OGAME - MPOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mire való a terraformálás?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
tudtad h 8 kolóniát lehet csinálni max ?
ha sokat tudod nézni az ogame-et akkor METAL CRYSTAL SOLAR -> ezeket uppold mind a nyolcon, és legyen minden planétádon legalább 10 large cargo, ha van 250e nyersanyag, akkor mehet a föplanétára, vagy ahol éppen építesz
ja nekem a föplanétán volt 150 large cargo h éjszakára repuljön a nyersanyag, így nem támadnak be
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Metal Mine (level 14)
Crystal Mine (level 14)
Deuterium Synthesizer (level 13)
Solar Plant (level 14),Fusion Reactor (level 6),Robotics Factory (level 5),Shipyard (level 7),Research Lab (level 7),Missile Silo (level 1)
Research:
Espionage Technology (level 3),Computer Technology (level 4),Weapons Technology (level 4),Shielding Technology (level 5),Armour Technology (level 3),Energy Technology (level 5),Hyperspace Technology (level 3),
Combustion Drive (level 6),Impulse Drive (level 4),Laser Technology (level 6),Ion Technology (level 4)
+1 kolónia meg a védelem de erröl nem adnák információt<#hawaii>#hawaii>
Majd szövetkezünk mi 2en és lenyomjuk õket.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#bdead>#bdead>
sztem jobb egy már elindult uniban kezdeni, nézelödj sokat a fórumon és tanulj, vannak kulönbözö guideok, és itt is kérdezhetsz tölem amit akarsz.
ez türelemjáték is egyben 😄
Szerinted DEESNO haggyam abba a játékot?<#hamm>#hamm>
Különben én is úgy játszok,h ki sem kapcsolom az ogame-et.<#email>#email>
Van értelme játszanom?
Kiváncsi vagyok a véleményedre.
amúgy már nem tudom hogy ki mutatta meg... de 2005 október óta tolom asszem, uni8-ban, de voltam 9, 13, 16ban is 😄
lokijeee:
az a baj h akkor kell indulni amikor a többiek is, mert sokat kell akkor farmolni h utolérd a többieket
és az h szinte minden nap benn vagy, kevés 😄 én amikor aktívan játszottam óránként néztem
és még szinte sehol nem tartok :-(
Ki, melyik 'univerzumban' lelhetõ fel? 😄
aztán kifejlesztem a teknológiákat ami a legtöbb cucchoz kell
aztán flotta... egy-két hold, ilyesmi 😄
de kérdezz azért nyugodtan!
elég az a védelem szerintem bár ha nem nézel be sokszor akkor érdemes még építeni...
kolóniádat ki tudod törölni, Overview-ben kiválasztod a kolóniát, rákattintasz a bal felsö sarokban a névre, ott lehet nevet váltani\törölni
Hogy lehet a kicsi kolóniákat nagyobbra cserélni?
A védelem a kisbolygókon most 3 rocket launcher és 5 lézer.
Mi az a fleet és resource save?
Þór vígi þessi rúnar
robotic factory 2 után tudsz építeni shipyardot, azt vidd fel 2-esig, és építs 1-5 lézert, nekem csak 1 lézer szokott lenni, meg szállítóhajó, amivel el tudom vinni a nyersanyagokat ha megtámadnak
a föbolygódról át tudsz kuldeni nyersanyagokat a kolóniádra így gyorsan fel tudod építeni
Þór vígi þessi rúnar
egy kolonizált bolygóm van, ami 48 mezõs asszem. Azt hogy lehet nagyobbra cserélni? A jelenlegi fö bolygómon 13 fém, 12 kristály és 9 deutérium bánya van. Akkor rátolok még.
Nem tudom mi az a fleetsave és resource save.
Þór vígi þessi rúnar
elöször toljad felfele szépen a bányákat, deut csak annyi legyen h legyen uzemanyagra, meg az alap fejlesztésekre, ha van már kolonizáló hajód, akkor nyugis.
minél elöbb szerezz 6-7 kolóniát, és ne dobd el öket, max ha 50 mezö alattiak, késöbbiekben majd minimum 200 mezös bolygók kellenek a hely miatt.
elöször mindenképpen a fém és kristály bányákat told, (fém kb 2-3 szinttel nagyobb legyen mint a kristály, de ezt majd látod) a deutnak nem kell 6-7 esnél nagyobb lennie.
Egy jó taktika az h 20 fém, 18 kristály, 13 deut bánya van a bolygóidon, ez elég szép bevételt jelent. fejleszteni egy jó darabig csak a föbolygódon érdemes, amíg meg nem szerzed az Intergalactic Research Technologyt, mert ekkor összekapcsolódnak (IRT szint+1 fejlesztö labor), és egyszerre amúgy is csak egy dolgot tudsz fejleszteni, mégha két kulönbözö bolygón is van fejlesztö labor.
én azt mondom h az elején a kolóniádon csak a bányákat told fel, és egyenként cseréld le öket legalább 200 mezösökre, akkor jó amikor már 4-5 kolonizáló hajót tudsz építeni (totál bevételböl, nem egy-egy bolygón)
fleetsave, resource save ezeket tudod ugye? recyclerrel debris fieldbe mented a flottád meg a resource-t amíg alszol, így nem támadhatnak (max ha phalanxol valaki, ebbe most nem megyek bele)
remélem segített ^^ kérdezz me´g nyugodtan
amúgy hol játszol ?
Eddig van egy fõ bázisom minimális védelemmel (1 hete játszom).
Az elsõ kolonizált bolygó az elsõ a rendszerben, azon kristályt akarok termelni, a második pedig a legszélén lesz (15) és ott deutériumra akarok gyúrni.
Szerintetek jó-e ez igy, vagy ott a kolonizált bolygókon is épitsek és fejlesztgessek?
Þór vígi þessi rúnar
Magyar Ogame Portál
de addig is látogassatok el ide
nem a legjobb lap de legalább vmi
Resources on C PRIME ❤️:424:9>3:424:9> at 12-31 11:38:34
Metal: 187501 Crystal: 88382
Deuterium: 42376 Energy: 2043
Fleets
Small Cargo Ship 10 Large Cargo Ship 3
Light Fighter 1 Heavy Fighter 2
Cruiser 9 Recycler 2
Espionage Probe 8 Solar Satellite 35
Defence
Missile Launcher 83 Small Laser 170
Heavy Laser 35 Ion Cannon 35
Small Shield Dome 1 Large Shield Dome 1
Buildings
Metal Mine 16 Crystal Mine 13
Deuterium Synthesizer 8 Solar Plant 14
Fusion Plant 3 Robotic Factory 8
Shipyard 7 Metal Storage 3
Crystal Storage 2 Deuterium Tank 1
Research Lab 7 Rocket Silo 2
Research
Espionage Technology 4 Computer Technology 6
Weapon Technology 4 Shielding Technology 6
Armour Technology 3 Energy Technology 5
Hyperspace Technology 3 Combustion Engine 6
Impulse Engine 4 Hyperspace Engine 3
Laser Technology 6 Ion Technology 4
Chance of counterespionage:37%
Deesno.. annyi kérésem lenne ha még van néhány fontos szabály amit illik tudni azt ird le nekem okes. (sajnos az angolom igen gyenge ezert kérlek meg rá)
elõre is thx.
hivatalos fórumra a diplomácia részlegbe kell csinálni egy topicot h melyik két klánról van szó, és 12 óra múlva kezdödhet a bash-elés
Tudja valaki , hogy ki az a Rooks aki belépet legutóbb a klánunkba? õ is magyar?
Illetve klánon belul milyen lehetõségek vannak egymás támogatására ill. megvédésére , ha egyáltalán vannak ilyen lehetõségek?
tehát lényeg , hogy gyakorlatilag akar hónapokon keresztul is támadhatom nap mint nap , csak arra figyeljek oda hogy 24 óránként maximum 3-szor támadhatom be.
3 támadás állhat 3 hullámból = fél órán belül történik a 3 hullám (pl 3 részre szeded a flottád és 1 perces eltéréssel küldöd öket)
ha háború van, vagy ha inzultált, ezt reportoltad, és egy GO ellenörizte, akkor akárhányszor.
Azt akarom megkérdezni, hogy az nem szabályellenes igaz ha egy mókust naponta akar 3X-4X is letámadok es ezt nap mint nap kivitelezem?
/ugyanis egyik multkori tamadómat sikerult legyurnöm és most addig akarom zaklatni amig fel nem adja a jatekot/
Resources on C PRIME ❤️:424:9>3:424:9> at 12-29 09:06:05
Metal: 165358 Crystal: 65553
Deuterium: 33822 Energy: 2043
Fleets
Small Cargo Ship 10 Large Cargo Ship 3
Light Fighter 1 Heavy Fighter 2
Cruiser 9 Recycler 2
Espionage Probe 8 Solar Satellite 35
Defence
Missile Launcher 83 Small Laser 170
Heavy Laser 35 Ion Cannon 25
Small Shield Dome 1 Large Shield Dome 1
Buildings
Metal Mine 16 Crystal Mine 13
Deuterium Synthesizer 8 Solar Plant 14
Fusion Plant 3 Robotic Factory 8
Shipyard 7 Metal Storage 3
Crystal Storage 2 Deuterium Tank 1
Research Lab 7 Rocket Silo 2
Chance of counterespionage:10%
esetleges Ogame.hu ról nem tud valaki valamit készül -e?...van már cseh,holland ,Szlovák......stb....