OGAME - MPOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iSS!

iSS!
4:235:10 az anyabolygóm
a 8-as ban 4:360:5 az anya bolygóm!

iSS!
If you only knew the power of the dark side!<#gonosz2>#gonosz2>
Join me, and I will comlete your training!<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
nekem van egy klánom (vegyes nemzetiségü) a 8-as univerzumban, de nem hiszem hogy egyelöre valamelyikünket is véletlen megtámadnál, ti. én vagyok a legjobb, ~380 ponttal 😄
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Csak a tisztázás végett Amergin= Palpatine a 9-es univerzumban<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
A 8 as és 9 es galaxisban törtetek aki nem akarja hogy véletlenül megtámadjam az irja meg pntos helyét.JA PAlpi bátyátokra hallgasatok mindig okosat beszél,de ha valami nem tiszta kérdezzetek bátran válaszolok amire kiváncsi vagytok!
Jó vadászatot mindenkinek!
u.i:: Palpi huzz bele mert 14470 ponton állok a 8 as ba még elhúzok végén 😊
iSS!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Jó kis pogó lehetett ott<#eplus2>#eplus2>. Folyamatosan hordják elfele már én is harvestoltam 20-20 ezer cuccost 2 harvesterrel, de gyártok mégtöbbet és küldöm oda hátha marad még.
iSS!
Amit tudtam behasználtam azonnal építésre a többit meg elvittem onnan. A termelést lekapcsoltam nullára<#hehe>#hehe> El is vitt 7 metált meg 3 kristályt...
A 874.000 veszteség az annyit tesz, hogy minden védelem megsemmisült (ennyi a védelembe épített anyag mennyisége), csakhogy mint már mondottam a 70%-a a földi védelemnek "újáépíthetõ", értsd: csata után azonnal ottvan és újra használható.
Mint látod 60 Missile, 80 S.Laser 20 H.Laser 6 Gauss 10 Ion.C 1 S.Dome 1 LS.Dome volt és a report legvégén írja mi az ami újáépíthetõ (could be repaired). A kettõ különbsége az a védelem ami elveszett.
Number 12 60 80 20 6 10 1 1
iSS!
amugy ez a "The defender has lost a total of 874000 Units." pontosan mit jelent? honnan vesztesz egységeket vagy hogy vna ez?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerencsére még idõben észrevettem így volt idõm elvinni a cuccot a fõbolygómról<#hehe>#hehe> A battle report:
Attacker kaka (3:300:8)
Weapons: 90% Shields: 80% Hull Plating: 80% Type B.Ship
Number 138
Weaponry: 1900
Shields 360
Hull 10800
Defender Palpatine (3:316:4)
Weapons: 80% Shields: 70% Hull Plating: 90% Type Sol. Sat Miss. S.Laser H.Laser Gauss Ion.C S.Dome LS.Dome
Number 12 60 80 20 6 10 1 1
Weaponry: 1.8 144 180 450 1980 270 1.8 1.8
Shields 1.7 34 42.5 170 340 850 3400 17000
Hull 380 380 380 1520 6650 1520 3800 19000
The attacker has won the battle!
He captures
7 Metal, 3 Crystal and 0 Deuterium
The attacker has lost a total of 0 Units.
The defender has lost a total of 874000 Units.
At these space coordinates now float 0 Metal and 7200 Crystal.
41 Missile Launcher, 56 Small Laser, 15 Heavy Laser, 2 Ion Cannon, 4 Gauss Cannon, 0 Small Shield Dome, 1 Large Shield Dome could be repaired.
iSS!

iSS!

iSS!
kémrobotokkal
ha valahova küldesz ahjót elöbb megkérdi mit cisnáljon, értelem szerûen attackingot választasz és ha nicns védelem akkro elnyulja nyersanyagot...., de szvsz érdemesebb elötte felderiteni hogy vane védelem és csak utána lecsapni only cargoval ha nincs
hát smallcargo szvsz akkor is elpusztulhat ha nem erõs de egyáltalán van...
utolag is szivesen 😉
Megint én és egy-két kérdés:
Lehet e sima small cargo-val nyersanyagot rabolni ?
Honnan tudom, hogy egy bolygónak van-e védelme és milyen erõs ?
Ha csak igy simán egy 2-4 hete nemlátogatott bolygohoz küldöm a hajomat az automatice megtámadja és felpakolja a nyersanyagot ?
Ha erõs a védelme akkor el is pusztulhat a hajó ?
egyelöre ennyi
elõre is köszi
firstman

iSS!

iSS!
Diameter 12800 km ( 73 / 163 fields )
nah a 7
a meglévõ a 163 a max ergo nekem itt van még 90 helyem...
Most kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem. Hol lehet megnézni, hogy mennyi helyem van még épületek számára?
iSS!
A defenzív épületek (defense menüpont alatt találod õket) NEM foglalnak el helyet. Ez mondjuk hülyén hangzik de így van.<#bohoc>#bohoc>
iSS!
Lenne megint pát kérdésem.
1.) Jó lenne ha meg tudnad mondni pontosan milyen épuletek illetve épitmények foglalják a fieldeket a bolygomon.
2.) Kémdroidokat csak egyesével lehet inditani a galaxis menûponton belul vagy pedig el lehet inditani egyszerre több kémdroidot is valamilyen más modszerrel?
Üdv: Sirdares

iSS!

iSS!
iSS!
iSS!

iSS!
Eccerû: minden meglévõ vagy felhasznált 1000 bármilyen fajta nyersanyag 1 pontot ér. Kivételt képez az a deutérium amit a flottáid elhasználnak menet közben.
iSS!
Az a cél hogy te neked legyen a legnagyobb pontszámod azaz te legyél az isten<#worship>#worship>
A pont számítását pedig az alábbiakban már leírtam.
A bolygót nagyon szépen meg lehet védeni defenzív épületekkel. Flottát csak akkor csinálj ha támadni akarsz.
Támadj! Van egy CSOMÓ!! inaktív játékos(i betû jelzi õket). Ezek ugye nem játszanak de a nyersanyaguk meg csak termelõdik, termelõdik...
Derítsd fel és ha nincs védelem a bolygón küldj attackolni egy pár szállítóhajót<#eplus2>#eplus2> Ha nem te nyúlod le akkor lenyúlja más. Ennyi.
iSS!
békés "uralkodó" vagyok, nem hiszem h támadni fogok másokat :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
iSS!
jön a megszokott kalkulálás <#email>#email>
Szerintem nem valószinû, hogy bárkinek kelljen az a pár egységnyi nyersanyag ami azon lehet...<#miaz>#miaz>
iSS!
Resources on Area 51 Department 4 <5:304:4>5:304:4> at 11-24 11:56:58
Metal: 379 Crystal: 1485
Deuterium: 2309 Energy: 701
Fleets
Small Cargo Ship 1 Light Fighter 2
Solar Satellite 2
Chance of counterespionage:1%
11-24 11:54:07 Fleet Command Espionage Report from JLS I <4:304:6>4:304:6>
Resources on JLS I <4:304:6>4:304:6> at 11-24 11:54:07
Metal: 19771 Crystal: 18082
Deuterium: 6997 Energy: 1718
Chance of counterespionage:7%