OGAME - MPOG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bolygón zajlott csatához egy lol kép<#nyes>

iSS!

A következõ bolygóm. Vajon melyik lehet?

iSS!

én mind a kettõben gamelek persze a 9-esben Amergin Federációjában vagyok!
4:235:10 az anyabolygóm
akkor rendben én is vagyok egy Federációban de lehet másikba ugrok.még várom hátha valaki meginvitál valami jobb fedbe.
a 8-as ban 4:360:5 az anya bolygóm!
Követketõ bolygóm a Yavin 4. Igy néz ki:

iSS!

A 9-esben vagyok ahogy a szövetség is. Mindenki magyar..egyelõre.
If you only knew the power of the dark side!<#gonosz2>
Join me, and I will comlete your training!<#vigyor1>

iSS!

Disno
hali!

nekem van egy klánom (vegyes nemzetiségü) a 8-as univerzumban, de nem hiszem hogy egyelöre valamelyikünket is véletlen megtámadnál, ti. én vagyok a legjobb, ~380 ponttal 😄

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

firstman
most akkor 8-as vagy 9-esben van a klán ??
én a 9-esben 2:179:12 vok

<#mf2>
Csak a tisztázás végett Amergin= Palpatine a 9-es univerzumban<#vigyor1>

iSS!

az ikyen debris nagyon szupi! ugye palpi csak jó ha van 4-6 újrahasznosító !! 😊
heloo mindenkinek 😊

A 8 as és 9 es galaxisban törtetek aki nem akarja hogy véletlenül megtámadjam az irja meg pntos helyét.JA PAlpi bátyátokra hallgasatok mindig okosat beszél,de ha valami nem tiszta kérdezzetek bátran válaszolok amire kiváncsi vagytok!

Jó vadászatot mindenkinek!

u.i:: Palpi huzz bele mert 14470 ponton állok a 8 as ba még elhúzok végén 😊
Azt hogy valamilyen flotta (nem tudni kié és mikbõl áll) 37 perc múlva érkezik a bolygóra.

iSS!

firstman
Hello !

a néhány játékos neve mögöt van idõ feltüntetve pl 37min vagy 57min.
Ez mit jelent ?

okés vágom 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A 3:299:5-nél 1 millió metálos+ 500 ezer kristályos debris field van!!<#guluszem1>
Jó kis pogó lehetett ott<#eplus2>. Folyamatosan hordják elfele már én is harvestoltam 20-20 ezer cuccost 2 harvesterrel, de gyártok mégtöbbet és küldöm oda hátha marad még.

iSS!

Nem volt sok: kb 180e metal, 100e crystal meg 50e deutérium.
Amit tudtam behasználtam azonnal építésre a többit meg elvittem onnan. A termelést lekapcsoltam nullára<#hehe> El is vitt 7 metált meg 3 kristályt...
A 874.000 veszteség az annyit tesz, hogy minden védelem megsemmisült (ennyi a védelembe épített anyag mennyisége), csakhogy mint már mondottam a 70%-a a földi védelemnek "újáépíthetõ", értsd: csata után azonnal ottvan és újra használható.
Mint látod 60 Missile, 80 S.Laser 20 H.Laser 6 Gauss 10 Ion.C 1 S.Dome 1 LS.Dome volt és a report legvégén írja mi az ami újáépíthetõ (could be repaired). A kettõ különbsége az a védelem ami elveszett.
Number 12 60 80 20 6 10 1 1

iSS!

jézus 😄 menyi nyersanyagod volt hogy igy leorhantak? 😄
amugy ez a "The defender has lost a total of 874000 Units." pontosan mit jelent? honnan vesztesz egységeket vagy hogy vna ez?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ma reggel megtámadott 138 battlaship<#wow1><#csodalk><#wilting><#help><#bdead><#violent>
Szerencsére még idõben észrevettem így volt idõm elvinni a cuccot a fõbolygómról<#hehe> A battle report:

Attacker kaka (3:300:8)
Weapons: 90% Shields: 80% Hull Plating: 80% Type B.Ship
Number 138
Weaponry: 1900
Shields 360
Hull 10800

Defender Palpatine (3:316:4)
Weapons: 80% Shields: 70% Hull Plating: 90% Type Sol. Sat Miss. S.Laser H.Laser Gauss Ion.C S.Dome LS.Dome
Number 12 60 80 20 6 10 1 1
Weaponry: 1.8 144 180 450 1980 270 1.8 1.8
Shields 1.7 34 42.5 170 340 850 3400 17000
Hull 380 380 380 1520 6650 1520 3800 19000

The attacker has won the battle!
He captures
7 Metal, 3 Crystal and 0 Deuterium

The attacker has lost a total of 0 Units.
The defender has lost a total of 874000 Units.
At these space coordinates now float 0 Metal and 7200 Crystal.
41 Missile Launcher, 56 Small Laser, 15 Heavy Laser, 2 Ion Cannon, 4 Gauss Cannon, 0 Small Shield Dome, 1 Large Shield Dome could be repaired.

iSS!

A következõ bolygóm a Naboo. Messzirõl így mutat<#lookaround>

iSS!

3 életkép a következõ bolygómról a Tatooine-ról:

iSS!

lehet
kémrobotokkal
ha valahova küldesz ahjót elöbb megkérdi mit cisnáljon, értelem szerûen attackingot választasz és ha nicns védelem akkro elnyulja nyersanyagot...., de szvsz érdemesebb elötte felderiteni hogy vane védelem és csak utána lecsapni only cargoval ha nincs
hát smallcargo szvsz akkor is elpusztulhat ha nem erõs de egyáltalán van...

utolag is szivesen 😉

firstman
Hali !

Megint én és egy-két kérdés:

Lehet e sima small cargo-val nyersanyagot rabolni ?
Honnan tudom, hogy egy bolygónak van-e védelme és milyen erõs ?
Ha csak igy simán egy 2-4 hete nemlátogatott bolygohoz küldöm a hajomat az automatice megtámadja és felpakolja a nyersanyagot ?
Ha erõs a védelme akkor el is pusztulhat a hajó ?

egyelöre ennyi
elõre is köszi

firstman

És még 1:

iSS!

Harmadik kolóniámról a Hoth jégbolygóról 1 kép<#smile>

iSS!

firstman
Köszi

Overview-nál irja a bólygód képed alatt igy:
Diameter 12800 km ( 73 / 163 fields )
nah a 7
a meglévõ a 163 a max ergo nekem itt van még 90 helyem...

firstman
Hello !

Most kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem. Hol lehet megnézni, hogy mennyi helyem van még épületek számára?

Lehet több droidot is indítani: egyrészt a flotta menüben annyit idíthatsz amennyid csak van, másrészt ha a galaxy menüben használod akkor úgy tudod átállítani, hogy OPTIONS->GENERAL SETTINGS->NUMBER OF ESPIONAGE PROBES itt átírod a számot. Persze így mindenhova annyit küld mint amennyit ide beírsz.

iSS!

Minden épület 1 helyet elfoglal. Valaminek a következõ szintje +1 helyet foglal. Tehát pl. egy 3-as metal mine elfoglal 3 helyet.
A defenzív épületek (defense menüpont alatt találod õket) NEM foglalnak el helyet. Ez mondjuk hülyén hangzik de így van.<#bohoc>

iSS!

Hola Amergin!

Lenne megint pát kérdésem.

1.) Jó lenne ha meg tudnad mondni pontosan milyen épuletek illetve épitmények foglalják a fieldeket a bolygomon.
2.) Kémdroidokat csak egyesével lehet inditani a galaxis menûponton belul vagy pedig el lehet inditani egyszerre több kémdroidot is valamilyen más modszerrel?

Üdv: Sirdares
Második bolygómról, Kamino-ról egykép:

iSS!

Egy kép a fõbolygómról elõtérben az ûrhajómmal<#circling>

iSS!

okés 😊 kár hogy mgé csak egy db small cargom van 😄

iSS!

Nem, azt a kék<#gonosz2> szín jelzi.

iSS!

izé, az i nem a szabatságosokat jelenti?

iSS!

Hopp, mégsem írtam le a pontszámítást.<#vigyor5> De majd most!
Eccerû: minden meglévõ vagy felhasznált 1000 bármilyen fajta nyersanyag 1 pontot ér. Kivételt képez az a deutérium amit a flottáid elhasználnak menet közben.

iSS!

Ha nem lehet több 8 kolóniánál de lehetne foglalni akkor mi lenne a cél?<#hehe>
Az a cél hogy te neked legyen a legnagyobb pontszámod azaz te legyél az isten<#worship>
A pont számítását pedig az alábbiakban már leírtam.
A bolygót nagyon szépen meg lehet védeni defenzív épületekkel. Flottát csak akkor csinálj ha támadni akarsz.
Támadj! Van egy CSOMÓ!! inaktív játékos(i betû jelzi õket). Ezek ugye nem játszanak de a nyersanyaguk meg csak termelõdik, termelõdik...
Derítsd fel és ha nincs védelem a bolygón küldj attackolni egy pár szállítóhajót<#eplus2> Ha nem te nyúlod le akkor lenyúlja más. Ennyi.

iSS!

a 8 as max számot vágtam de foglalnise lehet, izé, érdekes, és akkor mia cél? minnél több nyersanyagot gyüjts? ehh 😄

Disno
a bolygómat meg lehet védeni defenzív épületek kombinációjával effektíven vagy érdemes befektetni különféle csatahajókba?
békés "uralkodó" vagyok, nem hiszem h támadni fogok másokat :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

<#vigyor5>Nem hehet foglalni bolygót csak a nyersanyagot lehet lenyúlni mikor megtámadsz másokat. Új bolygód csak kolonizálással lehet. Az alap bolygódon kívül max 8 kolóniád lehet.

iSS!

Disno
thx!
jön a megszokott kalkulálás <#email>

jah foglalni nem is lehet bolygot? heh 😄

<#wilting>Mit akarsz megvédeni az új kolóniádon?
Szerintem nem valószinû, hogy bárkinek kelljen az a pár egységnyi nyersanyag ami azon lehet...<#miaz>

iSS!

11-24 11:56:58 Fleet Command Espionage Report from Area 51 Department 4 <5:304:4>

Resources on Area 51 Department 4 <5:304:4> at 11-24 11:56:58
Metal: 379 Crystal: 1485
Deuterium: 2309 Energy: 701
Fleets
Small Cargo Ship 1 Light Fighter 2
Solar Satellite 2
Chance of counterespionage:1%

11-24 11:54:07 Fleet Command Espionage Report from JLS I <4:304:6>

Resources on JLS I <4:304:6> at 11-24 11:54:07
Metal: 19771 Crystal: 18082
Deuterium: 6997 Energy: 1718
Chance of counterespionage:7%

jah és érdemes átküldeni hajókat védelemnek vagy ilyesmi?

nah elsõ colonyámon 286 field lett, remélem az azért elég valamire, amugy ugyan ugy kell elkezdeni fejelsztgenti mint az anyabolygót nem?

sorry a dupláért 😞

jah, meg fusiuon-t is nem? bár ált nálam 0%on megy mert nem szorulok épp rá de ha hirtelen kell energy akkor be lehet izzitani azt is 😊