578
Ogame Starwars-os űrstratégia
-
Igen épp most akartam írni, hogy elindult az Ogame.hu.
Ahogy sejtettem elég sok hibás rész van benne, de szerintem nem annyira zavaróak. Minden esetre próbálom javítani a hibákat, a gépelési hibákért meg elnézést kérek, de néha az is megesik.
Igyekszem javítani a hibákat, amilyen gyorsan csak tudom..
Addigis gyertek http://www.ogame.hu -
Gurat #297 VAN MAGYR!! gyertek játszani! ogame.hu!!! -
Nuki #296 Jézusom! Még szerencse hogy nem vagyok programozó, ebből rég nem értek semmit, hogy miért kell így túlbonyolítani...
Mivel ők valszeg az okosabb kollégák, biztos értik a dolgukat, én inkább nem is gondolkozom ezen :) -
Elsőként nem tudom az oldal készítőjének van-e írásos engedélye a GameForge-től a grafikai elemek felhasználására, másodszor elmondom még 1x, mert látom nem értetted meg, amit már párszor leírtam. Nekünk külön felületen, szavakat és mondatokat kell fordítani. Így marha mind1, hogy hol mi hogy van lefordítva, mert nem lehet "csak beilleszteni" , ahogy te azt elképzeled.
Nuke: ez egy jó kérdés, és nem csak ez, hanem az, hogy ha már szavanként, mondatonként kell,. akkor miért nem lehet sorba rakni őket, illetve miért kell 1-1 szót vagy mondatot kb 30x lefordítani, miért nem tudnak a német programozók egyetlen változatra hivatkozni, ha az a szó vagy mondat felmerül ismét... -
Gurat #294 ezek a dolgok már rég le vannak fordítva az ogame.atw.hu oldalon megtaláljátok!
csak be kell illeszteni :D -
Nuki #293 Igen tudjuk... de akkor majd nem csodálkozunk rajta ;)
Az miért nem lenne egyszerübb hogy bekezdéseket, vagy pl a Csatahajó, Lézer technológia, stb... szövegeit fordítsátok le? -
Márha lesz valaha magyar szerver... nem nagyon akarnak egyenlőre foglalkozni vele...
Előre elnézést kérek mindenkitől, ha majd valaha valami csodának köszönhetően mégis lesz magyar szerver, akkor biztos, hogy tele lesz fordítási hibákkal.. sajnos ez a fordító rendszer miatt van, ugyanis 1-1 szót, mondatot kellene lefordítanom úgy, hogy nem tudom hol szerepel vagy fog szerepelni az oldalon és 1-1 mondat akár 4-5 félét is jelenthet, attól függően milyen környezetben van. Ugyan ez van a szavakkal is, nem mind1 milyen környezetben van, mert mást jelenthet...
-
Gurat #291 Nem az .org szerveren, hanem ha lesz magyarnyelü akkor ott!
Most lett egy New number one csata amiben bant voltam:
http://board.ogame.org/thread.php?threadid=306892 -
lammaer #290 Hááát... ha logikusan szervezik a dolgot, akkor a 32 lehet a legutolsó :) -
Nuki #289 Újonnan induló szerverre lehetne? Melyik volt most a legutoljára induló? -
Gurat #288 Ha lesz magyr akkor én szeretnék szervezni egy szövit olyanokból akik már játszottak és van tapasztalatuk...
Egy kemény csapatot :D -
lammaer #287 Ejj... mondhattátok volna előbb is :P
De két account elég, én a 9esben és a 32esben tolom... -
Nuki #286 Wow, az ám a teljesítmény!! :D -
Gurat #285 ja és az ogame.org 21-ben 37-en vagyunk mind magyarok egy szövetségben :D
-
Gurat #284 Jónapot urak!
Én is nagyon várom, hogy legyen magyar ogame..
Az ogame.org uni 21-ben játszom és top 6. vagyok :)
szertnék a magyaroin játszani :)
Az lenne az igaz :) -
Nuki #283 értem, akkor nem :) -
Hosszú történet és nem nagyon lehet beszélni róla... -
Nuki #281 az tök jó! és hogy lettél te admin az egyik oldalon? [bocs ha túl kiváncsi vagyok]:P -
Úgy, hogy egy ideje már Admin vagyok az egyik oldalukon és egyik nap megkerestek, hogy lenne fordítói munka a számomra, érdekel-e. És én igent mondtam. Valószínűleg, ha lesz még játékuk, amit fordíttatni szeretnének, akkor engem bíznak majd meg vagy a másik fordítót. -
Nuki #279 wow :)
és ezt hogy hosztad össze? -
igen, meg másik játékuknál Fórum Admin vagyok (BF)... -
Nuki #277 ezek szerint te benne vagy a fordító csapatban? :) -
Az OGame már le van fordítva magyarra ( bár lesz benne elég sok fordítási hiba, ami a fordító felület és a fordítás menete miatt van...) és az ogame.hu domain is már megvan ezer éve. Már csak arra kell várni, hogy mikor indítják el az oldalt magyarul is. Sajnos egyenlőre nem túl sok "érdeklődést" láttam tőlük, gyakorlatilag a kérdésemre, hogy mikor fog indulni 2 féle válasz érkezett: "Fogalmam sincs mikor indul majd" és " nem tudom mikor, de nem most, az biztos" ...
Inkább az új oldalaikat akarják beindítani magyarul is (pl: Gladiatus és Darkpirater ) és majd csak utána, valamikor amikor épp úgy érzik, akkor indítják majd el talán az ogame.hu -t ... ha elindítják egyáltalán.
Amúgy azért nem válaszoltak, mert 1, lehet rossz helyre írtál 2, mert van jelenlegi "fordító csapat" akik magyarra fordítják a fordítandó játékokat. -
lokijeee #275 Jó nagy buli lahetett -
lokijeee #274 Hü.3:65:10 Rohanjon mindenki.1,5 milla metal 300.000 crystal lebeg az ürben. -
lokijeee #273 Hát akkor nem én vagyok az embered 

Még flottám sem nincs mert szétkapták.
Sőt még magyar sem vagyok.
-
Igazándiból ez még hetekre vagyunk töle hogy visszavágjunk és egyre csak kémkedik utánunk ezért probáltuk meg felvenni a kapcsolatot valami erős magyar játékossal hogy kicsit terelje el a figyelmét:) pár hétre
-
lokijeee #271 Huha.129-es rangú enemy.Az az Insomnia ALLIANCEba van benne az meg a 2-ik.Nagy fába vágtátok a fejszétek.Osszátok jól meg 

Mi a ti ALLIANCEtoknak a neve?Ha szabad megtudnom. -
lokijeee #270 Ah de jó is volna nyaralni eggyet. -
jelenleg 1100. Én most nekiálltam a tömegtermelésnek most lebegett ki a 15. csatahajó a gyártósorról. de ez töredéke a hajdani flottámnak. De ha megint lesz big flottám, számíthatsz rám, kifingatom őket egy kicsit a szövetségesemmel. Most viszont a jelenlegi fő gonosz 129-es rangú enemyt kell kicsit megszórnom és ez legalább 2 hétre leköti az erőmet meg a nyersanyagforrásaimat. Ha akkor sikerül felülkerekedni küldöm hozzád is a fiukat :) -
Nuki #268 kösz, szerintem nyaralj te is egyet :P -
lokijeee #267 800 CSATAHAJO!!!! 

Boccs de most küldem el öket portyázni(vicc).
Alig tudok 8-at összeszedni.KB 2100-ik vagyok ugyogy van még mit gyúrnom.Rámszált 3 1500 rangú köcsög
és ki akarnak filézni.Jelenleg is támadnak a K....annyukat.
Különben te hanyadik vagy NEGWAR? -
lokijeee #266 Akkor élvezd a szabit Nuke!!!! -
Hi látom azért sok magyar játszik ogamet. Mi 2-ten vagyunk szövetségesek. Egész eddig meg is voltunk, nálunk erősebb bolygót is meg tudtunk támadni. De most kiszúrt magának egy 120 rangú egyén és kicsinálta az űber flottánkat.
Lehet hülyeséget kérek, de egy esetlegesen unatkozó magyar, akinek van fölösben 800 csatahajója, meglátogathatná hogy egyszer és mindenkorra elmenjen a kedve a magyarok vérének szívásától! :)
Ha van ilyen egyén ereszen rám egy privit és küldöm a koordinátákat, a későbbiekben nem leszünk hálátlanok a szövetségesünkkel.
-
Nuki #264 nem. de most szabin lenni jó. :D -
lokijeee #263 Ja,Ja!!Ismerem ezt az érzést,én is igy vagyok.Nekem is lerohanták az összes bolygómat sőt 2-3 majom megtalálta föbolygómat és azok napi alkalmatossággal "meglátogatnak".És egyszerüen nem vagyok képes megvédeni magamat a rohadékoktól 
Bármit csinálok szétkapnak, mint afgán paraszt a kiskecskét.Az ALLIANCE tagok meg nem segitenek.Pedig már kértem öket.
Te benne vagy már valamelyik ALLIANCE ba? -
Nuki #262 szia, én most szabin vagyok :)
lerohanták az összes bolygómat, és kifosztottak úgyhogy most pihenek, hátha elfelejtenek :P -
lokijeee #261 Üdv Nuke és DEESNO.Itt vagytok még? -
Nuki #260 hol lehet erre jelentkezni amúgy? :) -
Nuki #259 énis szivesen jelentkeztem volna... :P