OGAME - MPOG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha védekezni szeretnék csak mit építsek ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Placebó
Nem marad meg, a Bombázó csak nagyobb sebzést biztosít a földi egységekkel szemben mint a sima röpcsi...

Cirkálók nehézvadászok mind lövik és sebzik a védelmet...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Fura kérdés: ha az ellenfél csak sima repcsikkel támad és nincs közte bombázó, akkor a földi védelmem megmarad ?

Blasta
Hja.
Basznak feltenni a már hónapok óta kijavított magyar fordításokat, lusta népség

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"A Támadó elvesztett a teljes 16.000 egységek
A védõ elvesztette a teljes 310.000 egységek
Jelenlegi koordinátáid 2.400 Fém és 8.400 kristály
11 Rakéta kilövõ, 32 Könnyû lézer, 5 Nehéz lézer, 7 Ion ágyú, 1 Kis Pajzs kupola tud lenni javítva"

xD

Disno
hát ha elég gyakran, akkor hajókat és gyakj. rabolj, pusztítsd mások hajóit és takarítsd be öket. sokkal jobb bevételi forrás mint a bányák. és próbáld meg reptetni\költeni a nyersit!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

igazából gyakran tudok, de most mit építsek ? hajokat ?

Disno
nem akarlak elkeseríteni, de a két legrosszabb választás :D
ion - túl sok kristály költség
nehéz lézer - 4 kis lézer erösebb, de ua. árban van

söt, védelmet építeni is rossz választás, hacsak ritkán tudsz gépezni - de akkor borzalmas mennyiségu anyagot kell ráfordítani.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

most elkezdtem ion ágyut meg nehéz lézert gyártani :) hátha segít

Disno
fejleszd a páncélteched, add el, csinálj több kristálybányát... ne legyél ilyen elveszett lélek :D

az a gáz h vasból túl sok van ^^

Disno
ezt benézted :D

1 csatahajó legyalázza azt az 5 nehéz lézert... kuldd el a nyersiket a bolygorol, vagy költsd el gyorsan, hogy ne vigyen el semmit!

ezt írja ki

Blasta
31 MILYEN hajót?????

31 hajót eléntéz 5 nehéz lézer ? :D

Blasta
Lecsekkoltam az emlitett védelmet bolygóközi raksi szimulátorral, és azt monda, hogy 5 rakéta elég a teljes védelem szétcincálásához.
Ez sztem elég jól hangzik :D
Feltéve, hogy nincs antiballisztikus védelme, de azt majd jól kideritem a támadás elõtt :D

Blasta
Na mondjuk csatahajóm még nincs, max Cirkálóm. ?egnézem a csataszim-t.
A bolygóközi rakétákon gondolkozom, hogy megéri-e kifejleszteni, okoznak-e akkora sérülést?

Fenrir
50 csatahajó röhögve átviszi. Szerintem ennél még kevesebb is. Amúgy van erre valamilyen kalkulátor program ha jól rémlik.

A halál csupán a kezdet...

Blasta
Hali!

Egy ilyen védelmet milyen flottával lehet tökreb*szni? :)

Rakéta kilövõ 10 Könnyû lézer 99
Nehéz lézer 21 Gauss ágyú 2
Ion ágyú 10 Kis Pajzs kupola 1

ja néztem is és az a gáz h volt kb 50 olyan napenergiás cuccosom és azért nincs most "áram" :D

Blasta
Baszki, ha megtámadnak minimum, hogy a flottád vagy a védelmed egészségi állapotán meglátszik (gy.k.: megfogyatkozik/eltûnik) :D:D:D

fák mégis

az a gáz h nem látom h ha megtámadnak :D
v hol kéne ?

Disno
ehh bárcsak ilyen játékosok lennének a közelemben :)

csak akkor tudsz minden támadást 100%-osan elkerulni, ha belépsz 37 percenként a játékba ;P

1, fleetsave (reptesd a cuccot)
2, védelem (nem a legjobb megoldás)
3, gyakori aktivitás

ha sok nyersi gyulemlik fel, arra lecsapnak. én 50k vihetö nyersi felett már rámarok mindenre :)

Blasta
Tán megtámadtak párszor és vitték ami vihetõ? :)
Védelmed egyben van?

hali
5 napig nem néztem fel a játékba. Azt vártam h lesz 1 rakat nyersi, erre energia -1000 és alig van nyersanyag

ez most mi ?

Blasta
Igen, énis most olvastam az ogame fórumán, hogy csesznek felrakni a javításokat...
Sux :(

elsõkézbõl tudom hogy hónapok óta ki van javítva a sok hibás mondat de nem teszi fel a gameforge valamiért.
Placebó
Áz! :)

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Blasta
Duplo lesz az :D:D:D:D

(nekem az a gyanúm, hogy egy magyarul éppencsak "beszélõ" külhoni csinálta a magyarítást valszeg szótárprogram (vagy internet) segítségével, csak azt nem értem, hogy miért hagyják így, gondolom nem mi vagyunk az elsõk akik ezt észreveszik és jelzik)

Placebó
Na ezt magam is észre vettem, néha olyan mintha egy Dublo Lego dobozát olvasnám.

Blasta
Szia!

Csak érdeklõdnék, hogy Te fordítottad az Ogame-et? Vagy csak korrektori címed van? :)

Csak azért kérdem, mert ennyi hibás, értelmetlen, totál zagyva mondatot kevés helyen olvasni egy rakáson, gyakorlatilag ált. isk. 2 osztályos szintû mondatok vannak a játékban per pillanat, és nem értem, hogy kerülhetnek ezek ki ilyen formában?!

Blasta
Halihó!

A galaxisomban az egyik bolygó tulajdonosának új bolygója lett, ez hogy lehet?
Eddig nem láttam, hogy lenne több betelepithetõ bolygó a galaxisban, neki mégis hogy lehet új bolygója?
Illetve nekem hogy lehet az a kérdés, mert van még "hely" a galaxisban, de ha ráju kattintok, nem hoz fel semmit?!

Fenrir
12-31 16:09:55 Flotta parancs Expedíció eredmény <2:389:16>
Egy hajóhad maradványaira találtunk. A szerelõk elmentek a legjobb állapotban lévõ hajókra, hogy ismét mûködésbe hozzák õket.

A következõ hajók most elhagyják a flottát:
Könnyû Harcos 8

Bejegyzés a mechanikai tiszt naplójából: Hoztunk még néhány hajót, amivel könnyen elvihettünk volna még néhányat ezekbõl a szépségekbõl!

Aranyos :)

és az h van kiírvA ? "Betelepíthet bolygó" ?

mert olyan van h pl 14. és nincs mögé semmi írva

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fenrir
Amíg épül valamid addig nem mehetsz vakációra.

Blasta
Vazze, hogy müxik ez a vakáció mód?
Bekattintottam, gondoltam majd kitudom kattintani ha már nem kell, erre közli, hogy min. 2 napig szeva.
MIEZA FASSÁG???

Fenrir
Kattintgass a "Galaxis" vagy "Rendszer" nyilakon jobbra-balra, akkor másik galaxist/rendszert fogsz látni ahol nagy eséllyel van még kolonizálható bolygó. Arra viszont számíts, hogy az anyabolygó és a gyarmatok között szállítás ideje hatalmas lesz, több órás akár. Ez mondjuk csökkenthetõ a hajtómûtípusok fejlesztésével, de azok már eléggé durva anyafmennyiséget ígényelnek.

bolygót h lehet folgalni ( v alapítani)?
Kolónia hajó van, de a galaxisra kattolva nincs olyasmi h üres bolygó :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Blasta
Újabb kérdés:

A szövetségünket -látván a többi játékos szövetség-dizájnját- szépen megdizájnoltam html-ben. Jó is volt egy DARABIG, aztán egyszer csak úgy döntött, hogy többé nem értelmezi az oldal a html kódunkat.
Mondom ok, csakhogy másokét miért értelmezi??????

Tudtok ebben segiteni, nincs vmi infó vagy beállitás erre, hogy html tagokat értelmezzen a szövetség leirásánál az ogame?

ChaosTeam
Ez egy régi fordítási hiba, amit már ezerszer javítottam ugyan, de az istennek se kerül be az oldalra.

Ezt a mondatot úgy értelmezd, hogy 16 percen belül volt valami aktivitás a bolygón... Ami kb. annyit tesz, hogy 16 perce vagy támadták, vagy kémkedtek nála, vagy õ támadott valakit vagy kémkedett vagy csinált valamit :D
Blasta
Arcok, ez mit jelent?

"A Kémed rendellenességet talált a bolygó légkörében, cselekvési javaslatot tesz 16 percen belül."

Mármint értem mit jelent, de én még sose kaptam semmiféle cselekvési javaslatot ezután.
Hmm?

Blasta
Jahogy üzenetet kapok róla :DDDDD
Értemmár :D

Blasta
Na mégsem okés.
Kifejlesztettem a kémkedést, legyártottam a kémholdat, a flottánál szépen el is küldtem az adott koordinátákra kémkedni.
1 perc múlva írta, hogy odaér.
Aztán nem történt semmi, a mûholdam újra visszakerült a hajóim közé és még mindig nem látom az ellenséges bolygó/játékos részleteit.

Valaki segítene elmesélni, hogy is megy ez? :D

Blasta
Sztorno, látom kémszondát is gyártani kell :D

Blasta
Sziasztok!

Kérdésem lenne:
hogy mûködik ez a kémkedés dolog?
Kifejlesztettem a Kémmûhold technológiát, minden zsír, mégsem történik semmi ha a galaxisban rányomok a kémkedés ikonra.
Mit kell tennem?
Köszi elõre is!

mirõl koppintották ?
Disno
és az internetet ingyen használod, no meg a villanyszámla <#duma>

#377:

guglizz rá a GalaxyTools nevu pluginra :)

Fenrir
Az nem bolygó hanem "Külsõ ûr". 16-os koordinátára :)

köszi