578
Ogame Starwars-os űrstratégia
-
#218 haverom haverja fordította :D
amúgy már nem tudom hogy ki mutatta meg... de 2005 október óta tolom asszem, uni8-ban, de voltam 9, 13, 16ban is :D
lokijeee:
az a baj h akkor kell indulni amikor a többiek is, mert sokat kell akkor farmolni h utolérd a többieket
és az h szinte minden nap benn vagy, kevés :D én amikor aktívan játszottam óránként néztem -
lokijeee #217 -
lokijeee #216 én 2 hónapja játszok az uni29 ben szinte minden nap
és még szinte sehol nem tartok :-(
-
Nuki #215 jesszusom, ti honnan szereztek tudomást ilyenekről? :D "kezdetek óta..." -
#214 most fejeztem be, uni1.se -n játszottam október (kezdetek) óta, #40 helyen voltam :D -
Nuki #213 nekem csak tegnap ajánlották a játékot, és azóta játszom, és még csak az elején tartok, de már nagyon bejövős ^^
Ki, melyik 'univerzumban' lelhető fel? :D -
Amergin #212 off
off1 -
#211 én most úgy tolom h minden kolóniámon metal 26 kristály 23 deut 14 solar 26 van
aztán kifejlesztem a teknológiákat ami a legtöbb cucchoz kell
aztán flotta... egy-két hold, ilyesmi :D -
#210 Sziasztok, engem is sikeresen elcsábított a játék. Mi a jobb? Ha előbb min. 15-ös szintre feljlesztem fel a nyersanyag kitermelést, hogy utána mehessen a kutatás meg a többi, vagy a bányákkal egyidőben fejlesszem a többi épületet? -
neB #209 megkérdezhetnem hogyan photoszzatok le igy a bolygotokat? -
#208 huhu ha tudsz angolul akkor a hivatalos fórumon van pár guide, ha nem akkor olvass vissza ^^ elsö oldal környékén vannak tanácsok asszem
de kérdezz azért nyugodtan!
elég az a védelem szerintem bár ha nem nézel be sokszor akkor érdemes még építeni...
kolóniádat ki tudod törölni, Overview-ben kiválasztod a kolóniát, rákattintasz a bal felsö sarokban a névre, ott lehet nevet váltani\törölni -
#207 Nos. Most kolonizáltam megint, így már 3 kolónia van a föbolygón kivül.
Hogy lehet a kicsi kolóniákat nagyobbra cserélni?
A védelem a kisbolygókon most 3 rocket launcher és 5 lézer.
Mi az a fleet és resource save? -
#206 48 mezös nem vmi jó, legalább 200 mezös a jó, de az elején építsd be a kisebbeket, majd késöbb egyesével lecserélheted öket
robotic factory 2 után tudsz építeni shipyardot, azt vidd fel 2-esig, és építs 1-5 lézert, nekem csak 1 lézer szokott lenni, meg szállítóhajó, amivel el tudom vinni a nyersanyagokat ha megtámadnak
a föbolygódról át tudsz kuldeni nyersanyagokat a kolóniádra így gyorsan fel tudod építeni -
#205 Megtámadta valaki 2 fighterrel a n00b kolónimat. Mivel tudom megvédeni magam az ilyen kis betámadások ellen? -
#204 Nos, az 14es univerzumban vagyok.
egy kolonizált bolygóm van, ami 48 mezős asszem. Azt hogy lehet nagyobbra cserélni? A jelenlegi fö bolygómon 13 fém, 12 kristály és 9 deutérium bánya van. Akkor rátolok még.
Nem tudom mi az a fleetsave és resource save. -
#203 nno.
elöször toljad felfele szépen a bányákat, deut csak annyi legyen h legyen uzemanyagra, meg az alap fejlesztésekre, ha van már kolonizáló hajód, akkor nyugis.
minél elöbb szerezz 6-7 kolóniát, és ne dobd el öket, max ha 50 mezö alattiak, késöbbiekben majd minimum 200 mezös bolygók kellenek a hely miatt.
elöször mindenképpen a fém és kristály bányákat told, (fém kb 2-3 szinttel nagyobb legyen mint a kristály, de ezt majd látod) a deutnak nem kell 6-7 esnél nagyobb lennie.
Egy jó taktika az h 20 fém, 18 kristály, 13 deut bánya van a bolygóidon, ez elég szép bevételt jelent. fejleszteni egy jó darabig csak a föbolygódon érdemes, amíg meg nem szerzed az Intergalactic Research Technologyt, mert ekkor összekapcsolódnak (IRT szint+1 fejlesztö labor), és egyszerre amúgy is csak egy dolgot tudsz fejleszteni, mégha két kulönbözö bolygón is van fejlesztö labor.
én azt mondom h az elején a kolóniádon csak a bányákat told fel, és egyenként cseréld le öket legalább 200 mezösökre, akkor jó amikor már 4-5 kolonizáló hajót tudsz építeni (totál bevételböl, nem egy-egy bolygón)
fleetsave, resource save ezeket tudod ugye? recyclerrel debris fieldbe mented a flottád meg a resource-t amíg alszol, így nem támadhatnak (max ha phalanxol valaki, ebbe most nem megyek bele)
remélem segített ^^ kérdezz me´g nyugodtan
amúgy hol játszol ? -
#202 Most indul a második colony ship-em.
Eddig van egy fő bázisom minimális védelemmel (1 hete játszom).
Az első kolonizált bolygó az első a rendszerben, azon kristályt akarok termelni, a második pedig a legszélén lesz (15) és ott deutériumra akarok gyúrni.
Szerintetek jó-e ez igy, vagy ott a kolonizált bolygókon is épitsek és fejlesztgessek? -
#201 jöhetnek -
#200 Tolja valaki?
Lenne pár kérdésem... -
panzer44 #199 http://ogame.de aki akar jöjjön 47-es uniba pl: _LR_ magyar klánba -
komonyi #198 azota elköltöztünk ittvan az uj lap
Magyar Ogame Portál -
komonyi #197 készül egy oldal magyarul de egyenlőre csakleiások lesznek rajta de ha megtudjuk csinálni lesz rendesen jácchato magyar ogame is
de addig is látogassatok el ide
nem a legjobb lap de legalább vmi -
Sirdares #196 12-31 11:38:34 Fleet Command Espionage Report from C PRIME [3:424:9]
Resources on C PRIME [3:424:9] at 12-31 11:38:34
Metal: 187501 Crystal: 88382
Deuterium: 42376 Energy: 2043
Fleets
Small Cargo Ship 10 Large Cargo Ship 3
Light Fighter 1 Heavy Fighter 2
Cruiser 9 Recycler 2
Espionage Probe 8 Solar Satellite 35
Defence
Missile Launcher 83 Small Laser 170
Heavy Laser 35 Ion Cannon 35
Small Shield Dome 1 Large Shield Dome 1
Buildings
Metal Mine 16 Crystal Mine 13
Deuterium Synthesizer 8 Solar Plant 14
Fusion Plant 3 Robotic Factory 8
Shipyard 7 Metal Storage 3
Crystal Storage 2 Deuterium Tank 1
Research Lab 7 Rocket Silo 2
Research
Espionage Technology 4 Computer Technology 6
Weapon Technology 4 Shielding Technology 6
Armour Technology 3 Energy Technology 5
Hyperspace Technology 3 Combustion Engine 6
Impulse Engine 4 Hyperspace Engine 3
Laser Technology 6 Ion Technology 4
Chance of counterespionage:37%
-
Sirdares #195 Hát a klánalapító sajna elhagyta a jatekot tudomásom szerint de ha minden igaz akkor Fallen vette át a szerepkörét.
Deesno.. annyi kérésem lenne ha még van néhány fontos szabály amit illik tudni azt ird le nekem okes. (sajnos az angolom igen gyenge ezert kérlek meg rá)
előre is thx. -
#194 hja, a klánalapítóhoz lenne egy kérésem, kaphatnék egy rankot amivel láthatom hogy kik vannak online, member listet meg circular mailt küldhessek ;) -
#193 nem tudom pontosan, szerintem rájuk is érvényes, de hülyeség lenne napi 3x többször megtámadni, hagyni kell termelni hogy vinni is lehessen :-) -
#192 kb. :-)
hivatalos fórumra a diplomácia részlegbe kell csinálni egy topicot h melyik két klánról van szó, és 12 óra múlva kezdödhet a bash-elés -
Sirdares #191 Illetve pontosíthatnátok azt " ha háború van "... ez azt jelentené , hogy két klán összerúgta a port vagy pontosan mit takar? -
Sirdares #190 De remélem az a 24 órába max. 3X betámadás az elhagyott bolygokra (itt azt ertem , hogy azok a bolygok amelyeknek a gazdái már nagyon régen nem léptek be a játékba)nem vonatkozik vagy azokra is érvényes?
Tudja valaki , hogy ki az a Rooks aki belépet legutóbb a klánunkba? ő is magyar?
Illetve klánon belul milyen lehetőségek vannak egymás támogatására ill. megvédésére , ha egyáltalán vannak ilyen lehetőségek? -
Sirdares #189 okes very thx az infot akkor erre odafigyelek...
tehát lényeg , hogy gyakorlatilag akar hónapokon keresztul is támadhatom nap mint nap , csak arra figyeljek oda hogy 24 óránként maximum 3-szor támadhatom be. -
#188 3 támadás 24 órában
3 támadás állhat 3 hullámból = fél órán belül történik a 3 hullám (pl 3 részre szeded a flottád és 1 perces eltéréssel küldöd öket)
ha háború van, vagy ha inzultált, ezt reportoltad, és egy GO ellenörizte, akkor akárhányszor. -
WOT Gotti #187 csak 3 alakalomal szabályos 1 bolygót 24 órán belül támadni .kivéve,ha háborúba van -
Sirdares #186 Ahoj Fallen!
Azt akarom megkérdezni, hogy az nem szabályellenes igaz ha egy mókust naponta akar 3X-4X is letámadok es ezt nap mint nap kivitelezem?
/ugyanis egyik multkori tamadómat sikerult legyurnöm és most addig akarom zaklatni amig fel nem adja a jatekot/ -
Sirdares #185 12-29 09:06:05 Fleet Command Espionage Report from C PRIME [3:424:9]
Resources on C PRIME [3:424:9] at 12-29 09:06:05
Metal: 165358 Crystal: 65553
Deuterium: 33822 Energy: 2043
Fleets
Small Cargo Ship 10 Large Cargo Ship 3
Light Fighter 1 Heavy Fighter 2
Cruiser 9 Recycler 2
Espionage Probe 8 Solar Satellite 35
Defence
Missile Launcher 83 Small Laser 170
Heavy Laser 35 Ion Cannon 25
Small Shield Dome 1 Large Shield Dome 1
Buildings
Metal Mine 16 Crystal Mine 13
Deuterium Synthesizer 8 Solar Plant 14
Fusion Plant 3 Robotic Factory 8
Shipyard 7 Metal Storage 3
Crystal Storage 2 Deuterium Tank 1
Research Lab 7 Rocket Silo 2
Chance of counterespionage:10%
-
WOT Gotti #184 Sziasztok vannak Magyarok a az Uni 10 ben is!!!!!
esetleges Ogame.hu ról nem tud valaki valamit készül -e?...van már cseh,holland ,Szlovák......stb.... -
WOT Gotti #183 .
-
Fallen #182 Na igen az előfordul én is elég sok helyre küldök hajót.11 flottát mindig elzavarok egy kis lejmolásra. :D jól jön az a kis cucc csak sokszor már cargo hajóm nem elég a szállításra,pedig van vagy 50. -
Fallen #181 Az én nevem mi is lehetne más mint Fallen 4:360:5 koordinátákon vagyok
-
Fallen #180 Na akkor lehet átruccanok hozzátok.:) -
#179 megalapítottam a sajátomat :P 15en vagyunk, mind 5000 pont alatt :D egy volt 5k-n felül ,azt egy top100 leverte :-/
Disznaj az ingame nevem, ue. lesz a kilencesen is, most kreálok