82377
Silkroad Online (iSRO)
  • circa
    Vmiért nem tudok kapcsolódni a serverhez, "cannot connect due to server traffic" üzenetet kapom, miért???
  • persil
    Meg merem kockáztatni, hogy az aege a legtelítettebb magyarral, de aki nem így gondolja, nyugodtan szóljon, mert én csak azokról a srácokról tudok akiket valamilyen formában ismerek. Grat a tigris bulához, nekem még csak látni sem sikerült
    Viszont láttam Donwhang-nál majomkodni a server(Aege) legnagyobbjait
    4en a Gotei13 guildből szétabáltak kb 20 lvl 32+ tolvajt
    3ezres sebzések kritikál nélkül és hasonlók...
  • Bucser
    ebből nem látszik smmi Corti!! a hulláját mutasd:D
  • Bucser
    ÉS ezen kívül kaptál valami extrát???
  • Cortez Lovag
    aki protector hors a xian-on es lvl 18-19 körül van szoljon mert televagyok ilyesmi cumokkal....
  • Cortez Lovag
    de a "CorteZ killed the tiger girl formthe helyoch's mounthain" felirat meg volt
  • Cortez Lovag
    valahol ott vagyok en is ..... csak kicsit sok a giant
  • Cortez Lovag
    HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA !!!!!!!!!! KINYIRTAM VÉGRE EGYEDÜL!!!!!!(legalább is nem láttam mást melletem.... íme egy kis ízelítőtiger
  • Holdpro
    Aege-re mentünk sokan Xianról
  • spring
    a Xianon vannak magyarok,de szerintem az összes többin is:)
  • Bucser
    olvass vissza... agy alól a keresőbe írd be: magyarok...
  • circa
    Csá, én most töltöm a gémet, nem tudna valaki ajánlani nekem egy jó servert, ahol magyarok is játékban vannak, most játszok először mmorpgvel és elkelne egy kis segitség.
  • Holdpro
    SANTA SET RED 375K :)
  • Bucser
    Grat hozzá:)
  • persil
    Gratulálok
    Én ma lettem 29
    És olyan csatában volt részem, hogy no még...
    Láttam egy Hyeongcheon champion-t gondoltam elverem.Mire odaértem már jött egy sima hyeongcheon is. Kb mire leöltem a simát, megjelent egy giant és még 2 sima is Szóval rengeteg potion és vagy 5 percbe telt, mire végeztem velük, és végig bennem volt a halálfélelem
  • mabbak
    lvl 5 vok yikes :-DDD
  • Holdpro
    mai napon 840 ezerrel zártam a pénzügyi egyenlegemet :) Szép is ez a karácsonyi felfordulás :) ja és 29 es szintig megvannak a fegyvereim (5 Bow)
  • Holdpro
    74 dobozom volt eddig mindet eladtam úgy 1 millióm van összesen :)
  • persil
    Na végre esett két db jewel box, kaptam is két sz@r tekercset -.-"
    Van ám szerencsém, de ez nem elég, mert még a +1es fegyómat is lerongáltam enchant-al Szóval se pénzem, se semmim megint
    De sikerült vennem mikulásos kesztyűt
  • Holdpro
    ki lett moderálva ?
  • Holdpro
  • persil
    Nekem egyetlen jewel box sem esett, pedig milyen régóta van már event Na örülök, hogy gondjaid megoldóttak Cortez

Én is gondoltam, hogy nem viccből csinálták a roll-back szerencsétlen játékosokkal, remélem ezentúl majd sűrűbben csinálnak data biztonsági másolatot, valahogy biztos meg lehet oldani.
  • Cortez Lovag
    ja az összes eddigi értetlen hozzászolásomat kérem tekintsétek semmisnek vagy megolsottnak

köszönöm
  • Cortez Lovag
    hahahahahaha bengedett de 3 perc mulva ki is dobott de legalábblet 2 J box :DD
  • Cortez Lovag
    áhh kezdek komolyan aggódni a gépem épsége miatt . Az oké hogy van néha valami baja de hogy már itt a harmadik probléma az nem igazán humoros.

az a hiba üzi jön hogy:The server is in examination or out of working

na eddig tiszta sor nem megy a server de , mikor fél perc mulva ujra elinditom és belép a log in screen-re akkor meg jön ezzel a (C9)-es connection failed valamivel
  • Cortez Lovag
    egyépként uj probléma állt elö: a játék elindul az miután beirom a pass-t meg az ID-t de most nem azt irja hofy disconnect..... hanem connection failed (C9)
  • Holdpro
    Mennyi pénzt kerestem ezzel a karácsonyi szarságokkal, 14 vagyok most 2 napja kezdtem újra de már lvl 29 ig megvannak az ijjaim ruháim :)
  • Cortez Lovag
    nem vagyok számtech zsenisöt szinte csak gyorstalpalo klikkelö tanfolyamot véheztem :D szóval létszi írd le pontosan hogy mit kell tennem
  • Bucser
    NA most megy a game...

Egyébként a rollback nem azért volt a xianon mert jó kedvük volt hanem Hardver error miatt adatvesztésük volt. úgyhogy muszáj volt megcsinálni...
  • Bucser
    Azt vágom hogy mire Írtam Saru hülye nem vagyok és tudom is hogy mit javasol. Csak kíváncsi vagyok, hogy valójában ő mire kér hogy mit csináljak?:) ÉS miért?? mert ha eddig gatewayezés nélkül is ment a dolog akkor most miért csak gateway-ről engedne be?
  • persil
    Kedves Bucser nézd meg melyik hozzászólásra írt választ Dfs
    Én most indítottam a játékot és elindult, sőt a hivatalos oldal is bejön, hozzáteszem előtte megcsináltam, amit Dfs mondott. Nézzétek meg, hogy ma már megy-e a játék/honlap és ha nem, akkor mindenképpen próbáljátok ki Dfs megoldását. (azért biztonsági másolat sosem árt)
  • Bucser
    ÉS azt is elmondod, hogy ez mit csinál???
  • Dfs
    c:\...\system32\drivers\etc
    'hosts' filet megnyitod egy egyszeru szovegszerkesztovel Pl.: jegyzettomb
    majd egy uj sorba beirod: 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
    elmented, es kesz.
  • persil
    Same here... és nekem sem jön be a hivatalos oldal... remélem csak időleges a dolog...
    Mert ha nem...
  • mabbak
    nekem is volt ilyen hibaüzenet 3-4szer elindítottam egymás után, uccsóra ment...
  • Bucser
    szintén...
  • Cortez Lovag
    nálam még az az ablak sem jön be csak a hibaüzenet
  • Cortez Lovag
    áh lehet hogy nem nálam a probléma mert-hogy a hivatásos oldat sem tudom elérni
  • Bucser
    Ugyanaz a hiba nálam is... Az update sem indul el. pedig 1 hete telepítettem újra én is friss kliensel...
  • Cortez Lovag
    sracko sürgös visszajelzést kérek a problémámmal kapcsolatban

probléma: amikor elinditom a játékot jön a hibaüzenet hogy a "Silkroad.exe hibát észlelt eért leáll..." és ennyi. Ha valaki tudja az orvosságot kérem mindenképp ossza meg velem.

Le-uninstalláltam ujra telepítettem de semmi. Multkor is voltilyen akkor ujra le kellet szednem a cliens-t de most nincs kedvem órákig várni.