
A következő hajók most elhagyják a flottát:
Könnyű Harcos 8
Bejegyzés a mechanikai tiszt naplójából: Hoztunk még néhány hajót, amivel könnyen elvihettünk volna még néhányat ezekből a szépségekből!
Aranyos :) -
Cat 02 #394 és az h van kiírvA ? "Betelepíthet bolygó" ?
mert olyan van h pl 14. és nincs mögé semmi írva -
#393 Amíg épül valamid addig nem mehetsz vakációra. -
#392 Vazze, hogy müxik ez a vakáció mód?
Bekattintottam, gondoltam majd kitudom kattintani ha már nem kell, erre közli, hogy min. 2 napig szeva.
MIEZA FASSÁG??? -
#391 Kattintgass a "Galaxis" vagy "Rendszer" nyilakon jobbra-balra, akkor másik galaxist/rendszert fogsz látni ahol nagy eséllyel van még kolonizálható bolygó. Arra viszont számíts, hogy az anyabolygó és a gyarmatok között szállítás ideje hatalmas lesz, több órás akár. Ez mondjuk csökkenthető a hajtóműtípusok fejlesztésével, de azok már eléggé durva anyafmennyiséget ígényelnek. -
Cat 02 #390 bolygót h lehet folgalni ( v alapítani)?
Kolónia hajó van, de a galaxisra kattolva nincs olyasmi h üres bolygó :S -
#389 Újabb kérdés:
A szövetségünket -látván a többi játékos szövetség-dizájnját- szépen megdizájnoltam html-ben. Jó is volt egy DARABIG, aztán egyszer csak úgy döntött, hogy többé nem értelmezi az oldal a html kódunkat.
Mondom ok, csakhogy másokét miért értelmezi??????
Tudtok ebben segiteni, nincs vmi infó vagy beállitás erre, hogy html tagokat értelmezzen a szövetség leirásánál az ogame? -
#388 Ez egy régi fordítási hiba, amit már ezerszer javítottam ugyan, de az istennek se kerül be az oldalra.
Ezt a mondatot úgy értelmezd, hogy 16 percen belül volt valami aktivitás a bolygón... Ami kb. annyit tesz, hogy 16 perce vagy támadták, vagy kémkedtek nála, vagy ő támadott valakit vagy kémkedett vagy csinált valamit :D -
#387 Arcok, ez mit jelent?
"A Kémed rendellenességet talált a bolygó légkörében, cselekvési javaslatot tesz 16 percen belül."
Mármint értem mit jelent, de én még sose kaptam semmiféle cselekvési javaslatot ezután.
Hmm? -
#386 Jahogy üzenetet kapok róla :DDDDD
Értemmár :D -
#385 Na mégsem okés.
Kifejlesztettem a kémkedést, legyártottam a kémholdat, a flottánál szépen el is küldtem az adott koordinátákra kémkedni.
1 perc múlva írta, hogy odaér.
Aztán nem történt semmi, a műholdam újra visszakerült a hajóim közé és még mindig nem látom az ellenséges bolygó/játékos részleteit.
Valaki segítene elmesélni, hogy is megy ez? :D -
#384 Sztorno, látom kémszondát is gyártani kell :D
-
#383 Sziasztok!
Kérdésem lenne:
hogy működik ez a kémkedés dolog?
Kifejlesztettem a Kémműhold technológiát, minden zsír, mégsem történik semmi ha a galaxisban rányomok a kémkedés ikonra.
Mit kell tennem?
Köszi előre is! -
YMan #382 miről koppintották ? -
#381 és az internetet ingyen használod, no meg a villanyszámla
#377:
guglizz rá a GalaxyTools nevu pluginra :) -
#380 Az nem bolygó hanem "Külső űr". 16-os koordinátára :) -
Kalinka #379 köszi