OGAME - MPOG

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#fejvakaras>Ízlés dolga. Egyébként meg semmi sem lehet tökéletes<#nemtudom>

iSS!

megnéztem a skin-t...., hát egész jó de szvsz ennél nagyobb baklövést nem lehet cisnálni hogy épületekhet total anihilationos képeket raknak be..., eheheh, én vissza alap skinre 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

cak egy krédés: ha ezt a skint berakom ugye nem elsz tõle német a game? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#taps>

iSS!

Szega87
<#falbav>

<#hehe>

iSS!

Szega87
sztem nem egy játékról beszéltünk <#szomoru1>

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Lehet hogy mi nem egy játékról beszélünk?<#eplus2>

iSS!

Szega87
jó legyen star wars , nekem nem jut eszembe róla <#bee1>

#14, #15<#nezze>

iSS!

Szega87
láttad már az emlitett hajok hogy néznek ki? mer kicsit se hasonlitanak ... <#shakehead>

<#ticking>Nos, van a játékban: könnyû és nehézvadász, cirkáló, csatahajó, romboló, halálcsillag, kém droid, bolygóra telepített pajzsgenerátor, többféle lézer- és ionágyú.
Gondolom ezeknek sincs semmi köze a starwars-hoz.<#beka3>

iSS!

Szega87
semmit , semmi köze hozzá <#nyes>

Minden a skineken múlik, hehe <#alien2>

iSS!

Szega87
EZ neked mióta star wars-os??? nekem nem tûnik annak ... <#lama>

még ismerkedek egyelõre de végülis nem oylan rossz
5ös metla banyam van 2es crystal és 2es deu izé meg 5ös solar plant de azt msot fejlesztem 6osra, hogy érdemes ezután fejlõdni?

Szerencsére semmi lényegessel nem tud többet a fizetõse<#papakacsint>

iSS!

látome bbe is belevitték a fizetõsdit..., asszem ezzel se sokat fogok játszani... :/ utálom az iylet hogy ingyenes , DE ez emg az csak akkor ha fizetsz, ehh...

Ne add fel!<#integet2>

iSS!

visszavonva, sikerütl beregizni thanatoss ként a 9es univerzumba

arról nem si beszélve hogy eddig vagy 5 nicket probáltam és szerinte mind1ik foglalt... 😞

akkor asszem kihagyom :/ nem találkoztam eddig még hazsnálhatóval ebbõla fajtából sajna 😞

YES!

iSS!

ez browser game ugye?

Starwars-os ûrstratégia (massive multiplayer):
OGAME
Minél több magyart ebbe a jó kis játékba!
Egy kép a játékból
Van benne halálcsillag is <#taps>
A dark side híveinek ajánlom a 9-es Univerzumot mert ott találkozhatnak a Sith Nagyúrral<#eplus2>

iSS!

← ElőzőOldal 12 / 12